Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Μπορείτε να αγοράσετε Ripple σε έναν παραδοσιακό λογαριασμό συνταξιοδότησης;

IRA με κυματισμό

Πολλοί Αμερικανοί είναι εξοικειωμένοι με την έννοια του ατομικού λογαριασμού συνταξιοδότησης ή του IRA επειδή έτσι εξοικονομούν για τα έτη συνταξιοδότησής τους όταν θα σταματήσουν να εργάζονται. Η διαφορά μεταξύ ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού ταμιευτηρίου και ενός IRA είναι ότι ο τόκος σε έναν IRA είναι είτε αναβαλλόμενος φόρος είτε αφορολόγητος, ενώ ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου μπορεί να φορολογηθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μόνο για αυτόν τον λόγο, μπορεί να είναι ελκυστικό να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω ενός IRA, επειδή η ανάπτυξη είναι ταχύτερη και μεγαλύτερη σε σύγκριση με την εξοικονόμηση.

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι μπορείτε να αγοράσετε το Ripple για ένα IRA. Είναι καλή ιδέα να μάθετε πρώτα σε τι αναφέρεται ο όρος Ripple.

ΙΡΑ

Αποκρυπτογράφηση του κυματισμού ενός IRA

Το Ripple που αναφέρεται σε IRA σημαίνει στην πραγματικότητα το ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται Ripple (παρόμοιο με το Bitcoin). Έτσι ένα IRA με κυματισμό αφορά τη δυνατότητα αποθήκευσης σε IRA χρησιμοποιώντας έσοδα από το ψηφιακό νόμισμα Ripple (σε αντίθεση με την αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων, ομολόγων ή μετοχών). Κάποιοι μπορεί να περιγράψουν αυτό το ψηφιακό νόμισμα Ripple ή κρυπτογράφηση ως Ripple token ή Ripple coin ή ακόμα και απλά ως XRP.

Το Ripple ως κρυπτογράφηση λειτουργεί με τη μίμηση παραδοσιακών νομισμάτων στο ότι έχει οικονομική αξία. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι με τα παραδοσιακά νομίσματα (όπως το δολάριο ΗΠΑ) έχετε χαρτονομίσματα και μεταλλικά νομίσματα που μπορείτε να χειριστείτε σε πραγματικό χρόνο. Το Ripple cryptocurrency υπάρχει μόνο στον ψηφιακό κόσμο και είναι σε κρυπτογραφημένη μορφή. Αυτό το καθιστά πολύ ασφαλές και σχεδόν αδύνατο να αντιγραφεί έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια μέσω ψηφιακών συναλλαγών μεταξύ ατόμων ή οργανισμών. Η άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών νομισμάτων και των κρυπτονομισμάτων όπως το Ripple είναι ότι τα παραδοσιακά νομίσματα ρυθμίζονται από τις κυβερνήσεις (μέσω των κεντρικών τους τραπεζών) ενώ τα κρυπτονομίσματα δεν ρυθμίζονται από καμία κυβέρνηση.

Έτσι, εάν είστε Αμερικανοί και θέλετε να αποθηκεύσετε σε ένα IRA, μπορείτε πραγματικά να κάνετε συναλλαγές με το Ripple cryptocurrency και να βάλετε τα κέρδη σας στο IRA σας. Έτσι λειτουργεί.

Ο όρος Ripple χρησιμοποιείται επίσης για να αναφέρεται στο δίκτυο Ripple που βασίζεται σε ένα ασφαλές σύστημα μεταφοράς χρημάτων για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο. Το Ripple θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το ασφαλές σύστημα μεταφοράς χρημάτων, καθώς και την εταιρεία που ονομάζεται Ripple που πραγματοποιεί τέτοιες συναλλαγές.

(Όπως μπορείτε να δείτε, είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για το τι μιλάτε όταν μιλάτε για το Ripple. Αυτοί οι ορισμοί είναι όλοι αλληλένδετοι, επειδή όλοι σχετίζονται με το Ripple cryptocurrency.)

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε το Ripple για το IRA

Η απάντηση τότε είναι ότι ναι, είναι δυνατόν να αγοράσετε το Ripple για να βάλετε τα έσοδα σε έναν IRA. Οι κυματισμοί πραγματοποιούνται συνήθως μεταξύ χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων όπως οι τράπεζες. Έτσι, αυτό μπορεί να φαίνεται ελκυστικό, επειδή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πρέπει να είναι προσεκτικά με το πώς επενδύουν επενδυτικά κεφάλαια, πράγμα που σημαίνει ότι οι συναλλαγές Ripple είναι γενικά ασφαλείς. Οι συναλλαγές κυματισμού είναι επίσης αρκετά γρήγορες, μετρούνται σε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε διαφορετικές επιλογές αγοράς και αποθήκευσης εάν σκοπεύετε να ανταλλάξετε νόμισμα Ripple.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κοιτάζετε τους IRA απλά παραδοσιακά χαρτοφυλάκια όπου βάζετε χρήματα και κερδίζει χρήματα για εσάς. Η αξία ενός IRA είναι ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε όσο μπορείτε, ώστε το ενδιαφέρον σας να είναι και στο μέγιστο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε το ταμείο συνταξιοδότησής σας από έτος σε έτος συνεχίζοντας να τοποθετείτε χρήματα στον IRA σας τακτικά. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το Ripple IRA τείνει να είναι μια ασφαλής επένδυση για εσάς.

Πιθανές αποτυχίες στο Ripple Trade

Ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το Ripple IRA είναι ότι είναι ένας νέος τομέας επενδύσεων όπου πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ακόμη σημαντική εμπειρία. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε στις συναλλαγές του Ripple είναι ότι χάνετε την αξία του κρυπτονομίσματός σας Ripple επειδή πραγματοποιήσατε συναλλαγές σε μια μη κερδοφόρα συναλλαγή. Αυτό σημαίνει απλώς, για παράδειγμα, ότι αγοράσατε το Ripple cryptocurrency για ένα δολάριο το καθένα, αλλά το πουλήσατε στα 50 σεντ το καθένα – οπότε χάσατε 50 σεντ σε αυτήν τη συμφωνία.

Πιθανά οφέλη στο Ripple Trade

Υπάρχουν δύο γνωστά οφέλη από την επένδυση σε έναν λογαριασμό Ripple IRA. Αυτοί είναι:

  • Να είστε σε θέση να κερδίσετε χρήματα σε ένα σύστημα αναβαλλόμενης φορολογίας όταν κάνετε συναλλαγές σε νόμισμα Ripple ή ακόμα και όταν διατηρείτε μακροπρόθεσμα την επένδυση νομίσματος Ripple. (Με αναβολή φόρου, αυτό σημαίνει ότι ο IRA σας δεν θα φορολογηθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μια επένδυση που προέρχεται από τη συναλλαγή σας Ripple έως και λίγο αργότερα).
  • Παράκαμψη πιο επικίνδυνων επενδύσεων IRA, όπως τα παραδοσιακά αποθέματα που τείνουν να κυμαίνονται στην αξία με την πάροδο του χρόνου

Μην απορρίψετε παραδοσιακές επενδύσεις

Γνωρίζοντας αυτά, δεν χρειάζεται να χάνετε ολόκληρο το γουρούνι και να απορρίψετε εντελώς άλλες επενδυτικές επιλογές, υπέρ των Ripple IRAs. Οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να επενδύσουν τόσο σε παραδοσιακές επενδύσεις (όπως μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα) όσο και στο Ripple IRA ταυτόχρονα. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να αναλύσετε τις επενδυτικές σας προοπτικές, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μία.

Τελικές σκέψεις

Πολλοί απασχολούμενοι Αμερικανοί θέλουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους παραδοσιακούς λογαριασμούς συνταξιοδότησης του IRA επειδή θέλουν να προετοιμαστούν για τη συνταξιοδότησή τους. Επομένως, σκεφτείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Ripple IRA τώρα, ενώ το νόμισμα Ripple βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χαμηλή τιμή του Ripple cryptocurrency και στη συνέχεια να επενδύσετε τα έσοδα συναλλαγών Ripple σε αυτόν τον IRA. Όλα εξαρτώνται από την όρεξή σας για κίνδυνο, καθώς ορισμένοι άνθρωποι θέλουν περισσότερο κίνδυνο στις επενδύσεις τους για να αποκομίσουν τα περισσότερα οφέλη από την ευκαιρία.

αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης

Οι συναλλαγές κυματισμού είναι αρκετά γρήγορες, διαρκούν σε δευτερόλεπτα, οπότε πρέπει πραγματικά να προσέχετε όταν κάνετε συναλλαγές σε νόμισμα Ripple. Παρά την ταχύτητα και τον κίνδυνο, μπορείτε σίγουρα να επωφεληθείτε από το Ripple trade, έτσι ώστε το Ripple IRA σας να αυξηθεί σε όγκο και αξία μακροπρόθεσμα.

Προτεινόμενη εικόνα: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me