Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Dvision Network ενσωματώνεται με το Chainlink για να φέρει δίκαιη κατανομή τυχαίων ανταμοιβών και κόστος NFT στο οικοσύστημα VR τους

7 Ιανουαρίου 2021, Σεούλ, Κορέα – Δίκτυο Dvision Ecosystem Περιεχομένου VR με έδρα τη Νότια Κορέα ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της τεχνολογίας της με την κορυφαία στην αγορά λύση blockchain oracle Chainlink. Οι αποκεντρωμένες ροές τιμών της Chainlink, θα επιτρέψουν στους χρήστες του Dvision Network να εκτιμήσουν με ακρίβεια το κόστος της δημιουργίας στοιχείων NFT στην αγορά VR. Επιπλέον, η επαληθεύσιμη τυχαία λειτουργία του Chainlink (VRF) θα επιτρέψει την ασφαλή, αποδεδειγμένα δίκαιη τυχαία δημιουργία και διανομή ανταμοιβών on-chain στους χρήστες του. 

Τι είναι το Dvision Network? 

Δίκτυο Dvision είναι ένα πρωτοποριακό νέο VR metaverse στο blockchain, το οποίο φιλοδοξεί να θέσει το νέο πρότυπο του τι είναι δυνατό για την εμπειρία χρήστη του VR. Χρησιμοποιώντας το εκθετικό δυναμικό των τεχνολογιών Blockchain και VR, το δίκτυο Dvision θα δημιουργήσει ένα πρωτοφανές και χωρίς αποκλεισμούς εικονικό οικοσύστημα για επιχειρήσεις, σχεδιαστές και τακτικούς χρήστες. 

Το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας της Νότιας Κορέας στοχεύει στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού οικοσυστήματος VR ​​με μια νέα αντίληψη, που θα αντιμετωπίζει τα αναδυόμενα ζητήματα στη βιομηχανία VR. Η Dvision προσφέρει υψηλής ποιότητας κομμάτια περιεχομένου στο VR-City και μια προσαρμογή του εικονικού χώρου στο VR-Space και επεκτείνει ουσιαστικά το οικοσύστημα VR μέσω της αγοράς VR, παρουσιάζοντας το πρωτοφανές οικοσύστημα NFT του.

Blockchain Oracles και έξυπνα συμβόλαια: Ένας τέλειος συνδυασμός?

Το Blockchain oracle είναι συσκευές ή προγράμματα που επιτρέπουν στις (έξυπνες) επαφές (σε αλυσίδα) να αλληλεπιδρούν με δεδομένα και συστήματα εκτός αλυσίδας εκτός του εγγενούς blockchain. Αυτή η σχέση επιτρέπει στα έξυπνα συμβόλαια να εκτελούν λειτουργίες on-chain βασισμένες σε πραγματικά δεδομένα και συμβάντα όπως API Ιστού, δίκτυα IoT και δίκτυα κεντρικά δεδομένα. 

Αυτή η νέα δυνατότητα χρήσης εξωτερικών δεδομένων σε εφαρμογές έξυπνων συμβολαίων υπήρξε μια τεράστια ανακάλυψη, επεκτείνοντας σε μεγάλο βαθμό τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης σε blockchain. Η μόνη προειδοποίηση με αυτήν τη βέλτιστη σχέση είναι ότι το oracle είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση του έξυπνου συμβολαίου και πρέπει να έχει επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας ίσο με το υποκείμενο blockchain. 

Αποκεντρωμένη Oracle Chainlink

Το Chainlinks αποκεντρωμένο blockchain oracle χρησιμοποιεί ένα μοναδικό ευέλικτο πλαίσιο που αποτρέπει οποιοδήποτε σημείο της αποτυχίας, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν δεδομένα από εξωτερικές πηγές. Η αρχική αλληλεπίδραση με Δίκτυο διαίρεσης θα αξιοποιήσει τους Chainlinks εξαιρετικά επιτυχημένους αποκεντρωμένες ροές τιμών ως η πρωταρχική λύση oracle στην αγορά NFT. 

Οι ροές τιμών Chainlink θα χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό των ακριβών τελών αερίου που προκύπτουν κατά τη δημιουργία NFT, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ακριβή, ενημερωμένα δεδομένα σχετικά με το πραγματικό κόστος χρήσης του δικτύου. Οι ροές τιμών των συνδέσμων αλυσίδων επιλέχθηκαν αποκλειστικά για τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία τους, όπως:

  • Δεδομένα υψηλής ποιότητας: Τα δεδομένα τιμών προέρχονται από υψηλής ποιότητας συγκεντρωτικά δεδομένα εκτός αλυσίδας, οδηγώντας σε μια προσαρμοσμένη στον όγκο τιμή σε ολόκληρη την αγορά, συγκεντρωμένη από εκατοντάδες ανταλλαγές σε αντίθεση με οποιαδήποτε ανταλλαγή.
  • Αποκεντρωμένη: Οι ροές τιμών αποκεντρώνονται τόσο σε επίπεδο πηγής δεδομένων όσο και σε επίπεδο oracle, παρέχοντας εξαιρετικά διαθέσιμες και ανθεκτικές στη χειραγώγηση υπηρεσίες oracle.
  • Ασφαλείς κόμβοι: Όλοι οι κόμβοι oracle διευθύνονται από γνωστά και έμπειρα blockchain DevOps, προσφέροντας στους χρήστες αξιόπιστες υπηρεσίες στους χρήστες.

Δίκτυα Dvision Προσιτά Δίκαιες Ανταμοιβές τυχαίων τυχερών παιχνιδιών

Το Dvision Network θα ενσωματωθεί Chainlink VRF για να ενισχύσει τη διανομή των ανταμοιβών βάσει ευκαιριών σε χρήστες που εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες. Το Chainlink VRF είναι μια λύση παραγωγής τυχαίων αριθμών (RNG) on-chain με την οποία οι κόμβοι oracle, εξωτερικές οντότητες ή ακόμη και προγραμματιστές Dvision μπορούν να παραβιάσουν.

Αυτή η μετατόπιση αντιπροσωπεύει μια τεράστια πρόοδο στον χώρο, επιτρέποντας μια αποδεδειγμένη δίκαιη και επαληθεύσιμη πηγή ασφαλούς τυχαιότητας που κάθε χρήστης μπορεί να ελέγξει ανεξάρτητα. Στοιχεία εντός παιχνιδιού ή χαρακτηριστικά NFT μπορούν πλέον να αποδειχθούν ως τυχαία προσδιορισμένα και διανεμημένα, διασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης έχει μια δίκαιη πιθανότητα να λάβει ανταμοιβές.  

Διευθύνων Σύμβουλος του Dvision Network Jung Hyun Eom δηλωθείς: 

«Χρησιμοποιώντας το Chainlink για πρόσβαση σε αξιόπιστες ροές τιμών και καθορίζοντας την κατανομή τυχαίων ανταμοιβών NFT, οι χρήστες της Dvision έχουν διαβεβαιώσεις ότι τα ψηφιακά προϊόντα που δημιουργούνται από το παιχνίδι τους θα βασίζονται σε αποδεδειγμένα δίκαια συστήματα, καθώς και θα μπορούν να ανταλλάσσονται στην ανοιχτή αγορά για δίκαιη- αγοραίες αξίες και διέπονται από οικονομικά μοντέλα που είναι μόνιμα και σταθερά, ” 

Dvision and Chainlink: Ένα αποκεντρωμένο όραμα

Οι βασικές τιμές που υποστηρίζουν το Chainlink blockchain oracle εναρμονίζονται απόλυτα με το όραμα του Dvision Network, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία μιας πραγματικά αποκεντρωμένης πλατφόρμας blockchain. Η νέα ενσωμάτωση της Dvisions με τους Chainlinks Verifiable Random Function και οι αποκεντρωμένες ροές τιμών είναι μια αλλαγή παιχνιδιού για τη βιομηχανία VR, με ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας που βρέθηκε όχι μόνο για το οικοσύστημα, αλλά και για ολόκληρη τη βιομηχανία VR. 

Να μάθω περισσότερα επισκεφτείτε το Dvision Network – https://dvision.network/

Γίνετε μέλος της κοινότητας στο Telegram [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Γίνετε μέλος της κοινότητας στο Kakao [KOR]https://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Διαβάστε για το Dvision Network στο Mediumhttps://medium.com/dvisionnetwork

Βρείτε στο Facebookhttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Ονομα επαφής: Μπομπούρτζον Μουιντίνοφ

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Το Dvision Network είναι η πηγή αυτού του περιεχομένου. Αυτό το Δελτίο Τύπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το εικονικό νόμισμα δεν είναι νόμιμο χρήμα, δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και οι λογαριασμοί και τα υπόλοιπα αξίας δεν υπόκεινται σε προστασία των καταναλωτών. Τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά είναι εξαιρετικά ασταθή. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σταθερής τιμής ή καθόλου αξίας

Σχετικά με το Bitcoin PR Buzz: Το Bitcoin PR Buzz εξυπηρετεί με υπερηφάνεια τις ανάγκες διανομής δελτίων τύπου crypto για νεοσύστατες εταιρείες blockchain άνω των 8 ετών. Πάρε το δικό σου Διανομή Δελτίου Τύπου Bitcoin σήμερα. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me