Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κλειδιά για την επιτυχή διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

Είτε πρόκειται για διαπραγμάτευση σε μετοχές είτε για συναλλαγές σε κρυπτογράφηση, είναι λίγο πολύ το ίδιο. Τα λάθη είναι κοινά και αναπόφευκτα. Για να έχετε επιτυχημένα αποτελέσματα συναλλαγών κρυπτογράφησης, είναι σημαντικό να σπάσετε τις κακές συνήθειες, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε οικονομική αυτοκτονία.

Επιτυχής διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων: Καλύτερη στρατηγική συναλλαγών Bitcoin

Έτσι, σήμερα, θα βουτήξουμε στην εκφοβιστική αλλά συναρπαστική αγορά συναλλαγών και θα μάθουμε μερικές καλύτερες συμβουλές συναλλαγών, αποφεύγοντας να κάνουμε τα κοινά λάθη.

Είτε ανήκετε στην παραδοσιακή χρηματιστηριακή αγορά είτε Αγορά συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, αυτό είναι για όλους τους επενδυτές εκεί έξω.

  • Μάθετε να διαχειρίζεστε τον κίνδυνο 

Η διαχείριση χρημάτων πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και πρέπει να είναι αυστηρή. Για να ακολουθήσετε έναν κοινό κανόνα, προσπαθήστε να μην διακινδυνεύσετε όχι περισσότερο από 2 τοις εκατό σε μία συναλλαγή. Σωστά. Δημιουργήστε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο επενδύοντας σε μια σειρά μετοχών ή κρυπτονομισμάτων. Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων θα μειωθεί.

Ποικίλλω από τον όμιλο επενδύσεων που έχει τον ίδιο αρνητικό παράγοντα. Εάν διατηρήσετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, η πιθανότητα να τα χάσετε όλα είναι πολύ υψηλή.

  • Παρακολουθήστε τις εναλλακτικές επενδυτικές ευκαιρίες

Η αγορά μετοχών και κρυπτονομισμάτων λαμβάνει νέες προσθήκες κάθε δεύτερη μέρα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πιθανά έργα και μετατρέψτε τα σε χάρη σας.

Για παράδειγμα, το Initial Coin Offering (ICO) είναι κάτι που δημιουργεί μια ποικιλία έργων που αναζητούν crowdsourcing στην αγορά. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που βασίζονται σε Blockchain είναι επίσης μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για να μπείτε. Έτσι, μην σταματήσετε ποτέ να αναζητάτε νέα έργα για να επενδύσετε, καθώς δεν σταματούν ποτέ να έρχονται.

  • Προγραμματίστε την έξοδο και την είσοδο σύμφωνα με την ικανότητα ανάληψης κινδύνων

Μην κάνετε το λάθος να εισέλθετε σε μια αγορά συναλλαγών χωρίς σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας έμπορος. Πάντα να έχετε ένα σχέδιο πρώτα, διαφορετικά θα χαθείτε. Αυτό το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει ένα χρονικό πλαίσιο, την απώλεια στάσης σας και το σημείο εξόδου.

Για παράδειγμα, το Dollar-Cost Averaging (DCA) είναι μια επενδυτική τεχνική για να αγοράσετε ένα σταθερό ποσό δολαρίου ενός έργου σε κανονικό πρόγραμμα, ανεξάρτητα από την τιμή της μετοχής του.

Έχοντας μια σαφήνεια σε αυτό το σημείο βασικά θα σας βοηθήσει να κλιμακώσετε τις συναλλαγές χωρίς να μοιάζετε με άσκοπο άτομο που χρειάζεται κατεύθυνση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτό το σχέδιο ή είναι όλα για τίποτα!

  • Τα συναισθήματα αυξάνουν τις τιμές, επομένως μείνετε ενημερωμένοι

Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Τόσο η χρηματιστηριακή αγορά όσο και η κρυπτογράφηση είναι εξαιρετικά ευμετάβλητες που αλλάζουν κάθε ώρα και μερικές φορές κάθε λεπτό. Δεν μπορούν όλοι να παίξουν αυτό το παιχνίδι και αν θέλετε να φτάσετε στο βάθος του, πρέπει να έχετε μια στενή γνωριμία με αυτό.

Για παράδειγμα, το Coindesk είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες ενημέρωσης σχετικά με τα κρυπτογραφικά νέα και για τους επενδυτές στο χρηματιστήριο, το Reuters μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

  • Ακολουθήστε τις τάσεις με δική σας ευθύνη

Μην πηγαίνετε και ξεκινήστε τις συναλλαγές με ή την τάση. Επειδή η καταπολέμηση των τάσεων δεν είναι σίγουρα ούτε εύκολη ούτε φθηνή. Κατανοήστε τη δυναμική της ζήτησης και της προσφοράς προτού λάβετε μια απόφαση.

Η αντίθεση με την προσέγγιση τάσεων μπορεί να σας ωφελήσει μερικές φορές αλλά όχι πάντα, επομένως είναι σημαντικό να είστε bearish σε μια αγορά bear και bullish σε μια bull market.

  •  Η παγίδα «μόχλευσης» δεν είναι για όλους

Η μόχλευση βασικά χρησιμοποιεί τα δανεισμένα χρήματα για να κάνει συναλλαγές. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακό ή καλό. Εάν καταλήξετε να χάσετε τα δανεισμένα χρήματά σας, θα συσσωρευτείτε βαθιά στο χρέος που θα περιλαμβάνει την αρχική σας επένδυση και το ενδιαφέρον του οφειλέτη για αυτά τα χρήματα. Έτσι, αποφύγετε να κάνετε αυτό το λάθος με οποιοδήποτε κόστος!

  • Θα χάνεις μερικές φορές και είναι εντάξει!

Δεδομένης της αστάθειας και των δύο αγορών, πολλοί έμποροι, ειδικά οι αρχάριοι κάνουν το λάθος να έρχονται με μη ρεαλιστικούς στόχους. Είναι απολύτως δυνατό να κερδίσετε χιλιάδες την ημέρα και ταυτόχρονα να χάσετε εκατομμύρια. Απλώς επικεντρωθείτε στις συναλλαγές σας και τα χρήματα θα ρέουν φυσικά.  

Η ιδέα είναι να ενδυναμώσουμε τους επενδυτές, ανεξάρτητα από το αν ανήκετε στο παραδοσιακό χρηματιστήριο ή στην αγορά κρυπτογράφησης. Όταν κάνετε συναλλαγές ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές, αποφύγετε να κάνετε τα λάθη για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου σχολιάζοντας παρακάτω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me