Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Giottus υποστηρίζει το Flare Airdrop για κατόχους XRP, λάβετε 5% επιπλέον μάρκες Flare

Ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης της Ινδίας, ο Giottus υποστηρίζει το αεροσκάφος Flare Network για κατόχους XRP. Το στιγμιότυπο λήψης αέρα Flare Network θα ληφθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 5:30 π.μ. (IST) και όλοι οι χρήστες πρέπει να μεταφέρουν τα νομίσματά τους XRP στο Giottus ή σε άλλα υποστηριζόμενα χρηματιστήρια.

Επίσημη Ανακοίνωση Giottus

Ενώ υπάρχουν λίγα άλλα ανταλλακτικά που υποστηρίζουν επίσης το Spark token airdrop, λαμβάνετε περισσότερα κουπόνια Spark που κρατούν το XRP σας στο Giottus από οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό !!

Ενώ υπάρχουν λίγες άλλες ανταλλαγές που υποστηρίζουν επίσης το Spark token airdrop, λαμβάνετε 5% περισσότερα κουπόνια Spark που κρατούν το XRP σας στο Giottus από οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό !!

Επιλεξιμότητα και λεπτομέρειες Spark Airdrop

  • Όλοι οι χρήστες που κατέχουν 10+ XRP στο Giottus στις 5.30 π.μ. (IST) θα λάβουν δωρεάν μάρκες Spark.
  • Η Giottus δίνει επιπλέον 5% SPARK δωρεάν σε όλους τους επιλέξιμους χρήστες (Μόνο στο Giottus)!!
  • Τα υπόλοιπα XRP κάτω από 10 XRP (συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε εντολές συναλλαγών) δεν θα είναι επιλέξιμα για τα δωρεάν μάρκες Spark.
  • Η Giottus θα διανείμει μάρκες SPARK μετά την ολοκλήρωση του έργου της διανομής διακριτικών SPARK σε κατόχους XRP. Θα δημοσιεύσουμε μια περαιτέρω ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η διανομή.
  • Ποσό Spark που κάθε χρήστης θα λάβει =

    (Ποσό XRP που κατέχει ο χρήστης στις 5.30 π.μ. (IST) στις 12/12/2020 / Συνολικό XRP που κράτησε ο Giottus στις 5.30 π.μ. (IST) στις 12/12/2020) x Συνολικό SPARK που έλαβε ο Giottus για το airdrop

  • Η Giottus προσφέρει επιπλέον 5% SPARK δωρεάν σε όλους τους επιλέξιμους χρήστες.

Σημείωση: Όλες οι καταθέσεις και αναλήψεις XRP θα τεθούν σε παύση από τις 11:30 μ.μ. (IST) στις 11/12/2020. Οι χρήστες πρέπει να μεταφέρουν το XRP τους στο Giottus πριν από αυτό. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις θα ανοίξουν ξανά μετά την ολοκλήρωση του στιγμιότυπου.

Τι είναι το Flare Network?

Το Flare είναι στον πυρήνα του ένας νέος τρόπος κλιμάκωσης έξυπνων πλατφορμών συμβάσεων που δεν συνδέουν την ασφάλεια με την αξία του διακριτικού της. Το Flare εξακολουθεί να απαιτεί ένα διακριτικό για τη λειτουργία του δικτύου, κυρίως για την αποτροπή ανεπιθύμητων συναλλαγών. Το διακριτικό του Flare ονομάζεται Spark. Επειδή το Spark δεν έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια του δικτύου, είναι κατάλληλο για να επιτρέψει την απίστευτη χρήση ολοκληρωμένων διακριτικών χωρίς Turing με έξυπνες συμβάσεις.

Το Flare είναι το πρώτο παγκόσμιο δίκτυο Turing πλήρους Ομοσπονδιακής Βυζαντινής Συμφωνίας (FBA). Οι κόμβοι εκτελούν το πρωτόκολλο συναίνεσης Avalanche με βασική προσαρμογή στην τοπολογία συναίνεσης του FBA. Το FBA είναι μοναδικό ως συναίνεση τοπολογία στο ότι επιτυγχάνει ασφάλεια χωρίς να βασίζεται σε οικονομικά κίνητρα που μπορούν να επηρεάσουν περιπτώσεις υψηλής αξίας και υψηλού κινδύνου. Εν ολίγοις: Το Flare μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων για το XRP ή ως αξιόπιστος αγωγός για το XRP σε άλλα δίκτυα.

Περισσότερα για τον Giottus

Το Giottus είναι το πιο δημοφιλές και αξιολογημένο χρηματιστήριο στην Ινδία. Η Giottus υποστηρίζει ζεύγη συναλλαγών INR, BTC, TUSD και USDT στην πλατφόρμα τους. Υποστηρίζουν 50+ νομίσματα για συναλλαγές INR, τα περισσότερα από οποιαδήποτε ανταλλαγή στην Ινδία. Η πλατφόρμα ανταλλαγής είναι εύχρηστη και έχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Ο Giottus συνεργάστηκε με τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες φύλαξης Bitgo για την παροχή 100% ασφάλισης στα χρήματα των χρηστών. Τα χρήματα που αποθηκεύονται στα κρύα πορτοφόλια Giottus είναι 100% ασφαλισμένα που το καθιστούν ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια στην Ινδία. Ο Giottus έχει την ταχύτερη επαλήθευση KYC. Η διαδικασία KYC διαρκεί μόνο 5-10 λεπτά και οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές μόλις επαληθευτεί το KYC τους.

Η ομάδα ανταλλαγής είναι αφοσιωμένη στην παροχή των καλύτερων στους χρήστες της. Εάν υπάρχει ερώτηση ή ζήτημα που σχετίζεται με το KYC ή τις συναλλαγές, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της Giottus. Η ανταλλαγή παρέχει υποστήριξη πελατών πολλαπλών καναλιών. Οι χρήστες μπορούν να προσεγγίσουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών μέσω του συστήματος ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, email και εισιτηρίων.

Ο Giottus μεταφέρει το πρόγραμμα παραπομπής στο επόμενο επίπεδο. Οι χρήστες κερδίζουν έως και το 100% των κερδών από παραπομπές και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 10.000 μάρκες Matic (αξία περίπου 190 $ στην τρέχουσα τιμή). Δεν υπάρχει ανώτερο όριο στην απόκτηση παραπομπών. Αναφέρετε όσους περισσότερους πελάτες μπορείτε.

Ο Giottus δίνει τραπεζικές αναλήψεις 24 x 7. Όλες οι καταθέσεις και οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται εντός 10 δευτερολέπτων. Η ανταλλαγή υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους κατάθεσης, όπως IMPS, NEFT, UPI, RTGS, χρεωστικές κάρτες, Netbanking και διαδικτυακά πορτοφόλια. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για κατάθεση INR & απόσυρση, Χαμηλότερη χρέωση στην αγορά για συναλλαγές και αναλήψεις κρυπτονομισμάτων.

Ο Giottus έχει επίσης 0 προμήθεια ανάληψης για το Ripple (XRP) και το Tron (TRX). Το τέλος Ethereum είναι επίσης το χαμηλότερο στην αγορά.

Αν θέλετε να κερδίσετε επιπλέον μάρκες Flare Airdrop 5%, μετακινήστε το XRP στο Giottus τώρα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me