Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

PR: Πώς να χρησιμοποιήσετε το DYP για να κερδίσετε μεγάλα ROI

Όσον αφορά την εξασφάλιση υγιών ROI στην αγορά DeFi, έχει να κάνει με την πλατφόρμα που επιλέγετε και τα χαρακτηριστικά της. Από αργά, υπήρξε μια έκρηξη στις δραστηριότητες του DeFi. Το DeFi, ή η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, είναι ένας όρος που επινοείται για να περιγράψει την πράξη της μετατροπής παραδοσιακών κεντρικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε blockchain. Το συναρπαστικό πράγμα για το DeFi είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια σειρά από νέες ευκαιρίες. 

Οι επενδυτές έχουν μιλήσει, και έχουν να κάνουν με το Επανάσταση DeFi. Οι χρήστες απολαμβάνουν τη δυνατότητα να κερδίζουν τόκους και άλλες αποδόσεις χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι υπηρεσίες DeFi καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών στις μέρες μας. Επιπλέον, δεν δημιουργείται κάθε πλατφόρμα DeFi ίση. Η αγορά έχει ήδη δει το μερίδιό της των απατεώνων. 

Για να προστατεύσετε το κρυπτονομίσματός σας που έχει κερδίσει, πρέπει να ακολουθήσετε έργα που είναι αξιόπιστα στον τομέα. Ποτέ μην συνδεθείτε σε μια πλατφόρμα DeFi που σας υπόσχεται γελοίες πληρωμές. Αυτές οι πλατφόρμες είναι συνήθως απατεώνες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το FOMO των νέων επενδυτών (φόβος να χάσουν). Αυτές οι ανησυχίες αυξάνονται καθώς η τιμή των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται. 

Ευτυχώς, υπάρχουν επίσης πλατφόρμες στην αγορά που αξίζουν επαίνους για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη μοναδική προσέγγισή τους σε ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας DeFi αυτήν τη στιγμή. Πρωτόκολλο απόδοσης DeFi (DYP) είναι το τέλειο παράδειγμα μιας τέτοιας εταιρείας. Η DYP επιδιώκει να παρέχει στους επενδυτές περισσότερες ευκαιρίες και ασφάλεια από τις πρώτες πλατφόρμες. Δείτε πώς λειτουργεί το DYP. 

Πώς λειτουργεί το DYP.Finance?

Το DYP είναι χτισμένο πάνω στο μεγαλύτερο blockchain Dapp στον κόσμο, Ethereum. Ως πλατφόρμα Ethereum, οι χρήστες DYP απολαμβάνουν τη μέγιστη διαλειτουργικότητα εντός της αγοράς. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διακριτικά DYP σε οποιοδήποτε συμβατό με το πορτοφόλι ERC-20. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα διακριτικά σας σε άλλες πλατφόρμες DeFi που υποστηρίζουν αυτά τα μοναδικά χρηματοοικονομικά μέσα. Πραγματικά, το DYP δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τις γλώσσες προγραμματισμού HTML5, CSS3, Bootstrap και Solidity.

 Το DYP.Finance προσφέρει πραγματικά οφέλη στους χρήστες

DYP εισάγει πολλά δροσερά χαρακτηριστικά για να ενισχύσετε τις αποδόσεις σας. Αυτό το αποπληθωριστικό οικοσύστημα DeFi επόμενης γενιάς σάς παρέχει μια εύκολη πλοήγηση. Από εδώ, οι νέοι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν τις πιο χρήσιμες λειτουργίες στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, το DYP παρέχει στο κοινό πρωτόκολλα στοιχηματισμού, εξόρυξης και παραγωγής.

 Πισίνα εξόρυξης DYP

Η πισίνα εξόρυξης DYP είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του δικτύου. Τα ορυχεία επιτρέπουν σε ομάδες ανθρακωρύχων να συνεργάζονται για να προσθέσουν μπλοκ στο blockchain. Αυτά τα δίκτυα παρέχουν στους πολλαπλούς πελάτες τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός μπλοκ. Οι ανταμοιβές στη συνέχεια κατανέμονται μεταξύ όλων των συνεισφέροντων μελών της ομάδας με βάση την υπολογιστική τους συμμετοχή.

Σόλο εναντίον πισίνων

Είναι σημαντικό ότι οι δεξαμενές εξόρυξης αντιπροσωπεύουν τις καλύτερες πιθανότητες εξόρυξης μπλοκ. Συγκριτικά, η σόλο εξόρυξη, θα μπορούσε να πάρει περισσότερο από ένα χρόνο προτού βρείτε ένα μπλοκ. Αυτή η χρονική καθυστέρηση μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, ανάλογα με την εξέδρα εξόρυξης. Οι ομάδες διασφαλίζουν ότι θα λάβετε μια σταθερή και προβλέψιμη απόδοση επένδυσης (ROI) για την προσπάθειά σας.

Τα μέλη της πισίνας εξόρυξης DYP απολαμβάνουν επίσης μερικά επιπλέον οφέλη. Συγκεκριμένα, αυτοί οι χρήστες ανταμείβονται μηνιαίως με μπόνους 10% από το μηνιαίο εισόδημα της ομάδας ETH. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες του DYP μεγιστοποιούν τις προσπάθειές τους για εξόρυξη και βλέπουν υψηλότερες ανταμοιβές για τη συμμετοχή τους στην ομάδα από τις προηγούμενες δομές δεξαμενών εξόρυξης.

Πλεονεκτήματα των ορυχείων

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που αποκτήθηκαν από τη συμμετοχή σε μια ομάδα εξόρυξης. Πρώτον, υπάρχει πολύ μικρότερο κόστος εκκίνησης που σχετίζεται με την εξόρυξη από μια πισίνα. Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να αγοράσετε μια ακριβή εξέδρα εξόρυξης. Εάν αγοράζετε μια εξέδρα υψηλής ισχύος, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για να μπείτε στην πισίνα εξόρυξης.

Το τρέχον πρότυπο της αγοράς είναι εξόρυξη εξόρυξης ASIC (ολοκληρωμένο τσιπ για συγκεκριμένες εφαρμογές). Αυτές οι συσκευές μπορούν να τρέξουν μερικές χιλιάδες δολάρια και είναι απίστευτα πεινασμένες για ενέργεια. Για αυτόν τον λόγο, οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι αναζητούν τοποθεσίες με ανανεώσιμο ή πολύ μειωμένο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. 

Γεωργία απόδοσης

Το Yield farming είναι ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό στο οποίο οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση όταν συνδέονται στο DYP. Καλλιέργεια απόδοσης DYP χειρίζεται με αυτοματοποιημένες συμβάσεις καλλιέργειας απόδοσης στο οικοσύστημα DYP. Η πλατφόρμα υποστηρίζει επί του παρόντος την απόδοση αυτών των περιουσιακών στοιχείων: 

  • DYP / ETH
  • DYP / USDC
  • DYP / USDT
  • DYP / WBTC 

Τα πρωτόκολλα γεωργικής απόδοσης διευκολύνουν τους νέους χρήστες να εξασφαλίσουν επιστροφές. Σε σχέση με τις συναλλαγές, η απόδοση της παραγωγής είναι μια καλύτερη επιλογή για τον μέσο χρήστη. Υπάρχει πολύ λιγότερη αστάθεια και εκπλήξεις. Επιπλέον, οι ανταμοιβές σας πληρώνονται αυτόματα μέσω έξυπνων συμβολαίων. Με αυτόν τον τρόπο, δεν απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση που θα μπορούσε να καθυστερήσει τα κέρδη σας.

Διακυβέρνηση

Όλο το δίκτυο DYP χρησιμοποιεί μια μοναδική δομή διακυβέρνησης που έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο προς την κατεύθυνση του δικτύου. Όπως με τις περισσότερες πλατφόρμες DeFi, μπορείτε να διατηρήσετε το διακριτικό διακυβέρνησης του δικτύου, σε αυτήν την περίπτωση, το DYP, για να κερδίσετε περισσότερο λόγο στη διαδικασία ψηφοφορίας. Στο οικοσύστημα DYP, ο μηχανισμός διακυβέρνησης προχωρά ένα βήμα μπροστά. Επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίσουν τι να κάνουν με επιπλέον διακριτικά DYP που έχουν απομείνει από το πρωτόκολλο κατά του χειρισμού του δικτύου.

Αντι Χειρισμός

Ο προγραμματιστής της DYP προσπάθησε να δημιουργήσει μια πλατφόρμα απαλλαγμένη από παρεμβολές φαλαινών. Για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας, το δίκτυο μετατρέπει αυτόματα έναν καθορισμένο αριθμό DYP σε ETH καθημερινά. Αυτή η μετατροπή μειώνει την κυκλοφορία του DYP στην αγορά και συμβάλλει στη διατήρηση της αξίας του διακριτικού. Επιπλέον, όλες οι ανταμοιβές στοιχηματισμού DeFi καταβάλλονται απευθείας στο ETH αντί για το διακριτικό διακυβέρνησης του δικτύου όπως και με τον ανταγωνισμό.

DYP – Βελτιώστε τις επενδύσεις σας

Η κατανόηση του τρόπου χρήσης του δικτύου της DYP για τη μεγιστοποίηση των ROI σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επιτύχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην επενδυτική σας στρατηγική. Τα αποπληθωριστικά πρωτόκολλα αυξάνονται στην κοινότητα DeFi. Ωστόσο, καμία από αυτές τις πλατφόρμες δεν προσφέρει τίποτα τόσο περιεκτικό και προηγμένο όσο οι επιλογές που προσφέρει το DYP στο τραπέζι. Γι ‘αυτό το λόγο, DYP Οι χρήστες είναι σίγουροι ότι θα απολαύσουν μια κερδοφόρα εμπειρία όταν χρησιμοποιούν αυτό το μοναδικό πρωτόκολλο για να προωθήσουν την επενδυτική τους στρατηγική.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me