Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Υποστηριζόμενα νομίσματα και κρυπτονομίσματα του KeepKey Wallet (Ενημέρωση 2021)

Υποστηριζόμενα νομίσματα Keppkey

Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ασφάλειά τους καθώς πλησιάζει μια άλλη bull bull. Καθώς οι επενδυτές δημιουργούν το χαρτοφυλάκιό τους, θα πρέπει να πάρουν ένα πορτοφόλι υλικού για να φυλάξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να τα διατηρήσουν ασφαλή, πορτοφόλι που υποστηρίζει όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι το κλειδί.

Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια στην αγορά, που καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών ομάδων ανθρώπων και τα περισσότερα υποστηρίζουν διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία από τα άλλα, τα οποία μπορούν να κάνουν τους πιθανούς πελάτες αναποφάσιστοι στην επιλογή του πορτοφολιού που τους ταιριάζει. Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για εσάς.

Κλειδί

Το KeepKey είναι ένα από τα 3 πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού στην αγορά, μαζί με το TREZOR και το Ledger. Το πορτοφόλι υλικού KeepKey κυκλοφόρησε το 2015 και προς το παρόν κοστίζει 79 $. Παρόλο που είναι ένα από τα φθηνότερα στην αγορά, προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά. Η εταιρεία ήταν αποκτήθηκε από το ShapeShift το 2017, ο οποίος πρόσθεσε αμέσως πρόσβαση στην ανταλλαγή τους απευθείας από το KeepKey, επιτρέποντας στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα χωρίς να αποκαλύπτουν ποτέ τα ιδιωτικά τους κλειδιά στο διαδίκτυο.

Τα κρυπτονομίσματα υποστηρίζονται από το KeepKey

Υποστήριξη του KeepKey νομισμάτων

Το KeepKey υποστηρίζει εγγενώς την αποστολή και λήψη 7 κρυπτονομισμάτων, τα οποία είναι:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • Bitcoin χρυσό
 • Παύλα
 • Dogecoin
 • Litecoin
 • συν 30 επιπλέον μάρκες ERC20

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των υποστηριζόμενων νομισμάτων

Σε αντίθεση με τα TREZOR και Ledger, τα οποία υποστηρίζουν πάνω από 100 ψηφιακά στοιχεία, το KeepKey υποστηρίζει μόνο μια χούφτα. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για τους μινιμαλιστές Bitcoin, καθώς και για τους κατόχους των άλλων 6 κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το KeepKey, αλλά θέτει πρόβλημα για εκείνους που θέλουν να διαφοροποιηθούν περαιτέρω. Για το λόγο αυτό, το KeepKey έχει ενσωματωμένη υποστήριξη ERC20 και τώρα προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης πάνω από 30 διακριτικών ERC20.

Υποστήριξη ERC20 Token

Μετά από χρόνια χρηστών που ζητούν υποστήριξη ERC20 σε διάφορα φόρουμ, το KeepKey αποφάσισε τελικά να το εφαρμόσει. Υποστηρίζει πλέον πάνω από 30 μάρκες ERC20, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων όπως:

 • Augur (REP)
 • Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)
 • Binance Coin (BNB)
 • Civic (CVC) Crypto.com
 • Γνώση (GNO)
 • Γκόλεμ (GNT)
 • ICONOMI (ICN)
 • OmiseGO (OMG)
 • Qtum (QTUM)
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

Τα διακριτικά ERC20 είναι κρυπτονομίσματα που ακολουθούν τους κανόνες του Ethereum Πρωτόκολλο ERC20. Η αποστολή οποιουδήποτε ποσού διακριτικού ERC20 σε άλλο πορτοφόλι απαιτεί από τον αποστολέα να έχει αρκετό Ether για να καλύψει τα έξοδα συναλλαγής. ο τέλη συναλλαγής υπολογίζονται από την πολυπλοκότητα της συναλλαγής. Αυτή η εσωτερική τιμή Ether ονομάζεται “Gas”.

Άλλη υποστήριξη νομισμάτων

Το πορτοφόλι KeepKey χρησιμοποιείται για την υποστήριξη Testnet και Namecoin, ωστόσο η υποστήριξη για αυτά καταργήθηκε. Το KeepKey σκοπεύει επίσης να προσθέσει υποστήριξη σε περισσότερα κρυπτονομίσματα, καθώς πολλοί χρήστες ζητούν υποστήριξη Ripple (XRP).

Υποστήριξη XRP

Shapeshift Integration

Η ShapeShift απέκτησε το KeepKey το 2017 και έκτοτε η δυνατότητα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων έχει εφαρμοστεί. Το Shapeshift πρόσθεσε επίσης μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες του KeepKey να διαχειρίζονται τα χρήματα στο keepkey μέσω της πλατφόρμας shapeshift χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το KYC / AML (έως ότου θέλουν να κάνουν εμπόριο). Εκτός από την ευκολία, αυτή η δυνατότητα βελτιώνει την ασφάλεια, καθώς τα ιδιωτικά κλειδιά του χρήστη δεν εκτίθενται ποτέ στο Διαδίκτυο.

Ποια λειτουργικά συστήματα υποστηρίζουν το KeepKey?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KeepKey σε υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Η εφαρμογή Chrome του Keepkey είναι επίσης διαθέσιμη σε καθένα από αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Όσον αφορά την υποστήριξη κινητών τηλεφώνων, το KeepKey το επιτρέπει μέσω της εφαρμογής MyCellium. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το KeepKey συνδέεται στο τηλέφωνο μέσω καλωδίου προσαρμογέα OTG. Εάν η κινητή συσκευή δεν υποστηρίζει ή δεν μπορεί να συνδεθεί στο καλώδιο OTG, ο χρήστης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το KeepKey on με αυτήν τη συσκευή.

Το Keepkey υποστηρίζεται από:

 • Παράθυρα

 • Μακ

 • Linux

 • Chrome (επέκταση προγράμματος περιήγησης)

 • Υποστήριξη για κινητά μέσω της εφαρμογής Mycellium

Αυξήστε την ασφάλεια Keepkey με ένα Billfodl

Για να βελτιώσετε την ασφάλεια κάθε πορτοφολιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μπιλφόντλ. Το Keepkey σας επιτρέπει αντιγράφων ασφαλείας το πορτοφόλι σας με αυτό που είναι γνωστό ως «σπόρος ανάκτησης», μια φράση 12 έως 24 λέξεων που εισάγετε κατά την προετοιμασία ενός νέου πορτοφολιού, εάν πρέπει να ανακτήσετε τα χρήματά σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Αυτό μοιάζει με ένα κλειδί-κλειδί:

Σπόρος ανάκτησης στο Keepkey

Οι περισσότεροι χρήστες αποθηκεύουν τους 12 σπόρους του Keepkey σε ένα κομμάτι χαρτί, αλλά το χαρτί (όπως τα ηλεκτρονικά) είναι πολύ ευάλωτο σε πυρκαγιά και πλημμύρα.

Το Billfodl είναι το πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό αντίγραφο ασφαλείας για τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά σήμερα, που περιέχει μια μονάδα κοπής λέιζερ κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316 και ένα σύνολο πλακιδίων με διάφορους χαραγμένους αριθμούς και γράμματα. Χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα πλακίδια, αναδημιουργείτε τον σπόρο που σας δόθηκε κατά τη δημιουργία του πορτοφολιού σας και στη συνέχεια κρύψτε τη μονάδα κάπου ασφαλής έως ότου χρειαστεί. Ρίξτε μια ματιά στο Billfodl και κοιμηθείτε σαν ένα μωρό γνωρίζοντας ότι οι κρυπτογραφικές σας αποθήκες είναι ασφαλείς.

Περίληψη

Το KeepKey είναι ανταγωνιστής στα πορτοφόλια υλικού TREZOR και Ledger. Κάθε ένα από αυτά τα 3 πορτοφόλια έχει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και μειονεκτήματά του. Ενώ το KeepKey δεν υποστηρίζει τόσα κρυπτονομίσματα όσο και τους ανταγωνιστές του, προσφέρει μια ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζεται από το ShapeShift καθώς και πολλές άλλες δυνατότητες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me