Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

PR: Η UniqCoin (UNIQ) ξεκινά την πώληση IEO στην πλατφόρμα Btcoin100

Στις 2 Μαΐου, το Btcoin100, μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, θα ξεκινήσει μια αποκλειστική “UniqCoin Token (UNIQ) Sale”. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν UNIQ με BTC και ETH. Η εκδήλωση πώλησης θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2019.

Το UniqCoin, που αναπτύχθηκε από την Uniqson Analytics International, είναι ένα διακριτικό self mining που χρησιμεύει ως διαμεσολαβητής στο σύστημα blockchain δεδομένων Uniqson για εστιατόρια, πληρωμές λογαριασμών, ηλεκτρονικό εμπόριο και ταξίδια. Αυτό το σύστημα αναλύει μεγάλα δεδομένα για να καταγράψει τι προτιμούν οι καταναλωτές και τη συμπεριφορά των δαπανών τους και επιτρέπει στην υπολογιστική ανάλυση μεγάλων δεδομένων να γίνει προσβάσιμη, φθηνή και πιο ασφαλής για τις μάζες.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain, το βάρος των υπολογιστών κατανέμεται σε ένα πλήθος υπολογιστικών συσκευών στο παγκόσμιο οικοσύστημα blockchain της Uniqson, το οποίο αποτελείται από Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel και Uniqson E-Commerce, τα οποία χρησιμοποιούν το UniqCoins ως νόμισμα επιλογής του.

Η UniqCoin χρησιμοποιεί ένα συμβόλαιο συμβολικών βοηθημάτων ERC-20. Από το 1 δισεκατομμύριο προσφορά διακριτικών UniqCoin, το 90% εξορύσσεται και το 10% πωλούνται μέσω διαφόρων συμμετεχόντων πλατφορμών συναλλαγών που έχουν συμμετάσχει στην UniqCoin Initial Exchange Offering.

Το UniqCoin στοχεύει να αλλάξει εντελώς διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας και είναι μια ισχυρή πλατφόρμα όπου οι υπάρχουσες ψηφιακές τεχνολογίες μπορούν να συνδυαστούν με βασικές αναδυόμενες τεχνολογίες. Αναπτύσσεται για να ενδυναμώνει τις εταιρείες αξιοποιώντας τη δύναμη των μεγάλων δεδομένων.

Η πώληση UniqCoin

UniqCoin Token Sale and Economics:

Σκληρό καπάκι IEO:  2.100.000 USD

Συνολική προσφορά κουπονιού:  1.000.000.000 UniqCoin

Κατανομή IEO: 100.000.000 UniqCoin (10% της συνολικής προσφοράς Token)

Τιμή πώλησης: 1 UniqCoin = 0,03 USD

Ημερομηνία έναρξης IEO: 2 Μαΐου 2019 1800 (GMT + 9)

Ημερομηνία λήξης IEO: 1η Ιουλίου 2019 2359 (GMT + 9)

Το Cryptocurrency είναι αποδεκτό σε αντάλλαγμα για (ETH), (BTC)

Ελάχιστη προπώληση αγοράς και πώληση διακριτικών : 16,700 κουπόνια

KYC: Υποχρεωτικό

Περίοδος κατοχύρωσης: Κλείδωμα 3 μηνών μετά τη λήξη του IEO (θα δοθούν κίνητρα στο ETH ενώ είναι κλειδωμένο) Τυχόν μη πωλημένα κουπόνια θα μετατραπούν σε ανταμοιβές / bounties.

IEO ο καλύτερος τρόπος για συγκέντρωση χρημάτων

Εμπιστοσύνη

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των IEOs είναι η εμπιστοσύνη. Καθώς το πλήθος πωλήσεων πραγματοποιείται σε πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, ο αντισυμβαλλόμενος εξετάζει κάθε έργο που επιδιώκει να ξεκινήσει ένα IEO στον ιστότοπό του. Οι ανταλλαγές το κάνουν αυτό για να διατηρήσουν την καλή τους φήμη ελέγχοντας προσεκτικά τους εκδότες διακριτικών.

Επομένως, οι IEO μπορούν να εξαλείψουν απάτες και αμφίβολα έργα από τη συγκέντρωση κεφαλαίων μέσω πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και γίνεται πολύ πιο δύσκολο να απάτες συνεισφέροντες με IEO.

Ασφάλεια

Οι εκδότες κουπονιών δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια του πλήθους, καθώς η ανταλλαγή διαχειρίζεται το έξυπνο συμβόλαιο του IEO. Η διαδικασία KYC / AML αντιμετωπίζεται επίσης από την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών κάνουν KYC / AML στους πελάτες τους μετά τη δημιουργία των λογαριασμών τους.

Καταχώριση

Καθώς οι καταχωρίσεις token είναι επίσης «στη συμφωνία», είναι μια φυσική διαδικασία ότι η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπου διεξάγεται το IEO παραθέτει το νόμισμα της εκκίνησης μετά το τέλος του πλήθους.

Ενώ οι IEO φαίνεται σαν μια πιο ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι των ICO, το κόστος που σχετίζεται με τις πωλήσεις διακριτικών μπορεί να είναι υψηλό για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Οι χρεώσεις καταχώρησης μπορούν να φτάσουν έως και 20 BTC, ενώ οι ανταλλαγές μπορούν ακόμη και να μειώσουν το 10% από τα κέρματα των εταιρειών συγκέντρωσης χρημάτων.

Σχετικά με το Btcoin100

Το Ίδρυμα Btcoin100 αποτελείται από πολυεθνικές από την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή, την Κολομβία και τη Γερμανία. Τα βασικά μέλη είναι: Αρχιτέκτονες Χρηματοοικονομικών Προϊόντων της Wall Street στις Ηνωμένες Πολιτείες, Σιγκαπούρη Media Channel Resource Practitioners, International Legal Persons, Digital Currency Exchange, Core Entrepreneur και η ανάπτυξη των βασικών τεχνικών στο blockchain, καθώς και η διαχείριση ανταλλαγής κεφαλαίων και μάρκετινγκ Εκτός από την εμπειρία στη λειτουργία, την ασφάλεια και την τεχνολογία, έχουμε σημαντικά πρότυπα και εμπειρία στην αρχιτεκτονική των προϊόντων και στους νομικούς κανονισμούς.

Προς το παρόν, το Btcoin100 ανοίγει μόνο ζεύγη συναλλαγών bitcoin και USDT και ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών έχει φτάσει τα 22,36 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Για να μάθετε περισσότερα για το Btcoin100, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.btcoin100.com.

Σχετικά με το Uniqson Analytics International

Η Uniqson Analytics International είναι μια κορυφαία εταιρεία μέτρησης και ανάλυσης δεδομένων. Ένας αναγνωρισμένος ηγέτης της βιομηχανίας στην παροχή εφαρμογών και διαχείρισης Big Data για διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Η Uniqson Analytics International ειδικεύεται σε διάφορες εξατομικευμένες υπηρεσίες για μεσαίες και μεγάλες εταιρείες. Το Uniqson Blockchain Big Data System, ή το UBBS, παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε ένα σύνολο δεδομένων κοινού Uniqson, δημιουργώντας μεγαλύτερη αξία βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης, τη βελτιστοποίηση τιμών, την ανάπτυξη προϊόντων και ιδεών, λύσεις αγοραστών και πολλά άλλα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 6 χώρες, καλύπτοντας πάνω από το 90% του πληθυσμού στις χώρες μας, βοηθώντας τους πελάτες να εμπλακούν καλύτερα και να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο http://uniqinternational.com.

Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου επί πληρωμή. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο δελτίο τύπου. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me