Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώληση συμβολαίων επιλογής στο Χρηματιστήριο Χρηματιστηρίων Χρηματιστηρίων Χουόμπι

Η αστάθεια που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin (BTC) επιταχύνει τη δημιουργία ευκαιριών αντιστάθμισης για εμπόρους σε όλη την αγορά. Οι επιλογές Crypto αυξάνονται ως η βέλτιστη στρατηγική διαχείρισης κινδύνου με τους εμπόρους να επιλέγουν εάν θα αγοράσουν ή θα πουλήσουν αυτές τις επιλογές με στόχο την αντιστάθμιση των θέσεών τους.

Μια επιλογή αναφέρεται σε ένα χρηματοοικονομικό παράγωγο που δίνει στον αγοραστή την ευκαιρία (αλλά όχι υποχρέωση) να αγοράσει ή να πουλήσει ένα περιουσιακό στοιχείο σε μια προκαθορισμένη στιγμή. Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες επιλογών – κλήσεις και βολές – η πρώτη, επιτρέποντας στον κάτοχο την ευκαιρία (όχι υποχρέωση) να αγοράσει ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο σε προκαθορισμένη ώρα και τιμή (τιμή προειδοποίησης), ενώ η τελευταία προσφέρει την ευκαιρία να πουλήσει.

Επιλογές αγοραστές και πωλητές

Σε κάθε εμπόριο υπάρχουν τουλάχιστον δύο μέρη, οι αγοραστές και οι πωλητές. Η αγορά επιλογών κρυπτογράφησης περιλαμβάνει επίσης αγοραστές και πωλητές, ανάλογα με τη στρατηγική που ακολουθούν οι έμποροι. Εάν είναι αισιόδοξοι, οι έμποροι επιλέγουν να αγοράσουν κλήσεις και να πουλήσουν βάζες, ενώ τα συναισθήματα είναι οι πτωτικοί έμποροι να πωλούν κλήσεις και να αγοράζουν αγορές.

Ένα διάσημο ρητό στην αγορά επιλογών – «οι επιλογές γίνονται προς πώληση» – αντηχεί στους περισσότερους εμπόρους καθώς οι επιλογές τείνουν να ευνοούν τον πωλητή επιλογών. Το άρθρο εξηγεί τα πλεονεκτήματα των επιλογών πώλησης και ορισμένους κινδύνους που σχετίζονται με τις επιλογές πώλησης.

Γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν επιλογές?

Οι επιλογές αγοράς παρέχουν στον έμπορο περιορισμένο δυναμικό κινδύνου και απεριόριστη δυνατότητα κέρδους. Παρά την ανοδική αγορά των επιλογών, οι επιλογές πώλησης ριζώνουν στην αγορά μετοχών και κρυπτογράφησης και αυτό για έναν λόγο – χρονική παρακμή.

Καθώς η ημερομηνία λήξης των συμβολαίων δικαιωμάτων πλησιάζει, η αξία των επιλογών καθίσταται τελικά άχρηστη, προς όφελος του πωλητή. Καθώς ο χρόνος μειώνεται, οι επενδυτές δεν θα ήταν διατεθειμένοι να αγοράσουν μια επιλογή καθώς οι πιθανότητες να την ασκήσουν ενώ είναι σε χρήμα (σε κέρδος) μειώνουν.

«Η χρονική αποσύνθεση, γνωστή και ως θήτα, είναι απλώς ο ρυθμός μείωσης της αξίας του ασφάλιστρου μιας επιλογής λόγω του χρόνου. Η παρακμή του χρόνου επιταχύνεται καθώς πλησιάζει ο χρόνος λήξης. ” – Η Investopedia εξηγεί.

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, οι επιλογές αγοράς είναι ένα αρνητικό εμπόριο θήτα καθώς η αξία της επιλογής μειώνεται καθώς περνά ο χρόνος. Η πώληση κλήσεων και βολών είναι ένα θετικό εμπόριο theta, σε σύγκριση. Αυτό σημαίνει ότι ο πωλητής της επιλογής κερδίζει περισσότερα κέρδη από τη σύμβαση καθώς επιταχύνεται η παρακμή του χρόνου.

Εάν η τιμή παραμείνει ακόμα προς την ημερομηνία λήξης ή χειρότερα εξακολουθεί να κινείται αργά προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν μπορεί να νικήσει το αρνητικό θήτα, ο αγοραστής επιλογής θα χάσει χρήματα, ενώ οι πωλητές κερδίζουν την τιμή της επιλογής (premium).

Γιατί οι επιλογές πώλησης είναι κερδοφόρες

Αφού κατανοήσουμε γιατί η πώληση επιλογών είναι κερδοφόρα, σε αυτήν την ενότητα επισημαίνουμε μερικούς από τους λόγους και τις περιπτώσεις που επιτρέπουν την πώληση.

  • Μια επίπεδη αγορά: Εάν πιστεύετε ότι η τιμή του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου θα παραμείνει σταθερή ή εάν αντιμετωπίσετε πολύ χαμηλή μεταβλητότητα, μπορείτε να πουλήσετε επιλογές για να κερδίσετε το ασφάλιστρο.
  • Θετικό εμπόριο θήτα: Όπως αναφέρθηκε, οι επιλογές πώλησης προσφέρουν ένα θετικό εμπόριο θήτα, καθώς πλησιάζει η λήξη της σύμβασης, αυξάνεται η πιθανότητα απόκτησης του ασφαλίστρου που καταβάλλεται. Η σιωπηρή μεταβλητότητα επίσης μειώνεται και ο χρόνος λήγει ευνοώντας τους πωλητές.
  • Δημιουργία εμπορικών στρατηγικών: Οι επιλογές πώλησης προσφέρουν επίσης ευέλικτους συνδυασμούς στρατηγικής, όπως η πώληση μιας καλυμμένης επιλογής κλήσεων, όπως εξηγείται εδώ.

Αφού χυμώσουμε με τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πωλητές επιλογών, παρακάτω εστιάζουμε στο καλύτερο χρηματιστήριο για την αγορά και πώληση επιλογών κρυπτογράφησης, ανταλλαγή Huobi.

Επιλογές πώλησης στο χρηματιστήριο Huobi

Οι επιλογές πώλησης μπορεί να είναι μια ακριβή ή ύπουλη διαδρομή ως στρατηγική διαπραγμάτευσης – ειδικά σε crypto, η οποία είναι πολύ ασταθής. Ωστόσο, η Huobi Futures προσφέρει μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα για επιλογές πώλησης και αγοράς. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν επιλογές Huobi όποτε και οπουδήποτε μέσω APP, Web και API. Η ανταλλαγή κερδίζει τους συναδέλφους της σε διάφορους παράγοντες όπως:

  • Χαμηλό εμπόδιο εισόδου: Η ονομαστική αξία των επιλογών Huobi Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH) ορίζεται στα 0,001 BTC και 0,01 ETH αντίστοιχα.
  • Σε USD Οι επιλογές Huobi αναφέρονται στο stablecoin του Tether, USDt. Αυτό προσφέρει την ευκολία του εμπόρου καθώς μπορούν να ανταλλάσσουν πολλαπλά cryptos χρησιμοποιώντας USDt. Επιπλέον, οι δηλώσεις κερδών και ζημιών που αναφέρονται σε USDt διευκολύνουν τους εμπόρους να λογιστικοποιούν τις συναλλαγές τους με μια ματιά.
  • ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ: Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, το Huobi δεν έχει περιορισμούς στις επιλογές πώλησης. Τα περισσότερα από αυτά τα χρηματιστήρια παραγώγων κρυπτογράφησης ζητούν από τον έμπορο να υποβάλει αίτηση για ειδική πιστοποίηση για επιλογές πώλησης
  • Προνομιακή χρέωση: Το Huobi Futures παρέχει Πρόγραμμα VIP και Πρόγραμμα Market Maker, με την οποία η έκπτωση του κατασκευαστή είναι έως 0,003 USDT ανά σύμβαση για επιλογές BTC.

Αποχωρισμός

Η πώληση επιλογών προσφέρει στους χρήστες διέξοδο όταν πιστεύουν ότι η μεταβλητότητα των τιμών θα παραμείνει χαμηλή βραχυπρόθεσμα. Το Huobi προσφέρει στους χρήστες μια εύχρηστη και χωρίς περιορισμούς πλατφόρμα για αγορά και πώληση επιλογών σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των στρατηγικών διαπραγμάτευσης στην ασταθή αγορά κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me