Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner
Related Posts

Ο πρώιμος επενδυτής Bitcoin, Jeffrey Wernick, λέει ότι οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν το Bitcoin και το αποκαλούν χρήματα των ανθρώπων

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Business Insider, ο Jeffery Wernick αισθάνεται ότι οι άνθρωποι φοβούνται ακόμα το bitcoin καθώς το έχουν παρεξηγήσει, επειδή συχνά εξηγείται ως μηχανισμός πληρωμής και όχι ως κατάστημα αξίας.

Ο Jeffrey Wernick, ο οποίος είναι ανεξάρτητος επενδυτής, είναι γνωστό ότι πραγματοποιεί μια πολύ πρώιμη επένδυση σε εταιρείες και περιουσιακά στοιχεία που έχουν πραγματικά ισχυρό και λαμπρό μέλλον. Το ιδιωτικό χαρτοφυλάκιο mutlibagger του, το οποίο περιλαμβάνει πρώιμες συμμετοχές στην Uber και την Airbnb, όπου μόλις ξεκινούν επιχειρήσεις. Και αυτός είχε αγγίξει το Bitcoin και είχε κάνει μια επένδυση ήδη από το 2009, τη χρονιά που δημιουργήθηκε.

Τζέφερ Βέρνικ αισθάνεται Οι επενδυτές αγνοούν τη φιλοσοφία πίσω από το Bitcoin

Σύμφωνα με τον Jeffery Wernick, για πολλούς ανθρώπους, η έννοια του Bitcoin και της κρυπτογράφησης φαίνεται πολύ αφηρημένη και είναι το δυσκολότερο πράγμα που αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν και στο βαθμό που το κάνουν λάθος. Πιστεύει ότι δεν είναι το λάθος τους εντελώς, αλλά επειδή δεν το εξηγούν σωστά, καθώς οι περισσότεροι το εξηγούν ως μηχανισμό πληρωμής, όχι ως κατάστημα αξίας και γιατί μπορεί να είναι ένα καλό κατάστημα αξίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτό, επειδή οι άνθρωποι που τώρα δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση δεν ήταν εκεί το 2009 και το 2010, δεν ενδιαφερόταν για τη φιλοσοφία. Για να τον παραθέσω από τη συνέντευξή του

«Οι άνθρωποι που έχουν μπει τώρα μιλούν περισσότερο για το blockchain από το bitcoin, επειδή απλά αναζητούν ένα εναλλακτικό μοντέλο για να βγάλουν λεφτά και δεν τους ενδιαφέρουν – είναι αγνωστικοί στο αρχικό φιλοσοφικό πλαίσιο που οδήγησε τους ανθρώπους να υιοθετήσουν το bitcoin, για να ξεκινήσει και το κράτησε ζωντανό από το 2009 έως το 2013 ή το ’14, όταν ξαφνικά, η υιοθέτηση άρχισε να μεγαλώνει. “

Αξίζει επίσης να σημειωθούν οι απόψεις του σχετικά με την τιμή του Bitcoin. Στη συνέντευξη, ανέφερε ότι «Αν αγοράσετε κρυπτογράφηση, το μόνο που πρέπει να καθίσετε και να σκεφτείτε είναι – μην σκεφτείτε πώς θα τιμολογηθεί σήμερα ή αύριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο επενδυτής πρέπει να είναι έτοιμος να χάσει όλα όσα επενδύει και να περιμένει μέχρι ίσως τα επόμενα 5 χρόνια, καθώς πιστεύει ότι αν το bitcoin είναι ζωντανό σε πέντε χρόνια, θα είναι σημαντικά υψηλότερο από ό, τι είναι την ημέρα που το αγοράζετε. Ενώ του αρέσει να επενδύει, είναι εντελώς αντίθετος στο εμπόριο bitcoin.

Σύμφωνα με τον Jeffrey Wernick, το bitcoin είναι ένα “Χρήματα των ανθρώπων”. Θεωρεί ότι η κρυπτογράφηση είναι ο μόνος τρόπος να αντιταχθεί σε ένα χρηματοοικονομικό σύστημα το οποίο πιστεύει ότι είναι υπεύθυνο για την αυξανόμενη ανισότητα πλούτου στην Αμερική. Λέγεται ότι λέει,

“Επομένως, έχουμε ένα νόμισμα που δεν μπορεί να παραποιηθεί, ότι γνωρίζουμε τους κανόνες βάσει των οποίων δημιουργείται και γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας σκληρός περιορισμός στον προϋπολογισμό σε πόσα πρόκειται να εκδοθούν. Και η διανομή του μέσω του συστήματος δεν καθορίζεται από καμία αρχή, “

Επίσης, διαβάστε: Θεσμικά χρήματα για την ενίσχυση της αγοράς Bitcoin, αλλά όχι πολύ σύντομα

Η αποκέντρωση φαίνεται η επενδυτική στρατηγική για τον Jeffery

Ο Jeffrey Wernick υπηρετεί στα συμβουλευτικά συμβούλια των DataWallet και Qtum. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Salomon Brothers και την Εθνική Τράπεζα του Ντιτρόιτ. Ο Jeffrey Wernick ίδρυσε, στη συνέχεια, πούλησε, την εταιρεία διαχείρισης κινδύνων AVI Portfolio Services Company, Inc. προτού επικεντρωθεί στο ιδιωτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Αφιερώνοντας τόσο πολύ χρόνο στον κλάδο των επενδύσεων, έχει το ταλέντο να πάρει νωρίς την επένδυση και να βγάλει τεράστια χρήματα.

Αλλά αν σχεδιάσουμε ένα κοινό νήμα μεταξύ των μεγάλων επενδύσεών του που περιλαμβάνουν AirBnb, Uber και Bitcoin υπάρχει ένα κοινό θέμα – αποκέντρωση, τίποτα δεν ανήκει από μια κεντρική αρχή ή εταιρεία. Η Uber δεν διαθέτει τα οχήματα των οδηγών, η Airbnb δεν διαθέτει σπίτια, διαμερίσματα ή διαμερίσματα και καμία οντότητα δεν μπορεί να κατέχει το δίκτυο Bitcoin.

Ένα άλλο κοινό νήμα που μπορεί να σχεδιαστεί είναι ότι είχαν επικριθεί έντονα στα αρχικά τους στάδια, καθώς τα άτομα πίστευαν ότι θα αποτύχουν. Ωστόσο, ο επενδυτής φάνηκε να μην κινήθηκε με τις πιθανότητες και προχώρησε με τις τρεις επενδύσεις σε αποκεντρωμένα / ημι-αποκεντρωμένα συστήματα που συνεχώς αυξάνονται γρήγορα.   

Οι απόψεις του μπορούν να εκτιμηθούν από αυτήν τη δήλωση όπου είπε ειλικρινά «Δεν υποστηρίζω την κεντρική τραπεζική, για να ξεκινήσω, αλλά αν πρόκειται να έχουμε κεντρική τραπεζική, θα προτιμούσα να το λογοδοτήσω στην κοινωνία από ένα εντελώς απίστευτο, ξέρετε, διευθύνεται από τεχνοκράτες. Για άτομα που υποστηρίζουν περιορισμένη κυβέρνηση, είναι κάπως περίεργο να έχουμε μια κεντρική τράπεζα που δεν είναι υπόλογη σε κανέναν ή οτιδήποτε άλλο. “

Ο Τζέφρι Βέρνικ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την άποψή του σχετικά με τη συγκέντρωση και έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις που τη μετέτρεψαν σε μια βιώσιμη επενδυτική στρατηγική την οποία πιστεύει ότι εμπιστεύεται και κατανοεί.

Είναι το αποκεντρωμένο κατάστημα αξίας όπως το bitcoin είναι το μέλλον του νομίσματος; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me