Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner
Related Posts

Σύνδεση bit Slapped Big-Time με Secure Emergency Cease και Desist Order

διαφήμιση Phemex

Όταν οι επενδυτές ήταν ευχαριστημένοι από το διογκωμένο επιτόκιο των κρυπτονομισμάτων, η Πέμπτη ήταν μια μέρα που σιΤο itcoin συνεχίστηκε καθώς ο Επίτροπος Κινητών Αξιών του Τέξας (TSC) σημείωσε μια Εντολή έκτακτης ανάγκης και διακοπή για να αποτρέψει τη λειτουργία του Bit Connect. Ο οργανισμός προβληματισμού είναι ένα πολύ γνωστό στάδιο δανεισμού bitcoin με κεφαλαιοποίηση 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και κατηγορείται για αρκετό καιρό ότι έφερε ξαφνικές αποφάσεις.

Σύνδεση bit Παραγγέλθηκε να μην χάσει με το Τέξας

Η παραγγελία που πέρασαν είναι να τερματίσουν τα διαφορετικά προγράμματα κερδοσκοπίας που επεξεργάστηκε η Bit-connect », αναφέρει η δημόσια δήλωση,« ένας οργανισμός στο εξωτερικό που διεκδικεί ένα κομμάτι της συνολικής βιομηχανίας 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα νομίσματα ψηφιακού νομίσματος ». Coingape.com προφίλ, στη συνέχεια, δήλωση έντασης μέσα στο βιολογικό σύστημα σχετικά με τις εικασίες του Bitconnect από τον Νοέμβριο και επίσης μέσω ενός έργου αξιολόγησης. Σε εκείνο το σημείο, όπως φαίνεται τώρα επιτακτικά, το άγχος ήταν ως επί το πλείστον λόγω των εγγυήσεων που έκανε η αγγλική οργάνωση που φάνηκε να είναι ακατανόητα Ponzi.

«Το Bit Connect ζητά από ειδικούς σε χρηματοοικονομικά θέματα για έργα που βασίζονται σε κρυπτογραφικά χρήματα, ότι οι περιπτώσεις του οργανισμού θα μεταφέρουν ετήσιες αποδόσεις τουλάχιστον 100%», γράφει η TSC. Μετά τον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο εκδίδουν τα δικά τους νομίσματα με πάνω από 28 εκατομμύρια, η TSC συνεχίζει: «Ο οργανισμός αναμένει από τους ανθρώπους να χρησιμοποιήστε το Bitcoin, ένα πιο σταθερό ψηφιακό νόμισμα, για να βάζετε πόρους σε διαφορετικά προγράμματα Bit Connect. Σε μια κερδοσκοπία που ονομάζεται Πρόγραμμα δανεισμού Bit connect, οι ειδικοί σε θέματα οικονομικών αγοράζουν νομίσματα Bit connect, τα οποία δίνονται σε ένα «Bit Connect Trading Bot» για να παράγουν «αποδόσεις έως και 40% το μήνα». ”

Στην παρούσα υπόθεση, οι ελεγκτές πιθανότατα ξεφεύγουν από την προοπτική για περισσότερες προσφορές νομισμάτων εκκίνησης, χωρίς ρύθμιση, να δημοσιοποιούνται στα συστατικά τους. Στην πραγματικότητα, η επίσημη δήλωση σημειώνει, “Οι φορείς εκμετάλλευσης συμφωνιών για το Bit connect εστιάζουν σε κατοίκους του Τέξας και επιπλέον σε κατοίκους διαφορετικών κρατών, μέσω ιστότοπων, κοινωνικής δικτύωσης μέσω διαδικτύου και διαδικτυακών εμπορικών κέντρων όπως το craigslist”, επιβεβαιώνουν. Και έχοντας κατά νου ότι είναι σκοτεινό, το καλύτερο σενάριο περίπτωσης να περιμένουμε το Τέξας να αναλάβει τεράστιο ρόλο στο αποδεκτό τέχνασμα, εδώ είναι και πάλι το σκεπτικό του υπευθύνου: «Οι ειδικοί των επιχειρήσεων δεν έχουν, εν πάση περιπτώσει, καταχωριστεί ως φορείς εκμετάλλευσης της Bit για να προσφέρουν κινητές αξίες στο Τέξας. ”

Δηλώσεις που εκδίδονται από την TSC προς υποστήριξη της απόφασής τους:

Η TSC βλέπει επιπλέον να λέει μια αυξανόμενη προσφορά νομισμάτων αρχής από τον οργανισμό, που έχει κάνει κράτηση για λίγες μέρες από τώρα και πώς λειτουργεί «ιστότοποι και μεταδίδει διαδικτυακή διαφήμιση για να προσλάβει ειδικούς συμφωνιών, τις οποίες αποκαλεί« offshoots ». Ο οργανισμός δίνει υλικό προβολής στα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγών στο Διαδίκτυο, και τους πληρώνει προμήθειες για παραπομπές που καταλήγουν σε ενδιαφέροντα στα έργα του οργανισμού.

Ο Επίτροπος Κινητών Αξιών Travis J. Iles επιβεβαιώνει επιπλέον αυτό που ορισμένοι στην ομάδα crypto ανακάλυψαν επίσης ενοχλητικό, ότι ο οργανισμός «δεν έχει αποκαλύψει για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς τίποτα για τους κύριους, τη νομισματική του κατάσταση ή τις μεθοδολογίες για την απόκτηση παροχών για χρηματοοικονομικούς ειδικούς. Δεν έχει δώσει φυσική διεύθυνση στην Αγγλία. “

Η δήλωση της λύπης από το πλήθος των υπουργών της παράξενης οργάνωσης συνήθως περιλαμβάνει συσχέτιση με τον ασαφή χαρακτήρα του Satoshi Nakamoto και απουσία συγκεντρωτισμού γύρω από το Bitcoin κανονίζω. Είναι ένα λασπωμένο νερό κρυπτογράφησης.

Συνοψίζοντας ολόκληρο το ζήτημα, μπορούμε μόνο να πούμε ότι είτε το θεωρείτε εύλογο είτε όχι, είναι προφανής μια άποψη για τις πράξεις του συλλόγου: έχουν πάρει θερμούς όρους ελεγκτών, οι οποίοι επί του παρόντος καταπιάνονται σε προσεγγίσεις για να καπνίζουν τέτοιες επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας νόμιμες κινήσεις άλλες αυθεντικές και αξιέπαινες εργασίες μπορεί στο τέλος να εκκαθαριστούν.

Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας bitconnect στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [προστασία μέσω email]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me