Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επανεξέταση NapBots: Το καλύτερο Bot Crypto Trading

Τα αυτοματοποιημένα ρομπότ είναι ένα δημοφιλές δημοφιλές θέμα αυτές τις μέρες και κερδίζουν δυναμική! Το NapBots είναι μια αλγοριθμική πλατφόρμα συναλλαγών που βασίζεται σε σύννεφο και έχει πολλά χαρακτηριστικά και υποστηρίζει τις πιο σημαντικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Το NapBots προσφέρει διαφορετικές στρατηγικές συναλλαγών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες εμπόρους ή ακόμη και από κάποιον που δεν ξέρει πώς να κάνει συναλλαγές. Ολόκληρη η πλατφόρμα αναπτύχθηκε για να είναι εύχρηστη. Ο NapBots παρέχει εξαιρετική υποστήριξη μέσω email, chatbot και έχει μια πολύ υποστηρικτική κοινότητα στο Telegram, όπου ακόμη και ο διευθύνων σύμβουλός του παίρνει το χρόνο να απαντήσει και να αλληλεπιδράσει με τα μέλη της ομάδας.

Contents

NapBots Βαθμολογία κριτικής 4,5 αστέρια ★★★★ ✫

Στρατηγικές NapBots

Το NapBots έχει να κάνει με το να κάνει τις συναλλαγές λιγότερο περίπλοκες και επιδιώκει τον εκδημοκρατισμό των αλγοριθμικών συναλλαγών, εστιάζοντας στα πιο ρευστά κρυπτονομίσματα (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB και LTC). 

Προς το παρόν παρέχει άμεση έκθεση σε 20 αλγοριθμικές στρατηγικές συναλλαγών σε μια απλή ατμόσφαιρα χωρίς κίνδυνο, με διαφορετικούς χρονικούς ορίζοντες. Η παλαιότερη εμπορική στρατηγική είναι άνω των 3 ετών και έχει επιστρέψει πάνω από 100% τους τελευταίους 12 μήνες. Παρά την τρέχουσα αναταραχή στις αγορές, οι περισσότερες στρατηγικές κρυπτογράφησης NapBots έχουν φτάσει σε νέα υψηλά όλων των εποχών πρόσφατα.

Υπάρχουν τρεις τύποι στρατηγικών:

 • Εβδομαδιαία: Συναλλαγές χαμηλής συχνότητας, ανοίξτε μια θέση κάθε εβδομάδα που επικεντρώνεται στο να πιάσετε τις μεγάλες κινήσεις της αγοράς.
 • Καθημερινά: Ανοίξτε μια θέση κάθε μέρα, μερικές από αυτές τις στρατηγικές έχουν απίστευτη απόδοση.
 • Ωριαία: Συναλλαγές υψηλής συχνότητας, ανοίξτε μια θέση κάθε ώρα.

Τι υποστηρίζονται οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης?

Η πλατφόρμα υποστηρίζει Binance, Bitstamp, Bitpanda Pro, Bitfinex, OKEx, BitMex, Phemex, Kraken και σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες ανταλλαγές σύντομα. Τέτοιες 8 ανταλλαγές παρέχουν όλα τα ζεύγη κρυπτογράφησης και τον απαραίτητο όγκο. Ορισμένα επιλέχθηκαν για την αποδεδειγμένη ασφάλειά τους, άλλα για τη ρευστότητά τους που αποτελεί ουσιαστική λειτουργία συναλλαγών. Η σύνδεση των Napbots σε μια ανταλλαγή επιτυγχάνεται με μία απλή ενέργεια. Στην επιλεγμένη ανταλλαγή, πρέπει απλώς να αναπτύξετε ένα API + μυστικό από τον λογαριασμό σας και να το συμπληρώσετε στην πλατφόρμα Napbots.

Τιμές και επιλογές NapBots

napbots

Το NapBots έχει τρία σχέδια για να διαλέξετε:

 • Silver Plan / 7 € το μήνα

Το ασημένιο σχέδιο της NapBots περιλαμβάνει τη χρήση εβδομαδιαίων bots συναλλαγών με όριο προϋπολογισμού 1k ευρώ. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει προσαρμογή κατανομής, ούτε καθημερινά και εβδομαδιαία bots.

 • Χρυσό σχέδιο / 39 € το μήνα

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες και καθημερινές στρατηγικές με σημαντικά χαρακτηριστικά όπως μόχλευση, προσαρμοσμένη κατανομή. Επίσης, αποτελείται από ένα όριο προϋπολογισμού έως 3k ευρώ.

 • Πρόγραμμα Platinum / 99 € ανά μήνα

Αυτό το σχέδιο παρέχει πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα bots συναλλαγών και σε όλες τις δυνατότητες που διαθέτει η πλατφόρμα.

Το πρόγραμμα freemium NapBots επιτρέπει την προσομοίωση των bots διαπραγμάτευσης με εικονικά χρήματα σε 0 κόστος.

Κάθε πρόγραμμα έχει όριο προϋπολογισμού και εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές περισσότερο από το όριο, θα πρέπει να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση.

Napbots

Τρόπος: Δημιουργία λογαριασμού με NapBots

Η δημιουργία λογαριασμού με NapBots είναι εύκολη. Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στην αρχική σελίδα, εισαγάγετε το όνομά σας και, στη συνέχεια, δώστε στο NapBots τη διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την υπηρεσία και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης.

Όταν έχουν εισαχθεί όλες οι λεπτομέρειες, θα πρέπει να ελέγξετε τα εισερχόμενα του email σας για επιβεβαίωση λογαριασμού. 

Εγγραφή λογαριασμού

Εάν έχετε προβλήματα ή δεν λάβετε email επιβεβαίωσης, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του NapBots στέλνοντας ένα email στο [προστασία μέσω email] εάν απαιτείται ή συμμετέχοντας στο δικό μας Ομάδα τηλεγραφήματος.

Ξεκινήστε τις συναλλαγές με NapBots

Όταν έχετε ανοίξει έναν λογαριασμό με NapBots, θα χρειαστεί να τον συνδέσετε με την ανταλλαγή κρυπτογράφησης μέσω API. Να θυμάστε ότι αυτό το API θα έχει το δικαίωμα να εκτελεί μόνο παραγγελίες, όχι να αποσύρει χρήματα, επομένως τα χρήματά σας θα βρίσκονται στον απόλυτο έλεγχό σας.

Επιλέξτε τα νικηφόρα bots

Αφού συνδέσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, θα πρέπει να επιλέξετε τις στρατηγικές που επιθυμείτε να αντιγράψει το εμπόριο, για παράδειγμα, το BTC / ETH / USD AR θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στρατηγική υποστηρίζει η ανταλλαγή κρυπτογράφησης και το σχέδιό σας.

Επικυρώστε και πληρώστε

Η επιλογή του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τον τύπο των bots συναλλαγών που έχετε επιλέξει. 

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κρυπτονομίσματα.

Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί αμέσως και να πιστωθεί ο λογαριασμός σας, εάν πληρώσετε με κρυπτογράφηση είναι πιο αργή καθώς οι συναλλαγές στο blockchain Ethereum χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επικυρωθούν αυτές τις μέρες.

Η αυτόματη διαπραγμάτευση έχει τεράστια πλεονεκτήματα

Οι έμποροι πρέπει να αντιμετωπίσουν μεγάλη πίεση και τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Εκτός από το ότι είναι ενεργά όλη την ώρα, τα αυτοματοποιημένα bots συναλλαγών απομακρύνουν τα συναισθήματα από το εμπόριο, καθώς είναι το πιο συνηθισμένο λάθος στους ανθρώπους. Κανένα σύστημα συναλλαγών δεν είναι ιδανικό και οποιοσδήποτε τύπος εμπορικής προσέγγισης μπορεί να δημιουργήσει ζημίες βραχυπρόθεσμα, η όλη ιδέα είναι ότι μακροπρόθεσμα, ξεπερνά το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο.

Τα ρομπότ δεν κοιμούνται. δουλεύουν 24/7

Δεν είναι υγιές να βρίσκεστε σε τερματικό συναλλαγών όλη την ημέρα. Όχι μόνο ο επενδυτής θα κατέληγε να είναι κουρασμένος, αλλά και η πιθανότητα να κάνει μεγάλες συναλλαγές μειώνεται καθώς το άγχος και το άγχος μπαίνει. Τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν εμπόρους που λειτουργούν σε κάθε αγορά, αλλά ο κόσμος της κρυπτογράφησης δεν κοιμάται, τρέχει 24/7.

Τα bots συναλλαγών μπορούν να παρακολουθούν αυτό που συμβαίνει στην αγορά αυτόματα, καθώς δεν χρειάζεται ποτέ να σταματήσουν. Τα NapBots παραμένουν στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι συνδέονται με κάθε ανταλλαγή που υποστηρίζουν σε πραγματικό χρόνο.

Το να πληρώνετε λιγότερο από ένα φλιτζάνι καφέ για να έχετε έναν βοηθό συναλλαγών πλήρους απασχόλησης φαίνεται σαν καλή συμφωνία, ακόμα κι αν κάνει μια συναλλαγή κάθε λίγες μέρες. Στηριζόμενοι στη διάσταση του λογαριασμού, ένα μεμονωμένο κέρδος μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή του bot κάθε μήνα και ο χρόνος που εξοικονομεί ο επενδυτής είναι τεράστιος.

Είναι το NapBots κατάλληλο για εσάς?

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για επενδυτές κρυπτογράφησης και επενδυτές που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Το NapBots ανεβάζει απολύτως το μπαρ και γεμίζει μια θέση. επίσης, δεν είναι εξαιρετικά ακριβό.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το ποσό των συναλλαγών σας και εάν αισθάνεστε άνετα αφήνοντας όλα στα χέρια του αλγορίθμου. Το NapBots προσφέρει πολλαπλές στρατηγικές, οπότε είναι λογικό να πειραματιστείτε με ένα συνδυασμό κατανομής για τη μείωση του κινδύνου.

Επίσης, είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπουμε ότι τα NapBots δίνουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της σε προσομοίωση πριν πληρώσουν. Μπορείτε να βάλετε πραγματικά χρήματα στο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή και να κάνετε αναβάθμιση μεταξύ της συνδρομής επί πληρωμή.

Λειτουργεί η λύση συναλλαγών?

Υπάρχουν πολλές ανησυχίες σχετικά με το πόσο αποτελεσματικά μπορούν να είναι τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών. Είναι απαραίτητο να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν πολλά είδη αυτοματοποιημένων συστημάτων διαπραγμάτευσης και κάθε ένα θα έχει σίγουρα τα οφέλη του.

Το σύστημα που ανέπτυξε το NapBots είναι απλό και πολύ απλό στη χρήση, αναπαράγοντας την ανταλλαγή τους απευθείας στο crypto exchange σας. Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι αν είστε επαγγελματίας μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις συναλλαγές σας ή εάν είστε noob μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επενδυτική σας στρατηγική. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οποιοδήποτε σύστημα συναλλαγών δεν θα λειτουργεί συνεχώς, οπότε η βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείται τακτικά είναι πραγματικά απαραίτητη.

Η ομάδα πίσω από το NapBots είναι αρκετά σταθερή, επιβεβαιωμένη από μια ομάδα επαγγελματικών ποσοτικών εμπόρων με περισσότερα από 20 χρόνια R&D Σχεδιασμός στρατηγικών συναλλαγών που εκτελούνται και ιδρύθηκε από διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων πολλών δισεκατομμυρίων σε τράπεζες της κατηγορίας 1.

Το NapBots παρέχει ένα σύστημα για κάθε τύπο επενδυτή.

Το NapBots φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο αυτόματο σύστημα συναλλαγών για επενδυτές κρυπτογράφησης. Οι διεπαφές συναλλαγών τείνουν να είναι περίπλοκες, αλλά η NapBots δημιούργησε μια εύκολη και απλή. Οι νέοι χρήστες δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πλατφόρμα NapBots και να την συνδέουν στους λογαριασμούς ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι τα NapBots μπορούν να βγάλουν λεφτά και στις δύο κυμαινόμενες συνθήκες της αγοράς, είτε bullish είτε bearish.

Τελικές σκέψεις

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο αυτοματοποίησης των συναλλαγών κρυπτογράφησης, το NapBots είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή. Είναι εύκολο στη χρήση, πλήρως αυτοματοποιημένες, εσωτερικές στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης και μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή που θέλετε.

Οι αλγόριθμοι συναλλαγών που χρησιμοποιεί το NapBots στο σύστημά του είναι πιθανώς ένας από τους πιο χρήσιμους και τα bots συναλλαγών τους είναι αρκετά απλά για να τα ενεργοποιήσετε και να τα απενεργοποιήσετε. 

Ο κόσμος των συναλλαγών κρυπτογράφησης κινείται και επεκτείνεται γρήγορα. Τα ρομπότ που δημιούργησε το NapBots για τους χρήστες τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους επενδυτές κρυπτογράφησης, καθώς και να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν κέρδη παρά την τάση της αγοράς.

Πλεονεκτήματα NapBots

 • Εύκολη εγκατάσταση και απλή διεπαφή.
 • Μια αγορά οικιακών σημάτων.
 • Συμβατό με σημαντική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.
 • Μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις στρατηγικές και να δημιουργήσετε τη δική σας κατανομή.
 • Συνολικός έλεγχος των κεφαλαίων σας.
 • Υποστήριξη 24/7
 • Υποστηρικτική κοινότητα.
 • Δημιουργήθηκε από μια έμπειρη ομάδα εμπόρων.
 • Πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο

Μειονεκτήματα NapBots

 • Νέα πλατφόρμα.
 • Μόνο λειτουργία προσομοιωτή.
 • μόχλευση έως 1,5x.

Σημαντικοί σύνδεσμοι NapBots

Δικτυακός τόπος: https://www.NapBots.com

Bot Crypto Trading: https://napbots.com/strategies

Τηλεγράφημα: Ομάδα τηλεγραφημάτων.

Κελάδημα: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me