Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

B2BinPay Review: Μια ασφαλής, αυτοματοποιημένη πύλη πληρωμής Crypto

Η σωστή πύλη πληρωμής μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να λάβει κρυπτογράφηση με ασφάλεια και έγκαιρη. Το πιο σημαντικό, μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε εστιασμένοι στην βασική υπηρεσία σας. Αλλά σε μια βιομηχανία όπου οι πύλες πληρωμής Bitcoin πλήττονται από μη ασφαλή συστήματα, ακριβό κόστος και κακή υποστήριξη πελατών, πού μπορείτε να βρείτε μια αξιόπιστη πύλη πληρωμών?

B2BinPay έχει μια λύση. Σχεδιασμένο να παρέχει πολλαπλά προϊόντα κρυπτογράφησης, το B2BinPay είναι κάτι περισσότερο από έναν επεξεργαστή πληρωμών Bitcoin. Διαθέτει επεξεργαστή πληρωμών και πορτοφόλια κρυπτογράφησης για altcoins, tokens και σταθερά εικονικά νομίσματα.  

Πύλη Πληρωμών

Το B2BinPay διαθέτει μια ασφαλή, εύχρηστη πύλη πληρωμής κατάλληλη τόσο για νεοσύστατες επιχειρήσεις όσο και για καθιερωμένες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Ο επεξεργαστής πληρωμών υποστηρίζει περισσότερα από 20 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO και EOS.

 Διευκολύνει επίσης συναλλαγές μέσω διακριτικών και σταθερών altcoins όπως USDT, BNB, Gemini Dollar και True USD. Επιπλέον, το B2BinPay σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψη χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω SWIFT ή SEPA.

Επιπλέον, η λύση προσφέρει αυτά τα οφέλη:

 • Χαμηλά τέλη επεξεργασίας 0,5%
 • Συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο
 • Ασφαλές ταμείο
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Αναλυτικές αναφορές υπολοίπων και ιστορικού συναλλαγών
 • Παρέχεται Sandbox

 Το B2BinPay προσφέρει δύο σχέδια για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον επεξεργαστή πολλαπλών νομισμάτων: λύσεις εμπόρων και επιχειρήσεων. Οι προσφορές διαθέτουν σταθερά τέλη επεξεργασίας, ενώ τα τέλη του τελευταίου ποικίλλουν ανάλογα με το εισόδημα που κερδίζει η επιχείρησή σας. 

Εμπορική λύση Επιχείρηση Λύση
500 $ έως 1000 $ Εφάπαξ χρεώσεις 2500 $ εφάπαξ χρέωση
Χρέωση 0,5% ανά εισερχόμενη συναλλαγή Ελάχιστη χρέωση 500 $ ανά μήνα
Μηδενικές χρεώσεις για εξερχόμενες συναλλαγές 0,05% έως 0,4% τέλη επεξεργασίας για το crypto
1% χρεώσεις για σταθερά νομίσματα και μάρκες 0,1% έως 1% χρεώσεις για σταθερά νομίσματα και μάρκες
0,5% τέλη ανάληψης SEPA Μηνιαία χρέωση 350 $ για μη ρευστά κουπόνια
1.5% έξοδα μεταφοράς SWIFT

Παρόμοια με πολλές αξιόπιστες πύλες πληρωμής, το B2BinPay διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη API, το οποίο η εταιρεία μπορεί να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας. Για τους μη κινούμενους, ένα API βοηθά στην αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας είσπραξης πληρωμών. 

Με τη σειρά του, μπορείτε να εστιάσετε στο μάρκετινγκ και τη διαχείριση της επιχείρησής σας χωρίς να ανησυχείτε εάν οι πελάτες σας μπορούν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις αγορές σας. Όσον αφορά τις αναλήψεις, μπορείτε να εξαργυρώσετε το εισόδημά σας με μη αυτόματο τρόπο ή να εξουσιοδοτήσετε το B2BinPay να ολοκληρώσει αυτόματα τις πληρωμές στον τραπεζικό σας λογαριασμό. 

Πολλαπλά νομίσματα Crypto Exchange

Ένας από τους πιο δύσκολους περιορισμούς πολλών πληρωμών σε κρυπτογράφηση έρχεται όταν πρέπει να ανταλλάξετε πληρωμές που λαμβάνονται μέσω altcoins σε νομίσματα BTC ή FIAT. Πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα συναλλαγών τρίτου μέρους για να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση ή να αντιμετωπίσετε αμοιβές εκμετάλλευσης.

 Το B2BinPay συνοδεύεται από μια εσωτερική ανταλλαγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανταλλάξετε ένα ευρύ φάσμα κρυπτογράφησης με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Η εταιρεία σας επιτρέπει να ανταλλάξετε όλα τα υποστηριζόμενα altcoins της, συμπεριλαμβανομένων των Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple και EOS. 

Η υπηρεσία ανταλλαγής του B2BinPay λειτουργεί με εξαιρετικά απλό τρόπο. Είναι επίσης αυτοματοποιημένο, το οποίο διασφαλίζει ότι λαμβάνετε κρυπτογράφηση ακριβώς όπως το θέλετε. Από προεπιλογή, το σύστημα είναι προγραμματισμένο να δέχεται πληρωμές χρησιμοποιώντας μια ποικιλία altcoins.

 Αλλά μετά τη λήψη των κερμάτων, το B2BinPay τα μετατρέπει σε:

 • USD / EURO / GBP μπορείτε να κάνετε ανάληψη στον τραπεζικό σας λογαριασμό
 • BTC / ETH / XRP κ.λπ..
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD κ.λπ..

Για την απόλυτη εμπειρία, το B2Bin PAY συνιστά στους εμπόρους να χρησιμοποιούν αυτά τα τρία εργαλεία ολοκλήρωσης πληρωμών:

 • Woo ΕΜΠΟΡΙΚΟ
 • Ματζέντο
 • PrestaShop

Ζεστά, κρύα και ζεστά πορτοφόλια

Έχοντας ξεκινήσει σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις κρυπτογράφησης εκτίθενται σε αχαλίνωτη εισβολή, το B2BinPay είναι εξοπλισμένο με τρία πορτοφόλια για να ταιριάζει σε διάφορες περιπτώσεις. Διαθέτει ζεστά πορτοφόλια για να βοηθά στην προσωρινή αποθήκευση altcoins αμέσως μόλις παραληφθούν από αγοραστές. 

Στη συνέχεια, μεταφέρει τα νομίσματά σας σε κρύα πορτοφόλια που προσφέρουν προστασία από αλεξίσφαιρα. Αλλά για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματά σας γρήγορα και εύκολα, το B2BinPay διαθέτει επίσης ζεστά πορτοφόλια. Για να είμαστε ακριβείς, τα ζεστά πορτοφόλια παρέχουν καλύτερη ασφάλεια από τα ζεστά πορτοφόλια, αλλά επιτρέπουν ταχύτερες πληρωμές σε σύγκριση με τα κρύα πορτοφόλια.

Όντας πάροχος υπηρεσιών B2B, το B2BinPay παρέχει ειδικά πλεονεκτήματα σε εμπόρους που μας χρησιμοποιούν τα πορτοφόλια. Αυτά είναι:

 • Αυτόματες αναλήψεις από την εξουσιοδότηση
 • Πολλά altcoin, συμπεριλαμβανομένων κουπονιών και σταθερών νομισμάτων
 • Διαφανή τέλη
 • Αρχεία ιστορικού συναλλαγών
 • Ασφαλές API με sandbox
 • Πλήρεις εγγραφές σε πραγματικό χρόνο
 • Εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις

Τα πορτοφόλια της εταιρείας υποστηρίζουν περισσότερα από 888 νομίσματα. Και με όλα αυτά, το B2BinPay προσφέρει απαράμιλλη χαμηλή χρέωση συναλλαγής. Είναι επίσης πολύ γρήγορο, αν και οι ταχύτητες πληρωμής διαφέρουν από το ένα crypto στο άλλο. 

Το πιο σημαντικό, το B2BinPay παρέχει μεγάλη ευκολία σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τόσο μεγάλα όσο και δευτερεύοντα κρυπτονομίσματα. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν Bitcoin, NEO και Ethereum για να μεταφέρουν χρήματα που σκοπεύουν να κάνουν ανάληψη στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Αλλά αν θέλουν να αποθηκεύσουν τα μετρητά χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση που δεν κυμαίνεται συχνά, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σταθερά νομίσματα.

Ξεκινώντας με B2Bin PAY

Για να αποκτήσετε μια πύλη πληρωμών B2BinPay, πρέπει να στείλετε μια αίτηση συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα online. Παρέχετε το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου και τη γλώσσα επικοινωνίας που προτιμάτε. Για αναφορά, η εταιρεία υποστηρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, Αραβικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

Αφού δώσετε τις λεπτομέρειες και στείλετε την αίτησή σας, το B2BinPay επικοινωνεί μαζί σας μέσω του αριθμού τηλεφώνου σας για περαιτέρω υποστήριξη. Η εταιρεία παρέχει on-onboard στον επεξεργαστή πληρωμών, τα πορτοφόλια και την υπηρεσία ανταλλαγής.

Επικοινωνία και υποστήριξη

Το B2BinPay παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών από τη στιγμή που κάνετε αίτηση για τη χρήση των υπηρεσιών του. Λαμβάνετε μια κλήση από έναν επαγγελματία πράκτορα που σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία ενσωμάτωσης της επιχείρησής σας στο σύστημα. 

Η εταιρεία προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη σε πολλές γλώσσες όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Το κύριο κανάλι επικοινωνίας του είναι μέσω τηλεφωνικών κλήσεων. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με πράκτορες υποστήριξης μέσω email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email]

Εάν προτιμάτε τις εισερχόμενες εταιρείες μέσω των λογαριασμών κοινωνικών μέσων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το B2BinPay στο Facebook, το twitter ή το LinkedIn. Ανεξάρτητα από το κανάλι επικοινωνίας σας, η εταιρεία παρέχει on-one υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε ποιοτική βοήθεια. 

συμπέρασμα

Το B2BinPay είναι μια πύλη κρυπτογράφησης με διαφορά. Επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές χρησιμοποιώντας μια σειρά από altcoins και tokens μέσω του ασφαλούς API του και με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Το B2BinPay βοηθά επίσης τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση και να τα αποσύρουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Και σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος, η εταιρεία παρέχει 24ωρη υποστήριξη πελατών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me