Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη και ανάλυση τιμών Tron (TRX) τον Οκτώβριο του 2020

Πρόβλεψη τιμής Tron

Με την πάροδο των ετών, η Tron έχει κάνει ένα όνομα για μια εταιρεία blockchain με κύριο στόχο την αποκέντρωση του διαδικτύου. Η εταιρεία το κάνει αυτό παρέχοντας στους προγραμματιστές ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη δημιουργία και ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων καθώς και αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApps).

Το εγγενές νόμισμα της Tron – το TRX είχε το μερίδιο των καλών ημερών του στην αγορά κρυπτογράφησης, αλλά σήμερα κατέχει τη 16η θέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα να κάνει θαύματα. Το οικοσύστημα αναπτύσσεται γρήγορα, και σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε την πρόβλεψη τιμών Tron για τον Οκτώβριο του 2020.

Επισκόπηση Tron (TRX)

Η Tron ιδρύθηκε το 2018 στο blockchain Ethereum πριν μεταναστεύσει στο δικό της blockchain το 2019. Έκτοτε, το blockchain σημείωσε τεράστια επιτυχία με τα DApps και τα έξυπνα συμβόλαια. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 700 DApps και, στις αρχές Αυγούστου, είχε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο έξυπνα συμβόλαια.

Η TRX έχει πλέον ανώτατο όριο αγοράς 1.806.113.768 $ και κυκλοφορία 71.659.657.369 από το σύνολο των 100 δισεκατομμυρίων. Η τρέχουσα τιμή είναι

0,025204 $ με 24ωρο όγκο συναλλαγών 1,212,700,461 $.

Πρόβλεψη τιμής Tron (TRX): Ανάλυση

Ακόμα κι αν το TRX πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του έτους με χαμηλό πλήκτρο, κατάφερε να φθάσει στην υψηλότερη τιμή του έτους στα 0,042 $ στις 3 Σεπτεμβρίου. Αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς το cryptocurrency ξεκίνησε μια πτωτική κίνηση σχεδόν αμέσως για να φτάσει αργά στην τρέχουσα τιμή των 0,0258 $. Παρόλο που ο μήνας Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται φιλικός, δεν ήταν πολύ κακό για το TRX, καθώς η τιμή του εξακολουθεί να είναι σε υψηλότερο επίπεδο από ό, τι ήταν το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Η τιμή ήταν αρκετά σταθερή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν έδειξε άγριες μεταβολές πάνω-κάτω. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει μια αυξανόμενη ωριμότητα για το νόμισμα, καθώς περισσότεροι χρήστες έχουν μετακινηθεί σε αυτό για πραγματικές χρήσεις. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tron, Justin Sun, έχει δείξει αποφασιστικότητα να το κάνει το κορυφαίο κρυπτονομίσμα στο μέλλον. Αυτό πιθανότατα θα ξεκινήσει με το κέρμα να ανακτήσει τη θέση του μεταξύ των δέκα πρώτων.

Εξελίξεις

Πριν από λίγες μέρες, η Tron συνεργάστηκε με την πλατφόρμα θεσμικής φύλαξης – BitGo. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η συνεργασία θα επιτρέψει την κυκλοφορία του Wrapped Ethereum και του Wrapped Bitcoin στο Tron Blockchain. Αυτό θα προσφέρει στους χρήστες της Tron πρόσβαση σε μάρκες DeFi, όπως το Bitcoin και το Ethereum.

personal-financial.com

Το BitGo θα διατηρήσει υπό την φύλαξή του το Ethereum και το Bitcoin που χρειάζονται για να κόψουν αυτά τα κουπόνια DeFi και οι χρήστες του Tron μπορούν να οριοθετήσουν τις συμμετοχές Ethereum και Bitcoin με το BitGo όπως θέλουν. Φυσικά, αυτό θα αυξήσει τη χρήση του TRX στο blockchain καθώς περισσότεροι άνθρωποι στρατεύουν στην Tron για πρόσβαση σε αυτά τα διακριτικά DeFi στο μέλλον. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχυθεί η υιοθέτηση του TRX και να οδηγήσει στη συνολική ανάπτυξη του οικοσυστήματος Tron.

Πρόβλεψη τιμών Tron (TRX): Γνώμες αγοράς για τον Οκτώβριο του 2020

Οι παραπάνω πληροφορίες συνοψίζουν το πρόσφατο μοτίβο τιμών του TRX. Ωστόσο, χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να διασφαλιστεί ότι οι επενδυτές θα έχουν μια στρογγυλή εικόνα της αγοράς. Συνεπώς, έχουμε συγκεντρώσει τις απόψεις ορισμένων σημαντικών ιστότοπων πρόβλεψης και ανάλυσης τιμών για να λάβετε μια σαφέστερη εικόνα του TRX για τον Οκτώβριο.

WalletInvestor

WalletInvestor δηλώνει κατηγορηματικά ότι το TRX είναι μια κακή μακροπρόθεσμη επένδυση. Προβλέπει ότι θα ανοίξει το μήνα λίγο υψηλότερα από ό, τι είναι τώρα, στα 0,0266 $. Η προβλεπόμενη τιμή κλεισίματος είναι πολύ χαμηλότερη στα 0,02073 $. Ακολουθούν τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης που υπολογίζονται από τον ιστότοπο.

  • Επίπεδο αντίστασης (R3): 0,0275;
  • Επίπεδο αντίστασης (R2): 0,0270;
  • Επίπεδο αντίστασης (R1): 0,0267;
  • Σημείο περιστροφής: 0,0262;
  • Επίπεδο υποστήριξης (S1): 0,0259;
  • Επίπεδο υποστήριξης (S2): 0,0254;
  • Επίπεδο υποστήριξης (S3): 0,0251.

Κρυπτογράφημα

Κρυπτογράφημα προβλέπει ότι η τιμή TRX θα μειωθεί κατά 51,29% τον επόμενο μήνα. Αυτό θα τοποθετήσει την τιμή του στα 0,00164 $ έως τα τέλη Οκτωβρίου. Συμβουλεύουν μια επένδυση τουλάχιστον 5 ετών για να αποκομίσει κέρδος από το TRX.

Αξιολόγηση Crypto

Αξιολόγηση Crypto προβλέπει ότι το TRX θα εκτιμήσει κατά 24,89% για να φτάσει στην τιμή των 0,032729 $. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με την πρόβλεψη του Cryptoground.

Κυβερνητικό κεφάλαιο

Κυβερνητικό κεφάλαιο προβλέπει ότι το TRX θα ανοίξει τον Οκτώβριο στα 0,0248 $. Δεν αναμένεται να σημειώσει σημαντικά κέρδη και να κλείσει το μήνα στα 0,0252 $. Η υψηλότερη δυνατή τιμή του κρυπτονομίσματος κατά τη διάρκεια του μήνα θα είναι 0,02898 $.

Τρόν (TRX) Πρόβλεψη τιμής: Ετυμηγορία

Υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις για το μέλλον του TRX τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Αν θέλετε να επενδύσετε σε αυτόν για τον επόμενο μήνα, ίσως αξίζει να κάνετε περισσότερη έρευνα για να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που παρέχονται εδώ. Πρόκειται για προβλέψεις που βασίζονται σε ορισμένους αλγόριθμους που εμπιστεύονται οι προβλέψεις, αλλά στο τέλος, είναι η απόφασή σας να αναλάβετε τον κίνδυνο ή να μείνετε μακριά.

Προτεινόμενη εικόνα: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me