Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κριτική | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Κριτική ανταλλαγής Kraken

Στην κριτική ανταλλαγής Kraken, θα εξετάσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτή την ανταλλαγή έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους διαπραγμάτευσης στην αγορά.

Θα εξετάσουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες που παρέχουν ως ανταλλαγή, θα συζητήσουμε για την τιμολόγηση και τις χρεώσεις τους και θα δούμε τι ακριβώς διαφοροποιεί το Kraken από τα άλλα κρυπτονομίσματα. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Είναι ο Kraken ασφαλής? ή… Πρέπει να επενδύσω σε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Kraken? Έτσι, σίγουρα θα βρείτε την απάντηση παρακάτω.

Επισκόπηση Kraken Exchange

κριτική Kraken

Κράκεν είναι ένα crypto-to-crypto και fiat-to-crypto exchange που λειτουργεί σαν ένα παραδοσιακό χρηματιστήριο συνδυάζοντας τις παραγγελίες αγοράς και πώλησης έναντι αμοιβής. Το χρηματιστήριο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης και έχει έναν από τους υψηλότερους όγκους συναλλαγών Bitcoin έως ευρώ στον κόσμο.

Ιδρύθηκε επίσημα από την Jesse Powell το 2011, ο Kraken δημιουργήθηκε ως απάντηση στο Mt. Παραβίαση ασφαλείας Gox. Ήταν μεταξύ των πρώτων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων που συμπεριλήφθηκαν στους τερματικούς σταθμούς του Bloomberg, καθώς και για τον έλεγχο επαληθευμένης απόδειξης αποθεμάτων.

Η πλατφόρμα προσανατολίζεται περισσότερο σε επαγγελματίες εμπόρους, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων, όπως λεπτομερή χαρτογράφηση και δείκτες, καθώς και επιλογές κρυπτογράφησης όπως διαπραγμάτευση περιθωρίων, OTC, σκοτεινές συναλλαγές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους με βάση τις μεταβολές της αγοράς, χρησιμοποιώντας προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ. Το crypto dark pool είναι μια ιδιωτική πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να κάνουν τις συναλλαγές δημόσιες. Αυτό επιτρέπει στους μεγάλους παίκτες (γνωστούς ως φάλαινες) να αγοράζουν / να πωλούν μεγάλες ποσότητες κρυπτογράφησης χωρίς να επηρεάζουν άμεσα την αγορά και την τιμή του κρυπτονομίσματος.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Το Kraken προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαπραγμάτευσης, τόσο σε ζεύγη fiat όσο και σε crypto. Η πλατφόρμα υποστηρίζει συνολικά 50 cryptos, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), καθώς και πολλά άλλα altcoins.

Οι χρήστες Kraken μπορούν επίσης να κάνουν καταθέσεις και αναλήψεις με διάφορα νομίσματα fiat, όπως CAD, EUR, GBP, JPY και USD.

Όσον αφορά τις συναλλαγές Ripple, το Kraken διαθέτει 4 ζεύγη νομισμάτων fiat και 1 ζεύγος κρυπτονομισμάτων:

 • USD / κυματισμός;
 • EUR / κυματισμός;
 • CAD / κυματισμός;
 • JPY / κυματισμός;
 • BTC / κυματισμός.
 • Βάσιγκτων;
 • Νέα Υόρκη.

Όγκοι ρευστότητας και συναλλαγών

Το χρηματιστήριο διαθέτει υψηλά επίπεδα ρευστότητας, τα οποία, με τη σειρά τους, οδήγησαν σε υψηλούς όγκους συναλλαγών. Η καλή ρευστότητα είναι απαραίτητη για μια ανταλλαγή, καθώς οι συναλλαγές χρηματοδοτούνται πολύ πιο εύκολα και γρηγορότερα.

Κριτική Kraken Διεπαφή

διεπαφή kraken

Η διεπαφή του Kraken χωρίζεται σε τρία πρότυπα: Απλή, Ενδιάμεση και Σύνθετη. Το λογισμικό διαπραγμάτευσής του θεωρείται ως ένα από τα πιο περίπλοκα και περιεκτικά στον κλάδο, καθώς όλα τα τμήματα του περιλαμβάνουν ένα όλο και πιο διαφορετικό σύνολο παραμέτρων συναλλαγών.

Ενώ η διεπαφή συναλλαγών μπορεί να φαίνεται λίγο γεμάτη με όλα τα χαρακτηριστικά της, είναι ιδανική για προχωρημένους εμπόρους. Αυτή η διεπαφή διατίθεται σε 13 συνδυασμούς χρωμάτων, τα οποία μπορούν να αλλάξουν από τον χρήστη με ένα μόνο κλικ.

Το γράφημα τιμολόγησης μπορεί να ρυθμιστεί για μετάβαση σε λειτουργία οθόνης πλήρους μεγέθους. Η δεξιά πλευρά του γραφήματος διαθέτει βασικά εργαλεία σχεδίασης, επέκταση Fibonacci και εργαλεία επαναφοράς.

Στο βιβλίο παραγγελιών, μπορείτε να βρείτε τις προσφορές και τις τιμές με το ιστορικό συναλλαγών και μια λίστα παρακολούθησης που παρατίθεται παρακάτω.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν τις παραμέτρους, όπως κινητούς μέσους όρους και ζώνες Bollinger για όλες τις επικαλύψεις γραφημάτων, καθώς και δείκτες συναλλαγών.

Επιλογές πληρωμής

Το Kraken υποστηρίζει την κατάθεση και ανάληψη με διάφορους τρόπους: τραπεζικές μεταφορές, SEPA, SWIFT, τραπεζικές μεταφορές και κρυπτονομίσματα.

Τέλη Kraken

Θα βρείτε παρακάτω στην κριτική μας στο Kraken σχετικά με τις χρεώσεις μεταφοράς που ποικίλλουν ανάλογα με το κόστος συναλλαγής και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τη δομή των χρεώσεων της υπηρεσίας πληρωμών. Οι τρέχουσες χρεώσεις είναι:

 • SEPA EUR: Κατάθεση (Δωρεάν) / Ανάληψη (0,09 €) – Μόνο για χώρες του ΕΟΧ ·
 • Κατάθεση σε τραπεζικό έμβασμα USD ($ 5 USD) / Ανάληψη ($ 5 USD) – μόνο στις ΗΠΑ.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό έμβασμα EUR (10 €) – μόνο εκτός ΗΠΑ.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό έμβασμα USD ($ 10 USD) / Ανάληψη ($ 60 USD) – μόνο εκτός ΗΠΑ.
 • Κατάθεση τραπεζικής JPY (Δωρεάν, ελάχιστη κατάθεση ¥ 5.000) / ανάληψη (¥ 20) – Μόνο για Ιαπωνία
 • Κατάθεση σε έμβασμα CAD (δωρεάν) / Απόσυρση ΗΜΧ (χρέωση 10 $ CAD, μέγιστη ημερήσια CAD 25 $).

Σχεδόν όλες οι καταθέσεις κρυπτογράφησης είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν χρεώσεις κατά την ανάληψη:

 • Bitcoin (XBT): Ανάληψη (0,001 BTC)
 • Ether (ETH): Κατάθεση (μικρή χρέωση συναλλαγής για τη μεταφορά του ETH στο πορτοφόλι του Kraken) / Ανάληψη (0,005 ETH).
 • Ripple (XRP): Απόσυρση (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): Απόσυρση (0,02 LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH): Ανάληψη (0,001 BTC)
 • Tether (USDT): Απόσυρση (5 USDT)

Τέλη συναλλαγών

Η αμοιβή του Kraken η δομή είναι λίγο πιο περίπλοκη, με ένα σύστημα κατασκευαστή που βασίζεται σε όγκους που υπολογίζονται σε μια περίοδο συναλλαγών 30 ημερών. Τα τέλη χρεώνονται για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται και χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: συναλλαγές, stablecoin, dark pool και margin trading.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σκοτεινό τους σύνολο είναι διαθέσιμο μόνο σε επαληθευμένους λογαριασμούς Pro, με τα ελάχιστα μεγέθη παραγγελίας να είναι 11,5 XBT (~ 100.000 $) και 375 ETH (~ 50.000 $).

Εμπορικά τέλη:

Τέλη συναλλαγών Kraken

Προμήθειες Stablecoin:

Τέλη Kraken Stablecoin

Τέλη Dark Pool:

Τέλη πισίνας Kraken Dark

Τέλη συναλλαγών περιθωρίου:

προγράμματα αμοιβών

Η κριτική μας Kraken για το Διαδικασία επαλήθευσης

Όπως όλα τα άλλα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, το Kraken συμμορφώνεται με τους κανονισμούς AML (Anti-Money Laundering) και KYC (Know Your Customer). Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τους πρέπει να επαληθεύσουν τον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας προσωπικά στοιχεία όπως πλήρες όνομα και διεύθυνση.

Υπάρχουν 5 επίπεδα χρηστών διαθέσιμες στην πλατφόρμα, οι οποίες διαφοροποιούνται με βάση τις διάφορες ενέργειες που εκτελούν. Κάθε επίπεδο διαθέτει διάφορα οφέλη.

Επίπεδο 0 είναι το αρχικό επίπεδο για κάθε λογαριασμό που έχει επιβεβαιωθεί μέσω email. Ένας λογαριασμός Tier 0 μπορεί να περιηγηθεί στην πλατφόρμα, αλλά δεν είναι σε θέση να κάνει καταθέσεις, αναλήψεις ή συναλλαγές.

Επίπεδο 1 οι λογαριασμοί επαληθεύονται χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες KYC και AML παρέχοντας προσωπικά στοιχεία όπως πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησης, χώρα και αριθμό τηλεφώνου. Αυτοί οι λογαριασμοί μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα, αλλά δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν συναλλαγές ή να κάνουν αναλήψεις και καταθέσεις.

Επίπεδο 2 επιτυγχάνεται παρέχοντας την πλήρη φυσική σας διεύθυνση και επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν ή να πραγματοποιήσουν ανάληψη έως 2.000 ευρώ / εβδομάδα ή 10.000 ευρώ / μήνα. Moreso, επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν τόσο fiat όσο και crypto και να κάνουν ανάληψη έως 10.000 $ / εβδομάδα και 50.000 $ / μήνα.

Βαθμίδα 3 οι λογαριασμοί απαιτούν απόδειξη ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης. Ξεκλειδώνουν καταθέσεις και αναλήψεις χρησιμοποιώντας καναδικά δολάρια (CAD), με τα όρια ανάληψης να αυξάνονται στα 50.000 $ / εβδομάδα και 200.000 $ / μήνα. Οι συναλλαγές Fiat αυξάνονται επίσης σε 25.000 $ / εβδομάδα και 200.000 $ / μήνα.

Βαθμίδα 4 είναι το υψηλότερο επίπεδο που διατίθεται στο Kraken και απαιτεί σε βάθος επαληθεύσεις ταυτότητας, αλλά παρέχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Για να επαληθευτείτε για λογαριασμό Tier 4, πρέπει να υπογράψετε μια αίτηση και τα έγγραφα KYC. Τα όρια τόσο για τις κρυπτογραφικές όσο και για τις συναλλαγές fiat αυξάνονται σημαντικά.

Ασφάλεια

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε: Είναι ασφαλές το Kraken; Στη συνέχεια, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Kraken θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κλάδο. Η πλατφόρμα αποθηκεύει το 95% των κεφαλαίων κρυπτογράφησης σε πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης με κενό αέρα, τα οποία διανέμονται γεωγραφικά σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι ευαίσθητες και προσωπικές πληροφορίες χρήστη κρυπτογραφούνται και διατηρούνται σε ασφαλείς διακομιστές. Άλλα μέτρα προστασίας δεδομένων περιλαμβάνουν τις λειτουργίες GSL και Master Key.

Η ομάδα χρησιμοποιεί επίσης μια επιτήρηση 24/7 στην ανταλλαγή και ο ίδιος ο τομέας παρακολουθεί όλη την εξερχόμενη και εισερχόμενη δραστηριότητα.

Ασφάλεια Krakenblog.kraken.com

Για λογαριασμούς χρηστών, το Kraken απαιτεί να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας 2 Factor. Η ανταλλαγή διαθέτει επίσης επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αναλήψεις, παγκόσμιο κλείδωμα χρόνου ρύθμισης, αναλυτικά δικαιώματα κλειδιού API, προσαρμόσιμη ώρα λογαριασμού και κρυπτογράφηση SSL για την επισκεψιμότητα του ιστότοπού της.

Στην κριτική μας στο Kraken, θα διαπιστώσετε ότι συμμορφώνεται με όλες τις πολιτικές «γνώση-πελάτη» των ΗΠΑ για την πρόληψη της απάτης και της παράνομης χρηματοδότησης.

Τον Μάιο του 2017, ο Kraken ήταν θύμα μιας επίθεσης DDoS, η οποία εμπόδισε τους χρήστες να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους. Η πλατφόρμα έγινε online για να λύσει το πρόβλημα και να βελτιώσει την ασφάλειά της. Παρ ‘όλα αυτά, η ανταλλαγή δεν έχει χάσει ποτέ πραγματικά χρήματα σε ένα hack.

Κράκεν Υποστήριξη πελατών Ανασκόπηση

Υποστήριξη πελατών Krakenblog.kraken.com

Το Kraken παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω email και οι χρήστες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα υποστήριξης μέσω της λειτουργίας συνομιλίας τους. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια λεπτομερή σελίδα Συχνών Ερωτήσεων με απαντήσεις σε πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με λογαριασμό, χρεώσεις και συναλλαγές.

Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να προσεγγιστεί στους κοινωνικούς λογαριασμούς της στο Facebook, το Twitter και το Reddit, όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν γρήγορες απαντήσεις στα προβλήματά τους. Πολλές καταγγελίες χρηστών αφορούν το εσωτερικό σύστημα εισιτηρίων του Kraken, το οποίο είναι μάλλον αργό μερικές φορές.

Συνήθως, ο χρόνος απόκρισης του Kraken είναι εντός 24 ωρών, αλλά όταν υπάρχουν μεγαλύτεροι όγκοι, η ανταλλαγή θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να απαντήσει.

Κριτική ανταλλαγής Kraken: Ετυμηγορία

Το συμπέρασμα της κριτικής ανταλλαγής κρυπτογράφησης Kraken είναι ότι είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κλάδο της για έναν καλό λόγο. Διαθέτει υψηλή ρευστότητα, άφθονες καταχωρίσεις κρυπτογράφησης, ανταγωνιστικές χρεώσεις και πολλά προηγμένα εργαλεία και επιλογές συναλλαγών.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me