Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αυτές είναι οι πιο βραβευμένες βρύσες Ethereum τον Ιούλιο του 2020

βρύσες αιθέριου

Όπως κάθε βρύση κρυπτογράφησης, οι βρύσες Ethereum είναι ιστότοποι που προσφέρουν στους επισκέπτες δωρεάν ETH σε αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση πολλών εργασιών, όπως παρακολούθηση διαφημίσεων, κλικ σε διαφημίσεις, ολοκλήρωση captchas, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλές νόστιμες βρύσες Ethereum στην αγορά, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε έναν τέτοιο ιστότοπο, καθώς υπάρχουν πολλές απάτες που μπορεί να προσπαθήσουν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε την αναζήτησή σας για μια ασφαλή και ικανοποιητική βρύση Ethereum, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με πολλές επιλογές:

Δωρεάν Ethereum

δωρεάν αιθέριο

Δωρεάν Ethereum είναι μια αρκετά νέα αλλά δημοφιλής βρύση ETH, η οποία προσφέρει κυρίως πολλαπλασιαστικά παιχνίδια για άτομα που θέλουν να κερδίσουν δωρεάν Ethereum. Μπορείτε να υποβάλετε αξίωση μία φορά κάθε 60 λεπτά και οι πληρωμές αποστέλλονται απευθείας στο πορτοφόλι Ethereum.

Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε, όπου μπορείτε να κερδίσετε έως και 50% των κερμάτων που δημιουργεί ο αναφερόμενος χρήστης σας. Και αν αποφασίσετε να κρατήσετε τα νομίσματά σας, το Free-Ethereum σας πληρώνει επιτόκιο 8% ετησίως.

Μπορείτε να αποσύρετε τις αξιώσεις σας αφού φτάσετε στο ελάχιστο όριο των 0,001 ETH. Ισχύει χρέωση 0,001 ETH όταν πραγματοποιείτε οποιαδήποτε συναλλαγή ανάληψης.

Faucetcrypto

Βρύση Crypto

Faucetcrypto είναι μια βρύση πολλαπλών νομισμάτων, όπου μπορείτε να διεκδικήσετε Ethereum, καθώς και Bitcoin, Dogecoin, Dash, Digibyte και 11 άλλα νομίσματα. Μπορείτε να κερδίσετε κρυπτογράφηση κάνοντας μια ποικιλία εργασιών, όπως αλληλεπίδραση με διαφημίσεις, παιχνίδι, χρήση σύντομων συνδέσμων και απάντηση σε ερωτήσεις σε προσφορές.

Ο χρονοδιακόπτης βρύσης έχει ρυθμιστεί σε 40 λεπτά. Οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν μετά την επίτευξη του ελάχιστου 0,00012 ETH. Το καλύτερο μέρος για αυτήν τη βρύση είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις κατά την ανάληψη.

FireFaucet

ΠΡΟΣΟΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

FireFaucet είναι μια από τις πιο δημοφιλείς βρύσες altcoin και Ethereum, επιτρέποντας στους χρήστες να διεκδικήσουν 8 κρυπτονομίσματα ολοκληρώνοντας απλές εργασίες. Εδώ μπορείτε να κερδίσετε κρυπτογράφηση παίζοντας παιχνίδια, κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις και σύντομους συνδέσμους και πολλά άλλα πράγματα. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα πίστης που δίνει στους χρήστες του επιτεύγματα, ανταμοιβές και μπόνους.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο που να περιορίζει τη χρονική στιγμή που μπορείτε να υποβάλετε αξίωση. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερμάτων σας αφού φτάσετε τουλάχιστον 0,004 ETH και δεν υπάρχουν χρεώσεις.

Βρύσες ESF

ESFaucet όχι μόνο σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε εργασίες για το Ethereum, αλλά μπορείτε επίσης να εξορύξετε τα εγγενή ES-Coins του ιστότοπου. Οι αξιώσεις μπορούν να γίνουν μία φορά κάθε 5 λεπτά.

Αυτή είναι μια από τις λίγες βρύσες Ethereum που διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά. Οι τακτικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τα μπόνους που προσφέρονται καθημερινά. Όταν έχετε στο πορτοφόλι μας περισσότερα από 0,05015 ETH, θα μπορείτε να αποσύρετε τις αξιώσεις σας. Το τέλος ανά τέτοια συναλλαγή είναι 0,00015 ETH.

Άλθουμ

AltHub

Άλθουμ είναι μια άλλη βρύση multicoin που διαθέτει επίσης Ethereum και 13 άλλα cryptos για την ολοκλήρωση εύκολων κοινωνικών εργασιών. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής, όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν ένα ποσοστό συνεργατών 20% από το ποσό που κερδίζουν τα άτομα στα οποία αναφέρονται.

Μπορείτε να κερδίζετε κέρματα από τείχη με σύντομους συνδέσμους κάθε μέρα ή να ζητάτε κέρματα κάθε 5 λεπτά χωρίς το σύντομο σύνδεσμο. Οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν στο δικό σας πορτοφόλι του FaucetPay πορτοφόλι αφού έχετε συγκεντρώσει ένα ελάχιστο ποσό 0,00005 ETH.

Δεν ισχύουν χρεώσεις για τις συναλλαγές σας.

Allcoins

Allcoins

Σε αντίθεση με τις συνήθεις βρύσες Ethereum, Allcoins προσφέρει μόνο παιχνίδια ως μέσο για να κερδίσετε δωρεάν ETH. Ο ιστότοπος λειτουργεί επίσης ως ορυχείο εξόρυξης, όπου οι χρήστες μπορούν να συγχωνεύσουν την υπολογιστική τους δύναμη για τη δημιουργία νέων νομισμάτων. Ενώ μπορείτε να κάνετε αξιώσεις με μη αυτόματο τρόπο κάθε 4 λεπτά, υπάρχει επίσης μια δυνατότητα αυτόματης βρύσης που αλληλεπιδρά αυτόματα με τη βρύση στο χώρο σας.

Αυτή η βρύση έχει υψηλότερο ελάχιστο όριο ανάληψης, το οποίο είναι 0,0036 ETH. Το τέλος που χρεώνεται για την εξαργύρωση των κερμάτων σας είναι 0,0012 ETH.

Εμπιστευτείτε τα ζάρια

Εμπιστευτείτε τα ζάρια

Αυτό διαδικτυακό καζίνο διαθέτει επίσης μια βρύση Ethereum καθώς και μια βρύση πολλαπλών νομισμάτων. Μπορείτε να υποβάλετε αξίωση μία φορά κάθε 6 ώρες, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα. Η βρύση διαθέτει πολλαπλασιαστικό χαρακτηριστικό που μπορεί να ενισχύσει το κρυπτογραφικό σας κεφάλαιο με 50000X. Υπάρχει επίσης ένας εβδομαδιαίος διαγωνισμός στοιχηματισμού στον οποίο μπορείτε να κερδίσετε 3000 $, ή μπορείτε να πάρετε ένα μικρό στοίχημα και να κερδίσετε ένα τζάκποτ 24.691 $.

Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να αναληφθεί είναι 0,00002 ETH.

Δωρεάν βρύση

Δωρεάν βρύση είναι μια άλλη βρύση πολλαπλών κρυπτογράφησης, που επιτρέπει στους χρήστες να διεκδικήσουν 17 διαφορετικά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum. Ο χρονοδιακόπτης έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει αξίωση μία φορά κάθε 24 ώρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ETH κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις, μεταβαίνοντας σε βρύσες αλληλογραφίας, λαμβάνοντας έρευνες και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος έχει διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής και με βάση αυτό το επίπεδο, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό ETH που διεκδικείτε. Η ιδιότητα μέλους Fire έχει πολλαπλασιαστή ανταμοιβής 8x, μέλος Gold – 12x, μέλος Ultimate – 20x και μέλος Platinum – 30x.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν η λίστα μας με τις πιο βραβευμένες βρύσες Ethereum στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση αυτόν τον Ιούλιο του 2020. Λάβετε υπόψη ότι οι βρύσες δεν είναι αποτελεσματικοί τρόποι συγκέντρωσης μεγάλων ποσοτήτων κρυπτογράφησης, αλλά για εύκολη αλληλεπίδραση μαζί τους, καθώς δεν χρειάζεται να περάσετε μια ανταλλαγή.

Προτεινόμενη εικόνα: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me