Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ren Project (REN) – Επανεξέταση, αξιολόγηση και πλήρης ανάλυση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καρδιά ΡΕΝ
Τιμή 0,369726 USD
Market Cap / Market Rank 325.786.963 USD / # 51
Όλο το χρόνο 0,595017 USD
χαμηλό όλων των εποχών 0,01548000 USD
Κυκλοφορία εφοδιασμού 881.153.018 / 1.000.000.000
Τύπος κουπονιού ERC-20
Συνολική τιμή κλειδωμένη (TVL)  347.309.762 USD
Δικτυακός τόπος https://renproject.io/

Ιστορικό

Το έργο Ren, που ξεκίνησε επίσημα το 2017 είναι ένα από τα πρώτα έργα DeFi. Ωστόσο, ονομαζόταν επίσημα πρωτόκολλο δημοκρατίας. Το έργο αντιμετωπίζει το απόρρητο, την ασφάλεια και τη διαλειτουργικότητα στο OTC. Σύμφωνα με τους ιδρυτές, η διαλειτουργικότητα, το απόρρητο και το ασφαλές πρωτόκολλο θα αποκεντρώσουν το OTC.

Κατά συνέπεια, ο Ren, που ιδρύθηκε από την Taiyang Zhang και τον Loong Wang, είναι μια απάντηση στην έλλειψη υποστήριξης για εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Επιτρέπει στους επενδυτές ή στους εμπόρους να ανταλλάσσουν την αγορά χωρίς να την διαταράσσουν.

Τι είναι το έργο Ren?

Για ευκολία κατανόησης, ο Ren κάνει τη μεταφορά κρυπτογράφησης μεταξύ blockchain αλυσίδα εύκολη, διαφανή και ασφαλή σε ένα ιδιωτικό μοντέλο.

Με απλά λόγια, είναι ένα ασφαλές δίκτυο εικονικών υπολογιστών, το RenVM που παρέχει τη διαλειτουργικότητα για αποκεντρωμένες εφαρμογές, επιτρέποντας έτσι τον δανεισμό, τις ανταλλαγές, την εξασφάλιση μεταξύ αλυσίδων & περισσότερο.

Πώς λειτουργεί το Ren Project?

Το Ren βασίζεται σε μια αποκεντρωμένη εικονική μηχανή που αναπαράγεται σε χιλιάδες μηχανήματα: RenVM.

Οι τέσσερις πυλώνες πυρήνα που δημιουργούν RenVM (παρακάτω) επιτρέψτε μια από τις μοναδικές πρακτικές λύσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων + διαλειτουργικότητας που μπορούν να κλιμακωθούν και είναι η μόνη λύση που επιτρέπει τον ιδιωτικό υπολογισμό για πολλές εισόδους και πολλά μέρη.

Η Ren αξιοποιεί το RenVM για να επιτρέπει αποκεντρωμένες και χωρίς εμπιστοσύνη σκοτεινές πισίνες. Πριν προχωρήσουμε περισσότερο στον τρόπο λειτουργίας του Ren, σκοτεινές πισίνες Ανατρέξτε στις εξωχρηματιστηριακές αγορές που επιτρέπουν στους επενδυτές να αγοράσουν ανώνυμα μεγάλα ποσά ενός περιουσιακού στοιχείου. Θα μπορούσαν να είναι μια κληρονομιά αγορά ή κρυπτογράφηση. 

Ωστόσο, κατά την αγορά ανώνυμα, υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και ασφάλειας των περιουσιακών στοιχείων. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για ένα αξιόπιστο, αποκεντρωμένο και ασφαλές πρωτόκολλο που ονομάζεται RenVM. 

Παρόμοιο με ένα blockchain, το RenVM. Είναι αποκεντρωμένο, επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν κόμβους, καθώς και να διέπουν την εικονική μηχανή. Σε αντίθεση με το παλαιό σύστημα, μπορείτε να εκτελέσετε σενάρια εκτός σύνδεσης με υψηλό βαθμό βεβαιότητας.

Εικονική μηχανή Ren (RenVM) χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο “Darknodes“Που παρέχουν την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ για τον εντοπισμό και την επεξεργασία παραγγελιών κρυπτογράφησης μεταξύ αλυσίδων.

Το αξιόπιστο κρυπτογράφηση αλυσίδων στο RenVM γίνεται χρησιμοποιώντας έναν περίπλοκο αλγόριθμο που ονομάζεται “Σχέδιο Sharing Secret Sharing“, Που κατακερματίζει τις παραγγελίες. Σε αντίθεση με το συμβατικό OTC, οι κατακερματισμένες παραγγελίες είναι τέτοιες που οι Darknodes δεν γνωρίζουν το ποσό ή τον προορισμό του κρυπτογράφησης που πραγματοποιείται. Επιτρέποντας έτσι την ιδιωτικότητα. 

Πώς λειτουργεί το RenVM?

Ως πρωτόκολλο Ethereum, η RenVM εκτελεί συναλλαγές μεταξύ αλυσίδων χρησιμοποιώντας το διακριτικό ERC-20, ως βοηθητικό πρόγραμμα και ισοδύναμο των υποκείμενων στοιχείων. Ταυτόχρονα, το διακριτικό συμβατό με ERC-20 σάς επιτρέπει να μετακινείτε ή να ανταλλάσσετε υποστηρικτικά στοιχεία όπως Bitcoin, ZCash, Bitcoin Cash κ.λπ. στο blockchain Ethereum.

Το διακριτικό Ren, REN, επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν τα εξής:

 • Παρακινεί τους χειριστές κόμβων να ταιριάζουν με τις παραγγελίες.
 • Πληρώστε ομόλογα στον Καταχωρητή, επιτρέποντας στους εμπόρους και τους κόμβους να συμμετέχουν στο REN Dark Pool.

Τι είναι η έννοια του Ren Project?

Το Ren project είναι μια ιδανική λύση για αξιόπιστες, ασφαλείς, αποκεντρωμένες και ανώνυμες εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές. Τούτου λεχθέντος, αξιοποιεί αρκετές τεχνολογίες όπως το RenVM μεταξύ των ενυδρίδων για να χτίσει μια ισχυρή και βιώσιμη σκοτεινή πισίνα. Οι λέξεις-κλειδιά του είναι ιδιωτικές, ανοιχτό πρωτόκολλο και διαλειτουργικές συναλλαγές μεταξύ blockchain.  

Τι έκανε το Ren Project διαφορετικά?

Το Ren είναι μια σύνθετη πλατφόρμα με περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, αλλά τελικά έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τα εμπόδια εισόδου και επένδυσης σε έργα DeFi.

Ως πρόσθετο, επιτρέπει στα έργα DeFi να φέρουν ξένα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin (BTC) και το Zcash (ZEC) στις προσφορές τους. Ευρύτερα, οι χρήστες μπορούν ουσιαστικά να ανταλλάξουν οποιοδήποτε διακριτικό μεταξύ δύο μπλοκ αλυσίδων χωρίς μεσαία βήματα, όπως η χρήση των λεγόμενων “τυλιγμένων” εκδόσεων διακριτικών, για παράδειγμα, Wrapped Bitcoin (WBTC) και Wrapped Ethereum (WETH).

Το RenVM είναι ένα δίκτυο εικονικών υπολογιστών που απαρτίζουν μια εικονική μηχανή. Οι μηχανές που τροφοδοτούν το δίκτυο που αποτελεί το RenVM ονομάζονται Darknodes.

Ο Ρεν χρεώνει διάφορα τέλη για εσωτερικές λειτουργίες, αλλά οι περισσότεροι δεν κατευθύνονται προς την άμεση κερδοφορία, αντί να καταβάλλονται σε ανθρακωρύχους. Ως διακριτικό ERC-20, η REN προσελκύει επίσης διάφορες χρεώσεις φυσικού αερίου σε συναλλαγές ηλεκτρικής ενέργειας.

Υποστηριζόμενα blockchain και στοιχεία?

Έχοντας την επιτυχία του έργου Ren, υποστηρίζει πολλά περιουσιακά στοιχεία και έργα. Η πλειοψηφία τους καλύπτεται από την ομπρέλα που ονομάζεται. Ρεν Συμμαχία.

Η Ren Alliance είναι μια πρωτοβουλία που εστιάζει στη χρησιμότητα των περιουσιακών στοιχείων, στην ασφάλεια του πρωτοκόλλου και στην ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, οι πλατφόρμες μελών ή τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν Aave, Airswap, Bit Team, Curve Fiance, Matic network, Futureswap, Portal. Δίκτυο, Labrys, Formatic, Blockpool, μεταξύ άλλων Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμαχία-μέλος αποτελεί τα υποστηρικτικά περιουσιακά στοιχεία και έργα.

Κυριαρχία και δυναμική της αγοράς?

Τη στιγμή της γραφής, έχει όριο αγοράς 250.841.730 $, Όγκος: 60.666.663 $, κυκλοφορία: 885.405.088, και συνολική προσφορά 1B REN. και η συνολική τιμή που είναι κλειδωμένη είναι 345 εκατομμύρια $.

ΡενΠηγή: defipulse.com

Συνεργασία και παραδοτέα

Από τότε που κυκλοφόρησε στο παρελθόν ως πρωτόκολλο δημοκρατίας, ο Ren διαθέτει πολλές συνεργασίες. Περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα:  

 • Πρωτόκολλο AZTEC, ένα πρωτόκολλο απορρήτου μηδενικής γνώσης και ανταλλαγή τυπικών συνεργατών Ren για τη διευκόλυνση ιδιωτικών υπολοίπων, μεταφορών και συναλλαγών.
 • Γουάιρ, μια εταιρεία blockchain FX που λειτουργεί ένας παγκόσμιος συνεργάτης υποδομών πληρωμών Ren για την KYC. Βοηθούν επίσης στην ενσωμάτωση των εμπόρων OTC στο RenEx και παρέχουν ρευστότητα στη RenEx.
 • TrueUSD, ένα stablecoin που πληροί τις κανονιστικές ρυθμίσεις φέρνει το stablecoin που συμμορφώνεται με τους κανονισμούς στο RenEX
 • BitGo (υπηρεσία πολλαπλών υπογραφών bitcoin wallet)
 • Δίκτυο Kyber (άμεσες και απρόσκοπτες συναλλαγές μεταξύ πλατφορμών)

Λεπτομέρειες ICO

Το έργο Ren ξεκίνησε 2 κύκλους πωλήσεων ICO στις 22 Φεβρουαρίου 2018. Συγκέντρωσε 34 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Κατά τη διάρκεια των πωλήσεων, έχουν πολλούς αξιόλογους επενδυτές, όπως: FBG Capital polychain, Hyperchain Capital, Infinite capital, Houbi Capital, Limitless Crypto Investment, Signum Capital, Aenigma Capital, Synapse Capital, BlockVC και ZhenFund.

πρωτόκολλο δημοκρατίας icoΠηγή: icodrops.com

Λύσεις και λειτουργίες δολοφόνων.

Με την προσθήκη του ιδιωτικού επιπέδου ρευστότητας, RenVM, η τιμή μπορεί να μετακινηθεί μεταξύ blockchains σε μηδενική γνώση με απόλυτο απόρρητο. Ως εκ τούτου, υποστηρίζοντας ένα plug and play, ανεξάρτητες σκοτεινές πισίνες. Ταυτόχρονα, το Ren είναι ένα πρωτόκολλο πολλαπλών λύσεων. Άλλες λύσεις περιλαμβάνουν:

 • Ρευστότητα μεταξύ blockchain για DApps.
 • Επιτρέπει τη μεταφορά οποιουδήποτε διακριτικού μεταξύ οποιουδήποτε blockchain.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε διακριτικά από οποιοδήποτε blockchain χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα έξυπνα συμβόλαιά σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναδίπλωση ή την αποσυσκευασία των διακριτικών.
 • Υποδομή για σύνδεση των μη συνδεδεμένων.
 • Χρησιμοποιήστε το RenVM για να επεκτείνετε την ικανότητα των υπαρχόντων dApps ή να δημιουργήσετε εντελώς νέες επιχειρηματικές περιπτώσεις στον αποκεντρωμένο κόσμο.
 • Επιτρέπει την ενσωμάτωση περιουσιακών στοιχείων μεταξύ αλυσίδων σε υπάρχον DEX όπως το Bitcoin και το Zcash.
 • Επειδή είναι ανοικτού κώδικα και δεν είναι στερητικό, δεν υπάρχει κίνδυνος αντισυμβαλλομένου.
 • Επιτρέπει πολλαπλές εξασφαλίσεις δανεισμού, έξυπνες συμβάσεις μη στερητικής φύσης για διασταυρούμενα περιουσιακά στοιχεία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του έργου Ren

Παρόμοια με κάθε άλλο καινοτόμο έργο, ο Ρεν έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι ότι έχει λιγότερες πιθανότητες επίθεσης δανείου flash, μια έμπειρη ομάδα και ισχυρές βαθμίδες συνεργασίας. Από την άλλη πλευρά, η ανταλλαγή blockchain θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο που ονομάζεται επιδείνωση του κινδύνου.

Ασφάλεια

Έξυπνη σύμβαση, οι έλεγχοι δείχνουν ότι το πρωτόκολλο Ren είναι ασφαλές. Ωστόσο, χρησιμοποιούν ημι-αποκεντρωμένες εξωχρηματιστηριακές λύσεις. Με ημι-αποκεντρωμένη, τείνουν να χτίζουν ένα πλήρως λειτουργικό αποκεντρωμένο πρωτόκολλο πριν επιτρέψουν στους χρήστες χρήματα στα πορτοφόλια.

Σε αντίθεση με άλλα πρωτόκολλα DeFi που βασίζονται στο Oracle, ο Ren δεν διαθέτει Oracle. Αυτό παρέχει το πρωτόκολλο ανοσοποιημένο σε σφάλματα oracle. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν κίνδυνοι επιδείνωσης. Οι σύνθετοι κίνδυνοι μιλούν για τον κίνδυνο ενός περιουσιακού στοιχείου, λένε το Bitcoin blockchain στο πρωτόκολλο Ren. Δηλαδή, ένας χρήστης διακινδυνεύει τις προκλήσεις blockchain bitcoin ενώ ανταλλάσσει bitcoin.

Μετρήσεις διανομής διακριτικών (Tokonomics)

Το διακριτικό Ren, που ονομάζεται REN, έχει ένα σταθερό όριο προσφοράς 1 δισεκατομμυρίου (1.000.000.000) διακριτικών. Είναι ένα διακριτικό συμβατό με ERC-20 που πωλήθηκε κατά την πώληση των διακριτικών. Κατά τη διάρκεια των δύο γύρων του ICO, το 60,2% των μαρκών πωλήθηκε σε επενδυτές. Ο Ρεν πραγματοποίησε μια πώληση προπώλησης και δημόσιας μάρκας το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας το 60,2% της προσφοράς πωλήθηκε σε επενδυτές.

Μετά από επιτυχείς γύρους, διαθέτει αποθεματικό κεφάλαιο 19,9% της συνολικής προσφοράς. Από την άλλη πλευρά, το 9,9% του ταμείου διατέθηκε εσωτερικά σε συμβούλους, την ομάδα και τους ιδρυτές του. Ωστόσο, τα διακριτικά ομάδας ήρθαν με περίοδο κλειδώματος δύο ετών, με κλείδωμα έξι μηνών για κατανομές συμβούλων.

Επίσης, το 10% της προσφοράς REN προορίζεται ειδικά για συνεργασίες, ανάπτυξη και άλλες σχετικές δραστηριότητες.

Η διαδικασία βοηθητικού προγράμματος Token είναι παρακάτω:

Βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών

Προφίλ ομάδας?

Ο Ren ιδρύθηκε κυρίως από την Taiyang Zhang ως Πρωτόκολλο Δημοκρατίας το 2017. Ο Zhang έχει υπάρχουσα εμπειρία στον χώρο κρυπτογράφησης και έχει συνιδρύσει το αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτογράφησης Virgil Capital. Ένα άλλο μέλος της πρώτης γραμμής είναι ο Loong Wang, ο οποίος ήταν κύριος προγραμματιστής λογισμικού στο Neucode και επί του παρόντος το πρωτόκολλο CTO του Ren. 

ομάδα έργου ren

Αποδοχή κοινότητας?

Το έργο Ren έλαβε εντυπωσιακή υποστήριξη από την κοινότητα κρυπτογράφησης. Συμμετέχουν στην παρακολούθηση των 24,9K, 1,8k και 8 188 on Κελάδημα, Reddit, και Τηλεγράφημα αντίστοιχα.

Σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα καταστήματα καταχώρησης, το έργο Ren έχει μια αξιέπαινη φήμη που έχει πολλά για τη βιωσιμότητα των λύσεων Ren.

Λίστα έργων

Το REN εμφανίζεται και αναφέρεται επίσης σε διάφορες πλατφόρμες. Μεταξύ των πλατφορμών είναι: Coingecko, Coinmarketcap, APNews, Coinbase, ABIT.com, Poloniex, Houbi Global, Binance, AEX, Uniswap, Shushwap, OkEx κ.λπ.

Είναι 57 και 58 στην κατάταξη Coinmarketcap και Coingecko αντίστοιχα. Και διατίθεται στις ακόλουθες ανταλλαγές: 

Binance, Coinbase pro, OKEx, Huobi, MXC, Gemini, Uniswap, Sushiswap, Balance και άλλα.

Ανταγωνιστής?

Το έργο Ren έχει πολλούς ανταγωνιστές. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει άμεσος ανταγωνιστής που να προσφέρει όλες τις λύσεις τους, συμπεριλαμβανομένων ρευστότητας, διαλειτουργικότητας, απορρήτου κ.λπ..

Οι διαλειτουργικοί ανταγωνιστές Ren είναι οι Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), Aion (AION) και RootStock (RSK)

Οι διακριτές Bitcoin tokens και bridges είναι οι Synthetix, Keep, pTokens και TokenIon

** Μέση βαθμολογία 7,6 / 10

Αξιολόγηση έργου Ren

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Από τη βιωσιμότητα της ομάδας, τη διαχείριση, την τεχνολογία και τις συνεργασίες, υπάρχει μια ένδειξη ότι ο Ρεν έχει ένα καλό μέλλον. Ωστόσο, εναπόκειται στην ομάδα να καλύψει τις ανάγκες διαλειτουργικότητας και τις αυξανόμενες ανησυχίες ασφάλειας που ενυπάρχουν στα πρωτόκολλα DeFi.

Συχνές ερωτήσεις:

Ελέγχεται η REN?

Ναί  

Είναι ανοιχτού κώδικα και μη στερητικό?

Ναί.

Είναι αποκεντρωμένη?

Σκοπεύει να επιτύχει αποκέντρωση αλλά όχι ακόμη.

Είναι το έργο Ελεγμένο από αξιόπιστους ελεγκτές ασφαλείας?

Το Ren smart contract ελέγχεται τον Οκτώβριο του 2018 από: Ασφάλεια αλυσίδων

Έχει επαληθευτεί το συμβόλαιο στο Etherescan?

Ναι, είναι επαληθεύσιμο.

Τι είναι εγγεγραμμένος και βασισμένος στο Ren?

Σιγκαπούρη

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me