Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να αγοράσετε Cardano (ADA): Πού να αγοράσετε Cardano το 2021

Ενώ το Bitcoin είναι ο αναμφισβήτητος βασιλιάς της κρυπτογράφησης, έχει περιορισμένη λειτουργικότητα.

Το Bitcoin είναι εξαιρετικά ασφαλές και εξαιρετικό για την αποστολή χρημάτων σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να προγραμματιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα νόμισμα όπως το Cardano. Το Cardano υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια που ανοίγουν την πόρτα σε κάθε είδους συναρπαστικές δυνατότητες.

Το Cardano έχει πολλά για αυτό και μπορεί δυνητικά να πραγματοποιήσει μια μεγάλη επένδυση εάν καταλήξει να είναι η προεπιλεγμένη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης. Το Ethereum έχει το προβάδισμα για τώρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για το πώς θα αλλάξει το οικοσύστημα crypto τα επόμενα χρόνια.

Με αυτό κατά νου, ας δούμε πώς να αγοράσετε το Cardano cryptocurrency, ποια είναι τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων και πώς να αγοράσετε το ADA είτε ζείτε στις ΗΠΑ είτε διεθνώς.

Τι ανταλλαγές πωλούν Cardano

Ενώ η Cardano κάνει συναλλαγές με την Tether σε περισσότερες από δώδεκα ανταλλαγές, υπάρχουν μόνο λίγες ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να αγοράσετε το Cardano με δολάρια.

Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Κράκεν είναι μία από αυτές τις ανταλλαγές. Επιτρέπουν στους πελάτες τους να χρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό τους με τραπεζικό έμβασμα και στη συνέχεια να αγοράσουν το Cardano απευθείας. Δυστυχώς, ο Kraken δεν επιτρέπει στους Αμερικανούς πελάτες τους να αγοράσουν ADA με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόνο οι καναδοί πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές τους κάρτες για να αγοράσουν το Cardano.

Για όσους αναρωτιούνται πού να αγοράσουν το Cardano εκτός από το Kraken, Binance ΗΠΑ είναι μια άλλη καλή επιλογή. Από τον Νοέμβριο του 2019 επιτρέπουν Οι Αμερικανοί αγοράζουν κρυπτονομίσματα όπως το Cardano με χρεωστική κάρτα. Αυτό κάνει το Binance USA μια βολική επιλογή για όσους θέλουν να αγοράσουν γρήγορα το Cardano με ελάχιστη ταλαιπωρία.

Φυσικά η Binance USA επιτρέπει επίσης στους πελάτες τους να χρηματοδοτήσουν το πορτοφόλι τους με τραπεζική μεταφορά. Δυστυχώς, μια τραπεζική μεταφορά διαρκεί συνήθως αρκετές ημέρες για την εκκαθάριση. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση στην κρυπτογράφηση όπου η τιμή ενός νομίσματος μπορεί να αλλάξει δραματικά από τη μια μέρα στην άλλη.

Binance State Απαγορεύσεις και Binance για Διεθνή Crypto Traders

Δυστυχώς το Binance USA είναι μη διαθέσιμος σε όλες τις πολιτείες. Η λίστα αποκλεισμένων πολιτειών της Binance USA περιλαμβάνει: Alabama (AL), Connecticut (CT), Florida (FL), Georgia (GA), Hawaii (HI), Idaho (ID), Louisiana (LA), New York (NY), North Καρολίνα (NC), Τέξας (TX), Βερμόντ (VT) και Ουάσιγκτον (WA).

Οι κάτοικοι αυτών των κρατών ενδέχεται να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης του Kraken. Οι διεθνείς πελάτες που θέλουν να μάθουν πώς μπορώ να αγοράσω το Cardano πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο εγγραφής στην αρχική έκδοση του Binance. Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, το Binance είναι ανοιχτό σε πολίτες δεκάδων χωρών και επιτρέπει καταθέσεις σε fiat με νομίσματα όπως το ευρώ και η βρετανική λίρα.

Πού να αγοράσετε ADA με πιστωτική κάρτα

Ούτε η Kraken ούτε η Binance USA υποστηρίζουν την αγορά Cardano με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, η αγορά ADA με πιστωτική κάρτα είναι δυνατή σε ορισμένες άλλες πλατφόρμες. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε νόμισμα Cardano με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ο πιο βολικός ιστότοπος είναι CoinSwitch, που επιτρέπει στους εμπόρους να αγοράζουν Cardano με πιστωτική κάρτα χωρίς να δημιουργούν λογαριασμό. Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας χρήστης είναι να αποφασίσει πόσο Cardano θα ήθελε να αγοράσει, πείτε στο CoinSwitch το πορτοφόλι ADA ότι θα ήθελαν να σταλούν τα νομίσματά τους και στη συνέχεια να παράσχουν απόδειξη ταυτότητας. Απαιτείται απόδειξη ταυτότητας για να διασφαλιστεί ότι ένα άτομο δεν χρησιμοποιεί κλεμμένη πιστωτική κάρτα.

Το CoinSwitch είναι επίσης ιδανικό για διεθνείς επενδυτές καθώς ο ιστότοπος προσφέρει πολλές επιλογές fiat για την αγορά Cardano. Για παράδειγμα, το CoinSwitch υποστηρίζει το Ρωσικό Ρούβλι, το Δολάριο Αυστραλίας και ακόμη και το Ιαπωνικό γεν.

Το CoinMama είναι άλλη επιλογή για εμπόρους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ADA με πιστωτική κάρτα. Το CoinMama είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους Ευρωπαίους εμπόρους, καθώς επιτρέπουν αγορές σε ευρώ. Σε αντίθεση με το CoinSwitch, ωστόσο, απαιτούν από τους εμπόρους να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με μια έγκυρη διεύθυνση email προτού μπορέσουν να αγοράσουν το Cardano ADA.

Πώς να αγοράσετε Cardano με Bitcoin

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο ευκολότερος τρόπος απόκτησης του Cardano ADA θα είναι η μέθοδος Bitcoin. Δηλαδή, πρώτα αγοράστε Bitcoin και, στη συνέχεια, ανταλλάξτε το με το Cardano. Το μειονέκτημα της απόκτησης του Cardano με αυτόν τον τρόπο είναι ότι πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση συναλλαγής. Επίσης, όταν αγοράζετε Bitcoin σε ένα χρηματιστήριο και μετά το στέλνετε σε άλλο, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε το τέλος ανάληψης στο χρηματιστήριο Bitcoin.

Εκτός από τις χρεώσεις ανάληψης και διαπραγμάτευσης, η χρήση του Bitcoin για την αγορά του Cardano είναι πραγματικά απλή και επιτρέπει στους εμπόρους να χρησιμοποιούν μια σειρά διαφορετικών επιλογών πληρωμής.

Αγορά Bitcoin και διαπραγμάτευση για Cardano στις ΗΠΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin εντός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να το χρησιμοποιήσετε Νομισματική βάση. Ιδρύθηκε το 2012, το Coinbase υπήρξε από τις πρώτες μέρες της κρυπτογράφησης και έχουν ένα φοβερό ιστορικό χωρίς σημαντικές παραβιάσεις. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά αν ληφθούν υπόψη ότι ορισμένες εξαιρετικά δημοφιλείς ανταλλαγές όπως ο Binance έχουν παραβιαστεί.

Η ασφάλεια δεν είναι όμως το μοναδικό σημείο πώλησης της Coinbase. Αυτό που κάνει το Coinbase τόσο δημοφιλές είναι το απλό περιβάλλον χρήστη. Το Crypto είναι γνωστά περίπλοκο, αλλά η Coinbase έχει καταστήσει στόχο τους να κάνουν όσο το δυνατόν πιο απλή την αγορά Bitcoin. Δέχονται τραπεζικά εμβάσματα, τραπεζικές μεταφορές και χρεωστικές κάρτες ως επιλογές πληρωμής.

Όταν αγοράζετε Bitcoin στο Coinbase με τραπεζικό έμβασμα, μπορεί να χρειαστούν τέσσερις ή πέντε ημέρες για την εκκαθάριση των χρημάτων. Εάν θέλετε να αποσύρετε αμέσως το Bitcoin και να το στείλετε σε ένα πορτοφόλι σε άλλη ανταλλαγή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με χρεωστική κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στείλετε το Bitcoin σε άλλο χρηματιστήριο και να το ανταλλάξετε για το Cardano ADA εντός μιας ώρας.

Ανταλλαγές Crypto με ζεύγη συναλλαγών Cardano

Δεδομένου ότι το Cardano είναι ένα δημοφιλές νόμισμα με καλή αναγνώριση ονόματος, το υποστηρίζουν αρκετές ανταλλαγές. Οι ανταλλαγές όπως το OKEx, το Huobi, το KuCoin και το Bittrex έχουν όλα ζεύγη συναλλαγών ADA.

Υπάρχουν επίσης και άλλες ανταλλαγές που υποστηρίζουν τις συναλλαγές ADA, αλλά είναι σημαντικό να διερευνήσετε προσεκτικά ένα χρηματιστήριο πριν κάνετε συναλλαγές σε αυτό. Μόλις στείλετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση σε μια ανταλλαγή δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό σας. Η ανταλλαγή μπορεί να παγώσει τις αναλήψεις ανά πάσα στιγμή, για νόμιμο λόγο ή όχι. Όπως πηγαίνει το διάσημο αξίωμα στο crypto, "όχι τα κλειδιά σας, όχι τα νομίσματά σας."

Αγορά Bitcoin και διαπραγμάτευση για Cardano διεθνώς

Εάν θέλετε να μάθετε πού μπορώ να αγοράσω το Cardano εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, στην πραγματικότητα το Coinbase εξακολουθεί να είναι ίσως η καλύτερη επιλογή καθώς λειτουργούν στο περισσότερο από 100 χώρες. Το CoinMama είναι επίσης μια εξαιρετική ανταλλαγή για τους Ευρωπαίους που θα ήθελαν να αγοράσουν το Cardano ως επένδυση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η CoinMama δέχεται διάφορους τύπους πληρωμής, διευκολύνοντας τη λήψη ADA.

Οι λάτρεις της ασιατικής κρυπτογράφησης μπορεί να θέλουν να θεωρήσουν το Binance, το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο (ανά όγκο συναλλαγών) στον κόσμο. Ενώ οι Αμερικανοί απαγορεύονται να χρησιμοποιούν το Binance (το διεθνές χρηματιστήριο, όχι την έκδοση των ΗΠΑ), οι έμποροι κρυπτογράφησης στις περισσότερες ασιατικές χώρες μπορούν να εγγραφούν και να αγοράσουν Bitcoin με fiat.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια ανταλλαγή για να αγοράσετε Bitcoin (ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση) είναι να κοιτάξετε στο CoinMarketCap κάτω από το τμήμα ζεύγη αγοράς. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανταλλαγή, τόσο πιθανότερο είναι να υποστηρίξουν μια μεγάλη ποικιλία ζευγών συναλλαγών fiat.

Πώς να αγοράσετε το Cardano τοπικά

Θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το Cardano με μετρητά; Είναι αρκετά απλό, στην πραγματικότητα μοιάζει λίγο με τη χρήση της μεθόδου Bitcoin. Το πρόβλημα για τους λάτρεις του Cardano είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να αγοράσετε το Cardano απευθείας με μετρητά. Αυτό που είναι δυνατό, ωστόσο, είναι να αγοράσετε Bitcoin ή Ethereum με μετρητά και, στη συνέχεια, να το μετατρέψετε σε Cardano.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους είναι να χρησιμοποιήσετε Τοπικό Bitcoin. Σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δυνατό να συνδεθείτε με έναν πωλητή και να τον συναντήσετε τοπικά για να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά. Βεβαίως, αυτή είναι συνήθως μια βιώσιμη επιλογή για εμπόρους κρυπτογράφησης που ζουν σε μεγάλες πόλεις. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως ΤοπικόCryptos που επιτρέπει τραπεζικές μεταφορές, ακόμη και PayPal.

Φυσικά, όπως με όλα τα άλλα στο crypto, είναι σημαντικό να κάνετε το δικό σας δέουσα επιμέλεια. Διαβάστε προηγούμενες κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι το άτομο με το οποίο συναλλάσσεστε δεν είναι απατεώνας. Επίσης, μην κάνετε συναλλαγές με οποιονδήποτε έχει νέο λογαριασμό.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή, επίσης, για άτομα που θα ήθελαν να αγοράσουν κρυπτογράφηση τοπικά. Bisq είναι μια ανερχόμενη αποκεντρωμένη ανταλλαγή που διευκολύνει τις τοπικές συναλλαγές, καθώς και τις συναλλαγές κρυπτογράφησης μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Πώς να φυλάσσετε το Cardano

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν πού να αποθηκεύσουν το Cardano αφού το αγοράσουν. Έχουν ακούσει ότι δεν είναι συνετό να διατηρείτε το κρυπτογράφηση ADA σε ένα πορτοφόλι ανταλλαγής, αλλά δεν είναι σίγουροι τι είναι το πιο ασφαλές πορτοφόλι. Ευτυχώς, δεν είναι τόσο δύσκολο να αποθηκεύσετε το Cardano με ασφάλεια!

Το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύσετε το Cardano ADA είναι σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως Καθολικό Nano S ή α Μοντέλο Trezor. Αυτά τα πορτοφόλια υλικού έχουν περίπου το μέγεθος μιας μονάδας αντίχειρα USB και αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό. Είναι ένας εξαιρετικά προσιτός τρόπος για τον μέσο επενδυτή κρυπτογράφησης να αποθηκεύει με ασφάλεια την κρυπτογράφηση ADA.

Το κύριο χαρακτηριστικό ασφαλείας ενός πορτοφολιού υλικού είναι ότι μια συναλλαγή δεν μπορεί να εγκριθεί ψηφιακά. Δηλαδή, πριν από την αποστολή των νομισμάτων, πρέπει να πατηθεί ένα φυσικό κουμπί στη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπορος κρυπτογράφησης μπορεί να συνδέσει το πορτοφόλι του υλικού του στον υπολογιστή με τον μεγαλύτερο ιό στον κόσμο και το Cardano θα είναι ασφαλές.

Ενώ μερικοί άνθρωποι διστάζουν να πληρώσουν για ένα πορτοφόλι υλικού, η ατυχής αλήθεια είναι ότι η κλοπή κρυπτογράφησης είναι ανεξέλεγκτη και ένα Ledger ή Trezor είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να προστατεύσετε την επένδυσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πορτοφόλια υλικού, ανατρέξτε στο αυτός ο χρήσιμος οδηγός.

Χρήση επιτραπέζιου πορτοφολιού

Ένας άλλος τρόπος αποθήκευσης του νομίσματος ADA είναι με το πορτοφόλι της επιφάνειας εργασίας. Αυτό είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι μόνο και ενώ δεν είναι τόσο ασφαλές όσο ένα πορτοφόλι υλικού, είναι φθηνότερο και μπορεί να είναι πολύ ασφαλές αρκεί να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα.

Μια καλή επιλογή είναι η Πορτοφόλι Daedalus. Αυτό είναι το πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα της Cardano, σχεδιασμένο για μέγιστη ασφάλεια και ευελιξία. Με τη δυνατότητα επιλογής προσαρμοσμένων θεμάτων καθώς και εγκατάστασης προσθηκών, το Daedalus είναι ένα εξαιρετικό πορτοφόλι Cardano ADA. Φυσικά είναι δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για όσους έχουν προϋπολογισμό.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί όσον αφορά την ασφάλεια του Cardano (ή την ασφάλεια για οποιοδήποτε κρυπτογράφηση) είναι να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση πορτοφολιού στην οποία στέλνετε τα νομίσματα. Αν και δεν είναι τόσο συνηθισμένο, υπάρχει έναν ιό υπολογιστή που αντικαθιστά τις διευθύνσεις κρυπτογράφησης που είναι αποθηκευμένες στο πρόχειρο με διαφορετική διεύθυνση.

Δηλαδή, αν αντιγράψετε μια διεύθυνση και έπειτα την επικολλήσετε κάπου αλλού, ο ιός θα αντικαταστήσει τη διεύθυνση έτσι ώστε τα χρήματα να σταλούν στον χάκερ. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση πορτοφολιού προτού πατήσετε το κουμπί αποστολής.

Βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας για την αποθήκευση του Cardano

Είτε πρόκειται για ένα πορτοφόλι υλικού είτε για επιτραπέζιους υπολογιστές, όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό, θα εμφανιστεί μια φράση 12 ή 24 λέξεων. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτής της φράσης σπόρου. Σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση στο κρυπτογραφικό σας πορτοφόλι (πυρκαγιά, πλημμύρα, κλοπή κ.λπ.), η φράση θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα χρήματά σας.

Ωστόσο, δύο πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Διατηρείτε πάντα το αντίγραφο ασφαλείας της φράσης σας σε ξεχωριστή φυσική τοποθεσία από εκείνη όπου αποθηκεύεται το πορτοφόλι υλικού ή λογισμικού (υπολογιστής). Με αυτόν τον τρόπο κάτι σαν φωτιά δεν μπορεί να καταστρέψει τις κρυπτογραφικές σας εκμεταλλεύσεις.

Δεύτερον, γράψτε πάντα τη φράση σπόρου σας σε χαρτί και φτιάξτε αντίγραφα με το χέρι. Μην αποθηκεύετε ποτέ τη φράση σπόρου σας οπουδήποτε στον υπολογιστή σας ή στο email σας. Όλα αυτά μπορούν να χακαριστούν και εάν ένας εισβολέας πάρει τα χέρια του στη φράση του σπόρου σας, μπορεί να πάρει ολόκληρο το Cardano σας.

Cardano: 2021’s Next Big Cryptocurrency

Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς να αγοράσουν το Cardano για καλό λόγο: είναι ένα πολλά υποσχόμενο έργο κρυπτογράφησης. Συχνά, η επιτυχία ενός έργου μπορεί να εξαρτάται από το άτομο που το ηγείται. Με Τσαρλς Χόσκινσον με τίτλο Cardano το μέλλον φαίνεται λαμπρό. Είναι ειλικρινής υποστηρικτής της κρυπτογράφησης και το τέλειο άτομο που πιέζει για τη μαζική υιοθέτηση του ADA.

Επίσης, ενώ η Ethereum εργάζεται στο Proof of Stake (POS), η λύση τους ενδέχεται να μην είναι πλήρως διαθέσιμη για άλλα δύο χρόνια. Στον κόσμο του blockchain, όπου η ανάπτυξη συμβαίνει όλο το εικοσιτετράωρο, τα δύο χρόνια είναι σαν μια δεκαετία. Ο Cardano, από την άλλη πλευρά, έχει ήδη το Μηχανισμός συναίνεσης Ouroboros που πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση POS.

Με το 2021 να διαμορφώνεται το έτος κρυπτογράφησης, είναι η καλύτερη στιγμή για αγορά. Εάν πιστεύετε στο Cardano είναι καλή ιδέα να αγοράσετε μερικά πριν οι τιμές αυξηθούν. Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε κέρμα ADA δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην επενδύσετε.

Τέλος, σαν ένα μικρό μπόνους, μη διστάσετε να το δείτε οπτικός εξερευνητής μπλοκ Bitcoin που δημιούργησε η IOHK (μητρική εταιρεία της Cardano). Είναι πιθανώς ο πιο κομψός εξερευνητής μπλοκ που δημιουργήθηκε ποτέ και αποτελεί πραγματική απόδειξη για τη δημιουργική και κωδικοποιητική ικανότητα της ομάδας του Cardano. Ο έξυπνος πόλεμος των συμβάσεων έχει τελειώσει και δεν θα ήταν συνετό να διαγράψουμε τον Cardano ακόμα. θα μπορούσε κάλλιστα να αποδείξει την επένδυση μιας ζωής.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me