Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ο ιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin μοιράζεται τις ιδέες του για την Cryptoeconomics

διαφήμιση Phemex

Αιθέριο ιδρυτής Vitalik Buterin, καθώς πήρε συνέντευξη από τον Tyler Cowen σε ένα podcast από το Mercatus Center, έριξε τα φασόλια σε αυτό που αποκαλεί «Κρυπτοοικονομική“Και πώς η δυναμική των αγορών αλλάζει τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Επίσης άγγιξε σημεία όπως η κατανόηση του blockchain, το στυλ του να μαζεύει γλώσσες, συγκεντρώσεις και τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτιμηθεί ένα crypto.

Η κρυπτοοικονομική είναι γεννημένη αλλά κρατά το κλειδί για το μέλλον

Ο Vitalik, ο ιδρυτής του Πρωτόκολλο Ethereum εξήγησε ότι η κρυπτοοικονομική, είναι οικονομικά εξειδικευμένη σε ένα συγκεκριμένο σύνολο περιστάσεων που πρέπει να προσδιοριστούν πλήρως ακριβώς για να λειτουργήσει η μηχανική της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κρυπτοοικονομική ακολουθεί τα πρότυπα ενός προγραμματιστή υπολογιστών και όχι εκείνη ενός ανώτατου δικαστή που σημαίνει ότι δεν ακολουθεί ηθική που δεν έχει προγραμματιστεί να ακολουθεί.

Σύμφωνα με αυτόν

“Ό, τι κι αν είναι οι κανόνες σας για επιβράβευση, επιβολή κυρώσεων στο εσωτερικό του μηχανισμού, πρέπει να καθοριστούν ως κομμάτι του κωδικού Solidity, του κώδικα Viper, οποιασδήποτε γλώσσας προγραμματισμού που χρησιμοποιείτε σε αυτό το σύνολο. Αυτός είναι ένας πολύ αυστηρότερος περιορισμός από τους νόμους που γράφουν οι πολιτικοί. ”

Η Cryptoeconomics παίρνει τα οικονομικά με αυτούς τους περιορισμούς και προσθέτει μαζί πληροφορίες από πεδία που είναι αρκετά κοντά, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν με τα κρυπτογραφία, τη θεωρία πληροφοριών, τα μαθηματικά και τα κατανεμημένα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων όλων των ερευνών σχετικά με τους συναίνεσους αλγόριθμους, τις λειτουργίες κατακερματισμού, τις υπογραφές, το μηδέν – γνωρίστε αποδείξεις και τι γνωρίζουμε για όλα αυτά τα πρωτόγονα.

Σύμφωνα με Μπουτέριν, το ένα πράγμα που θα μπορούσαν να δώσουν τα οικονομικά αλλά δεν έχουν ακόμη δώσει είναι πώς να ενθαρρύνουμε τη συμπεριφορά κάποιου – τι θα μπορούσε να παρακινήσει ή να υποκινήσει ένα άτομο να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες.

Η Vitalik πιστεύει επίσης ότι τα blockchain και τα κρυπτονομίσματα έχουν αγοράσει μια πολιτιστική εξέλιξη που η ίδια η τεχνολογία ενσωματώνει πολλές πτυχές της αποκέντρωσης όσον αφορά τον τρόπο παραγωγής τους και από άποψη τρόπου ζωής και συνεργασίας και οικοδόμησης πραγμάτων.

Το Cryptocurrency σε μέρος ενός μεγάλου πειράματος

Σύμφωνα με Vitalik, Τα κρυπτονομίσματα είναι μέρος ενός μεγάλου πειράματος για το τι θα συμβεί αν δημιουργήσετε ένα χρηματοοικονομικό σύστημα που είναι πραγματικά χωρίς τριβή, όπου κινείται bitcoin ή ethereum από το πορτοφόλι σας σε μια εφαρμογή, σε ένα έξυπνο συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο, είναι τόσο απλό όσο η είσοδος σε έναν ιστότοπο ή κάνοντας κλικ σε ένα email. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι το οικοσύστημα κρυπτογράφησης που έκανε τους ανθρώπους να αποδεχτούν τη μικροπληρωμή που θεωρήθηκε αδύνατη από πολλούς ανθρώπους.

Όσον αφορά τις μελλοντικές τεχνολογικές ή μηχανολογικές ανακαλύψεις σε σχέση με το blockchain, η Vitalik πιστεύει ότι οποιαδήποτε τεχνολογία παρέχει δυνατότητα κλιμάκωσης σε συναλλαγές blockchain που είναι να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο ή αυτή που βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών όσον αφορά τη χρηστικότητα και την ασφάλεια θα μπορούσε να το κάνει.

Όταν ρωτήθηκε για το νομικό ή ρυθμιστικό περιβάλλον που μπορεί να τον βοηθήσει να εκπληρώσει το όραμά του για το ethereum, ο Vitalik είπε ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν πολλές κανονιστικές αλλαγές όσον αφορά την τεχνική ανάπτυξη του ethereum. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέρη όπου η ρύθμιση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει είναι στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος κρυπτογράφησης δουλεύοντας σε πράγματα όπως ο οικονομικός αλφαβητισμός.

Πιστεύει επίσης ότι η ρύθμιση εξακολουθεί να είναι πολύ συγκεκριμένη για την εφαρμογή και πρέπει να είναι ανοιχτή στον πειραματισμό.

Μέθοδος αποτίμησης κρυπτογράφησης Vitalik

Σχετικά με την εκτίμηση των κρυπτογράφησης, η Vitalik ανέφερε ότι εξαρτάται πολύ από τον τρόπο που πηγαίνει το κρυπτογράφηση Ένας τρόπος για τη μέτρηση της αξίας, σύμφωνα με τη Vitalik, είναι να αντιμετωπίζετε ένα κρυπτογράφηση ως εταιρεία που εισπράττει έσοδα μέσω χρεώσεων συναλλαγής, ιδιαίτερα στην περίπτωση που τα τέλη συναλλαγής είτε καίγονται είτε αναδιανέμονται στους επικυρωτές απόδειξης του κρυπτονομίσματος. . Σε αυτήν την περίπτωση, η αποτίμηση της κρυπτογράφησης είναι η καθαρή παρούσα αξία των τελών συναλλαγής που λαμβάνει. Αυτό, από μόνο του, εκπληκτικά δίνει αρκετά αξιοπρεπείς εκτιμήσεις.

Ο άλλος τρόπος για να εκτιμήσετε τα κρυπτονομίσματα με την ιδιότητά τους ως μέσων ανταλλαγής. Τότε έχετε MV = PT (Fisher Equation) και όλα αυτά τα άλλα μοντέλα Κάθε μεταβλητή δηλώνει τα εξής:

M = Προσφορά χρήματος, V = Ταχύτητα κυκλοφορίας (ο αριθμός των φορών που αλλάζει το χέρι), P = Μέσο επίπεδο τιμής, T = Όγκος συναλλαγών αγαθών και υπηρεσιών.

Υπάρχει επίσης αυτό το μοντέλο του καταστήματος αξίας, όπου οι άνθρωποι το κρατούν επειδή αναμένουν περισσότεροι άνθρωποι να το κρατήσουν στο μέλλον και επειδή οι άνθρωποι συνεχίζουν να πλουτίζονται και ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Σύμφωνα με τον Vitalik περισσότερο από τη μέθοδο, ήταν σημαντικό να έχουμε μια ιστορία για το γιατί θα διατηρούσε την αξία της κάτω από μια ποικιλία διαφορετικών οικονομικών μοντέλων.

Η Vitalik ήταν πολύ ειλικρινής στην προσέγγισή της για να απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις του Tyler Cowen, από την κρυπτοοικονομική έως την αποτίμηση των κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν ακόμη κάποια σημεία στα οποία και αυτός ήταν πολύ ασαφής, αλλά είχε αρκετά για να δώσει πληροφορίες.

Το Vitalik είναι αρκετά καλό για να δει το μέλλον των cryptos; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me