Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οι καλύτερες επιλογές Litecoin (LTC) Mining Pool το 2019

Πισίνα εξόρυξης Litecoin

Το Litecoin είναι σήμερα το έκτο μεγαλύτερο crypto στην αγορά, οπότε φυσικά είναι ένα πολύ περιζήτητο crypto για εξόρυξη. Αν θέλετε να εξορύξετε το Litecoin με ελάχιστους υπολογιστικούς πόρους, δείτε τη λίστα μας για να βρείτε την καλύτερη πισίνα εξόρυξης Litecoin για εσάς.

Κριτήρια για την επιλογή ενός ορυχείου εξόρυξης

Πριν μπείτε στη λίστα μας, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ορισμένους παράγοντες:

Αμοιβές: μια πισίνα εξόρυξης Litecoin έχει συνήθως χρεώσεις περίπου 1-2%, αλλά χαμηλότερη χρέωση σημαίνει περισσότερα κέρδη που απομένουν για εσάς.

Φήμη: θα θέλατε μια ομάδα με αξιόπιστη φήμη στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες απάτης που εξαντλούνται με τα χρήματα των πελατών. Κάντε την έρευνά σας επιμελώς πριν μπείτε σε μια ομάδα εξόρυξης.

Κατακερματισμένη ισχύς: δεν πρέπει να βρίσκεστε σε μια πισίνα που έχει ελαφρώς περισσότερη ισχύ κατακερματισμού από εσάς. Θα θελήσετε να επιλέξετε μια πισίνα που έχει ένα σημαντικό hashrate για να εξορύξετε περισσότερα μπλοκ και να έχετε μια συνεπή πληρωμή.

Τοποθεσία διακομιστή: όσο πιο κοντά οι διακομιστές βρίσκονται στη φυσική σας τοποθεσία, τότε θα αντιμετωπίσετε λιγότερο καθυστέρηση.

Λειτουργία: εάν οι διακομιστές αφιερώσουν περισσότερο χρόνο εκτός σύνδεσης, όλοι οι ανθρακωρύχοι στην ομάδα θα χάσουν χρήματα και δεν θα βρεθούν και θα προστεθούν νέα μπλοκ στο blockchain.

Ελάχιστη πληρωμή: Όσο υψηλότερο είναι το όριο πληρωμής, τόσο περισσότερο θα πρέπει να περιμένετε να αποσύρετε τα κέρδη σας.

Μέγεθος πισίνας: αν και δεν υπάρχουν δεξαμενές εξόρυξης που βρίσκονται κοντά στο 51% του συνολικού ποσοστού κατακερματισμού του δικτύου, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση των μεγαλύτερων δεξαμενών εξόρυξης για να αποτρέψετε την απόσυρση οποιουδήποτε από το όριο του 51%.

Σύστημα πληρωμών: υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μια ομάδα εξόρυξης Litecoin επιβραβεύει τους χρήστες της. Ακολουθούν μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα πληρωμής:

  • PPS – Πληρωμή ανά μετοχή. Κάθε υποβαλλόμενη μετοχή αξίζει ένα συγκεκριμένο ποσό LTC.
  • SMPPS – Κοινόχρηστο μέγιστο ποσό ανά μετοχή. Παρόμοια με την πληρωμή ανά μετοχή, αλλά ποτέ δεν πληρώνει περισσότερα από ό, τι κερδίζει η ομάδα.
  • ESMPPS – Αντισταθμισμένη μέγιστη πληρωμή ανά μετοχή. Παρόμοιο με το SMPPS, αλλά ισορροπεί τις πληρωμές μεταξύ των ανθρακωρύχων.
  • CPPSRB – Περιορισμένη πληρωμή ανά μετοχή με πρόσφατη πληρωμή.
  • Αναλογικά – Οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν την ανταμοιβή αναλογικά με το πόσες μετοχές έχουν βρει καθένας από αυτούς.
  • PPLNS – Πληρωμή ανά τελευταία μετοχή N. Όπως αναλογικό, αλλά βασίζεται στις τελευταίες μετοχές Ν, ανεξάρτητα από στρογγυλά όρια.
  • Βαθμολογία – Σύστημα βασισμένο σε βαθμολογία: μια αναλογική ανταμοιβή, αλλά αξιολογείται από τη στιγμή της υποβολής. Αυτό σημαίνει ότι οι μεταγενέστερες μετοχές αξίζουν πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες μετοχές.

Τώρα που γνωρίζετε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε για να αποκτήσετε την καλύτερη πισίνα Litecoin, ας συνεχίσουμε με τη λίστα μας:

LitecoinPool.org

LitecoinPool είναι μια μεγάλη δεξαμενή εξόρυξης Litecoin, και είναι επίσης η παλαιότερη στον κλάδο. Το pool ιδρύθηκε το 2011 από έναν από τους κύριους προγραμματιστές της Litecoin, ο οποίος είναι γνωστός ως Pooler, ο οποίος είναι επίσης ο συντηρητής του πακέτου λογισμικού cpuminer.

Λόγω της συνεργασίας του με το έργο Litecoin, έγινε γρήγορα μια από τις πιο αξιόπιστες δεξαμενές εξόρυξης LTC στον χώρο κρυπτογράφησης. Το 2012, η ​​ομάδα ανήκε στο 40% της ισχύος κατακερματισμού Litecoin. Την ίδια χρονιά, το LitecoinPool.org έγινε το πρώτο pool που χρησιμοποίησε μετοχές μεταβλητής δυσκολίας, το οποίο αργότερα ονομάστηκε «vardiff» από τα Bitcoin pools. Αυτό το σύστημα επέτρεψε στους ανθρακωρύχους να μειώσουν ριζικά τη χρήση του εύρους ζώνης του δικτύου τους. Η πισίνα ήταν επίσης μεταξύ των πρώτων που ενσωμάτωσαν ασφαλή εξόρυξη μέσω συνδέσεων Stratum με κρυπτογράφηση TLS, ένα μέτρο ασφαλείας κατά των επιθέσεων man-in-the-middle.

Οι ανταμοιβές κατανέμονται σύμφωνα με το σύστημα pay-per-share (PPS), που σημαίνει ότι η ομάδα θα είναι πάντα αποτελεσματική για την εργασία σας, ακόμη και αν το μπλοκ δεν έχει ολοκληρωθεί. Υποστηρίζεται επίσης η συγχώνευση εξόρυξης με πολλά altcoins, με την πληρωμή να πραγματοποιείται σε LTC.

Οι διακομιστές διανέμονται σε οκτώ γεωγραφικά διαφορετικές περιοχές, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρακωρύχους από διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου να εξορύσσουν αποτελεσματικά. Δεν χρεώνονται τέλη ούτε για αυτόματες πληρωμές ούτε για μη αυτόματες πληρωμές.

Το μειονέκτημα είναι ότι τώρα πρέπει να λάβετε έγκριση για να μπορέσετε να εγγραφείτε στο LitecoinPool.org.

μέσω BTC

βιώσιμοςΗ δεύτερη μεγαλύτερη πισίνα εξόρυξης Litecoin μετά το LitecoinPool.org είναι μέσω BTC. Δεν υποστηρίζει μόνο την εξόρυξη Litecoin, αλλά και την εξόρυξη Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash και Nervos Network (CKB)..

Η viaBTC ξεκίνησε αρχικά να λειτουργεί ως ομάδα εξόρυξης Bitcoin τον Ιούνιο του 2016, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε την επιλογή Litecoin τον Ιανουάριο του 2017. Λόγω της ευελιξίας της, είναι η καλύτερη ομάδα Litecoin για όσους θέλουν να εξορύξουν πολλά νομίσματα.

Η viaBTC προσφέρει στους ανθρακωρύχους δύο συστήματα πληρωμών: τη μέθοδο πληρωμής PPS και το pay-per-last-n-share (PPLNS), ένα άλλο δημοφιλές μοντέλο ανταμοιβής που χρησιμοποιείται από ορυχεία εξόρυξης. Δεν χρεώνονται τέλη για συναλλαγές, ωστόσο, χρεώνεται 4% για πληρωμές PPS και 2% για πληρωμές PPLNS για συντήρηση. Υπάρχει επίσης Solo mode, όπου οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν όλες τις ανταμοιβές για τα μπλοκ που παράγονται. Η χρέωση που ισχύει είναι 1%.

Υποστηρίζεται συγχωνευμένη εξόρυξη, πληρώνοντας 2000 DOGE για κάθε 1 LTC που έχετε ορυχείο, 1 SYS για κάθε BCH που εξορύσσεται και 2 NMC, 5 SYS, 0.1 EMC, 1 ELA για ένα εξορύσσεται BTC. Οι υπηρεσίες εξόρυξης cloud ενσωματώνονται επίσης σε αυτήν την ομάδα.

Prohashing

Αποτέλεσμα εικόνας για prohashing

Prohashing είναι μια δέκα κορυφαία δεξαμενή εξόρυξης Litecoin ως προς το μέγεθος του κατακερματισμού. Η πισίνα ξεκίνησε από τρεις μηχανικούς τον Αύγουστο του 2014.

Μπορείτε επίσης να εξορύξετε άλλα cryptos εκτός από το Litecoin, όπως άλλα νομίσματα Scrypt, που υποστηρίζουν την εξόρυξη αλγορίθμων SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 και x11.

Οι ανταμοιβές κατανέμονται σύμφωνα με το μοντέλο πληρωμής PPS και μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο νόμισμα θέλετε να λάβετε την πληρωμή σας, ανεξάρτητα από το νόμισμα που έχετε εξορύξει.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να επιλέξετε πληρωμές σε δολάρια ΗΠΑ. Δεν χρεώνονται χρεώσεις συναλλαγής και πληρωμής, μόνο μια σταθερή χρέωση 4,99% που εφαρμόζεται για όλες τις δυνατότητές τους, όπως η συντήρηση. Αυτό κάνει το Prohashing την πιο ακριβή πισίνα εξόρυξης Litecoin.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αυτόματης εξόρυξης, η οποία θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη κατακερματισμού σας για να εξορύξει το πιο κερδοφόρο νόμισμα εκείνη την εποχή, καθιστώντας την την καλύτερη δεξαμενή Litecoin για εύκολη εξόρυξη.

Πολλαπλό

πολλαπλόΠολλαπλό είναι μια ομάδα πολλαπλών νομισμάτων που υποστηρίζει την εξόρυξη Litecoin, Dogecoin και Verge, με πληρωμές ανθρακωρύχων που πραγματοποιούνται σε LTC. Το Multipool υποστηρίζει την εξόρυξη περισσότερων από 30 κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των νομισμάτων που βασίζονται σε αλγόριθμους X11 και SHA256.

Δεν υπάρχουν τέλη ανάληψης όταν πληρούται το ελάχιστο όριο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη θύρα Litecoin για συγχωνευμένη εξόρυξη για ταυτόχρονη εξόρυξη Litecoin και Dogecoin, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την ισχύ κατακερματισμού σας.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν η λίστα μας με τις καλύτερες δεξαμενές εξόρυξης Litecoin που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παραγωγή LTC. Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε ήταν χρήσιμες σε εσάς και τις προσπάθειές σας για εξόρυξη.

Προτεινόμενη εικόνα: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me