Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το CPH Crypto προσφέρει συνολική ευελιξία συναλλαγών με νέα εφαρμογή για κινητά για iOS και Android

4 Ιανουαρίου 2021, Κοπεγχάγη – Μόλις μερικές εβδομάδες πριν CPH Crypto, μια κορυφαία σκανδιναβική ανταλλαγή κρυπτογράφησης βαθιάς έκπτωσης, ανακοίνωσε την διαπραγμάτευση περιθωρίου 10 φορές σε κρυπτογράφηση ως την τελευταία υπηρεσία της Η εταιρεία με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι οι έμποροι μπορούν πλέον να ενσωματωθούν ως πελάτες και να διεξάγουν όλες τις εμπορικές δραστηριότητες μέσω της νέας εφαρμογής για κινητά της CPH Crypto, η οποία διατίθεται πλέον ως πλατφόρμες Android και iOS.    

CPH Crypto Trader APP για ευέλικτες συναλλαγές  

Η νέα εφαρμογή για εμπόρους επιτρέπει στους πελάτες να ξεκινήσουν τις συναλλαγές μετά από λίγα λεπτά εγγραφής και επιβίβασης. Η εφαρμογή CPH Crypto Trader επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν όλα τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα και ζεύγη, να καταθέτουν γρήγορα, να μεταφέρουν και να αποσύρουν bitcoin και USD ανά πάσα στιγμή.

Διευθύνων Σύμβουλος της CPH Crypto, Jan Andersen περιγράφει την πρόσφατη πρόοδο, δηλώνοντας:    

«Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο σε λίγους μόνο μήνες από την κυκλοφορία του CPH Crypto webtrader τον Σεπτέμβριο. Η διαπραγμάτευση περιθωρίου σε κρυπτογράφηση σημείωσε επιτυχώς μόλις πρόσφατα και τώρα οι εφαρμογές μας είναι έτοιμες. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους πελάτες μας, γιατί τους προσφέρει απόλυτη ευελιξία στις συναλλαγές. Μπορούν να κάνουν τα πάντα στο smartphone και να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές συναλλαγών για κινητά, όπως η συνήθης συναλλαγή τους σε επιτραπέζιους υπολογιστές. ”   

Απεριόριστες συναλλαγές με μόλις 39 USD / μήνα

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της CPH Crypto, οι έμποροι θα πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στη στρατηγική τους και όχι στο κόστος όταν πραγματοποιούν συναλλαγές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CPH Crypto έρχεται σε αντίθεση με την τάση των υψηλών τελών διαπραγμάτευσης στην αγορά κρυπτογράφησης και προσφέρει μια σταθερή έκπτωση βαθιάς μόνο 39 USD / μήνα για απεριόριστες συναλλαγές. Ή μια προμήθεια μόνο 0,04% ανά συναλλαγή για μία συναλλαγή.

Διευθύνων Σύμβουλος Jan Andersen εξηγεί:   

«Στην παραδοσιακή αγορά συναλλαγών μετοχών και συναλλάγματος, ο ανταγωνισμός οδήγησε σε χαμηλά τέλη την τελευταία δεκαετία. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο χώρο της κρυπτογράφησης, αλλά θέλουμε να προχωρήσει γρηγορότερα και γι ‘αυτό ξεκινήσαμε την ιδέα έκπτωσης τον Σεπτέμβριο. “   

Κυρίαρχες πλατφόρμες συναλλαγών Έως 13 φορές πιο ακριβές 

Οι πρόσφατοι υπολογισμοί τεκμηριώνουν σαφώς ότι μερικά από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα Οι πλατφόρμες συναλλαγών είναι 13 φορές ακριβότερες για ενεργούς εμπόρους κρυπτογράφησης να χρησιμοποιούν από το CPH Crypto. 

Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα των τελών συναλλαγών ενός συγκεκριμένου μεσίτη ή ανταλλαγής, τα άτομα πρέπει να λάβουν υπόψη τόσο τις προμήθειες όσο και τις διανομές. Οι έμποροι τείνουν να ξεχνούν τον αντίκτυπο του spread στο συνολικό κόστος, παρόλο που το spread είναι συχνά όπου κρύβεται το σημαντικότερο μέρος των συνολικών τελών, ειδικά όταν διαπραγματεύονται σε λεγόμενους μεσίτες ή ανταλλαγές χωρίς προμήθειες.   

Συνήθως, αυτοί οι μεσίτες / χρηματιστήρια τείνουν να αντισταθμίζουν την έλλειψη προμήθειας αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά – τη διαφορά μεταξύ της τιμής προσφοράς και της τιμής πώλησης – επιτρέποντάς τους να κερδίσουν το περιθώριό τους στο spread. Επιπλέον, οι έμποροι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα υψηλά τέλη για τη διαχείριση χρημάτων – όπως καταθέσεις και ανάληψη – προστίθενται επίσης στο συνολικό κόστος.

Μοναδική ασφάλιση κατάθεσης Crypto 

Ο Jan Andersen τονίζει ότι CPH Crypto προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά με το 

κορυφαίες διεθνείς πλατφόρμες συναλλαγών, δηλώνοντας:

«Προσφέρουμε περιθώριο διαπραγμάτευσης 10 φορές σε κρυπτογράφηση, βαθιά ροή θεσμικού επιπέδου ρευστότητας και υπολείμματα αγοράς, τιμές σε πραγματικό χρόνο, στενά spread και αυθεντικά βέλτιστα πρότυπα εκτέλεσης. Και από σήμερα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές για κινητά ». 

Ο Jan συνεχίζει: 

«Εκτός από όλα αυτά, το CPH Crypto προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Και ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η ασφάλιση καταθέσεων κρυπτογράφησης, η οποία μαζί με τις χαμηλές χρεώσεις καθιστά το CHP Crypto έναν πραγματικά μοναδικό παίκτη στην αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης. ” 

Αυτό που κάνει η ασφάλιση είναι να εγγυηθεί τις καταθέσεις όλων των πελατών σε κρυπτονομίσματα, πράγμα που σημαίνει, για παράδειγμα, ότι στην απίθανη περίπτωση παραβίασης της πλατφόρμας συναλλαγών, όλες οι καταθέσεις των πελατών σε κρυπτονομίσματα θα ασφαλιστούν. Για να αποδείξετε τις ακραίες διαφορές στα τέλη μεταξύ CPH Crypto και τεσσάρων παγκόσμιων κυρίαρχων πλατφορμών συναλλαγών, Η CPH Crypto πραγματοποίησε μια γραμμή σύγκρισης τιμών με βάση συγκεκριμένα παραδείγματα.  

Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λήψη της εφαρμογής CPH Crypto Trader τώρα Google Play ή iOS και εκμεταλλευτείτε μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις στον κλάδο. 

Να μάθω περισσότερα επισκεφτείτε το CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Ακολουθήστε το CPH Crypto στο Twitterhttps://twitter.com/cph_crypto

Βρείτε το CPH Crypto στο Facebookhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Όνομα επικοινωνίας: Jan Andersen

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Το CPH Crypto είναι η πηγή αυτού του περιεχομένου. Αυτό το Δελτίο Τύπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το εικονικό νόμισμα δεν είναι νόμιμο χρήμα, δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και οι λογαριασμοί και τα υπόλοιπα αξίας δεν υπόκεινται σε προστασία των καταναλωτών. Τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά είναι εξαιρετικά ασταθή. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σταθερής τιμής ή καθόλου αξίας.

Σχετικά με το Bitcoin PR Buzz: Το Bitcoin PR Buzz εξυπηρετεί με υπερηφάνεια τις ανάγκες διανομής δελτίων τύπου crypto για νεοσύστατες εταιρείες blockchain άνω των 8 ετών. Πάρε το δικό σου Διανομή Δελτίου Τύπου Bitcoin σήμερα. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me