Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το καλύτερο Cryptocurrency για επένδυση το 2018

Τελευταία ενημέρωση τον Ιούλιο του 2018

Κρυπτονομίσματα Ποιος θα πίστευε ότι αυτή η μοναδική και ισχυρή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων (χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain) θα είχε τόσο κοσμικό αντίκτυπο στον σύγχρονο οικονομικό κόσμο; Από την πρώτη ημέρα που το Bitcoin άρχισε να διαπραγματεύεται, έχει αυξηθεί εκθετικά σε αξία και μερίδιο αγοράς.

Ενώ το Bitcoin είναι το καλύτερο γνωστό κρυπτογράφηση, έχει χτυπήσει τελευταία, όπως και τα υπόλοιπα altcoins στον χώρο κρυπτογράφησης.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα νομίσματα δεν είναι καλές επενδύσεις. Όλοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας των βιομηχανιών και ακόμη και των οικονομιών. Βρισκόμαστε στο σημείο όπου πρέπει να προσδιορίσουμε αυτούς που έχουν πραγματική εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο και εκείνους που δεν το κάνουν.

Όλα τα Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero και Zcash έχουν πολύ μοναδικές προτάσεις αξίας. Αλλά ποιο είναι, στην πραγματικότητα, η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή; Ας χωρίσουμε το σιτάρι από το φλοιό.

Ψάχνω δωρεάν σήματα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων?

Γιατί μας αρέσει το Ripple (XRP)

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται εάν υπάρχει πραγματική αξία στα κρυπτονομίσματα, ειδικά στο Bitcoin, ορισμένα κρυπτονομίσματα αρχίζουν πραγματικά να κερδίζουν όλο και περισσότερη έκκληση.

Το Ripple και το διακριτικό XRP είναι ένα τέτοιο κρυπτογράφηση, πιστεύουμε, έχουμε μια ευρεία έκκληση και εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα κρυπτονομίσματα θεωρήθηκαν μόνο ως εναλλακτική μέθοδος πληρωμής, που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή ή ακόμη και πρακτική στη χρήση. Ειδικά το Bitcoin, το οποίο γίνεται διάσημο σε πολλούς κύκλους. Ωστόσο, το διακριτικό XRP του Ripple είναι πολύ περισσότερο. Έχει κερδίσει την προσοχή ορισμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που ετοιμάζονται να ενσωματώσουν το μοναδικό altcoin στα συστήματά τους.

Το Ripple (XRP), σε αντίθεση με το Bitcoin, είναι ένα δίκτυο νομισμάτων και πληρωμών. Αν και μπορεί να χρειαστούν ώρες ή και μέρες για την επεξεργασία μιας συναλλαγής χρησιμοποιώντας το Bitcoin, η τεχνολογία Ripple μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές εντός 4 δευτερολέπτων. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Μάθετε πώς να ανταλλαγή Bitcoin εδώ.

Ripple top crypto το 2018

Το Ripple (XRP) είναι έτοιμο να γίνει Crypto-Heavyweight το 2018.

Το eToro προσφέρει μια κοινωνική πλατφόρμα στην οποία μπορούν να ανταλλάσσονται πολλά κρυπτονομίσματα, εγγραφείτε στο eToro τώρα!

* Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Ταυτόχρονα, ενώ ο τομέας έχει δει ευρείας βάσης μειώσεις. Το XRP συνεχίζει να διατηρεί το δικό του.

Η τιμή του XRP αποδίδει πολύ καλύτερη από ό, τι πολλοί από τους σημαντικότερους συναδέλφους της σε σχετική βάση. Επειδή πολλά από τα σημαντικότερα κρυπτονομίσματα συσχετίζονται, βοηθά στην ανάλυση της σχετικής τους δύναμης προκειμένου να ληφθεί η καλύτερη επενδυτική απόφαση.

Ο χώρος κρυπτογράφησης αγωνίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2018, οπότε είναι καλό να τα βλέπουμε συγκριτικά. Θυμηθείτε, δεν εξετάζουμε ποια κρυπτογράφηση θα κερδίσει την υψηλότερη αξία δολαρίου τον επόμενο χρόνο. Όλα αφορούν το πιθανό ποσοστό κέρδους που μπορεί να επιτευχθεί.

Το Ripple Network είναι ανθεκτικό και ασφαλές

Το δίκτυο Ripple είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και ασφαλές. Η σταθερότητα του δικτύου Ripple ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη σε αυτό και στην ίδια την κρυπτογράφηση Ripple. Με πολύ λιγότερα προβλήματα από τα μεγάλα αδέλφια του, το Bitcoin και το Αιθέριο, Η απλή και ομαλή λειτουργία του Ripple το καθιστά ένα βασικά υγιές crypto για να επενδύσετε.

Η ισχυρή τεχνολογία πίσω από τη λειτουργικότητα του Ripple υιοθετείται από πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μέσω της συνεργασίας με περισσότερες από τις μισές κορυφαίες τράπεζες και επενδυτικούς οίκους του κόσμου, η Ripple είναι έτοιμη να γίνει απαραίτητο μέρος του διεθνούς εμπορίου. Ισχυρές σχέσεις με τη Western Union, το xRapid, τη Νομισματική Αρχή της Σαουδικής Αραβίας και το xCurrent είναι η αρχή μιας εκκολαπτόμενης συμμαχίας με τους παίκτες της παγκόσμιας χρηματοδότησης.  

Το Ripple είναι απίστευτα γρήγορο και φθηνό

Η απίστευτη ταχύτητα συναλλαγών της Ripple την καθιστά νικητή στον κλάδο κρυπτονομισμάτων. Σε σύγκριση με τα Bitcoin, Ethereum και Litecoin, το Ripple είναι αρκετά χρόνια μπροστά όταν πρόκειται για την επεξεργασία συναλλαγών στο δίκτυό του. Σε αντίθεση με το Bitcoin, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο δίκτυο Ripple δεν υπάρχει.

Όσον αφορά το κόστος, η Ripple είναι ξεκάθαρος νικητής με το μέσο κόστος συναλλαγής περίπου 0,0005 $. Φυσικά, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση, τα τέλη και το κόστος υπόκεινται σε μείωση καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία.

Υψηλή επεκτασιμότητα

Το Ripple σχεδιάστηκε για να χειρίζεται μεγάλους όγκους συναλλαγών. Ενώ οι οπαδοί Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Monero δεν μπορούν ούτε να χειριστούν 100 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, το Ripple μπορεί να επεξεργαστεί 1500 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η νέα τεχνολογία βρίσκεται στον ορίζοντα που θα αυξήσει την ικανότητα της Ripple σε δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο στο εγγύς μέλλον.

Εντυπωσιακές θεσμικές εφαρμογές του Ripple

Το Ripple είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυπτογράφηση λόγω της εντυπωσιακής ταχύτητας συναλλαγής, της υψηλής επεκτασιμότητας και του σταθερού δικτύου, είναι το τέλειο μέσο για τη βελτίωση των διεθνών διαδικασιών μεταφοράς χρημάτων.

Χρησιμοποιώντας το Ripple, οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποκτούν πρόσβαση σε ρευστότητα κατ ‘απαίτηση και έχουν την εξουσία να εκτελούν πληρωμές σε πραγματικό χρόνο. Όταν οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθούν, μπορεί να γίνει σχεδόν στιγμιαία με το Ripple. Τι επανάσταση!

Είναι το Ripple το καλύτερο Cryptocurrency που θα επενδύσει το 2018?

Το Ripple είναι ένα εντυπωσιακό κρυπτογράφηση με πολλές χρήσιμες εφαρμογές. Σε σύγκριση με το Bitcoin και πολλά άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα, το Ripple είναι πολύ πιο σταθερό. Με το Ripple, δεν υπάρχουν σκληρά πιρούνια και περιττή πολιτική. Οι φθηνές συναλλαγές του προσθέτουν επίσης την ελκυστικότητά του.

Οι βασικές αρχές του Ripple παραμένουν ισχυρές. Και ενώ ολόκληρος ο τομέας της κρυπτογράφησης έχει υποχωρήσει από τα υψηλά τους. Αν κοιτάξετε τα επόμενα πέντε έως 10 χρόνια, πιστεύουμε ότι το Ripple (XRP) σημειώνει πολλά κουτιά.

Ας δούμε τι έχει στη διάθεσή του το Ripple για το υπόλοιπο του έτους. Για να λάβετε το μερίδιό σας στη δράση του Ripple, άνοιξε έναν λογαριασμό με έναν εξαιρετικό χρηματιστή κρυπτογράφησης σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me