Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin (BTC) για το 2020: Θα συνεχίσει να αυξάνεται το BTC / USD το 4ο τρίμηνο;

Η μακροπρόθεσμη ανοδική τάση του BTC / USD υποδηλώνει ότι έχει πληθώρα δυνατοτήτων για να συνεχίσει να λειτουργεί. Το πιο διάσημο κρυπτονόμισμα στον κόσμο πέταξε στο υψηλότερο επίπεδο σχεδόν σε ένα χρόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των ΗΠΑ τη Δευτέρα, διαπραγματεύοντας πάνω από 11.000 δολάρια ανά κέρμα στις συνεδρίες της Τρίτης στην Ασία, καθώς οι έμποροι συνέχισαν να ακολουθούν μια συμπεριφορά βοσκής. 

Το Bitcoin, μια άλλη εναλλακτική ασφάλεια που αυξάνεται μέσω νέων συνεδριών, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αντιμετώπισης των πρωτοφανών προγραμμάτων νομισματικής χαλάρωσης της Federal Reserve. Ωστόσο, τα μεγάλα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ένα πιο τακτικό στοίχημα έναντι του πληθωρισμού και των μέτριων αποδόσεων.

 

Διαβάστε την τελευταία ενημέρωση στο Πρόβλεψη τιμής Bitcoin 2021

 

Τρέχουσα τιμή BTC / USD: $

Πρόσφατες αλλαγές στην τιμή του Bitcoin

Η εκτεταμένη ανάλυση έχει προβλέψει ότι η τιμή για τα bitcoin θα αγγίξει σχεδόν 20K $ φέτος και θα συνεχίσει να αυξάνεται σε σχεδόν 400K $ μέχρι το 2030. Οι ερευνητές έχουν επίσης προβλέψει τις τιμές πολλών άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin Cash, ETH Ethereum και LTC Litecoin . Με τη σειρά του, αυτό θέτει το ερώτημα: με 11.000 $ ήδη να έχουν παραβιαστεί, ποια είναι η πιθανή πρόβλεψη τιμών Bitcoin?

Πρόβλεψη Bitcoin: Q4 2020 Πρόβλεψη Bitcoin: 1 έτος Πρόβλεψη Bitcoin: 3 χρόνια
Τιμή: 13.875 $ – 17.250 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Συμμετρικό Τρίγωνο Ξεμπλοκάρισμα, Δεύτερο κύμα COVID19, Ενίσχυση της ελκυστικότητας του ασφαλούς καταφυγίου σε χρυσό (θετική συσχέτιση).

Τιμή: 12.250 $ 

Προγράμματα οδήγησης τιμών: Πτωτική διόρθωση, Παραβίαση διπλού κορυφαίου παραβίασης, κέρδος στο τέλος του έτους.

Τιμή: 20.000 $

Προγράμματα οδήγησης τιμών:50 υποστήριξη EMA, ολοκλήρωση προτύπου ABCD

 

Ζωντανό διάγραμμα Bitcoin

BTC

BTC / USD – Παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές του Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin (BTC) υποστηρίχθηκε από μεγάλες ανταλλαγές, οι οποίες μειώθηκαν σημαντικά από τα μέσα Μαρτίου 2020, μετά τη μεγάλη ημέρα συντριβής στις 12 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από το Glassnode, έναν πόρο αγοράς και αναλυτικών στοιχείων στην αλυσίδα, υπήρχαν συνολικά 2,64 εκατομμύρια BTC σε ανταλλαγές από τις 29 Ιουλίου. Εν τω μεταξύ, η τιμή του Bitcoin παραμένει στην ανοδική πορεία και πρόσφατα διέσχισε ετήσιο υψηλό των 11.400 $. Ας συζητήσουμε την πρόβλεψη του Bitcoin από διάφορες πηγές. 

Ιδρυτής της Heisenberg Capital, Max Keizer, προβλέπει 100.000 $

Ο ιδρυτής του πρωτοπόρου της Heisenberg Capital και Bitcoin, Max Keizer, χρησιμοποίησε πρόσφατα τον λογαριασμό του στο Twitter για να μοιραστεί τις απόψεις του για τιμή BTC 100.000 $. Ξεκίνησε ένα σχετικά μακρύ νήμα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απλώς δηλώνοντας:

“$ 28.000 είναι στο παιχνίδι πριν δούμε ένα μειονέκτημα – και μετά κατευθυνόμαστε προς 6-φιγούρες.” 

Αυτός ο προσδιορισμός ξεκίνησε αφού το BTC / USD ξεπέρασε τα 10.000 $ και διαπραγματεύθηκε ανοδικά εδώ και αρκετό καιρό. Ο ειδικός δεν καθόρισε κανένα χρονοδιάγραμμα που να υποδηλώνει εάν αυτή η πρόβλεψη θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του 2020.

Είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί άνθρωποι έχουν επισημάνει έκτοτε ότι η πτώση του Greenback μπορεί να είναι υπεύθυνη για αυτό. Τα πολύτιμα μέταλλα, ο χρυσός και το ασήμι έχουν επίσης αυξηθεί. 

Η Citibank Project 120.000 $ έως το 2021 – Εδώ είναι γιατί

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις προήλθε από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το Citibank, 

καθώς προέβλεπε ότι οι τιμές του Bitcoin θα φθάσουν τα 120.000 $ έως το 2021. Αν και αυτή η ανάλυση πιστώνεται στην Citibank, δεν είναι επίσημη πηγή. Τέλος πάντων, ποια είναι τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσει το Bitcoin; Το πραγματικό τεστ για BTC / USD θα είναι στα 13.850 $ και αν καταφέρει να το σπάσει αυτό, θα μπορούσαμε να δούμε μαζικές αγορές πάνω από αυτό το επίπεδο.

Σε μια άλλη πρόβλεψη με βάση την πρόοδο που σημειώθηκε το 2016, η Citibank αποκάλυψε ότι οι σχετικές τάσεις είχαν βιώσει φέτος. Επιπλέον, το ίδρυμα μοιράστηκε τα ακόλουθα:

«Η αρχική καλή αντίσταση συναντάται στα 10.500 $ – 10.820 $. Εάν συμβεί αυτό, το επόμενο καλό επίπεδο θα είναι 13.850 $, και πάνω από αυτό, 19.511 $. Αν έπρεπε να υποχωρήσουν 19,511 $, το γράφημα μιλάει από μόνο του. ”  

Με “Το γράφημα μιλάει από μόνο του”, Η Citibank ισχυρίζεται ότι το BTC θα μπορούσε να αγγίξει έως και 120.846,80 $, κάτι που είναι αρκετά μια πριγκήπιστη τιμή BTC / USD που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έμποροι προσθέτουν συναλλαγές αγοράς στο κορυφαίο Bitcoin κρυπτογράφησης και μια ξαφνική αύξηση της ζήτησής του είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τις τιμές της σύντομα. 

Panxora Projects Τιμή 7.000 BTC / USD έως το τέλος του 2020 – Εδώ είναι γιατί

Σε μια αλληλογραφία μέσω email μεταξύ του Forbes και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Panxora, μιας εταιρείας αναλυτών κρυπτογράφησης, Gavin Smith, η τελευταία παρουσίασε συνεχή αστάθεια μέχρι το τέλος του 2020. Επομένως, υποθέτει ότι η τιμή BTC / USD μπορεί να πέσει στα 7K $. Ωστόσο, η ακόλουθη ενέργεια θα είναι η χρονιά ενός υψηλού χρόνου (ATH) για το κορυφαίο Bitcoin κρυπτογράφησης. Η λογική του φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με αυτήν του Διευθύνοντος Συμβούλου της Crypto Quant, ο οποίος μοιράστηκε ότι:

«Μια βραχυπρόθεσμη καταστροφή [θα συμβεί] φέτος, ενώ το πραγματικό ράλι θα γίνει [το 2021].» Για να προσθέσει περισσότερα σε αυτό, είπε, «οι αγορές τραβάται από τη μία πλευρά από την ιστορία της αντιστάθμισης του πληθωρισμού που οδηγεί το bitcoin σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα η παγκόσμια οικονομία υφίσταται τεράστιο σοκ στη ζήτηση με τη δυνατότητα να μειώσει το bitcoin».

S2F (Stock-to-Flow) Προβλέπει $ 55K BTC / USD έως το τέλος του 2020 

Το μοντέλο S2F αντιπροσωπεύει το Stock-to-Flow Model, και φαίνεται να έχει δημιουργήσει την πρόβλεψη των 55.000 $ με βάση την εκδήλωση του Μαΐου 2020. Συγκεκριμένα, ο εφευρέτης πίσω από το S2F δήλωσε ότι:

«Η προβλεπόμενη αγοραία αξία για το Bitcoin μετά το μισό του Μαΐου 2020 είναι 1 δισεκατομμύριο δολάρια, η οποία μεταφράζεται σε τιμή Bitcoin 55.000 $», επιπλέον αυτού, «ο χρυσός και το ασήμι, που είναι διαφορετικές αγορές, ευθυγραμμίζονται με τις τιμές μοντέλου bitcoin για SF “

Συνοψίζοντας το συναίσθημα του S2F, το μοντέλο υποστηρίζει την ανοδική τάση στις τιμές BTC / USD. 

Πολύτιμα μέταλλα, χρυσός, έναντι Bitcoin

Αυτή την εβδομάδα, η τιμή του Bitcoin (BTC) έχει ανακάμψει στο υψηλό του το 2020 στα 11.392 δολάρια, υποστηριζόμενη από την αυξανόμενη συσχέτιση με το χρυσό και επί του παρόντος, η μηνιαία συσχέτιση του Bitcoin με το κίτρινο μέταλλο στις καθημερινές αποδόσεις κυμαίνεται στα 0,66, σύμφωνα με την έκθεση CryptoCompare. Η συσχέτιση μεταξύ αυτών των δύο εμπορευμάτων άρχισε να αυξάνεται καθώς ο χρυσός ξεπέρασε το ρεκόρ των 1.900 δολαρίων, πλησιάζοντας σε ένα νέο υψηλό, πριν τραβήξει πίσω δίπλα στο Bitcoin. 

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη συσχέτιση, αυτό αντιπροσωπεύει την αλλαγή τάσης, καθώς η σχέση μεταξύ των δύο είχε πέσει στο παρελθόν, σύμφωνα με στοιχεία της ερευνητικής ομάδας του Kraken exchange. Ως αποτέλεσμα, οι προηγούμενες συσχετίσεις μεταξύ Bitcoin και χρυσού οδήγησαν σε αύξηση της τιμής του Bitcoin (BTC).

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το δολάριο ΗΠΑ και οι παγκόσμιες οικονομίες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τη ζημιά από τα αποτελέσματα της πανδημίας COVID-19. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται πιθανό ότι η αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων αξίας, όπως το Bitcoin και ο χρυσός, θα συνεχίσουν να έχουν υψηλή ζήτηση στο μέλλον. Η τελευταία φορά που υπήρξε μια ήπια συσχέτιση μεταξύ του Bitcoin και του πολύτιμου μετάλλου (περίπου 0,5) ήταν προς το τέλος του 2018. Έχουμε ήδη μιλήσει για τη στιγμή που, ένα μήνα νωρίτερα, το Νοέμβριο του 2018, το Bitcoin αντιμετώπισε πτώση 50%, η οποία πυροδοτήθηκε από τον πόλεμο Bitcoin-μετρητών.

Ωστόσο, από τη μία πλευρά, η συσχέτιση μεταξύ χρυσού και Bitcoin έχει αυξηθεί, ενώ από την άλλη πλευρά, η συσχέτιση του Ether (ETH) με το Bitcoin άρχισε να μειώνεται περίπου την ίδια στιγμή, με τον αριθμό να βρίσκεται τώρα στο 0,56.

Δολάριο ΗΠΑ και Bitcoin 

Η αύξηση του Bitcoin θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί στο διογκούμενο δολάριο ΗΠΑ, που προκλήθηκε από τους φόβους για κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ. Η αποτυχία του πακέτου ερεθίσματος COVID-19 και της υπερθέρμανσης του χρηματιστηρίου ώθησε τους εμπόρους να επενδύσουν στην ασφάλεια σκληρών περιουσιακών στοιχείων, όπως ο χρυσός, και όλο και περισσότερο, Bitcoin. 

Προχωρώντας, το Bitcoin μπορεί τελικά να είναι έτοιμο για έναν άλλο κύκλο ανοδικής αγοράς, καθώς η προσφορά Bitcoin σε χρηματιστήρια μειώνεται, ενώ, ταυτόχρονα, το λιανικό και θεσμικό ενδιαφέρον φαίνεται να αυξάνεται.

Εισροές ανταλλαγής Bitcoin και Tether (USDT)

Οι ανταλλαγές δείχνουν ότι οι παίκτες της αγοράς δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κρατήσουν τα bitcoin τους μακροπρόθεσμα, αποσύροντάς τα από ανταλλαγές, προκειμένου να ελέγχουν άμεσα τα προσωπικά τους κλειδιά, σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης αγορών, Arcane Research.

Εκτός από αυτό, η πρόσφατη συνεχιζόμενη άνοδος των εισροών συναλλαγών Tether (USDT), που έφτασε χθες στο υψηλό του 2020, και η συνολική προσφορά που είναι τώρα σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια, ο αριθμός των ψηφιακών δολαρίων που περιμένουν στο περιθώριο για να αγοράσουν BTC είναι πιθανώς περισσότερο από ποτέ. Έτσι, η πιθανότητα αύξησης των τιμών του Bitcoin τις επόμενες ημέρες φαίνεται σταθερή.  

Τεχνική ανάλυση – Μπορούμε να αναμένουμε μια bearish διόρθωση σε Bitcoin – BTC / USD? 

Μιλώντας για την τεχνική πλευρά της αγοράς, το Bitcoin διαπραγματεύεται με μια ισχυρή ανοδική τάση, έχοντας φτάσει στο επίπεδο των 11,306 δολαρίων. Στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο, το Bitcoin παραβίασε το συμμετρικό μοτίβο τριγώνου εντός του εύρους των 9,875 δολαρίων. Το πρόσφατο ανοδικό κερί στο μηνιαίο χρονικό πλαίσιο υποδηλώνει μεγάλες πιθανότητες περαιτέρω αγοράς σε Bitcoin. 

Ρίξτε μια ματιά στη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για το Bitcoin, το κορυφαίο ζεύγος κρυπτογράφησης φαίνεται ανοδικό. Στην υψηλότερη πλευρά, το Bitcoin μπορεί να βρει την επόμενη αντίστασή του εντός του εύρους των 12.017 $, ενώ ένα bullish crossover των 12.017 $ θα μπορούσε να οδηγήσει τις τιμές του Bitcoin στα 13.875 $. Πάνω από αυτό, 17.250 $ είναι πιθανό να λειτουργήσουν ως η επόμενη αντίσταση.

BTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD και 50 EMA - Όλα προτείνουν αγοράBTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD και 50 EMA – Όλα προτείνουν αγορά

Στο μηνιαίο διάγραμμα, ο εκθετικός κινούμενος μέσος όρος των 50 περιόδων υποδηλώνει μια ισχυρή ανοδική τάση, αλλά ταυτόχρονα, προτείνει επίσης σημαντικές πιθανότητες για μια bearish διόρθωση, καθώς η αξία του παραμένει στο επίπεδο 6.377, το οποίο απέχει πολύ από το τρέχον τιμή αγοράς 11.275.

Retracement BTC / USD Fibonacci

Retracement BTC / USD Fibonacci

Μιλώντας για την πρόβλεψη τιμών Bitcoin στα μέσα του 2021, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι τιμές του Bitcoin θα μειωθούν στα 12.250 $, μετά την πτωτική διόρθωση, ή ίσως να ολοκληρώσουν μια αναδρομή Fibonacci 50%. Για να δείτε μια πτωτική αντοχή, το επίπεδο αντίστασης διπλής κορυφής των 17.174 $ και το κλείσιμο των κεριών κάτω από αυτό το επίπεδο φαίνονται σταθερά. Μπορεί να παρατηρήσουμε μεροληψία πώλησης κάτω από 17.170 δολάρια έως ότου η αντίσταση που είχε παραβιαστεί προηγουμένως να γίνει επίπεδο στήριξης των 12.250 $. 

Πολλές από τις συναρπαστικές πτυχές έχουν παραχωρηθεί από ορισμένους από τους διάσημους ειδικούς του χώρου κρυπτογράφησης. Κάθε ομάδα φαίνεται να έχει ένα ισχυρό επιχείρημα στο κατάστημα, καθιστώντας το πιο συναρπαστικό να παρατηρούμε τι πρόκειται να ξεκουραστεί κοντά στα τέλη του 2020. Όσοι βλέπουν μια bullish εκδήλωση παίζουν διελκυστίνδα με εκείνους που προβλέπουν μια πτωτική εξέλιξη. Ας στηρίξουμε για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, παρακολουθώντας στενότερα τη θεμελιώδη πλευρά της αγοράς για να καταγράψουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα συναισθήματα του Bitcoin.

Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me