Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

YPTOSPACE ICO Review, Αξιολόγηση και Πλήρης Ανάλυση

Τα τελευταία χρόνια, ένας σημαντικός αριθμός ICO βρήκε ιδέες για τη δημιουργία επαναστατικών οικοσυστημάτων για κρυπτονομίσματα και απέτυχε. Είναι το YPTOSPACE διαφορετικό; Η YPTOSPACE με βάση τις Σεϋχέλλες σχεδιάζει να λανσάρει μια αγορά ψηφιακού νομίσματος, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μια κάρτα κρυπτογράφησης, ένα τραπεζικό σύστημα, έναν ιστότοπο στοιχημάτων, ένα bot συναλλαγών και πολλές άλλες υπηρεσίες.

YPTOSPACE: Ένα χρηματοοικονομικό οικοσύστημα με την υποστήριξη της Crypto

YPTOSPACE είναι ένα φιλόδοξο έργο βασισμένο σε blockchain που σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα για όλες τις σημαντικές χρήσεις του crypto. Χρησιμοποιώντας το διακριτικό της εταιρείας (YPTO), οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να ανταλλάσσουν altcoin και bitcoin σε μια πλατφόρμα συναλλαγών που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα ειδικό bot συναλλαγών που αυτοματοποιεί όλες τις δραστηριότητές τους.

Μπορούν να διαβάσουν κρυπτογραφικές ειδήσεις και να αλληλεπιδράσουν με άλλους επενδυτές στον ιστότοπο ειδήσεων του οικοσυστήματος και στα φόρουμ συνομιλίας. Όσοι λατρεύουν τη ροή περιεχομένου θα αποκτήσουν ειδήσεις στην τηλεόραση YPTO της πλατφόρμας, ενώ ο επενδυτής θα έχει μια ειδική πλατφόρμα για συναλλαγές ιδεών.

Μια μοναδική τραπεζική πλατφόρμα γνωστή ως BankYPTO θα βοηθήσει τους επενδυτές του έργου να κρατήσουν τα χρήματά τους σε έναν λογαριασμό ενσωματωμένο σε πολλά πορτοφόλια. Θα μπορούν επίσης να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χρησιμοποιώντας το fiat και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα.

Όπως κάθε σύγχρονη τράπεζα, οι χρήστες του BankYPTO, καθώς και οι μη χρήστες, θα έχουν πρόσβαση σε μια χρεωστική κάρτα που σας επιτρέπει να ψωνίζετε και να αποσύρετε χρήματα σε οποιαδήποτε μηχανή ATM παγκοσμίως. Οι κάτοχοι καρτών θα το συμπληρώσουν χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ. Ακόμα σε τραπεζικές συναλλαγές, οι επενδυτές θα έχουν πρόσβαση στο PayYPTO, μια εφαρμογή e-wallet που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα χρησιμοποιώντας είτε crypto είτε FIAT άμεσα.

Το τελευταίο συστατικό του YPTOSPACE θα είναι ένας ιστότοπος αγορών όπου οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν διαφορετικά προϊόντα. Σκεφτείτε το ως μια πλατφόρμα που μοιάζει με eBay – μόνο ότι υποστηρίζεται από το blockchain και το crypto είναι ο τυπικός τρόπος πληρωμής.

  • Λεπτομερής Λευκή Βίβλος

Το YPTOSPACE περιγράφει λεπτομερώς όλες τις πτυχές του έργου του σε ένα σαφές έγγραφο λευκής βίβλου 31 σελίδων. Ξεκινά με ένα αποκορύφωμα όλων των βιομηχανιών που έχει διαρκέσει το crypto πριν εξερευνήσει το οικοσύστημα YPTOSPACE και πώς κατασκευάζεται.

Ό, τι το YPTOSPACE θέλει να γνωρίζουν οι επενδυτές του είναι τεκμηριωμένο με έξυπνο τρόπο. Ο κύριος στόχος του ICO για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που συνδέει υπηρεσίες πραγματικού κόσμου με το blockchain εξηγείται σε βάθος. Οι χρήσεις του διακριτικού ICO και η αξία που λαμβάνουν οι επενδυτές αναφέρονται σωστά. Οι τεχνικές πτυχές εξηγούνται με σαφή και συνοπτικά λόγια. Επιπλέον, η λευκή βίβλος εξηγεί τις υπηρεσίες και τα οφέλη της YPTOSPACE με επαγγελματικό τρόπο. Δεν υπάρχει αίσθημα υπερβολής και μη ρεαλιστικών υποσχέσεων.

Δυστυχώς, η λευκή βίβλος αφήνει κρίσιμες λεπτομέρειες που πολλοί επενδυτές θα ήθελαν να γνωρίζουν. Για παράδειγμα, το έγγραφο ισχυρίζεται ότι το YPTOSPACE αποτελείται από εξειδικευμένα μέλη της ομάδας, αλλά δεν παραθέτει τα ονόματα οποιουδήποτε μέλους της ομάδας.

Αφήνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των κεφαλαίων που αντλούνται. Το whitepaper αναφέρει ότι ο ICO στοχεύει στην εξόρυξη 150 δισεκατομμυρίων νομισμάτων YPTO. Το 60% αυτών είναι ήδη νάρκη. Το 30% θα πωληθεί κατά τη διάρκεια του ICO, ενώ το υπόλοιπο 30% θα διατηρηθεί από το YTPOSPACE. Αλλά εκτός από αυτό, δεν αναφέρει για ποιους σκοπούς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στη φάση ICO.

YPTOSPACE ICO βίντεο

Παγκόσμιο προφίλ ομάδας

Πολλοί ICO μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της ομάδας τους και τα διαπιστευτήριά τους. Για μη αποκαλυφθέντες λόγους, το YPTOSPACE αποκαλύπτει μόνο λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδρυτή τους.

  • Γρηγόριος ΣΤΟΥΣ– Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Γρηγόριος κατέχει ένα υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού. Έχει ιδρύσει πολλές εταιρείες στο παρελθόν και εργάστηκε ως ανεξάρτητος προγραμματιστής ιστού πριν ξεκινήσει το YPTOSPACE. Το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο σχετίζεται επίσης με τις επιστήμες των υπολογιστών, τις δεξιότητες που ελπίζει ότι θα βοηθήσει να ηγηθεί της εκκίνησης κρυπτογράφησης σε παγκόσμια ύψη.

Πλεονεκτήματα YPTOSPACE

  • Στοχεύει υπηρεσίες Αποδεδειγμένη να λειτουργεί σε ένα Blockchain Space

Παρόλο που το blockchain θεωρείται ότι έχει την ικανότητα να λύσει ένα ευρύ φάσμα πραγματικών προβλημάτων, έχει πετύχει περισσότερο σε ορισμένους τομείς από άλλους. Το YPTOSPACE στοχεύει όλες τις βασικές περιοχές που πέτυχε το blockchain: τραπεζικές συναλλαγές, συναλλαγές, τζόγο και διαδικτυακές αγορές.

Εάν ο ICO είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα λειτουργικό οικοσύστημα βασισμένο σε blockchain, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το έργο να επιτύχει σε όλους τους τομείς που στοχεύει.

  • Αξιοποιεί το Blockchain

Όλο το οικοσύστημα YPTOSPACE θα βασίζεται στο blockchain. Αυτό είναι ένα σημαντικό μπόνους για να πετύχει ο ICO. Από την ασφάλεια στα συστήματα πληρωμών, το έργο θα ενσωματωθεί και θα προστατευτεί από το ασφαλές και αμετάβλητο έργο blockchain.

  • Τεράστιο δυναμικό αγοράς

Όλες οι βιομηχανίες που στοχεύει η YPTOSPACE είναι βιομηχανίες δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι διαδικτυακές αγορές τραπεζών και τζόγου έχουν αναπτυχθεί από τότε που ξεκίνησαν. Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης συγκεντρώνεται από εκατομμύρια ενώ οι αγορές αποτελούν παγκόσμια βιομηχανία εδώ και δεκαετίες.

Ουσιαστικά, το οικοσύστημα διαθέτει μια τεράστια, έτοιμη αγορά. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και να διαθέσει τις υπηρεσίες του κατάλληλα και το νόμισμα YPTO θα μπορούσε να ανεβεί στα ύψη.

Επιχειρηματικό μοντέλο: YPTO Token

Η YPTOSPACE σχεδιάζει να επωφεληθεί από το οικοσύστημά της διατηρώντας ένα μικρό μέρος των διακριτικών YPTO και χρεώνοντας χαμηλά τέλη συναλλαγών για ορισμένες από τις υπηρεσίες της. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, οι ιδρυτές της εταιρείας θα κατέχουν το 30% των 150 δισεκατομμυρίων YPTO tokens. 45 δισεκατομμύρια μάρκες θα πωληθούν κατά τη διάρκεια των φάσεων ICO, ενώ το υπόλοιπο 40% θα εξορύσσεται αργότερα.

Το οικοσύστημα της εταιρείας θα εξαρτηθεί από τα διακριτικά YPTO για σχεδόν κάθε αγορά. Είτε διαπραγματεύεται στην αγορά του είτε μετατρέπει χρήματα στην τράπεζά του, τα κουπόνια θα χρησιμοποιηθούν κάπου. Εάν το YPTOSPACE πετύχει, η εταιρεία θα πετύχει επίσης. Εάν καταρρεύσει, η εταιρεία και όλοι οι επενδυτές της μάρκας θα υποφέρουν.

Για να διασφαλιστεί η επιτυχία του έργου, το τμήμα μάρκετινγκ της εκκίνησης πραγματοποιεί επί του παρόντος ένα πρόγραμμα παραπομπής που επιβραβεύει όλους όσους διαδίδουν το διακριτικό YPTO. Η ομάδα δραστηριοποιείται επίσης στα κανάλια κοινωνικών μέσων, πραγματοποιώντας τακτικές εκστρατείες και άλλες μεθόδους προώθησης.

Τεχνολογία υποστήριξης: Ξεκίνησε το Testnet

Το YPTO θα λειτουργήσει σε ένα οικοσύστημα blockchain που έχει κατασκευαστεί από την αρχή και θα ενσωματωθεί με παραδοσιακά προγράμματα λογισμικού. Η εκκίνηση θα χρησιμοποιήσει το blockchain για να εξασφαλίσει το οικοσύστημά του και να υποστηρίξει γρήγορες, χαμηλές πληρωμές τελών.

Το mainnet της εταιρείας θα κυκλοφορήσει αργότερα. Θα έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται εύκολα την επέκταση της εταιρείας, να ενσωματώνει πολλαπλά νομίσματα και ανταλλαγές μεταξύ blockchain. Αυτό θα επιτρέψει περαιτέρω στους χρήστες του οικοσυστήματος YPTO να ανταλλάσσουν αποτελεσματικά fiat και crypto.

Crypto Resiliency

Η επαλήθευση KYC είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή των επενδυτών στο έργο YPTOSPACE. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης οφέλη από το να είσαι πρώιμος επενδυτής. Όσοι αγοράζουν διακριτικά YPTO πριν από τις 25 Μαρτίου θα πληρώσουν μόνο 0,01 $ ανά διακριτικό. Άλλοι επενδυτές θα πληρώσουν περισσότερα. Οι επενδυτές μπορούν επίσης να κερδίσουν περισσότερα κουπόνια συμμετέχοντας στο πρόγραμμα παραπομπής.

Διανομή διακριτικών

Η YPTO έχει εξορύξει μόνο το 60% των εκτιμώμενων 150 δισεκατομμυρίων μάρκετ αυτήν τη στιγμή. Αν και δεν δείχνει λεπτομερώς πώς θα κοινοποιηθούν τα διακριτικά, δίνει μια ένδειξη για το πώς θα διανεμηθούν. Το 30% των προρυθμισμένων μαρκών θα παρακρατηθεί από την εταιρεία, πιθανότατα θα μοιραστεί μεταξύ του προσωπικού της. Το υπόλοιπο 30% θα πωληθεί κατά τη διάρκεια των φάσεων ICO.

Ο ICO δεν λέει ποιο ποσοστό των μαρκών λαμβάνουν οι σύμβουλοί του και εάν οι μετοχές των μελών της ομάδας θα κλειδωθούν για λόγους ασφαλείας. Πολλοί ICO μοιράζονται τέτοιες πληροφορίες για λόγους διαφάνειας και για να διαβεβαιώσουν τους επενδυτές ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν θα ξεφύγει μόλις τελειώσει ο ICO.

Αποδοχή κοινότητας

Το έργο YPTOSPACE ξεκίνησε πρόσφατα και προωθεί τις υπηρεσίες του σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι διαχειριστές Facebook, Twitter, Instagram και Telegram της εταιρείας είναι όλοι ενεργοί.

Χάρτης πορείας

  • Στάδιο έργου

 Έχουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο και μια λευκή βίβλο που μοιράζεται το όραμά της, υπάρχουν μερικά τέταρτα από την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους. Προς το παρόν, η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο της ICO και σχεδιάζει να συγκεντρώσει ένα ανώτατο όριο ύψους 1,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τέσσερις εβδομάδες.

Με την πρωτεύουσα, η εταιρεία θα ξεκινήσει την πλατφόρμα mainnet της στο τρίμηνο 2 του 2019. Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει PayPTO, BetPTO, TradePTO και CardPTO. Θα ξεκινήσει τις πλατφόρμες συνομιλίας και ιδεών του στο τρίτο τρίμηνο και θα ξεκινήσει περισσότερες υπηρεσίες στα τέλη του 2019 και το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Μια σημείωση για τους επενδυτές

Το YPTOSPACE είναι ένα φιλόδοξο έργο που συγκεντρώνει πολλές από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι λάτρεις της κρυπτογράφησης αλλού. Ο ICO έρχεται με την υπόσχεση για χαμηλότερες χρεώσεις και μηδενικές χρεώσεις για τους εμπόρους και τους συνεργάτες altcoins.

Με την προσθήκη καναλιών μέσων, υπηρεσιών στοιχημάτων και τραπεζικών συστημάτων, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, το YPTOSPACE μοιάζει πολύ καλή ιδέα για να συμβεί. Με τον καιρό, θα καταστεί σαφές εάν οι επιθετικοί στόχοι τους θα γίνουν πραγματικότητα ή όχι.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me