Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη τιμής Binance Coin 2019: Τι υπάρχει στο Store για το BNB Coin της Binance;

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Binance

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα νομίσματα που ξεχώρισαν το 2019 ήταν σίγουρα το Binance Coin (BNB). Στο σημερινό άρθρο, θα συζητήσουμε την πρόβλεψη τιμής του Binance Coin για το 2019.

Τι είναι το Binance Coin?

Το Binance Coin (BNB) είναι το εγγενές διακριτικό του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος Binance. Το Binance Coin κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017 ως διακριτικό ERC20. Τον Απρίλιο, το νόμισμα BNB μεταφέρθηκε στο δικό του blockchain Binance.

Το νόμισμα σχεδιάστηκε για να διευκολύνει ορισμένες λειτουργίες στην πλατφόρμα Binance και στην Αλυσίδα Binance. Αρχικά, το νόμισμα κέρδισε την προσοχή από τους εμπόρους, καθώς η πληρωμή με το κέρμα θα μειώσει τα τέλη συναλλαγής.

Η τιμή της BNB έφτασε ψηλά στη μέγιστη τιμή των 39,30 ανά κέρμα στις 22 Ιουνίου 2019, δημιουργώντας κέρδη 466% τους τελευταίους τρεις μήνες.

Πηγή: επενδυτής πορτοφολιών Επί του παρόντος, το Binance Coin (BNB) διαπραγματεύεται στα 24,92 $ με ανώτατο όριο αγοράς 4,497,868,164 USD με 155,536,713 BNB που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο στην αγορά. Το 24ωρο διάγραμμα κίνησης τιμών δείχνει ότι διαπραγματεύονται $ 235.703.117 USD. Το νόμισμα είναι επί του παρόντος το έκτο crypto σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Ανάλυση προβλέψεων τιμών Binance Coin (BNB)

Οι όγκοι ανεβαίνουν, με το ζεύγος BNB / USD να συνεχίζει να παραμένει ανοδικό. Επί του παρόντος, η αξία διαπραγμάτευσης έχει οριστεί πάνω από 30 $.

Εάν οι τιμές πέσουν κάτω, η αγορά πιθανότατα θα πέσει στα προηγούμενα επίπεδα των 28 $, 26 $ και 24 $.

Ενώ συνέχισε να κυμαίνεται γύρω στα 30 $, στις 11 Ιουλίου, το νόμισμα άρχισε να πέφτει στα επίπεδα των 20 $. Η BNB διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 24,92 $, με απώλεια -1,40% σε διάστημα 24 ωρών.

Για μια μεσοπρόθεσμη προοπτική, το ζεύγος BNB / USD περνά από μια πτωτική τάση, με τάσεις για υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά. Η πρόσφατη πτώση των τιμών δεν θεωρείται ακόμη πτωτική, με πολλούς ειδικούς να προβλέπουν μια ανάκαμψη σύντομα.

Πηγή: Tronweekly

Εάν οι ταύροι που υποστήριξαν την κίνηση μέχρι στιγμής η τιμή της BNB θα επαναφέρει τις τιμές στα κρίσιμα επίπεδα αντίστασης, η αγορά θα γίνει ανοδική για άλλη μια φορά.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο για το BNB είναι ότι καταφέρνει να επηρεαστεί λιγότερο από μια πτωτική τάση όπως άλλα κρυπτονομίσματα. Οι πολλές περιπτώσεις χρήσης του Binance Coin σε ένα κορυφαίο χρηματιστήριο βοηθούν επίσης την αξία των τιμών. Έχει παρατηρηθεί ότι το crypto καταφέρνει να βλέπει ανάπτυξη ακόμη και κατά τη διάρκεια των κρίσεων της αγοράς.

Σε εξέλιξη, το mainnet αλυσίδα Binance θα λειτουργεί ως η κύρια υπηρεσία πάνω από το Binance DEX. Το blockchain του Binance Coin θα έχει συναίνεση dPoS 11 κόμβων για να εξασφαλίσει την αποκέντρωση μέσω pBFT, παρόμοιο με το NEO.

Η Binance ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να ενσωματώσει το BNB στο Trust Wallet ως το πρώτο κινητό κρυπτογράφηση.

Προβλέψεις αγοράς για την πρόβλεψη τιμής νομίσματος Binance

Το BNB θεωρείται ένα από τα νομίσματα που θα έχουν τις περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές από τις πιο σχετικές προβλέψεις τιμής Binance Coin για το 2019 από τους κρυπτογράφους.

Ψηφιακή τιμή νομίσματος

Ψηφιακή τιμή νομίσματος έχει δημοσιεύσει την πρόβλεψή του για κάθε μήνα του 2019. Ο ιστότοπος προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του 2019, η Binance Coin θα έχει τιμή 22,86 $, η οποία δεν απέχει πολύ από την τρέχουσα αξία της.

Ανεμιστήρας νομισμάτων

Το Coin Fan έχει κάνει μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη Binance Coin, στην οποία το κέρμα θα μπορούσε να φτάσει τα 109 $ στο τέλος του 2019 και μέχρι το τέλος του 2020, θα φτάσει τα 390.815 $.

Crypto Ground

Το Crypto Ground Ο ιστότοπος έχει λιγότερο αισιόδοξη πρόβλεψη, προβλέποντας ότι η BNB ενδέχεται να μειωθεί τους επόμενους μήνες και θα υποτιμηθεί στα 6,4202 $.

Coinswitch

Coinswitch έδωσε μια πολύ συντηρητική προγνωστική στο άρθρο τους, προβλέποντας ότι το νόμισμα θα μπορούσε να φτάσει τα 25 $ μέχρι το τέλος του έτους. Έκαναν επίσης την πρόβλεψή τους για το επόμενο έτος, δηλώνοντας ότι «το νόμισμα Binance αναμένεται να φτάσει τα 49,85 $ μέχρι το τέλος του 2020».

Επενδυτής Πορτοφολιού

Μορφή Επενδυτής ΠορτοφολιούΤο γράφημα τιμών, το Binance Coin έχει αγγίξει το υψηλό όλων των εποχών για το 2019. Ο ιστότοπος ανακοίνωσε ότι, παρόλο που θα υπάρξουν κάποιες πτώσεις, η BNB πιθανότατα θα διατηρήσει τις ανοδικές τάσεις της στο μέλλον.

Ο ιστότοπος κρυπτογράφησης προέβλεψε την πρόβλεψη τιμής του Binance Coin 41,91 $ μέχρι το τέλος του έτους.

Tradingbeasts

Εμπορικά κτήνη δημοσίευσε επίσης τις μηνιαίες προβλέψεις τιμών του Binance Coin, δηλώνοντας ότι η BNB ενδέχεται να υποχωρήσει στα 12,33 $ έως το τέλος του 2019, σχεδόν έχουν την τρέχουσα αξία της.

Παρόλο που η προηγούμενη πρόβλεψη των κερμάτων για την BNB για τον Ιούλιο του 2019 έχει ξεπεραστεί κατά σχεδόν 200%, η μακροπρόθεσμη πρόβλεψή τους αναφέρει ότι το νόμισμα θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια.

«Η τιμή του Binance Coin προβλέπεται να φτάσει τα 26,64 $ στις αρχές Δεκεμβρίου 2019. Η αναμενόμενη μέγιστη τιμή είναι 33,91 $, μια ελάχιστη τιμή των 23,06 $. Η πρόβλεψη τιμής Binance Coin για το τέλος του μήνα είναι 27,13 $. “

Πρόβλεψη νομισμάτων

Πρόβλεψη νομισμάτων έχει κάνει προβλέψεις Binance Coin για σύντομες περιόδους 7 ημερών, 4 εβδομάδων και 3 μηνών.

Αυτός είναι ο αριθμός που παρείχαν για τα προαναφερθέντα χρονικά πλαίσια:

  • 7 ημέρες: 38,11 $
  • 4 εβδομάδες: 45,82 $
  • 3 Μήνες: 60,26 $

CryptoNewz

«Το Binance Coin είναι ένα από τα πιο σταθερά νομίσματα που δεν επηρεάζονται από τις διακυμάνσεις της αγοράς και έχει δώσει καλές αποδόσεις φέτος σε όλους τους επενδυτές. Αλλά το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Η BNB ενδέχεται να διαπραγματευτεί περίπου 50 έως 100 $ έως το τέλος του τρέχοντος έτους. “- προέβλεψε Crypto Newz.

Σήμερα

Σήμερα δεν λαμβάνει υπόψη ότι το νόμισμα μπορεί να βυθιστεί, έτσι είναι αισιόδοξοι για το προγνωστικό τους. Η πρόβλεψή τους για το Binance Coin είναι μια από τις πιο θετικές από όλες, προβλέποντας ότι η BNB θα φτάσει τα επιβλητικά 1.354,66 $ ανά κέρμα τον επόμενο χρόνο.

συμπέρασμα

Η πρόβλεψη της αγοράς κρυπτογράφησης είναι αδύνατη, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες, προηγούμενες τάσεις και δείκτες που μπορούν να βοηθήσουν έναν έμπορο να προβλέψει την επόμενη πτώση ή άνοδο.

Από τη συγκεντρωμένη λίστα των προβλέψεων για τις τιμές Binance Coin από διάφορα καταστήματα προβλέψεων, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η εγγενής κρυπτογράφηση του Binance έχει ως επί το πλείστον θετικές προοπτικές για το 2019 και τα επόμενα 2-5 χρόνια.

Ενώ τα πράγματα φαίνονται εντάξει τώρα, με το Binance να αποτελεί κορυφαίο χρηματιστήριο που συνεχώς επεκτείνεται και φέρνει νέες εξελίξεις, η BNB σίγουρα θα επωφεληθεί από μια μεγάλη βάση χρηστών, καθώς έχει πολλές περιπτώσεις και πλεονεκτήματα.

Προτεινόμενη εικόνα: Ειδήσεις Cryptoline

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me