Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

SecuX Stone Vs Ledger Nano X – Ποιο είναι ένα καλύτερο πορτοφόλι Crypto Hardware;

Τα SecuX Stone και Ledger Nano X είναι μεταξύ των καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά. Αυτή η ανάλυση θα επικεντρωθεί στη σύγκριση των δύο πορτοφολιών για να προσδιοριστεί ποιο είναι πιο ασφαλές. Όταν αποφασίζετε το καλύτερο υλικό κρυπτογράφησης για εσάς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος του χαρτοφυλακίου σας. αν χρειάζεστε πρόσβαση στον ιστό, συμβατότητα με κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές ή πρέπει να ενσωματώσετε ένα πορτοφόλι τρίτου μέρους. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους παράγοντες για να αποφασίσουμε το καλύτερο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης μεταξύ SecuX Stone και Ledger Nano.

SecuX Stone: Πρώτη εντύπωση

Το πορτοφόλι υλικού SecuX Stone crypto διατίθεται σε τρεις εκδόσεις – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 και SecuX Stone W10. 

Πορτοφόλι υλικού SecuX Stone V20 Crypto

Το πορτοφόλι υλικού SecuX Stone V20 crypto είναι το κορυφαίο πορτοφόλι για τη μάρκα SecuX. Έχει μια ευχάριστα μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 2,8 ιντσών σε σχήμα δωδεκαγώνου, με πλαίσιο αλουμινίου και ελαστική βάση. Αισθητικά, είναι πολύ καλύτερο και συμπαγές από άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού που μοιάζουν αδύναμα και φθηνά φτιαγμένα. Έχει μπαταρία 600mAH η οποία μπορεί να φορτιστεί πλήρως εντός 2 ωρών. Η επένδυση από καουτσούκ παρέχει χαρακτηριστικά απορρόφησης κραδασμών που διασφαλίζουν ότι το πορτοφόλι μπορεί να αντέξει κάποια σωματική κακοποίηση εάν πέσει ή πιεστεί πάνω σε άλλα αντικείμενα. Δεν λέμε να είμαστε αδέξιοι, αλλά δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πολύ για το πορτοφόλι SecuX Stone V20 σε περίπτωση που είστε.

Το πορτοφόλι διαθέτει μία θύρα micro USB και είναι επίσης ενεργοποιημένο μέσω Bluetooth. Μπορείτε να διαχειριστείτε το πορτοφόλι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SecuX Mobile τόσο για Android όσο και για iOS. Εάν σκοπεύετε να διαχειριστείτε το πορτοφόλι σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB για να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας ή Bluetooth για να συνδεθείτε στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Το πορτοφόλι SecuX Stone V20 και Stone W20 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε ασύρματα το χαρτοφυλάκιό σας ή να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε μια μεγάλη οθόνη αφής. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γιατί ο SecuX Stone V20 είναι επίσης γνωστός ως “Cross-Platform” συσκευή. 

Το πορτοφόλι υποστηρίζει εγγενώς Ripple (XRP), Stella Lumens (XLM), DigiByte (DGB), Groestlcoin (GRS) και άλλα mainstream κρυπτονομίσματα. Τα περισσότερα πορτοφόλια υλικού crypto δεν υποστηρίζουν εγγενώς αυτά τα μοναδικά cryptos. 

Για λόγους ασφαλείας, το SecuX Stone V20 crypto πορτοφόλι διαθέτει ένα Infineon (γερμανική εταιρεία) CC EAL 5+ Certified Security Element (SE), το οποίο εγγυάται τα ιδιωτικά σας κλειδιά και τους κωδικούς PIN. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν: 

  • Ένα προεγκατεστημένο υλικολογισμικό ανθεκτικό σε παραβιάσεις που μπορεί να αναβαθμιστεί 
  • Φυσική επιβεβαίωση για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται από το πορτοφόλι
  • Ένα τυχαιοποιημένο ψηφιακό πληκτρολόγιο για την αποφυγή εισβολών από πληκτρολογήσεις 
  • Ένας εφάπαξ κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται για σύζευξη με τη κεντρική συσκευή σας, όπως υπολογιστή ή τηλέφωνο όταν χρησιμοποιείτε Bluetooth. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης 12, 18 και 24 λέξεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε χρήματα εάν το πορτοφόλι είναι κατεστραμμένο.

Το SecuX Stone V20 υποστηρίζει BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS και όλα τα διακριτικά ERC-20 όπως το USDT. Σημειώστε ότι με κάθε ενημέρωση υλικολογισμικού, περιλαμβάνεται περισσότερη υποστήριξη νομισμάτων. Η λιανική τιμή για το SecuX Stone V20 ξεκινά από $ 139, κάτι που είναι αρκετά παζάρι. 

Πορτοφόλι υλικού SecuX Stone W20 Crypto

Το W20 έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το SecuX Stone V20, το οποίο φαίνεται πιο συμπαγές και ελαφρύ, που έρχεται με ένα ορθογώνιο ABS με επένδυση παλάμης με επένδυση ορθογώνιου, ενσωματωμένη κόλλα θερμής τήξης σε υπερήχους σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Όλες οι δυνατότητες του W20 είναι ίδιες με το V20, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης κερμάτων, διπλής σύνδεσης σε υπολογιστή ή ασύρματου τηλεφώνου. Διαθέτει επίσης επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου πολυμερούς 600mAH αντοχή έως 7 ώρες κατά τη χρήση. Η πιο έντονη διαφορά μεταξύ των πορτοφολιών SecuX Stone W20 και V20 είναι ο φυσικός σχεδιασμός και το υλικό. Το SecuX Stone W20 ξεκινά από 119 $.

SecuX Πέτρα Πορτοφόλι υλικού W10 Crypto

Το πορτοφόλι υλικού SecuX Stone W10 crypto είναι το πορτοφόλι εισόδου επιπέδου από τη σειρά SecuX. Ωστόσο, η κατάστασή του σε επίπεδο εισόδου δεν σημαίνει ότι είναι κατώτερη από τις εκδόσεις W20 ή V20. Έχει έγχρωμη οθόνη αφής 2,8 ιντσών, όπως και τα άλλα μοντέλα SecuX. Το εξωτερικό του είναι τελείως το ίδιο με το SecuX Stone W20 που είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS με αίσθηση σταρ.

Σε αντίθεση με το W20 και το V20, το SecuX Stone W10 δεν είναι ενεργοποιημένο μέσω Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά για διαχείριση ή συναλλαγή από το πορτοφόλι SecuX Stone W10. Για να αντισταθμίσει αυτό, διαθέτει μια θύρα micro USB για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές υπολογιστή για τη διαχείριση του πορτοφολιού σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνδεθείτε στον Ιστό.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι ενσωματωμένα στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού SecuX Stone W10 είναι ίδια με αυτά των πορτοφολιών W20 και V20. Το ενσωματωμένο Security Chip είναι ένα CC EAL5 + στρατιωτικό επίπεδο Secure Element που προέρχεται από μια εταιρεία της Γερμανίας – Infineon, η οποία παρέχει έναν απόρθητο θησαυροφυλάκιο των κρυπτογραφικών στοιχείων για οποιαδήποτε φυσική ή κυβερνοεπιθέσεις. Υποστηρίζει επίσης τα ίδια νομίσματα με τα άλλα πορτοφόλια SecuX. Έχει βασική τιμή 99 $.

Πορτοφόλι Crypto Ledger Nano X

Το υλικό Ledger Nano X έχει τη μορφή USB stick. Είναι μικρό, συμπαγές και χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Επί του παρόντος, το πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης Ledger Nano X είναι ένα από τα κορυφαία πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά. Υποστηρίζει πάνω από 1100 cryptos. και λόγω της σχεδίασης USB stick, μπορείτε να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας από οποιαδήποτε συσκευή υπολογιστή. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργικότητα του πορτοφολιού σας με εφαρμογές iOS και Android. 

Το Ledger Nano X διαθέτει επίσης ένα ασφαλές τσιπ με πιστοποίηση CC EAL5 + που εκτελεί ιδιόκτητο BOLOS OS. Το πορτοφόλι υποστηρίζει εγγενώς περίπου 200 νομίσματα, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε έως και 1100 κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε HODL έως και 100 κρυπτονομίσματα ταυτόχρονα. Λειτουργεί με μπαταρία 100mAh. Έχει βασική τιμή 150 $.

Συμπέρασμα: SecuX Stone Vs Ledger Nano X

Από τις παραπάνω συγκρίσεις, είναι προφανές ότι και τα δύο αυτά πορτοφόλια είναι υπέροχα με τους δικούς τους τρόπους. Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Ενώ και τα δύο πορτοφόλια έχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας και λειτουργίες, το Ledger nano X φαίνεται λίγο πιο εντυπωσιακό καθώς υποστηρίζει πάνω από 1100 δυνατότητες κρυπτογράφησης και HODLing. Στην υγειά σας. 

Σύγκριση προδιαγραφών 

Σύγκριση SecuX Stone V20 Καθολικό Nano X
Υλικό Πλαίσιο αλουμινίου με ελαστική βάση Πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι
Μέγεθος οθόνης 2,8 ίντσες  0,96 ίντσες
Οθόνη αφής Παρόν Κανένας. 2 κουμπιά για λειτουργικότητα
Διάσταση 98mm από 15mm 72 επί 18,6 επί 11,8 χιλιοστά
Βάρος 120 γραμμάρια 34 γραμμάρια
MCU σκανδιναβικός ΣΤ
CC EAL5+  Infineon ΣΤ
USB Τύπος Γ Τύπος Γ
Bluetooth Ενεργοποιήθηκε Ενεργοποιήθηκε
Μπαταρία 600mAh 100mAh
Εφαρμογή ιστού Διαθέσιμος ΟΧΙ
iOS Υποστηρίζεται Υποστηρίζεται
Android Υποστηρίζεται Υποστηρίζεται
Υποστήριξη νομισμάτων Δώδεκα mainstream cryptos με έως και 820 tokens 100 mainstream cryptos με περίπου 1000 μάρκες
Αριθμός λογαριασμών στο πορτοφόλι υλικού Υποστηρίζει έως και 500 λογαριασμούς Μόνο 100 λογαριασμοί
Διαλογή κώδικα QR Υποστηρίζεται όταν είστε εκτός σύνδεσης και σε σύνδεση Διατίθεται μόνο στην εξωτερική συσκευή όταν είστε συνδεδεμένοι
Φράση σπόρου 24 λέξεις 24 λέξεις
Κωδικός ανάκτησης χρημάτων Επιβεβαιώστε ένα σύνολο 4 λέξεων από τη φράση σπόρου 24 λέξεων διαδοχικά Επιβεβαιώστε τις 24 λέξεις μία προς μία
Βασική τιμή  139 $  150 $

Ως μπόνους για τους αναγνώστες μας, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10% ή 15% από την παραγγελία σας από την SecuX εισάγοντας τους κωδικούς κουπονιών κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα SecuX:  https://shop.secuxtech.com/

Για να λάβετε έκπτωση 15% χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού: “coingape” για V20 και W20

Για να λάβετε έκπτωση 10% χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού: “coingapew10” για το W10

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me