Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple καθαρίζει το FUD γύρω από το “XRP Dumping” σε συνέντευξη με τον Pomp

διαφήμιση Phemex

Συνιδρυτής & Συνεργάστηκε πρόσφατα στο Morgan Creek Digital Anthony Pompliano, γνωστός και ως Pomp συνέντευξη Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple Brad Garlinghouse. Στη συνέντευξη, ο Garlinghouse εξήγησε τις μηνιαίες πωλήσεις XRP και εκκαθάρισε το FUD γύρω τους. 

Γιατί η Ripple πωλεί εκατομμύρια σε XRP κάθε μήνα

Στη συνέντευξη, ένας γύρος ήταν αφιερωμένος αποκλειστικά στις μηνιαίες πωλήσεις XRP και ο Pomp ξεκίνησε τη συνεδρία ρωτώντας τον Garlinghouse για το πώς είδε τις πωλήσεις XRP. Ο Garlinghouse ξεκίνησε λέγοντας ότι οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός ότι (Ripple) ήταν «το πιο ενδιαφερόμενο μέρος για την επιτυχία και την υγεία του οικοσυστήματος XRP», καθώς διέθεταν πολλά XRP. Επιπλέον, είπε ότι ό, τι έκαναν δεν ήταν καλό για το οικοσύστημα XRP, επομένως, δεν ήταν καλό για αυτούς, δικαιολογώντας έτσι ότι οι πωλήσεις XRP δεν ήταν επιβλαβείς για το οικοσύστημα XRP.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του μηχανισμού των λογαριασμών μεσεγγύησης XRP. Σύμφωνα με τον Garlinghouse, πριν από δύο χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες γύρω από τις αγορές XRP ήταν ότι δεδομένου ότι η Ripple είχε πολλά XRP, τι θα συνέβαινε εάν η Ripple αποφάσισε να το πουλήσει. Για να αντιμετωπίσει αυτήν την ανησυχία, η Ripple έκλεισε το XRP της σε 55 συμβόλαια σε κρυπτογραφικά υπογεγραμμένα μεσεγγύρια στο XRP Ledger. Οι μεσεγγύες ξεκλειδώθηκαν μία φορά το μήνα για 55 μήνες, που σημαίνει ότι ένας μεσεγγύριος ξεκλειδώνεται κάθε μήνα για 55 μήνες. Υπήρχαν 1 δισεκατομμύριο XRP σε κάθε λογαριασμό, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχαν 55 δισεκατομμύρια XRP τη στιγμή που ο Ripple δημιούργησε τα escrows.

Ο Pomp ρώτησε τότε τι συνέβη με τα XRP όταν απελευθερώθηκαν; Σε αυτό, ο Garlinghouse απάντησε

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε με αυτό».

Ο Garlinghouse ανέλυσε περαιτέρω πώς έχουν χρησιμοποιηθεί οι κυκλοφορίες του XRP μέχρι τώρα –

«Χρησιμοποιούμε μερικές από τις προσφορές του… πουλάμε κάποιες μέσω προγραμματισμού…»

Ο Garlinghouse εξήγησε τους δύο τρόπους με τους οποίους πωλήθηκε το XRP – μέσω εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών και μέσω προγραμματισμού. Στις εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές, ήταν κυρίως κερδοσκόποι κρυπτογράφησης όπως τα αμοιβαία κεφάλαια κρυπτογράφησης που πλησίασαν το Ripple. Η Ripple προσπάθησε να εμπλακεί στην αγορά με εποικοδομητικό τρόπο, πωλώντας XRP μέσω εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών και μέσω προγραμματισμού σε 10 σημεία βάσης της καθημερινής δραστηριότητας της αγοράς. Το λάθος που έκαναν ήταν ότι υπολογίστηκαν με βάση τα δεδομένα που παρείχε η CoinMarketCap, μια ιστοσελίδα της οποίας η φήμη έχει υποστεί αναφορά ψεύτικου όγκου. Η Garlinghouse και η Pomp συμφώνησαν και οι δύο ότι το CryptoCompare Top Tier (CCTT) ήταν πολύ πιο αξιόπιστο και αξιόπιστο για την κατανόηση του πραγματικού όγκου ρευστότητας XRP.

Αυτό που φάνηκε να υπονοεί ο Garlinghouse ήταν η πρόθεσή τους με τις πωλήσεις XRP να μην χειραγωγήσουν την τιμή του, αλλά είχαν υπολογίσει εσφαλμένα το ποσό που θα πωληθεί με συνυπολογισμό λανθασμένων δεδομένων. Ο Garlinghouse είπε επίσης ότι δεν είχαν καμία σχέση με το 99,9% των συναλλαγών XRP. Σύμφωνα με τις αναφορές που δημοσίευσε η Ripple, πούλησε XRP αξίας 170 εκατ. Δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2019 και 250 εκ. $ Το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Τι συνέβη με το Unsold XRP?

Σύμφωνα με τον Garlinghouse, ένα μεγάλο μέρος των XRP επέστρεψε σε νέα μεσεγγύηση. Αυτός είπε –

“Το 80% επιστρέφει.”

Ο Pomp ρώτησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ripple για το τι χρειάζονταν τα χρήματα που προήλθαν από τις πωλήσεις XRP. Σε αυτό, ο Garlinghouse απάντησε ότι επανεπενδύουν στην εταιρεία και έδωσε το παράδειγμα του Moneygram το οποίο η Ripple είχε πρόσφατα συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Moneygram και επένδυσε 30 εκατομμύρια δολάρια στο κοινό απόθεμα της εταιρείας.

Περιορισμοί πώλησης στους κατόχους XRP

Ένα ενδιαφέρον σημείο που άφησε η Pomp ήταν οι περιορισμένες συμφωνίες πώλησης σε εκείνους που αγόρασαν XRP μέσω εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών. Σε αυτό, ο Garlinghouse είπε, «Μερικές φορές ναι». Πρόσθεσε επίσης ότι με αυτές τις συμφωνίες περιορισμένης πώλησης, αυτό που είχε κάνει η Ripple ήταν πιο υγιές από το περιβάλλον ETH και Bitcoin, επειδή δεν υπήρχαν περιορισμοί εκεί που σταματούσαν τις φάλαινες από το να ρίξουν τα κουπόνια.

Η Pomp προσπάθησε να ανακαλύψει ποιοι ήταν οι περιορισμοί πώλησης σε πελατειακή βάση ή σε πιο γενικευμένη βάση, αλλά ο Garlinghouse αρνήθηκε να απαντήσει σε αυτό. Αυτός είπε-

«Είμαστε ήδη 10 ή 100 φορές πιο διαφανείς από οποιονδήποτε άλλον στην κοινότητα κρυπτογράφησης και έχουμε μια τακτική για να το κάνουμε αυτό. Και νομίζω ότι μόλις μου ζητήσατε να είμαι πιο διαφανής. Νομίζω ότι θα περάσω. “

Ο Garlinghouse απλώς εξήγησε ότι προσπαθούσαν να κάνουν έξυπνα, στρατηγικά πράγματα για να αξιοποιήσουν τον ισολογισμό τους και να καταλύσουν τις εξελίξεις στο οικοσύστημα. Ο Pomp παραδέχτηκε ότι οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να ανακαλύψουν όλες αυτές τις πληροφορίες ήταν πάρα πολύ. Ήταν σαν να λέμε ότι η Ripple θα πρέπει να ανοίγει πηγές συμβάσεων.

Υπάρχουν εκπτώσεις με έκπτωση για πελάτες OTC?

Όταν ρωτήθηκε για τις εκπτώσεις στις εξωχρηματιστηριακές πωλήσεις, ο Pomp προσπάθησε να μαντέψει αν η έκπτωση ήταν περίπου 50%. Ο Garlinghouse τον διόρθωσε αμέσως λέγοντας ότι μοιάζει περισσότερο με 5%. Η λογική του πίσω από αυτό το ποσοστό έκπτωσης ήταν ότι σκέφτηκε το XRP ως νόμισμα. Παρατήρησε –

“Θα πουλούσατε ένα δολάριο για 50 σεντς;”

Πιστεύετε ότι οι γνωστοποιήσεις του Garlinghouse θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης γύρω από το Ripple και το XRP στην κοινότητα κρυπτογράφησης; Πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με τις απαντήσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ripple στα παρακάτω σχόλια!

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me