Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επισκόπηση COTI ICO και πλήρης ανάλυση

Αναθεώρηση COTI ICO

Γεια σας παιδιά,

Ακολουθώντας αιτήματα από τους αναγνώστες μας, επιλέξαμε το COTI ως την επόμενη κριτική μας για το ICO. Χτισμένο σε μια δομή δεδομένων DAG όπως το IOTA, το ICO φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Ας βουτήξουμε βαθιά για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η σημερινή διαδικτυακή βιομηχανία πληρωμών έχει δισεκατομμύρια ανθρώπους που εμπλέκονται με όγκο συναλλαγών άνω των τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Αν και τα διαδικτυακά παραδοσιακά συστήματα πληρωμών μπορούν να προσφέρουν επεκτασιμότητα και ταχύτερες συναλλαγές, χρεώνουν υψηλές χρεώσεις. Αυτό είναι όπου τα ψηφιακά νομίσματα μπορούν να προσφέρουν μια καταπληκτική εναλλακτική λύση διευκολύνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και χαμηλές χρεώσεις. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν την πρόκληση της κλιμάκωσης και του χαμηλού ποσοστού υιοθέτησης. Η σημερινή μας αναθεώρηση ICO αφορά την εταιρεία που στοχεύει αυτά τα εμπόδια αναπτύσσοντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο που ενσωματώνει τα οφέλη και των δύο συστημάτων.

Μείνετε συντονισμένοι για το COTI ICO Review για να μάθετε πώς σκοπεύει να το επιτύχει!

Σημαντικές ημερομηνίες

 • Η προπώληση Token ξεκινά: 4 Ιουνίου
 • Λευκή λίστα Token Presale: 21 Μαΐου έως 23 Μαΐου
 • Μέγιστη προσφορά: 2.000.000.000
 • Διακριτικό προς πώληση: 600.000.000
 • Σκληρό καπάκι: 30.000.000 USD
 • Τιμή: 1 COTI = 0,1 USD
 • Δέχεται: ETH, BTC

COTI: Ψηφιακό νόμισμα που δημιουργήθηκε για πληρωμές

Το COTI (Νόμισμα του Διαδικτύου) είναι ένα δίκτυο συναλλαγών πληρωμών που υποστηρίζεται από το εγγενές ψηφιακό νόμισμά του. Συνδυάζει το καλύτερο τόσο των παραδοσιακών πληρωμών όσο και της τεχνολογίας blockchain για να ορίσει το πρότυπο για το σύστημα πληρωμών.

Είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια πλατφόρμα ή ένα ψηφιακό νόμισμα, είναι ένα οικοσύστημα ψηφιακών πληρωμών που αποτελείται από μοντέλο συναίνεσης που βασίζεται στο DAG, Σύστημα διαμεσολάβησης, ανταλλαγή νομισμάτων, μηχανισμός αξιολόγησης εμπιστοσύνης και αποκεντρωμένη διακυβέρνηση.

Αυτό το δίκτυο πληρωμών διευκολύνει ένα αποτελεσματικό παγκόσμιο εμπόριο μέσω της άμεσης, αξιόπιστης και χαμηλού κόστους λύσης πληρωμής. Μια πλεονεκτική επιλογή για εμπόρους και καταναλωτές, θα επιταχύνει περαιτέρω τις αγορές κατά παραγγελία και τις πληρωμές μέσω κινητής τηλεφωνίας, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη μαζική υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων για πληρωμές.

Τώρα, ο χρόνος αξιολόγησης!!!

 • Λεπτομερή λευκή βίβλος

Η COTI διαθέτει μια λεπτομερή τεχνική λευκή βίβλο μαζί με δύο άλλα έγγραφα που περιγράφουν την επισκόπηση των επιχειρήσεων και την οικονομία των συμβόλων. Έρχεται στο πρωτότυπο, το οποίο είναι αναπόσπαστο μέρος ενός έργου, λείπει εδώ. Η ομάδα δεν έχει τίποτα στο GitHub επίσης που δεν παρέχει στους επενδυτές κάτι συγκεκριμένο για να εμπιστευτούν.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων μαζί με τις υπηρεσίες φθηνού λογαριασμού multisig και escrow, ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού θα πάνε τα αρχικά κεφάλαια.

Ο προϋπολογισμός του ICO χρηματοδοτεί

Το έργο παρέχει μια σαφή ανάλυση των κεφαλαίων που κατανέμουν το μεγαλύτερο κομμάτι των κεφαλαίων, δηλαδή 30 τοις εκατό σε R&Δ. 15 τοις εκατό των κεφαλαίων θα προορίζονται για μάρκετινγκ ενώ είναι νόμιμα & το τμήμα συμμόρφωσης θα πάρει 15 τοις εκατό.

Για τη δημιουργία μιας λειτουργικής αγοράς για το COTI, το 7% προορίζεται για τον κατασκευαστή της αγοράς, ενώ το 8% θα διατεθεί σε υπηρεσίες εμπόρων όπως οι υπηρεσίες αντιστάθμισης. Το 7 τοις εκατό των κεφαλαίων θα καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα και ένα άλλο 7 τοις εκατό θα διατεθεί για το ταμείο COTI, ενώ το υπόλοιπο 5 τοις εκατό των εσόδων από την πώληση θα στοχεύει στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

 • Προφίλ ομάδας

Μια ομάδα 21 ατόμων, η COTI ξέρει σίγουρα ότι οι άνθρωποι είναι αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει ένα έργο. Από την επιστήμη δεδομένων, την ερευνητική μηχανική, τη μηχανική λογισμικού, τη χρηματοδότηση, τη νομική & συμμόρφωση, ανάπτυξη επιχειρήσεων, μάρκετινγκ σε κοινότητα, κοινωνικά & λειτουργίες, ανάπτυξη λογισμικού και blockchain, η ομάδα COTI διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία.

Αναθεώρηση COTI ICO – Ομάδα

Shahaf Bar-Geffen – Διευθύνων Σύμβουλος, ο Shahaf έχει συνιδρυθεί στο παρελθόν μια εταιρεία διαφήμισης ψηφιακών μέσων και έχει πτυχίο B.Sc στη Βιοτεχνολογία και Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, καθώς και αξιωματικός της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας (Major, αποθεματικά).

Δρ Nir Haloani – CTO, καινοτόμος στη μηχανική μάθηση, AI και συμπίεση δεδομένων, η Nir έχει πάνω από 19 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες ομάδες έρευνας και ανάπτυξης. Έχει πτυχίο επιστήμης υπολογιστών και μαθηματικών και διδακτορικό. στα εφαρμοσμένα μαθηματικά.

Ίνταν Λακρίτζ – Blockchain Expert, ο Idan βρίσκεται στο χώρο blockchain από το 2013 με επαγγελματική εμπειρία ως CPA στα PwC και E&Υ.

Αναθεώρηση COTI ICO – Λεπτομέρειες

 • Επιχειρηματικό μοντέλο

Αρχικά, τα διακριτικά ERC20 θα εκδοθούν για να έχουν επίσημο αρχείο πωληθέντων διακριτικών. Μόλις ξεκινήσει το Mainnet, τα διακριτικά ERC20 θα μετατραπούν σε διακριτικό COTI. Αναμένεται επίσης ότι τα διακριτικά ERC20 θα εισαχθούν σε τουλάχιστον ένα σημαντικό χρηματιστήριο πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Το εγγενές νόμισμα του COTI θα εκτελεί το δίκτυο και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ εμπόρων, μεσολαβητών, καταναλωτών και τελεστών κόμβων. Αυτό το νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς:

Αν και το δίκτυο COTI υποστηρίζει άλλα ψηφιακά καθώς και νομίσματα fiat, το COTI προσφέρει χαμηλές έως μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών. Για διαμεσολάβηση, κάποιος πρέπει να έχει νομίσματα COTI και οι χειριστές κόμβων θα έχουν επίσης κίνητρα σε εγγενές νόμισμα και θα χρειαστεί περαιτέρω να επικυρώσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα κόμβου. Επιπλέον, όλα τα τέλη μπορούν να καταβληθούν μόνο με κέρματα COTI και σε αυτά τα νομίσματα αναφέρονται και τα χρηματικά έμπορα.

 • Τεχνολογία υποστήριξης

Το κατανεμημένο καθολικό του COTI βασίζεται σε δομή δεδομένων κατευθυνόμενου ακυκλικού γραφήματος (DAG), παρόμοιο με το IOTA. Αυτή η δομή θα επιτρέψει στο COTI να πραγματοποιήσει πάνω από 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το έργο ακολουθεί τα μέτρα γνωριμίας-πελάτη μαζί με τα πρότυπα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Όσον αφορά τις απαγορευμένες περιοχές, η COTI δεν επιτρέπει αρκετό αριθμό χωρών να συμμετάσχουν σε αυτό το ICO. Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, Αφγανιστάν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Ερυθραία, Αιθιοπία, Γουινέα-Μπισάου, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Λιβύη, Λίβανος, Σομαλία, Νότιο Σουδάν , Σουδάν, Συρία, Ουγκάντα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Βανουάτου και Υεμένη, όπως αναφέρεται στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις.

Το έργο έχει έξι υποστηρικτές και συμβούλους εκτός από την κύρια ομάδα που περιλαμβάνει τους Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac και Ophir Gertner που είναι οι ειδικοί στον τομέα των επενδύσεων και του blockchain.

 • Ανθεκτικότητα σε κρυπτονομίσματα

Το COTI είναι εγγεγραμμένο στο Γιβραλτάρ το οποίο στοχεύει στη ρύθμιση της προώθησης, πώλησης και διανομής ψηφιακών διακριτικών. Το Γιβραλτάρ είναι ένα έθνος φιλικό προς την κρυπτογράφηση που εργάζεται για την παροχή επαρκών και ισορροπημένων πληροφοριών σε επενδυτές που αγοράζουν μάρκες.

Διανομή διακριτικών: Από τα συνολικά 2 δισεκατομμύρια μάρκες COTI, το 30 τοις εκατό θα χρησιμοποιηθεί τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές πωλήσεις διακριτικών, δηλαδή 600 εκατομμύρια. 440.000.000 (22%) μάρκες COTI θα διατεθούν για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα του οικοσυστήματος.

Στην ομάδα θα διατεθεί το 15% των κουπονιών ως αποζημίωση για την έγκαιρη συμμετοχή που θα κλειδωθεί για 6 μήνες και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει αναλογικά ανά τρίμηνο.

13 τοις εκατό των διακριτικών θα μεταβούν στο πρόγραμμα κινήτρων για εμπόρους, συνεργάτες, χρήστες και επικυρωτές για πρόωρη έγκριση που δεν έχει περίοδο κλειδώματος. Οι υποστηρικτές, οι συνεργάτες και οι σύμβουλοι λαμβάνουν το 10 τοις εκατό των μαρκών, ενώ το υπόλοιπο 10 τοις εκατό θα διατεθεί για την παροχή μέτρων ρευστότητας.

Ασφάλεια: Όσον αφορά την ασφάλεια της ανταλλαγής νομισμάτων, η ανταλλαγή εφαρμόζει μια πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική ασφαλείας που περιορίζει τα διανύσματα επίθεσης και τις εισβολές επιθέσεων. Όλη η κίνηση στην ανταλλαγή COTI είναι κρυπτογραφημένη από άκρη σε άκρη χρησιμοποιώντας Transport Layer Security (TLS) 1.2 (χρησιμοποιώντας πλήκτρα SHA256) και όλα τα δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας είναι ασφαλή με κρυπτογράφηση AES-256

 • Αποδοχή κοινότητας

Η ομάδα ακολουθεί μια ευρύτερη επικοινωνιακή προσέγγιση, διατίθεται σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Twitter με 12,4k followers, Facebook, Youtube με 742 συνδρομητές, πάνω από 2k followers στο LinkedIn και περίπου 29.000 μέλη στο Telegram. Είναι επίσης παρόντες στα Steemit, Medium, Reddit, Bitcointalk, Bountyox και, GitHub.

 • Χάρτης πορείας

Στάδιο έργου

Το Alpha net που θα εκτελεστεί από 10 κόμβους θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ο χάρτης πορείας του έργου μιλά επίσης για το ορόσημο των άλλων, το δοκιμαστικό δίκτυο των υπηρεσιών της COTI αναμένεται το τέταρτο τρίμηνο του 2018, ενώ το Mainnet θα έρθει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

COTI ICO Review – Αξιολογήσεις

Μέση βαθμολογία: 8.2 / 10

Ένα σημείωμα προς τους επενδυτές

Η COTI στοχεύει τη διαδικτυακή βιομηχανία πληρωμών που έχει μεγάλες δυνατότητες. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει οφέλη όπως η αποκέντρωση, η ασφάλεια, τα χαμηλά τέλη και η επεκτασιμότητα, μαζί με ένα πρόσθετο επίπεδο εμπιστοσύνης και μια ανταλλαγή εγγενών νομισμάτων. Όλα αυτά και μια δυναμική ομάδα με φιλικό προς την κρυπτογράφηση Γιβραλτάρ ως καταχωρισμένη χώρα τους, το COTI έχει πολλές δυνατότητες.

Το πιο πιεστικό ζήτημα είναι η μη διαθεσιμότητα του πρωτοτύπου του οποίου η έκδοση Alpha δεν θα κυκλοφορήσει μόνο μετά το ICO.

Μεθοδολογία

Για να αξιολογήσουμε ένα ICO, ακολουθούμε μια λίστα παραμέτρων που βασικά είναι οι KPI (Key Performance Indators) ενός έργου:

 • Λευκό χαρτί – Διαθεσιμότητα κωδικού ή πρωτοτύπου, κατανομή χρημάτων, πορτοφόλι για crowdsale
 • Προφίλ ομάδας – Η δύναμη και η φήμη της ομάδας
 • Επιχειρηματικό μοντέλο – Το πρόβλημα λύθηκε, σκοπός & χρησιμότητα του διακριτικού και του οικονομικού μοντέλου
 • Τεχνολογία υποστήριξης – Υποδομή Blockchain, σαφήνεια όρων & συνθήκες και λογισμικό διακριτικών
 • Ελαστικότητα Crypto-sale – Ενσωμάτωση, διανομή διακριτικών, νομικοί κίνδυνοι και πτυχή ασφάλειας
 • Αποδοχή κοινότητας – Σαφήνεια & συχνότητα επικοινωνίας και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, διατηρούμε την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα των δικών μας Αναθεώρηση ICO ενώ ακολουθείτε μια μέθοδο αξιολόγησης που βασίζεται στην κρίσιμη σημασία ενός συγκεκριμένου παράγοντα. Για παράδειγμα, στοιχεία όπως το βοηθητικό πρόγραμμα διακριτικών και η κατανομή κεφαλαίων έχουν την υψηλότερη σημασία, ενώ η φήμη των μελών της ομάδας και το σχέδιο προσέλκυσης μιας βάσης χρηστών είναι μέτριας σημασίας.

Έχουμε μια ομάδα ισχυρών επαγγελματιών που βαθμολογούν το Έργα ICO με εντελώς αμερόληπτο τρόπο.

Θέλετε το ICO σας να ελεγχθεί από την Coingape; Ενημέρωσέ μας

Προσοχή: Η Coingape δημοσιεύει τις κριτικές του έργου ICO μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι πρόσκληση για επένδυση. Κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, πραγματοποιήστε την ατομική σας αξιολόγηση και συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me