Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Jack Ge, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cybervein [CVT]

Jack Ge Διευθύνων Σύμβουλος του CyberVein Γενικός Διευθυντής στο CyberVein όπου εργαζόμαστε για τη δημιουργία διασυνδεδεμένων βάσεων δεδομένων που καλύπτουν τον κόσμο. Ιδρυτής της εκκίνησης smart-home από τον επιταχυντή υλικού HAX το 2016 και μεταπτυχιακούς αποφοίτους του Imperial College London. Αφιερώστε πολύ χρόνο ταξιδεύοντας σε συνέδρια εξηγώντας τα πλεονεκτήματα του DAG έναντι του blockchain και πώς λειτουργεί στο δίκτυο CyberVein, οπότε πάντα αναζητήστε ευκαιρίες για μια υγιής, ανοιχτή συζήτηση για το tech.https: //cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με Τζακ Γκε, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κυβερνίνη, συζητάμε για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, το crypto tokenomics και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του δικτύου για αποτελεσματική διαχείριση βάσεων δεδομένων. Συζητάμε επίσης νέα θέματα όπως η απόδειξη της συνεισφοράς, το μέλλον του έργου στον κυβερνοχώρο & πολύ περισσότερο. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Ε1. Μπορείτε να εισαγάγετε εν συντομία το CyberVein στους αναγνώστες μας και πώς συνεισφέρετε στο κρυπτοσύστημα?

Η Cybervein χρηματοδοτήθηκε από την CV Technology, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη το 2017.

Δεν είμαστε ακριβώς ένα μεμονωμένο έργο blockchain, για να πούμε ένα έργο δημόσιας αλυσίδας. Είμαστε μια μεγάλη λύση δεδομένων που αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα που στοχεύουν προβλήματα στη μεγάλη βιομηχανία δεδομένων, είναι,

  • Κατανεμημένη βάση δεδομένων PISR για τη διαχείριση δεδομένων
  • Αλυσίδα αποθήκευσης DAG για ασφάλεια που εστιάζει στην αποθήκευση και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Μια πλατφόρμα Federated Learning για δημιουργία εσόδων από δεδομένα

Είμαστε πραγματικά πολύ διαφορετικοί από τα κρυπτονομίσματα, τα οποία οδηγούν είτε σε απόδοση, δυνατότητα κλιμάκωσης, ασφάλεια ή αποκέντρωση. Εστιάζουμε περισσότερο σε εφαρμογές πραγματικού κόσμου γιατί,

Δεν μπορείτε να εξαλείψετε τον ανθρώπινο παράγοντα από την εξίσωση, εστιάζουμε στις ρίζες του αμετάβλητου και της συμμόρφωσης με τις τρέχουσες τεχνολογίες που είναι – δεδομένα.

Ε2. Μπορείτε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σχετικά με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πώς είναι καλύτερο από άλλες πλατφόρμες διαχείρισης DB?

Ο λόγος που δημιουργούμε μια μεγάλη πλατφόρμα δεδομένων που αποτελείται από τρία προϊόντα είναι ότι υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων, την ασφάλεια και τη δημιουργία εσόδων. Στην πραγματικότητα είχαμε ένα περιστατικό στην Κίνα, πριν από λίγους μήνες όπου ένας προγραμματιστής διέγραψε λίγες γραμμές κώδικα και έχασαν δεδομένα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Και παρεμπιπτόντως, δεν το καταλάβαμε, η Google βρήκε την αρχική ιδέα.

Είναι απλά βασικά μια πιο ασφαλής βάση δεδομένων, με τον ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης να εξελίσσεται συνεχώς από το Federated Learning και να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας στο δίκτυο DAG. Η ομοσπονδιακή μάθηση παρέχει ένα ασφαλές και συμβατό περιβάλλον για δημιουργία εσόδων από δεδομένα. Αλλαγή της ροής εργασίας της μηχανικής μάθησης επειδή η συγκεντρωτική συλλογή δεδομένων φέρνει πολλά προβλήματα.

Έχουμε κατανεμημένη βάση δεδομένων PISR που εξασφαλίζει σε όλα τα δεδομένα όλες τις ενέργειες που ταιριάζουν ιδιαίτερα για τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Το δίκτυο DAG παρέχει αντίγραφα ασφαλείας σε ένα δημόσιο blockchain.

Η κατάσταση της βάσης δεδομένων καταγράφεται στην κοινοπραξία, αλλά το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο δίκτυο DAG και θραύεται.

Διανέμεται και η ροή εργασίας είναι διαφορετική. Όμως, στην ομοσπονδιακή μάθηση, έχουμε πραγματικά εκπαιδευμένα μοντέλα στο τοπικό σας τερματικό. 

Το blockchain μας δεν είναι κορυφαίας απόδοσης, επειδή οι κεντρικοί διακομιστές χρησιμοποιούνται για την κύρια αποθήκευση. Ωστόσο, συμβιβάζοντας αυτό, βελτιώσαμε την ασφάλεια και την επεκτασιμότητα. Επιπλέον, το μοντέλο μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για υπάρχουσες επιχειρήσεις.  

Ε3. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για τον μηχανισμό λειτουργίας του Cybervein; Πώς λειτουργεί η Απόδειξη Συνεισφοράς?

Τζακ Γκε – Η απόδειξη συνεισφοράς είναι παρόμοια με την Απόδειξη αποθήκευσης. Επιπλέον, η αποθήκευση του κοινού DAG είναι προαιρετική. Η βάση δεδομένων βρίσκεται για παράδειγμα στον διακομιστή της ίδιας της εταιρείας, αλλά με αυτό μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο DAG. Η βάση δεδομένων θα αντικατοπτρίζεται και θα δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας στο δίκτυο DAG.

Αν επρόκειτο να γίνω συνεισφέρων, θα ανταμειφόμουν γι ‘αυτό. Και, για όλα τα δεδομένα που λαμβάνονται για ομοσπονδιακή μάθηση, θα ήμουν ανταμοιβή και γι ‘αυτό.

Στο δίκτυό μας, είναι μόνο 1 και 0 και θραυσμένα αρχεία. Αυτό εξαλείφει τη φτέρνα του Αχιλλέα ως προς την ασφάλεια αφαιρώντας το κίνητρο για επιθέσεις. 

Ε5. Το Cybervein έχει επίσης μια περίπτωση χρήσης στην Έρευνα στην ιατρική. Πώς μπορεί να συμβάλει σε μια κατάσταση όπως έχουμε τώρα?

Τζακ Γκε – Στην ιατρική βιομηχανία, καταφέραμε να δοκιμάσουμε και τα τρία προϊόντα συνολικά ως μια μεγάλη πλατφόρμα δεδομένων. Δεν αναπτύξαμε μόνοι μας το Cybervein. Είχαμε ένα εργαστήριο με το Πανεπιστήμιο Zhejiang στην Κίνα όπου αναπτύξαμε τον πηγαίο κώδικα. 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που δοκιμάσαμε ήταν με το ιατρικό ινστιτούτο στο πανεπιστήμιο για μια μεγάλη δοκιμή δεδομένων. Είναι βασικά σαν να συλλέγουμε όλα τα δεδομένα μαζί χωρίς τα προβλήματα καταγγελίας τους. Ας πούμε για αυτήν την πανδημία, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Έχουμε αυτό το σύστημα κώδικα QR, όπου άτομα από μία πόλη μπορούν να σαρώσουν τον κώδικα και να αποδείξουν ότι είναι ασφαλείς εντός της πόλης. Πήγε σε διαφορετική πόλη και έπρεπε να κάνει 14 ημέρες καραντίνας. Οι βάσεις δεδομένων συμφιλιώνονται μεταξύ τους.

Βασικά, έχουμε θυσιάσει λίγο στην απόδοση για να κερδίσουμε ασφάλεια και επεκτασιμότητα.

Ε6. Παρατηρήσαμε ότι το CVT συγκαταλέγεται μεταξύ των κερμάτων με την καλύτερη απόδοση το 2020 έως τώρα. Πώς το σκέφτεστε αυτό; Τι νομίζετε ότι πήγε σωστά για εσάς φέτος?

Κυρίως, νομίζω επειδή το R&Το εργαστήριο D ολοκλήρωσε την κατανεμημένη βάση δεδομένων. Έχουμε κάνει τη συναίνεση PoC και ολοκληρώσαμε τη διαχείριση δεδομένων για ομοσπονδιακή μάθηση. Έχουμε το blockchain που λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου που αποθηκεύει τις καταστάσεις και τις ενέργειες της βάσης δεδομένων. 

Έχουμε επίσης την υποστήριξη της βάσης δεδομένων για την επιχείρηση για να δημιουργήσουν τις δικές τους πλευρικές αλυσίδες και μάρκες. Δοκιμάσαμε την πλατφόρμα μας με μια εταιρεία θαλασσινών και μια εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων, όπου κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους κουπόνια για να διευθύνουν την επιχείρησή τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους..

CVTUSDΔιάγραμμα τιμών CVT / USDT στο Okex (TradingView)

Έχουμε επίσης αναπτύξει διαχείριση λογαριασμών, SDK, API και προσφέρουμε έξυπνα συμβόλαια βάσει σταθερότητας. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης blockchain προσφέρει πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως επέκταση blockchain στο chrome.

Ε7. Πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων των δεδομένων στο Cybervein?

Τζακ Γκε – Προς το παρόν, είμαστε υπό ανάπτυξη για να ενσωματωθεί το δίκτυο DAG με την κατανεμημένη βάση δεδομένων μας. Έχουμε καταλάβει το PoC, υπάρχει ένα σύστημα ψηφοφορίας για κάθε κάτοχο του διακριτικού που θα μπορεί να επιλέξει έναν συνεισφέροντα στο δίκτυο και θα ανταμειφθούν. Νομίζω ότι τα tokenomics που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα λειτουργεί αρκετά καλά.

Έχουμε έναν προμηθευτή δεδομένων που πρέπει να πληρώσει για τον αποθηκευτικό χώρο για συνεισφέροντες αποθήκευσης και ο αποκτών δεδομένων πληρώνει μάρκες στον προμηθευτή και τον αποθηκευτή δεδομένων επειδή παίρνει δεδομένα από ας πούμε ένα νοσοκομείο για ιατρική ανάπτυξη.

Ο προμηθευτής δεδομένων πληρώνει επίσης για το μοντέλο, εάν έχουν επιχειρηματική συμφωνία. Είμαστε στον δρόμο για τον καθορισμό της διανομής διακριτικών. Επίσης, όλα τα έσοδα που προέρχονται από το “Cybervein” θα ληφθούν από αυτές τις συναλλαγές στο δίκτυο και όλα τα διακριτικά θα καούν.

Με αυτόν τον τρόπο οι Αμερικανοί αύξησαν το NASDAQ τους και έτσι θα κάνουμε επίσης. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε μια περίπλοκη ισορροπία μεταξύ της τιμής και της τεχνολογικής ανάπτυξης.

Ε8. Πώς αντιμετωπίζει η ομάδα σας το κλείδωμα του coronavirus και επηρεάζει τον χάρτη πορείας σας?

Τζακ Γκε – Έχουμε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως. Επί του παρόντος, στο Σενζέν της Κίνας έχουμε την κεντρική ομάδα διαχείρισης, αλλά η κύρια ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου Zhejiang. 

Η λειτουργία των δύο ομάδων επηρεάστηκε νωρίτερα μέσα στο έτος λόγω της επιδημίας, αλλά το slack, το τηλεγράφημα και το zoom ήταν φίλοι μας. Στην πραγματικότητα, μας έχει εξοικονομήσει χρόνο στην καθημερινή μας μετακίνηση και όλα λειτουργούν πολύ καλά. Ωστόσο, η ομάδα μάρκετινγκ έχει επηρεαστεί βαθιά.

Αν δεν ήταν για την πανδημία, είχαμε ένα τεράστιο σχέδιο για ένα τεράστιο hackathon. Αν και αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει, τα έχουμε κάνει πολύ καλά στο διαδίκτυο.

Η παγκόσμια συνάντηση και το hackathon στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Τουρκία, την Ελβετία και την Ιαπωνία έχουν αναβληθεί. Η πανδημία φαίνεται να ελέγχεται παγκοσμίως και ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε ξανά.

Ε9. Τι ακολουθεί για το Cybervein?

Τζακ Γκε – Στις αρχές του 2019, πήγαμε στο Ντουμπάι για έναν διαγωνισμό ανάπτυξης για ανταλλαγή δεδομένων για να δημιουργήσουμε το blockchain για το Smart Dubai. Ωστόσο, λόγω της ατελούς ολοκλήρωσης ολόκληρου του μοντέλου μας, ήμασταν δεύτεροι στον αγώνα. 

Ένα χρόνο μπροστά, η Cybervein μπορεί τώρα να υποστηρίξει προηγμένα μοντέλα AI (Artificial Intelligence) και IoT (Internet of Things), μαζί με την παροχή λύσεων διαχείρισης βάσεων δεδομένων σε εταιρείες. 

Όταν τελειώσει η πανδημία, θα συνεργαστούμε με το Dubai Expo για να παρέχουμε μια «λύση εισιτηρίων». Νομίζω ότι είναι τεράστιο σε μια από τις πιο πολυτελείς και μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο. Η ομάδα μάρκετινγκ στοχεύει στην ευρεία αναγνώριση και συνεργασίες τους επόμενους μήνες. 

Μπορείτε να πιάσετε τον Τζακ και την ομάδα του Cybervein ζωντανά στο δικό τους Κανάλι YouTube στο επόμενο επεισόδιο του Crypto over Beer όπου συζητούν μια ποικιλία θεμάτων στην ανάπτυξη Blockchain. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me