Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Blackrock, η μεγαλύτερη εταιρεία ETF στον κόσμο που εξερευνά κρυπτονομίσματα, η οποία μπορεί να ανεβάσει την τιμή

Η παγκόσμια επενδυτική δύναμη διαθέτει όλα τα πυρομαχικά για να γυρίσει πίνακες για κρυπτονομίσματα και να πάρει τις τιμές τους προς τα πάνω

Έχουν αναφερθεί αναφορές ότι η Blackrock, η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων παγκοσμίως, η οποία έχει πάνω από 6,3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, έχει δημιουργήσει μια λειτουργική ομάδα για να εξετάσει την κρυπτογράφηση. Λέγεται ότι ο όμιλος έχει συσταθεί από διάφορα τμήματα της επιχείρησης για να εξετάσει τα κρυπτονομίσματα και τη θεμελιώδη υποδομή τους, το blockchain.

Το Blackrock έχει τη δύναμη να γυρίσει περιουσίες

Ο χρηματοοικονομικός γίγαντας με έδρα τη Νέα Υόρκη κατέχει όλα τα βασικά νεύρα του παγκόσμιου παγκόσμιου επενδυτή: Είναι το ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, επιβλέποντας περίπου 6 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρήματα πελατών. Αυτό είναι ένα ποσό μεγαλύτερο από το ΑΕγχΠ κάθε χώρας στη γη εκτός από τις ΗΠΑ και την Κίνα, το οποίο διευκρινίζει ότι οι επενδυτικές αποφάσεις της BlackRock δημιουργούν κυματισμούς που κυλούν σε κάθε μεγάλη παγκόσμια αγορά.

BlackRock’s Τα καλά σχεδιασμένα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν μεγάλη λήψη αποφάσεων από τους επενδυτές. Πρόκειται σχεδόν για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς για να κερδίσουν χρήματα. Είναι ο μεγαλύτερος πάροχος παθητικών χρηματιστηριακών κεφαλαίων, με 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια να επενδύονται στην οικογένεια κεφαλαίων iShares – η οποία είναι υπό τη Διαχείριση της Blackrock. Όχι μόνο αυτό, τα θεσμικά αποθέματα και τα ομόλογα της BlackRock, τα περισσότερα από τα οποία διαχειρίζονται ενεργά, είναι σημαντικά μεγαλύτερα από τα Χαρτοφυλάκιο ETF.

Όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και κάθε επενδυτική επιλογή, η 135 επενδυτική ομάδα της εταιρείας αποφασίζει πού να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα, επηρεάζοντας και επηρεάζοντας αμέτρητους άλλους επενδυτές.

Το Blackrock είναι φωνητικό στο Blockchain και στα cryptos από πέρυσι

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο παγκόσμιος επικεφαλής στρατηγικός επενδύσεων της BlackRock Ρίτσαρντ Τρίνιλ είχε πει ότι οι επενδυτές πρέπει να εξετάσουν μόνο κρυπτονομισματα όπως bitcoin αν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τα πάντα, αλλά το BlackRock βλέπει πολλές δυνατότητες στο βασικό του κατανεμημένη τεχνολογία καθολικών – το blockchain. Για να τον παραθέσω,

«Βλέπουμε τα κρυπτονομίσματα να χρησιμοποιούνται ευρύτερα στο μέλλον καθώς ωριμάζουν οι αγορές. Ωστόσο, προς το παρόν πιστεύουμε ότι πρέπει να εξεταστούν μόνο από εκείνους που μπορούν να στομαχίσουν ενδεχομένως πλήρεις απώλειες ».

Πέρυσι τον Οκτώβριο του 2017, μιλώντας με το Business Insider, ο Richard Turnill είπε ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν βιώσει «θεαματικές αυξήσεις τιμών» τους τελευταίους μήνες, οδηγώντας τον να καταλήξει στο συμπέρασμα:

«Θα έλεγα ότι τα κρυπτονομίσματα δείχνουν πολλά χαρακτηριστικά μιας φούσκας τώρα».

Το ίδιο συναίσθημα επαναλήφθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock Larry Fink ο οποίος δήλωσε ότι το Bitcoin είναι ένας δείκτης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,

“Το Bitcoin δείχνει απλώς πόση ζήτηση για ξέπλυμα χρήματος υπάρχει στον κόσμο”

Ενώ οι κορυφαίοι αξιωματούχοι στο Blackrock έχουν σκεπτικισμό σχετικά με τα κρυπτονομίσματα στα σχόλιά τους, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν ποτέ το ραντάρ τους, καθώς κάποιος ή ο άλλος το μίλησε στα μέσα ενημέρωσης. Και τώρα με τους μεταβαλλόμενους χρόνους – δημιουργία νέων προϊόντων, επεξεργασία κανονισμών και άλλα ιδρύματα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους, το BlackRock μπορεί να εξετάζει κρυπτονομίσματα.

Επίσης, διαβάστε: Το Bitcoin (BTC) απομακρύνει τις αρκούδες ενώ DASH, EOS, & Ο ΝΕΟ αναδύεται ως νικητής

Τα νέα του Blackrock ενθουσιάζουν την κοινότητα κρυπτογράφησης

Η αναφορά ότι η Blackrock εξερευνά κρυπτονομίσματα έχει ενθουσιάσει την κοινότητα κρυπτογράφησης. Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη λαβή του twitter πρότειναν να είναι η κατάλληλη στιγμή αγοράστε bitcoin.

Η Blackrock, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, έχει δημιουργήσει μια ομάδα για να διερευνήσει πώς μπορούν να εισέλθουν στις αγορές κρυπτογράφησης.

Εύκολη απάντηση: Αγορά Bitcoin

– Πομπ; (@APompliano) 16 Ιουλίου 2018

Μερικοί μάλιστα μοιράστηκαν την άποψη ότι εάν εμπλακεί η BlackRock, η μεγαλύτερη εταιρεία ETF, η SEC δεν θα έχει κανένα λόγο να αντιταχθεί στην επερχόμενη απόφαση ETF του bitcoin, η οποία κατατέθηκε από CBOE.

Η διαφορά για ένα μέλλον & ένα ETF είναι ότι ένα ETF πρέπει να αγοράσει την υποκείμενη ρευστότητα λήψης από την αγορά.

Όταν η μεγαλύτερη εταιρεία ETF του κόσμου κοιτάζει το Crypto και η SEC δεν έχει πραγματικό λόγο να αποκλείσει το επόμενο ETF, θα μπορούσε να γίνει λίγο συναρπαστικόhttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 16 Ιουλίου 2018

Είτε πρόκειται για επενδυτές της BlackRock είτε όχι, τα νέα της για την εξερεύνηση είναι επίσης σημαντικά νέα για την κοινότητα κρυπτογράφησης, καθώς η τεχνολογία της νέας εποχής μπόρεσε να τραβήξει το ενδιαφέρον αυτού του τεράστιου επενδυτικού γίγαντα. Το μέλλον φαίνεται σίγουρα εξαιρετικά λαμπερό.

Θα αλλάξει η Blackrock τη στάση της για τα κρυπτονομίσματα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me