Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Margex: Το μέλλον των συναλλαγών παραγώγων κρυπτονομισμάτων με μόχλευση έως 100Χ!

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων έφτασε στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων νωρίτερα μέσα στο έτος, ένα κύμα επενδυτών μπήκε στην πράξη – όλοι αναζητώντας επιφανειακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Στην αναζήτηση για ακόμη περισσότερα κέρδη, η συναλλαγή με μόχλευση κρυπτογράφησης έχει επίσης αυξηθεί καθώς οι έμποροι προσπαθούν να ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη στις θέσεις τους. 

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στο Margex, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα χρηματιστήρια παραγώγων κρυπτογράφησης, το οποίο προσφέρει μια καθαρή, φιλική προς το χρήστη και πλατφόρμα υψηλής μόχλευσης σε επαγγελματίες εμπόρους – επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις συναλλαγές κρυπτογράφησής τους.

Τι είναι το Margex?

Margex είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων που βασίζεται σε Bitcoin που δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές με μόχλευση έως και 100Χ. Η πλατφόρμα στοχεύει να απαλλαγεί από την περίπλοκη δομή συναλλαγών σε κρυπτογράφηση, παρέχοντας ταυτόχρονα μια φιλική προς το χρήστη, φθηνή και ασφαλή πλατφόρμα για την ολοκλήρωση των συναλλαγών. 

Μοναδικά, η Margex παρέχει μια πλατφόρμα επόμενης γενιάς που δημιουργήθηκε ως η πρώτη ανταλλαγή που βασίζεται στην κοινότητα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να ψηφίζουν και να επιλέγουν από ένα σύνολο χαρακτηριστικών και ακόμη και να προτείνουν νέα. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να συμμετέχουν στην οικοδόμηση της πλατφόρμας των ονείρων τους, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 

Το χρηματιστήριο των Σεϋχελλών που εγκαινιάστηκε το 2019 παρέχοντας στους εμπόρους πρόσβαση σε παγκόσμιες αγορές κρυπτογράφησης και φέρνοντας ένα νέο επίπεδο άνεσης στους εμπόρους. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin με μόχλευση σε έξι ζεύγη συμβόλων, συμπεριλαμβανομένων των ETH, LTC, XRP, EOS, YFI και BTC. 

Γιατί ο Margex?

Παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά νέο στην αγορά, η Margex κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογραφικών παραγώγων. Και, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να ρίξετε μια ματιά και να δοκιμάσετε την πλατφόρμα.

 • Μυστικότητα: Η ανταλλαγή εκτιμά το απόρρητο των δεδομένων σας και δεν αποκαλύπτει κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιπλέον, δεν υπάρχει KYC στην ανταλλαγή. 
 • Ασφαλής διαπραγμάτευση: Η Margex χρησιμοποιεί τον πιο πρακτικό και εξαιρετικά επεκτάσιμο τύπο υποδομής που ακόμη και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας της αγοράς, επιτρέπει στους εμπόρους να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς διακοπή. Τα χρήματα αποθηκεύονται σε ένα κρύο πορτοφόλι για να διασφαλίσουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.
 • Διαφάνεια: Ένας σαφής πίνακας ελέγχου για όλες τις συναλλαγές, τις παραγγελίες και τις εκτελέσεις σας είναι στη διάθεσή σας διασφαλίζοντας ότι έχετε τον έλεγχο των χρημάτων σας ανά πάσα στιγμή. 

Σύστημα ασπίδας MP

Παρά το γεγονός ότι έφτασε σε μια αγορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το πεδίο κρυπτογράφησης βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, εξ ου και η άγρια ​​αστάθεια στην αγορά. Παρόλα αυτά, η χειραγώγηση της αγοράς στην κρυπτογράφηση εξακολουθεί να υφίσταται σε μεγάλο βαθμό σε ολόκληρη την παγκόσμια αγορά. Αυτό οδήγησε σε αρκετές ρυθμιστικές αρχές και κυβερνήσεις να απαιτήσουν αυξημένους νόμους και κανόνες για τη διαχείριση της αγοράς. 

Ωστόσο, η Margex παρέχει μια μοναδική και αποκλειστική λύση – το MP Shield – με στόχο να σας προστατεύσει από τους κινδύνους χειραγώγησης της αγοράς και να αποτρέψετε αθέμιτες εκκαθαρίσεις στις συναλλαγές. Πώς λειτουργεί λοιπόν το MP Shield?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Margex εξαρτάται από 12+ διαφορετικούς παρόχους ρευστότητας για να καθορίσει τις κινήσεις των τιμών κρυπτογράφησης. Μέσω της αλγοριθμικής τεχνολογίας που βασίζεται στο AI, η Margex παρακολουθεί με συνέπεια τις ροές τιμών από κάθε πάροχο ρευστότητας για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει χειραγώγηση σε καμία από αυτές. 

Συγκεκριμένα, η Margex επικεντρώνεται στην παροχή δίκαιων και ίσων ευκαιριών διαπραγμάτευσης σε όλους τους εμπόρους παρακολουθώντας συνεχώς ύποπτες εμπορικές δραστηριότητες. Επίσης, το χρηματιστήριο δεν παραθέτει ρευστά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που μερικές φορές διογκώνονται σε τιμές και χειρίζονται σε συστήματα «αντλίας και απόρριψης». 

Αξιοποιήστε το εμπόριο και το περιθώριο

Όπως αναφέρεται, η Margex προσφέρει στους χρήστες υψηλή μόχλευση έως και 100Χ των θέσεών τους, αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη τους στο εμπόριο. Ακολουθεί ένας πλήρης πίνακας σχετικά με τις προδιαγραφές μόχλευσης που παρέχονται σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Margex:

Εικόνα: Margex / χρεώσεις

Η πλατφόρμα προσφέρει ελάχιστη μόχλευση 5Χ σε κάθε εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο με το ελάχιστο μέγεθος παραγγελίας να ορίζεται σε $ 1 του περιουσιακού στοιχείου.

Χαρακτηριστικά του Margex

Εκτός από το σύστημα προστασίας MP Shield και το προηγμένο εμπόριο μόχλευσης, η Margex προσφέρει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα της, όπως: 

 • Δεν υπάρχει συμμόρφωση με τους πελάτες σας με γνώση του πελάτη (KYC). 
 • Οι αγορές υψηλής ρευστότητας υποστηρίζονται από 12 παρόχους ρευστότητας.
 • Εκπληκτική γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών. 
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών.
 • Ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Οι δείκτες όλων των συμφωνιών (προμήθειες συναλλαγών, χρηματοδότηση, PnL κ.λπ.) εμφανίζονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε συμφωνία.
 • Ρυθμιζόμενη μεμονωμένη μόχλευση έως 100X σε όλα τα εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία. 
 • Ταυτόχρονη χρήση του stop-loss / take profit για κάθε συναλλαγή
 • Σύστημα ασπίδας MP

Χρεώσεις διαπραγμάτευσης, ανάληψη και καταθέσεις 

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Τα κανάλια καταθέσεων και αναλήψεων Margex, ωστόσο, περιορίζονται μόνο σε Bitcoin, αποδεικνύοντας μια αδυναμία για νέους χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν παράγωγα κρυπτογράφησης με fiat. Το χρηματιστήριο παρέχει επίσης την επιλογή αγοράς κρυπτογράφησης με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του στρατηγικού συνεργάτη τρίτου μέρους, Changelly.

Οι αναλήψεις περιορίζονται επίσης σε μία φορά την ημέρα στις 1.00 μ.μ. UTC, καθώς όλα τα χρήματα αποθηκεύονται σε πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης για λόγους ασφαλείας. Οι αναλήψεις χρεώνονται στα 0,0005 BTC συν τη μεταβλητή χρέωση δικτύου. 

Αμοιβές

Η Margex προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις σε όλα τα μέσα διαπραγμάτευσης με τις προμήθειες του Maker και του Taker να κυμαίνονται από 0,019% και 0,06% αντίστοιχα. 

Το χρηματιστήριο προσφέρει επίσης επιτόκια χρηματοδότησης κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οποία βασίζονται σε πολλούς παράγοντες, όπως η μεταβλητότητα της αγοράς, η παγκόσμια αναλογία ανοικτών συναλλαγών Long / Short και θα αλλάξουν ανάλογα. Το κόστος χρηματοδότησης οφείλεται κάθε 8 ώρες.

Η πλήρης δομή των τελών είναι διαθέσιμη εδώ.

Πρόσθετα 

 • Πρόγραμμα παραπομπής

Η Margex προσφέρει επίσης στους πελάτες ένα πρόγραμμα παραπομπής και θυγατρικών που τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικό εισόδημα από τις συναλλαγές τους. Σε αντίθεση με άλλα χρηματιστήρια, η Margex μοιράζεται ένα δίκαιο και σταθερό 40% των προμηθειών συναλλαγών που κερδίζετε από την παραπομπή σας. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται καθημερινά σε Bitcoin με ένα σαφές σύστημα ανάλυσης που παρέχεται για να παρακολουθείτε τις προμήθειές σας. 

 • Ζωντανή επίδειξη

Θέλετε να μάθετε να ανταλλάσσετε κρυπτογραφικά παράγωγα χωρίς κίνδυνο; Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην πλατφόρμα Margex Live Demo που σας προσφέρει εικονικά κεφάλαια για να εξασκήσετε τη μόχλευση και τις συναλλαγές περιθωρίου. 

 • Λειτουργίες βάσει κοινότητας 

Το Margex θα επιτρέπει στους χρήστες να προτείνουν και να ψηφίζουν για λειτουργίες που θα ήθελαν να δουν στην πλατφόρμα – σε μια πρώτη ανταλλαγή «με γνώμονα την κοινότητα». Αυτό έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια τέλεια πλατφόρμα συναλλαγών για εμπόρους. 

Είναι το Margex ένα νόμιμο έργο?

Υπάρχουν αρκετά έργα απάτης που ξεπερνούν τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι η ανταλλαγή Margex σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Η ανταλλαγή προσφέρει μια νόμιμη και ρυθμιζόμενη πλατφόρμα που κατασκευάζεται κατά παραγγελία από μια έμπειρη ομάδα προγραμματιστών – σκοτώνοντας τυχόν αμφιβολίες σχετικά με το αν το έργο είναι πλαστό. 

συμπέρασμα

Η Margex εξαγοράζει σταδιακά την αγορά παραγώγων κρυπτογράφησης μέσω της μοναδικής και φιλικής προς το χρήστη πλατφόρμας της. Παρά το γεγονός ότι ανταγωνίζεται με ήδη εγκατεστημένα χρηματιστήρια, όπως το Binance, το Deribit και το Huobi, τα ανώτερα χαρακτηριστικά της ανταλλαγής του δίνουν την αξίωση να γίνει ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. 

Συχνές ερωτήσεις

 • Τι είναι το MARGEX?

Το Margex είναι μια ανταλλαγή παραγώγων που βασίζεται σε bitcoin (πλατφόρμα συναλλαγών) που δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται με μόχλευση έως και 100x.

 • Είναι τραπεζικό έμβασμα μια διαθέσιμη μέθοδος κατάθεσης στο Margex?

Όχι. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα για να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό συναλλαγών παραγώγων Margex. 

 • Επιτρέπονται οι επενδυτές των ΗΠΑ στο Margex?

Προς το παρόν, κανένας επενδυτής των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να πραγματοποιεί συναλλαγές στην πλατφόρμα. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me