Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Γιατί η MXC είναι πρωτοπόρος για να γίνει το κορυφαίο Crypto Exchange στον κόσμο στο μέλλον

Η άνοδος του διακριτικού ανταλλαγής MXC $ MX έχει προσελκύσει την προσοχή του Bloomberg πρόσφατα. 8 Φεβρουαρίου, Bloomberg έχουν αναφερθεί που βασίζεται σε υπηρεσίες spot, leverage, contract, ETF, index, contract, PoS και OTC, το MXC Exchange, ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών κρυπτογράφησης, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται με ολόκληρο το οικοσύστημα. Το MX Token ($ MX) έφτασε σε ένα υψηλό όλων των εποχών στα 0,71 $.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Crypto Departement στις 6 Φεβρουαρίου, μεταξύ των πέντε κορυφαίων διακριτικών ανταλλαγής, η MX ήταν αυτή με τα υψηλότερα έσοδα εκείνη την ημέρα, με αύξηση μίας ημέρας 62%.

Τις επόμενες τρεις ημέρες, η MX σημείωσε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα 0,8728 $, μια αθροιστική αύξηση 551,34 από έτος σε ημερομηνία, η υψηλότερη αύξηση στην ιστορία του 2028,78%.

Ανταλλαγή MXCΠηγή: mxc.com

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η αύξηση των συμβόλων ανταλλαγής επωφελήθηκε από τη σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών των πλατφορμών συναλλαγών στην αγορά ταύρων. Από τις 11:00 στις 10 Φεβρουαρίου, το διακριτικό Binance BNB αυξήθηκε κατά 70,84% για τρεις συνεχόμενες ημέρες, με ιστορική αθροιστική αύξηση 115680%. Το Huobi token HT έχει αθροιστική αύξηση τριών ημερών κατά 241,88% και μια ιστορική αθροιστική αύξηση 1345,78%.

Οι αναλυτές της βιομηχανίας πιστεύουν:

«Μεταξύ των κορυφαίων πλατφορμών συναλλαγών σε όλο τον κόσμο, το MXC Exchange είχε μια εξαιρετική απόδοση όσον αφορά τις καταχωρίσεις το 2020. Ήταν το πρώτο χρηματιστήριο με λίστα token DeFi, μάρκες Polkadot, NFT και Layer 2 και εκατοντάδες έργα υψηλής ποιότητας. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν με χαμηλότερο κόστος για να αποκτήσουν υψηλότερα κέρδη. “

Το άτομο επεσήμανε:

«Αυτά τα έργα που περιλαμβάνονται στις πρώτες μέρες της αγοράς ταύρων έχουν φτάσει αρκετές φορές ή ακόμη και δεκάδες φορές αύξηση το 2021, όπως το διαγώνιο έργο DOT, DEX token UNI, SUSHI και άλλα είδη έργων DeFi όπως AAVE, BADGER, κ.λπ. Αυτά τα έργα έχουν προσελκύσει τεράστιο όγκο συναλλαγών για το MXC Exchange. “

“Ωστόσο, κρίνοντας από τα τρέχοντα σενάρια εφαρμογής, τα ιστορικά κέρδη και την αγοραία αξία του MX (100 εκατομμύρια δολάρια), η τρέχουσα αξία και η αγοραία αξία εξακολουθούν να μην ταιριάζουν με την ανάπτυξη της πλατφόρμας, μπορούμε ακόμα να περιμένουμε υψηλότερη αντλία.”

Γιατί είναι «αξία» αντί για «τιμή»? Επειδή η αξία του διακριτικού ανταλλαγής αυξάνεται με την ανάπτυξη της ίδιας της πλατφόρμας, είναι σαν να αγοράζετε μετοχές μιας εταιρείας.

Από στρατηγική άποψη, το MXC Exchange είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που εστιάζει στην παγκόσμια συμμόρφωση. Έχει λάβει ρυθμιστική άδεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Εσθονία, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ελβετία, έτσι ώστε η επιχειρηματική της ανάπτυξη να διαθέτει επαρκή προστασία συμμόρφωσης.

Μέσω της σε βάθος συνεργασίας με εταιρείες πληρωμών όπως τα Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo κ.λπ., το MXC Exchange έχει επεκτείνει συμβατά κανάλια πληρωμών σε πολλές περιοχές και υποστήριξε τους τοπικούς χρήστες να αγοράζουν ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας VISA και MasterCard και χρεωστικές κάρτες.

Το MXC Exchange είναι μια πλατφόρμα που δίνει μεγάλη έμφαση στην εμπειρία των χρηστών. Όσον αφορά τα προϊόντα, η πλατφόρμα έχει καταβάλει προσπάθειες στην εμπειρία συναλλαγών κερμάτων και παραγώγων με κορυφαία αξία στην αγορά. Έχει αναβαθμίσει διαδοχικά τα συστήματα μοχλού ETF, spot, leverage και συμβάσεων συναλλαγών, και βελτιστοποιεί συνεχώς βασικούς δείκτες διαπραγμάτευσης, όπως ρευστότητα, spreads αγοράς και αντίστοιχη απόδοση. Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα ευρετηρίου για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών όσο το δυνατόν περισσότερο και να παρέχουν στους χρήστες μια πιο βολική εμπειρία μίας στάσης συναλλαγών.

Όσον αφορά την αγορά, η πλατφόρμα επιμένει στον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των έργων καταχώρισης και ταυτόχρονα διερευνά υψηλής ποιότητας οικολογικά έργα όπως τα DeFi και Polkadot.

Από τα μέσα του 2019, έχουν καταχωριστεί περισσότερα από 10 έργα Polkadot, συμπεριλαμβανομένων KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI και δεκάδες υψηλής ποιότητας έργα DeFi, καθώς και πρωτότυπα στοιχεία όπως NFTs, αποθήκευση, κλίμακα του γκρι, layer2 και rebase. Αυτά τα διακριτικά είναι διαθέσιμα στην αγορά spot, leverage, ETH, συμβόλαια και PoS mining pool κ.λπ. Φαίνεται ότι μπορείτε να ανταλλάξετε όλα τα υψηλής ποιότητας μάρκες στο MXC Exchange exchange.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της αξίας διακριτικού MX και της πλατφόρμας ανταλλαγής?

Το MX είναι το πιστοποιητικό ιδίων κεφαλαίων της πλατφόρμας συναλλαγών MXC Exchange. Η συνολική προσφορά του διακριτικού είναι 1 δισεκατομμύριο. Επειδή το ποσό του αποπληθωρισμού καθορίζεται από τον όγκο συναλλαγών της πλατφόρμας – η ανταλλαγή θα εξαγοράσει και θα κάψει τα τέλη συναλλαγών που δημιουργούνται μέσω spot, leverage, ETF, συμβολαίου, PoS mining pool κάθε μήνα.

Ταυτόχρονα, η κατοχή του MX είναι σαν να κρατάτε μετοχές. Οι κάτοχοι μπορούν να απολαύσουν διάφορα δικαιώματα, όπως η εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων και η ψήφος στη λίστα. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι MX μπορούν να απολαύσουν έκπτωση προμήθειας 20% όταν διαπραγματεύονται σημεία. η ψηφοφορία και η ανανέωση των κρυπτονομικών στοιχείων μπορούν να λάβουν ανταμοιβές τελών συναλλαγής. Συμμετοχή στην κλήρωση των δραστηριοτήτων SpaceM και M-Day ή μπόνους για τον αριθμό των εισιτηρίων. Συμμετέχετε στο στοίχημα MX DeFi και λάβετε αντίστοιχες ανταμοιβές περιουσιακών στοιχείων εξόρυξης.

Από τον Ιούλιο του 2019, η πλατφόρμα εξαγοράζει το 100% του MX που έχει κερδίσει ως προμήθεια συναλλαγής και την καίει κάθε μήνα. Επί του παρόντος, έχουν καεί περίπου 390 εκατομμύρια MX.

Από το 2020, η πλατφόρμα συναλλαγών MXC Exchange διεξήγαγε συνολικά 8 εκδηλώσεις SpaceM και 16 M-Day και ξεκινά κάθε μήνα ψήφους για λίστα, ψηφοφορία ανανέωσης και εξόρυξη MX DeFi. Οι κάτοχοι MX θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τη λαχειοφόρο αγορά και να κερδίσουν περισσότερες ανταμοιβές στοιχήματος, καθώς και να κερδίσουν ανταμοιβές όπως μερίσματα προμήθειας.

Ταυτόχρονα, καθώς η αξία της MX συνεχίζει να αυξάνεται, οι κάτοχοι MX, όπως οι κάτοχοι μετοχών της Tesla, έχουν λάβει κέρδη ανατίμησης “stock”.

Από αυτές τις προοπτικές, το MXC Exchange είναι τώρα μια μικρή αλλά ανερχόμενη πλατφόρμα, αλλά είναι πιθανό να γίνει το επόμενο Binance και θα γίνει το $ MX το επόμενο $ BNB; Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή είναι μια πληρωμένη ανάρτηση και δεν πρέπει να θεωρείται ειδήσεις / συμβουλές. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της ή τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο άρθρο. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me