Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πόσο Bitcoin [BTC] κατέχει η Wall Street;

διαφήμιση Phemex

Οι κορυφαίες εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα Bitcoin [BTC] είναι οι MicroStrategy, Square Inc., Stone Ridge Asset Management και GrayScale. Χθες, 31 Οκτωβρίου, ο κρυπτογράφος Bitcoin (BTC) γιόρτασε τα 12 γενέθλιά του από την κυκλοφορία του Bitcoin whitepaper. Το Bitcoin έφτασε τα επίπεδα των 14.000 δολαρίων και σημείωσε το μεγαλύτερο μηνιαίο κλείσιμο τους τελευταίους 34 μήνες μετά την τρέχουσα περίοδο 2020.

Το μηνιαίο κερί του Bitcoin κλείνει πάνω από 13.000 $ για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο του 2017. wow pic.twitter.com/xPGNzlnQAQ

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1 Νοεμβρίου 2020

Οι αναλυτές λένε ότι το Bitcoin είναι έτοιμο να ξεπεράσει το υψηλό όλων των εποχών των 20.000 δολαρίων πιθανό τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, ο λόγος πίσω από αυτό είναι μια πλημμύρα χρημάτων που εισέρχονται στο Bitcoin από τη Wall Street.

Το 2020 ήταν η χρονιά που η δυναμική της παγκόσμιας οικονομίας έχει αλλάξει σημαντικά καθώς οι επενδυτές παραμένουν σε αντιστάθμιση. Η πανδημία Coronavirus έχει πλήξει τις επιχειρήσεις και την παγκόσμια οικονομία και το τέλος δεν φαίνεται πουθενά κοντά στην Ευρώπη να μπαίνει στη δεύτερη φάση του κλειδώματος και οι ΗΠΑ να καταγράφουν ένα άλλο κύμα και να αυξάνουν τις περιπτώσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Bitcoin (BTC) παραμένει το κέντρο της έλξης και ως πιθανή αντιστάθμιση έναντι της πτώσης των επιτοκίων και του αυξανόμενου πληθωρισμού. Το Bitcoin, επίσης δημοφιλές ως «Ψηφιακός Χρυσός», κατάφερε να επηρεάσει επιτυχώς τους γίγαντες της Wall Street τους τελευταίους μήνες.

Με τις πρόσφατες κινήσεις, το Bitcoin έχει επίσης αποστασιοποιηθεί από τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία όπως ο χρυσός και συνεχίζει να αποκτά τη θέση κυριαρχίας. Ο κριτικός του Bitcoin και ο γίγαντας της Wall Street έπρεπε τελικά να παραδεχτούν ότι οι millennials προτιμούν σαφώς να συσσωρεύουν τα Bitcoin (BTC) από το κίτρινο μέταλλο.

Η σημαντική προσφορά της Wall Street διαθέτει Bitcoin [BTC]

Μέχρι τώρα τέσσερις μεγάλες εταιρείες οδικών οδών έχουν εισέλθει στο Bitcoin [BTC]. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες των συμμετοχών τους σε bitcoin και τα μελλοντικά τους σχέδια.

  • Από τους αριθμούς του Q3 2020, η MicroStrategy κατέχει συνολικά 38.250 BTC για μέση τιμή αγοράς 11.111 $ ανά bitcoin.

Τους τελευταίους μήνες, κάποια τεράστια ποσά θεσμικών χρημάτων από τη Wall Street έρχονται στο Bitcoin. Η εταιρεία Business Intelligence MicroStrategy προκάλεσε το κίνημα ρίχνοντας σχεδόν μισό-δισεκατομμύριο δολάρια από τα ρελαντί μετρητά της στο Bitcoin.

Η συνολική αγορά ανέρχεται στα 425 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτήν την τεράστια εκμετάλλευση BTC, η MicroStrategy ελέγχει έναν πλήρη κόμβο Bitcoin ή το 0,02% της συνολικής προσφοράς Bitcoin.

Ωστόσο, στην τρέχουσα τιμή BTC, αυτές οι αγορές αξίζουν τεράστια 515 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία πραγματοποιεί ήδη 20% συν αποδόσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ενδιαφέρον ότι η MicroStrategy έχει αποδώσει καλά σε βαθμό που με τις επενδύσεις της στο BTC, σημείωσε αποδόσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων συν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έναντι 77 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία τρία χρόνια.

MicroStrategy εγγεγραμμένος το ισχυρότερο τρίμηνο (τρίτο τρίμηνο του 2020) σε χρόνια και άλμα 60% στο μερίδιό του από το κάτω μέρος του 2020. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και ο Bitcoin bull, Michael Saylor, ανέφεραν πρόσφατα ότι προσωπικά κατέχει πάνω από 17.000 BTC με μια συνολική αγορά σχεδόν 240 εκατομμυρίων δολαρίων..

Μερικοί έχουν ρωτήσει πόσο #BTC Εχω. Προσωπικά # χοντλ 17.732 BTC που αγόρασα στα 9.882 δολάρια το καθένα κατά μέσο όρο. Ενημέρωσα τη MicroStrategy για αυτές τις συμμετοχές προτού η εταιρεία αποφασίσει να αγοράσει # bitcoin για τον εαυτό του.

– Μάικλ Σέιλορ (@michael_saylor) 28 Οκτωβρίου 2020

  •  Τον περασμένο μήνα, η πλατεία Inc. με την υποστήριξη του Τζακ Ντόρσεϊ έβαλε 50 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin. Η εταιρεία δήλωσε ότι αγοράζει πάνω από 4700 BTC σε μέση τιμή 10617,96 $ ανά BTC.

Αν και είναι μόνο το 1% του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της Square υπό διαχείριση, η αλλαγή της στρατηγικής της Square από τα παραδοσιακά στοιχεία είναι αισθητή. Ο Jack Dorsey, ο οποίος έχει αναφέρει πολλές φορές το Bitcoin (BTC) ως το νόμισμα του πλανήτη, παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του. Η εφαρμογή Square Cash είναι ήδη δημοφιλής μεταξύ των χιλιετιών για αγορές Bitcoin και έτσι η είσοδος της εταιρείας στο BTC δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

  • Ένα άλλο μεγάλο όνομα από τη Wall Street – Stone Ridge Asset Management – ανέφερε ότι κατέχει BTC αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ως «Πρωτεύον αποθεματικό Treasury Reserve».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η θυγατρική εταιρεία Stone Ridge NYDIG ανακοίνωσε συγκέντρωση άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση μετοχών ανάπτυξης. Το NYDIG είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων Bitcoin σε «θεσμικούς κατανεμητές, εταιρείες, επενδυτικούς συμβούλους και άτομα με καθαρή αξία». Επί του παρόντος, η NYDIG διαχειρίζεται δύο μεγάλα κεφάλαια Bitcoin το καθένα πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια.

  •  Μιλάμε για τόσο μεγάλα ονόματα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την κλίμακα του γκρι.

Στην τελευταία έκθεση Digital Assets Investment, η εταιρεία ανέφερε μια τεράστια βροχή θεσμικών χρημάτων ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στο Grayscale Bitcoin Trust κατά το τέλος του Σεπτεμβρίου. Το Bitcoin Trust έχει σημειώσει αύξηση κατά 150% στα θεσμικά χρήματα από έτος σε έτος.

Το Grayscale Bitcoin Trust και μόνο αντιπροσωπεύει το 82% των συνολικών περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση (AUM) ύψους 7,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έχει επίσης καταγράψει μαζική εισροή κεφαλαίων αυτόν τον μήνα. Η κλίμακα του γκρι εκτελεί επιθετικά το “Πτώση χρυσού“Εκστρατεία για να προσελκύσετε περισσότερους παίκτες στο Bitcoin.

Ποιος έχει σειρά?

Φαίνεται ότι μπαίνουμε αργά στις ζώνες μετά τις οποίες δεν θα κοιτάμε πίσω. Ο πρώην διαχειριστής hedge fund της Goldman Sachs Raoul Pal προέβλεψε πρόσφατα ότι γίγαντες όπως η Microsoft και η Apple θα μπορούσαν να μπουν στο BTC.

Ένας πρώην διαχειριστής hedge fund της Goldman Sachs αναμένει από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου να προσθέσουν bitcoin στους ισολογισμούς τους – ονομάζοντας τους γίγαντες της τεχνολογίας Apple και Microsoft ως δύο δυνατότητες: @BillyBambrough https://t.co/y2EotA7mRA

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 30 Οκτωβρίου 2020

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me