Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κριτική ArbiSmart: Καλύτερη πλατφόρμα Crypto Arbitrage

Αναθεώρηση ArbiSmart

Το Arbitrage είναι μια επενδυτική μέθοδος που χρησιμοποιείται από πολλούς εμπόρους κρυπτογράφησης για να αποκομίσει κέρδος από τη διαφορά τιμής αγοράς και πώλησης σε διάφορες αγορές κρυπτονομισμάτων.

Άρμπι Σμάρτ επιτρέπει στους επενδυτές να επωφεληθούν από το arbitrage με αυτοματοποιημένο τρόπο, μέσω ενός συστήματος που είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και το οποίο λειτουργεί σε είκοσι ανταλλαγές ταυτόχρονα για να προσδιορίσει τις πιο συμφέρουσες τιμές αγοράς και πώλησης κρυπτογράφησης στην αγορά. Στην κριτική μας Arbismart, θα ελέγξουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία που λειτουργεί Arbismart – Arbismart OU και θα ελέγξουμε επίσης την προσφορά τους, το επιχειρηματικό μοντέλο και τη νομιμότητα του έργου. Μετά από αυτό, θα διερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά του Arbismart και τον τρόπο χρήσης του.

Σχετικά με τον Arbismart

Το Arbismart είναι μια πλατφόρμα crypto arbitrage που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία συναλλαγών για να προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη και χωρίς προβλήματα διαδικασία επένδυσης.

Λογότυπο Arbismart

Ας εξετάσουμε την προσφορά του Arbismart:

Με την Arbismart αντί να χάσετε χρόνο να καθαρίσετε τις ανταλλαγές μόνοι σας και να συγκρίνετε κάθε τιμή του κρυπτογραφικού σας περιουσιακού στοιχείου, η Arbismart φροντίζει το arbitrage για εσάς, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε υψηλά κέρδη με πολύ χαμηλό κίνδυνο.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία λογαριασμών στους οποίους μπορείτε να επενδύσετε τα ποσά που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους σας (περισσότερα για λογαριασμούς αργότερα στην κριτική μας Arbismart).

Η επένδυση μετατρέπεται σε διακριτικό RBIS προκειμένου να συμμετέχει στο arbitrage και να λαμβάνει κέρδη.

Η Arbismart προσφέρει κέρδη σε EUR / BTC / ETH ή σε RBIS.

Το εγγενές διακριτικό του οικοσυστήματος Arbismart είναι το διακριτικό RBIS, το οποίο χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της επένδυσής σας, των αποδόσεων πληρωμής και της εκτίμησής σας με την πάροδο του χρόνου.

Τα διακριτικά RBIS μπορούν να κατατεθούν σε έναν «λογαριασμό ταμιευτηρίου» μια μακροπρόθεσμη επένδυση που θα πρέπει να έχει υψηλότερη αξία με την πάροδο του χρόνου και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για ανταλλαγή και εξαργύρωση το αργότερο τον Δεκέμβριο του 2021. Οι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιούν λογαριασμούς κέρδους EUR για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις και να αποσύρουν τα κέρδη όποτε το επιθυμούν.

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης έναν Υπολογιστή Έξυπνης Επένδυσης, ο οποίος προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα σας επιτρέψουν να εκτιμήσετε πόσα θα κερδίσετε. Ο υπολογιστής λαμβάνει επίσης υπόψη πρόσθετους παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του εκτιμώμενου κέρδους σας, όπως το arbitrage token προώθησης, το κέρδος σύνθετου arbitrage και την τρέχουσα τιμή αγοράς του διακριτικού RBIS.

Η Ομάδα Πίσω από τον Αρμπισμάρτ

Τα Smart Arbitrage Systems αποτελούνται από R&D επαγγελματίες και ειδικοί της αγοράς με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους. Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να παρέχει προσωπικές συμβουλές και καθοδήγηση στους πελάτες τους και να τους βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν το πιθανό τους κέρδος.Ομάδα Arbismart

Η ομάδα της Arbismart έκανε πολλά βήματα για να δημιουργήσει έναν σύνθετο και προηγμένο αλγόριθμο που είναι ισχυρός, συνεπής και ασφαλής, ο οποίος μειώνει στο ελάχιστο τον παράγοντα κινδύνου. Το σύστημα αγοράζει αυτόματα το crypto σας στη χαμηλότερη τιμή στην αγορά και το πωλεί αμέσως στην υψηλότερη διαθέσιμη τιμή σε άλλη αγορά.

Η τεχνολογία τους έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται έναν μεγάλο όγκο συναλλαγών ταυτόχρονα, χωρίς καθυστερήσεις, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις διαφορές τιμών των κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά άρθρα γραμμένα από την ομάδα του Arbismart και σχετικά με αυτά σε αξιόπιστες εκδόσεις όπως το Nasdaq και το Hackernoon. Είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξετε ένα άρθρο σε αυτά τα καταστήματα χωρίς να έχετε τα προσόντα, να περάσετε τους ελέγχους πιθανότητας και να παρέχετε ποιότητα και επαγγελματικό. πληροφορίες.

Έχει ρυθμιστεί το Arbismart?

Ο ιστότοπος της Arbismart δηλώνει με σαφήνεια ότι η πλατφόρμα ανήκει και λειτουργεί από την ArbiSmart OÜ, μια εταιρεία η οποία διαθέτει άδεια από τη μονάδα χρηματοοικονομικών πληροφοριών («FIU») στην Εσθονία και είναι πλήρως ρυθμισμένη για την παροχή και λειτουργία ως υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων (αριθμός άδειας) : FVR000773) και να φιλοξενήσει επίσης υπηρεσίες κρυπτογραφικού πορτοφολιού (αριθμός άδειας: FRK000674).

Ο ιστότοπος παραθέτει τη διεύθυνση της έδρας του, κάτι που δεν θα βρείτε σε μη ρυθμιζόμενες και μη ειδικευμένες εταιρείες.

Έχουμε ελέγξει το Arbismart OU και τις άδειές τους στα δημόσια αποθετήρια και όλα φαίνονται εντάξει και νόμιμα. Η εταιρεία είναι ενεργή, δεν έχει περιορισμούς και περιορισμούς, οι άδειες είναι έγκυρες και ενεργές και η τοποθεσία τους είναι σωστή, καθώς και επιβεβαίωση της τοποθεσίας. Εκτός από αυτό το Arbismart πρέπει να υποβάλλεται συνεχώς σε ελέγχους για νομιμότητα, AML και καλά πρότυπα, διαφορετικά, οι άδειές τους θα αφαιρεθούν και δεν θα ανανεωθούν. Οι άδειες πρέπει να ανανεώνονται σε ετήσια βάση και περιελάμβανε τον έλεγχο της εταιρείας και της δραστηριότητάς τους με κάθε λεπτομέρεια.

Τι προσφέρει το Arbismart?

Στην κριτική μας ArbiSmart, θα εξετάσουμε την επιλογή των τύπων λογαριασμών που παρέχονται στους εμπόρους arbitrage της πλατφόρμας.

Η Arbismart προσφέρει μια ποικιλία λογαριασμών για την κάλυψη των διαφορετικών επενδυτικών αναγκών των πελατών της, με καθέναν από τους λογαριασμούς να περιλαμβάνει μια σειρά από οφέλη, όπως αποκλειστική διαχείριση λογαριασμών, μπόνους και ειδικές προσφορές, καθώς και πολλές άλλες δυνατότητες.

RBISΜεταξύ των διαφόρων λογαριασμών, μπορείτε να έχετε εν συντομία προσφορές Arbismart 10,8% – 45% ετησίως για λογαριασμούς EUR και αρκετές φορές υψηλότερες για μακροπρόθεσμους λογαριασμούς αποθήκευσης που δημιουργούν RBIS.

Εκτός από αυτό, οι τιμές των συμβόλων έχουν αυξηθεί περισσότερο από 100% από τον Φεβρουάριο του 2019 και η εταιρεία στοχεύει να έχει την τιμή στην κορυφή και να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η κύρια προσφορά είναι ένας λογαριασμός με μια λειτουργική εταιρεία με μεγάλα μυαλά πίσω από αυτήν, οι οποίοι έχουν άδειες λειτουργίας στον κλάδο και παρέχουν ασφάλεια για τα χρήματά σας. Θα έχετε πάντα κάποιον να σας βοηθήσει και να σας διδάξει.

Διαισθητική πλατφόρμα

Ο πρόσφατα αναβαθμισμένος λογαριασμός Dashboard of Arbismart επιτρέπει στους χρήστες όλων των επιπέδων εμπειρίας να πλοηγούνται εύκολα και να βρίσκουν όλες τις δυνατότητες και τις πληροφορίες που αναζητούν. Με μια κομψή και ελκυστική διεπαφή χρήστη, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να διαχειριστείτε τα κέρδη σας.

Arbismart MLM

Είναι η Arbismart εταιρεία MLM?

Το MLM σημαίνει μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων και χρησιμοποιείται συχνά από κακούς παίκτες του κλάδου.

Έχουμε επικοινωνήσει με την ομάδα του Arbismart και ζητήσαμε να κάνουν MLM γι ‘αυτούς, αλλά είπαν ότι δεν προσφέρουν επί του παρόντος μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων ή σύστημα παραπομπής πολλαπλών επιπέδων. Προσφέρουν άμεση παραπομπή μόνο (1 επίπεδο) και αυτό είναι. Επομένως, η Arbismart δεν είναι εταιρεία MLM.

Σχέδιο Arbismart Ponzi. Σχέδιο πυραμίδας Arbismart.

Είναι το ArbiSmart ένα σχέδιο Ponzi; Ή είναι το ArbiSmart ένα σχέδιο πυραμίδας?

Το ελέγξαμε επίσης και έχουμε αποδείξει ως διαδικτυακή δημοσίευση ότι έχουν επιχειρηματικό μοντέλο, ενεργό εμπόριο arbitrage και είναι πραγματικά κερδοφόρα. Επιπλέον, έχουμε χρησιμοποιήσει έναν από τους φίλους μας για να πραγματοποιήσουμε μια επένδυση στην Arbismart και να ελέγξουμε ότι πληρώνουν και μπορούν πραγματικά να πληρώσουν όλα τα ποσά όπως αναφέρουν. Οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως με το ποσό που υποσχέθηκε. Δεν απέτυχαν να πραγματοποιήσουν καμία πληρωμή και είχαν τα χρήματα από τα κέρδη τους από το arbitrage. Ακόμα κι αν δεν συμμετέχουν επιπλέον χρήστες, έχουν ακόμα όλα τα χρήματα για να πληρώσουν για να υπάρξουν πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των κερδών. Η ετυμηγορία είναι ότι το Arbismart δεν είναι σχέδιο Ponzi.

Είναι το Arbismart ασφαλές?

Μετά από διεξοδικούς ελέγχους, η Arbismart ελέγχει για να είναι ΑΣΦΑΛΗ.

Κρατούν 2 άδειες και εγγυώνται την ασφάλεια στα χρήματά σας.

Για να διασφαλίσει την ασφάλεια των χρημάτων των χρηστών της, η Smart Arbitrage Systems χρησιμοποιεί εξελιγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από τραπεζικά ιδρύματα.

Ολόκληρο το σύστημα είναι ενισχυμένο με απρόσιτα τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση SSL πολλαπλών επιπέδων που στέλνει σήματα συναλλαγών στο χρηματιστήριο όταν εντοπίσει μια εξάπλωση και στη συνέχεια κάνει τις αυτόματες συναλλαγές με ασφάλεια μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση Πελατών, μερικές κριτικές για το Arbismart θα σας πουν ότι για να εντοπίσετε έναν ψεύτικο ιστότοπο, πρέπει να κοιτάξετε τους χρόνους διαθεσιμότητας και απόκρισης της ομάδας υποστήριξης.Εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα υποστήριξης αποτελείται από ειδικούς του κλάδου που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους πελάτες τους με προσωπική, επαγγελματική καθοδήγηση σε 24ωρη βάση. Η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών της αγοράς κρυπτογράφησης μπορεί να προσεγγιστεί μέσω διαφόρων αριθμών τηλεφώνου, διευθύνσεων email, WhatsApp, Telegram, Viber και Messenger.

Η απόκριση είναι γρήγορη και η υποστήριξη είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες.

Αναθεώρηση Arbismart: Ετυμηγορία

Το συμπέρασμα του δικού μας Arbismart Η κριτική είναι ότι η πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από την Arbismart είναι ένα ασφαλές και ρυθμιζόμενο σύστημα arbitrage που επιτρέπει στους επενδυτές να κάνουν εύκολα κέρδη από τις αγορές κρυπτογράφησης.

Η κριτική Arbismart και η επανεξέταση της απάτης Arbismart φαίνεται να είναι εντάξει και η εταιρεία έχει ένα εξαιρετικό προϊόν για να προσφέρει με μια εξαιρετική ομάδα πελατών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me