Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η FTX ανακοινώνει την επερχόμενη κριτική έργου IEO “Upbots”

διαφήμιση Phemex

Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί εκθετικά, οδηγώντας έτσι σε σημαντική αύξηση των όγκων συναλλαγών παγκοσμίως. Η φήμη των κρυπτονομισμάτων ως εναλλακτικής επένδυσης, μαζί με τα παγκόσμια εμβάσματα και την κερδοσκοπική αποθήκευση αξίας είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από την πρόσφατη ανάπτυξη. Οι περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων που παρουσιάζονται από τα έργα DeFi διαδραματίζουν επίσης ουσιαστικό ρόλο στην τρέχουσα επανάσταση του ψηφιακού νομίσματος. 

Το σύγχρονο οικοσύστημα συναλλαγών αποτελείται από ανταλλαγές κρυπτογράφησης που δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της αγοράς παρέχοντας άφθονες ευκαιρίες για συναλλαγές arbitrage. Ωστόσο, οι αναποτελεσματικές αγορές είναι ευάλωτες αγορές. Με την εισροή νέων εμπόρων, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν εμπειρία, η ζήτηση για πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση διαπραγμάτευσης ανθεί. 

Οι βετεράνοι έμποροι κρυπτογράφησης δεν έχουν κίνητρο να παρέχουν πραγματικές συμβουλές στους νεοεισερχόμενους. Τα σήματα και άλλες συγκεκριμένες κλήσεις διαπραγμάτευσης αποθαρρύνονται, καθώς οι έμποροι κινδυνεύουν να επισημανθούν για το σελίνισμα κερμάτων προς όφελός τους. Ακόμη χειρότερα, ενδέχεται να προσελκύσουν την προσοχή συγκεκριμένων αρχών για την προώθηση επενδυτικών συμβουλών. 

Το τελικό αποτέλεσμα, οι νέοι έμποροι εισέρχονται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον χωρίς προοπτικές επιτυχίας εναντίον βετεράνων εμπορικών συναλλαγών. Με πολλά να μάθουν για τη διαχείριση κινδύνων, τις στρατηγικές διαπραγμάτευσης, τις βασικές αρχές της αγοράς και τις μεθοδολογίες ανάλυσης, οι νέοι έμποροι βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση.

Πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε ριψοκίνδυνη, αλλά αποφασιστική δράση ή υποχρεωτική και εκμάθηση ασθενών. Και τα δύο είναι εξίσου βλαβερά για την κατώτατη γραμμή ενός εμπόρου είτε λόγω αμέλειας, άγνοιας ή αδράνειας. 

Το UpBots στοχεύει στη μείωση του ορίου εισόδου για νέους εμπόρους κρυπτογράφησης και forex δημιουργώντας μια διεπαφή συναλλαγών φιλική για αρχάριους και all-inclusive. UpBots θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που διευκολύνει έξυπνες αποφάσεις συναλλαγών μέσω της χρήσης bots και άλλων προηγμένων συστημάτων. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης προηγμένες λύσεις σχεδιασμένες για έμπειρους εμπόρους και τους παρέχει κίνητρα για να διδάξουν άλλους.

Κατάλογος δυνατοτήτων του Inside UpBots

Το UpBots έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις συναλλαγές για νέους χρήστες, παρέχοντας παράλληλα στους λάτρεις μια προηγμένη διεπαφή ικανή να παράγει αυξημένες αποδόσεις. Ως πλατφόρμα all-inclusive, είναι λογικό μόνο το UpBots να διαθέτει μια σειρά από εξελιγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης. 

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση:

 • Μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών που βασίζεται σε blockchain και είναι πλήρως συμβατή με επιτραπέζιους και κινητές συσκευές
 • Ένα ασφαλές πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος πολλαπλών πλατφορμών για την αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων
 • Ταυτόχρονη υποστήριξη τόσο για αποκεντρωμένες όσο και για κεντρικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων (DEX και CEX)
 • Ανάπτυξη αυτοματοποιημένων bots συναλλαγών βάσει προμηθειών που φροντίζουν για συναλλαγές για λογαριασμό των χρηστών 
 • Μια διεπαφή δημιουργού bot όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τους προσαρμόσιμους αλγόριθμους συναλλαγών τους χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία
 • Η δυνατότητα δανεισμού, δανεισμού και στοιχηματισμού κρυπτογραφημένων στοιχείων με πρωτόκολλα DeFi
 • Μια ποικιλία από εύκολα προσβάσιμα προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης
 • Μια πλήρως γνωστή βάση γνώσεων για αρχάριους που περιέχει πληροφορίες που απαιτούνται για να γίνει επαγγελματίας έμπορος 
 • Μια αγορά με παρόχους κρυπτογράφησης που παρέχουν ενεργά συμβουλές για συναλλαγές και αποκαλύπτουν κρυφές ευκαιρίες
 • Μια σειρά εργαλείων διαχείρισης κινδύνου που ενθαρρύνουν τη διατήρηση του πλούτου παράλληλα με έξυπνες αποφάσεις συναλλαγών
 • Ακολουθήστε τους καλύτερους εμπόρους του κλάδου με τις δυνατότητες ανταλλαγής αντιγράφων της UpBots, σχεδιασμένες για αρχάριους και απασχολημένους χρήστες

Ως εκ τούτου, ουσιαστικά δεν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης που λείπει το UpBots. Με μια προσαρμόσιμη διεπαφή, κάθε χρήστης μπορεί να αντιμετωπίσει την πλατφόρμα ως θυρωρείο συναλλαγών. 

Οι δοκιμές έδειξαν ότι τα bots της πλατφόρμας μπορούν να εκπαιδευτούν για την εκτέλεση πολύπλοκων συναλλαγών, με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών και το τρέχον κλίμα της αγοράς κρυπτογράφησης. Τα Bots διευκολύνουν τις συναλλαγές όλο το 24ωρο, που είναι ένας στόχος που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ελπίζει να πετύχει. 

Η ανάλυση της αγοράς έδειξε ότι οι μικρής κλίμακας, ρυθμιζόμενες και συνεχείς παραγγελίες αγοράς / πώλησης που πραγματοποιούνται από ρομπότ μπορούν να αντικατοπτρίζουν την πιθανή κερδοφορία των συναλλαγών για ανθρώπινη ημέρα. Πιστεύεται ότι τα UpBots θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη καινοτόμων bots συναλλαγών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξαλείψουν την ανάγκη των χρηστών να πραγματοποιούν συνεχώς τεχνική ανάλυση γραφημάτων και τάσεων της αγοράς..

Εκπαιδευτική αγορά UpBots 

Από UpBots προσπαθεί να μειώσει το εμπόδιο εισόδου στην αγορά, οι αρχάριοι και ακόμη και οι προχωρημένοι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την ολοκληρωμένη βάση γνώσεων της πλατφόρμας. Μια πληθώρα μαθημάτων θα παρέχονται χάρη στη συνεργασία BrainFeed. Ορισμένες από τις κύριες εκπαιδευτικές ενότητες περιλαμβάνουν πόρους σχετικά με τις συναλλαγές, τη διαχείριση χρημάτων, τα χρηματοοικονομικά, την τεχνική ανάλυση, τα κρυπτονομίσματα, το blockchain, την ανάπτυξη bot, την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων, τη θεμελιώδη ανάλυση και πολλά άλλα. 

Το οικοσύστημα Token UBXT

Η πλατφόρμα πιστεύει ότι ένα διακριτικό χρησιμότητας είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για την εξασφάλιση ασφαλούς χρήσης, διαφάνειας και εμπιστοσύνης. Έτσι, το UBXT αντιπροσωπεύει ένα διακριτικό ERC-20 με πολλές περιπτώσεις χρήσης. Συνολικά 500 εκατομμύρια διακριτικά UBXT θα κοπούν, στην αρχική τιμή των 0,01 USD / UBXT. 

Ακολουθούν μερικές σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με το εγγενές διακριτικό του UpBots. 

 • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν το διακριτικό UBXT προκειμένου να πληρώσουν για συνδρομές πλατφόρμας, σήματα, εκπαίδευση χρηστών, μαζί με μια σειρά άλλων αγορασμένων υπηρεσιών. 

 • Διασφάλιση συναλλαγών αντιγραφής και απόδοσης Bot

Οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τις συναλλαγές αντιγράφων προκειμένου να αντικατοπτρίζουν τις κερδοφόρες συναλλαγές των καλύτερων εμπόρων στον κόσμο. Ομοίως, μπορούν να ενοικιαστούν ισχυρά bots για να πραγματοποιούν συναλλαγές όλο το 24ωρο. Οι προμήθειες καταβάλλονται σε προγραμματιστές bot και χρήστες που παρέχουν υπηρεσίες ανταλλαγής αντιγράφων με βάση την απόδοσή τους.

 • Το πρόγραμμα παραπομπής

Οι υπάρχοντες πελάτες που προτείνουν UpBots σε άλλους εμπόρους θα μπορούν να ζητήσουν μια χρέωση παραπομπής που θα καταβληθεί μέσω UBXT. 

 • HODL

Μια σειρά κινήτρων δίνεται σε χρήστες που κατέχουν τα διακριτικά τους UBXT. Αυτές περιλαμβάνουν υψηλότερες πληρωμές παραπομπής, δωρεάν εργαλεία συναλλαγών και δωρεάν συνδρομή, μεταξύ άλλων. 

 • Το όραμα Tokenomics της UpBots

Η αξία των διακριτικών UXBT θα διατηρηθεί και θα ενισχυθεί μέσω της οικονομικής πολιτικής της πλατφόρμας. Θέματα όπως όρια διακριτικών, κλείδωμα διακριτικών, εγγραφή διακριτικών και το πρόγραμμα HODL θα ελέγχουν ενεργά την ταχύτητα και την ασφάλεια του UBXT ως στοιχείο. 

Πώληση διακριτικών FTX 

Μετά τις επιτυχημένες συμφωνίες θεσμικών και ιδιωτικών συμβόλων, Τα UpBots θα πραγματοποιήσουν μια δημόσια πώληση διακριτικών στις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να συγκεντρώσει κεφάλαια και να προσελκύσει νέους χρήστες. 

Η πώληση θα ενισχυθεί μέσω συνεργασίας με το FTX, ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια παραγώγων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. ο εκδήλωση δημόσιας πώλησης παρέχει πρόσβαση στο 6% των διακριτικών UBXT. Τα υπόλοιπα έχουν πουληθεί μέσω του θεσμικού οργάνου & ιδιωτική πώληση ή έχουν διατεθεί στο αποθεματικό της εταιρείας, το ταμείο ανάπτυξης, την ομάδα, τους συμβούλους και το πρόγραμμα γενναιοδωρίας. 

Το συγκεντρωμένο κεφάλαιο θα αξιοποιηθεί για να διευκολύνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας, το μάρκετινγκ, τους συνεργάτες, το αποθεματικό, τις νομικές συμβουλές, τις καθημερινές λειτουργίες και τις προσπάθειες επέκτασης των επιχειρήσεων. Η UpBots προσπαθεί να φέρει επανάσταση στο τρέχον παράδειγμα ψηφιακού συναλλάγματος, ξεκινώντας μια πλατφόρμα all-inclusive που εξυπηρετεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους βετεράνους εμπόρους κρυπτογράφησης παγκοσμίως. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me