Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

“Αυτή είναι η τρίτη μου συντριβή στην κρυπτογράφηση και δεν έχω σταδιακά” – Asheesh Birla του Ripple

διαφήμιση Phemex

Σε ένα συνέντευξη με τα μέσα PCMag, Ο Asheesh Birla, ανώτερος αντιπρόεδρος της διαχείρισης προϊόντων της Ripple συζήτησε τον μηχανισμό κρυπτογράφησης. Έχουμε δει ότι η Ripple βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο για τη δημιουργία αποκεντρωμένων προϊόντων κατά παραγγελία, όπως xRapid, xCurrent, xVia, RippleNet και άλλα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Asheesh εξηγεί τη διαφορά μεταξύ κρυπτογράφησης και blockchain. Άρχισε να μιλά για τον κανονισμό κρυπτογράφησης, τον στόχο των διασυνοριακών πληρωμών της Ripple μαζί με το μέλλον των αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Συντελεστής τιμών του Ripple

Δεδομένου ότι η μάχη στην αγορά αρκούδων μεταξύ XRP και ETH έχει πραγματοποιηθεί αρκετές φορές αυτές τις μέρες, η πρώτη συζήτηση του Asheesh Birla ξεκίνησε με το ερώτημα σχετικά με παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή των καθημερινών δραστηριοτήτων της Ripple. Είπε ότι δεν σκέφτονται τον καθημερινό συντελεστή τιμών, αλλά μάλλον την πιο μακροπρόθεσμη αγορά. Ως κύριος του Ripple, συμβουλεύει ότι το άλλο πρόγραμμα κρυπτογράφησης πρέπει να σκεφτεί μακροπρόθεσμα παρά να εξετάσει την αγορά της αστάθειας της ημέρας.

Εξηγεί ότι;

Αυτή είναι η τρίτη μου συντριβή τώρα στην αγορά κρυπτογράφησης και δεν είμαι σταδιακά. Η άλλη πλευρά είναι ότι μερικές φορές συντρίβετε και βγάζετε όλους τους ανθρώπους που δεν είναι επικεντρωμένοι στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων και πραγματικών περιπτώσεων χρήσης. Και, νομίζω ότι θα δείτε μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες εταιρείες να βγουν από αυτήν την επόμενη κάμψη.

Τα έργα Blockchain είναι πιθανότατα ενσωματωμένα στο φύλλο Google

Πιστεύει ακράδαντα στον όγκο και τη ρευστότητα για να κάνει την ψηφιακή εφαρμογή αισθητή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πώς οι εταιρείες blockchain διαχωρίζουν τα κέρματα από την τεχνολογία, εξηγεί ότι το κλειδί του blockchain είναι να παρέχει 10 φορές καλύτερη εμπειρία και αν όχι «μην χρησιμοποιείτε blockchain» συμβούλεψε. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ορισμένα από τα έργα που ισχυρίστηκαν ότι χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain δεν λειτουργούν ουσιαστικά σε αυτό. Αντίθετα, έργα όπως ο τουρισμός blockchain εμφανίζονται ως φύλλα Google και «όχι μια εξελιγμένη αποκεντρωμένη βάση δεδομένων blockchain», είπε.

Αυτό ήταν το απογοητευτικό κομμάτι. Όταν οι τιμές αυξάνονται, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως μάρκετινγκ είτε για να λάβουν χρηματοδότηση είτε για να ξεφορτωθούν τα νομίσματά τους..

Σχετικά με την αμφισβήτηση του blockchain πέρα ​​από το φύλλο Google και τη βάση δεδομένων και την άποψή του σχετικά με την ευρέως αναπτυγμένη εφαρμογή blockchain της Ripple, επισημαίνει τα υψηλά τέλη που χρεώνουν οι Citi Bank, JP Morgan και HSBC για διασυνοριακές συναλλαγές. Τόνισε, ότι η βασική τεχνολογία του Ripple μπορεί να λειτουργήσει διασυνοριακά «χωρίς τριβή και χωρίς άδεια» και επέκρινε αυτές τις τράπεζες, δηλώνοντας.

Σήμερα, εάν θέλετε να κάνετε χρήματα διασυνοριακά, βασικά εμπιστεύεστε την Citi Bank, την JPMorgan ή την HSBC. Αυτές οι τρεις τράπεζες ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της διασυνοριακής ροής. Είτε άμεσα είτε έμμεσα, θα εμπιστευτείτε αυτές τις τρεις εταιρείες να μεταφέρουν χρήματα εκ μέρους σας και να χρεώνουν όποια αμοιβή θέλουν. Εάν δεν νοιάζονται για την αναδυόμενη αγορά ή τις άλλες εταιρείες, τότε τα έξοδα ανεβαίνουν και ανεβαίνουν.

Τάσεις και δυνατότητες για κυματισμό & Blockchain στη Νοτιοανατολική Ασία

Κατά την άποψή του, η Νοτιοανατολική Ασία με φιλική ρύθμιση γνωρίζει την αξία και τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain. Συγκρίνει την ανάπτυξη του blockchain με την τάση των κινητών τηλεφώνων και των κινητών συσκευών. Επιπλέον, επεσήμανε ότι αντί της τεχνολογίας καλωδίων του 1950 ή SWIFT, «πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το blockchain» Ωστόσο, σύμφωνα με τον Asheesh, υπάρχει το 80 τοις εκατό της εμπορικής κίνησης που προέρχεται από την Ασία, την οποία ευχαριστεί τρεις παράγοντες που προέρχονται από την τάση.

  • Οι ρυθμιστές είναι πολύ φιλικοί
  • Το ΑΕΠ αυτών των οικονομιών αυξάνεται κατά 7-8% ετησίως
  • Πηγαίνουν από μετρητά σε ψηφιακό μέσω πληρωμής μέσω κινητού σε ένα τρελό κλιπ

Η Ripple εστιάζει χώρες όπως η Ινδία για να κάνουν εύκολα τραπεζικές μεταφορές στο εξωτερικό. Κατά συνέπεια, είπε ότι το ρυθμιστικό πλήρωμα της Ripple εργάζεται στενά για να δημιουργήσει την πρόοδο όπου οι Ινδοί μπορούν να συνδέσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό απευθείας μέσω των τηλεφώνων τους και να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Επιπλέον, στόχος του Ripple στην Ινδία είναι να εκπαιδεύσει τους ρυθμιστικούς φορείς σχετικά με το θεμελιώδες και το δυναμικό του blockchain να μεταφέρει χρήματα.

Το Ripple το 2019 αναλύει στενά τις εταιρείες που δημιουργούν μια εφαρμογή πάνω από το XRP. Επισημαίνει λίγες από τις εταιρείες που τροφοδοτούνται από το καθολικό XRP, συμπεριλαμβανομένου του Ripple για διασυνοριακή πληρωμή, του Coil που χρησιμοποιεί το καθολικό XRP για μικροπληρωμές, του Omni που χρησιμοποιεί το XRP Ledger για ενοικίαση και αποθήκευση.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me