Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner
Related Posts

Το Marco Coino Proves BCH απέτυχε

Πίσω στις πρώτες μέρες του Bitcoin, υπήρχαν μόνο λίγοι έξυπνοι άνθρωποι που αναγνώρισαν τις δυνατότητες στο νόμισμα. Ωστόσο, καθώς το νόμισμα έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα και περισσότεροι άνθρωποι κατέχουν bitcoin, έχει ξεκινήσει μια κίνηση για την αποκέντρωση του νομίσματος.

Νόμισμα λογότυπου Bitcoin

Με ένα μόνο πρόβλημα.

Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα είναι γρήγορες, αλλά οι συναλλαγές με bitcoin είναι αργές. Η Visa μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 1700 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και επεξεργάζεται σχεδόν 150 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα.

Το Bitcoin μπορεί να επεξεργαστεί επτά.

Όχι επτά χιλιάδες. Όχι επτά εκατομμύρια. Αλλά επτά συναλλαγές το δευτερόλεπτο. Αυτό προσθέτει πάνω από 600.000 συναλλαγές την ημέρα.

Ήταν, με πολλούς τρόπους, η επόμενη εξέλιξη του bitcoin ως παγκόσμιο νόμισμα.

Εμφανίστηκαν κατάλογοι εμπόρων Bitcoin Cash όπως ο Marco Coino, για να ενημερώσουν τους χρήστες πού θα μπορούσαν να ξοδέψουν το Bitcoin Cash.

Bitcoin, πιστωτική κάρτα και τερματικό

Συλλέγοντας πληροφορίες που δημιουργούνται από τον χρήστη, ο Marco Coino δείχνει πού μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο BCH και για λίγο έμοιαζε με πολλά υποσχόμενα.

Οι υποστηρικτές της BCH χαιρέτισαν αυτό ως την αναπόφευκτη άνοδο και επιτυχία της BCH σε όλο τον κόσμο.

Πού πήγαν όλα λάθος?

Το οροπέδιο Marco Coino

Στην αρχή, φαινόταν ότι ο Marco Coino θα μπορούσε να βοηθήσει την ευρεία αποδοχή της BCH ως διεθνούς νομίσματος.

Φόντο blockchain με παγκόσμιο χάρτη

Ο κατάλογος εμπόρων Bitcoin Cash φαινόταν έτοιμος και πρόθυμος να είναι ένας κεντρικός κόμβος για κοινή χρήση δεδομένων και οι αριθμοί φαινόταν πολλά υποσχόμενοι.

Ωστόσο, πίσω από τα παρασκήνια, όλα δεν πήγαιναν καλά.

Οι χρήστες ανέφεραν ότι περιμένουν πάνω από τρεις μήνες για να δουν την έγκριση των επιχειρήσεων τους – εάν ήταν καθόλου. Και ενώ η BCH απογειώθηκε στην Ιαπωνία και το Βόρειο Κουίνσλαντ, άλλα μέρη του κόσμου έμειναν πολύ πίσω.

Bitcoin έννοια σιλουέτα επιχειρηματιών πάνω από παγκόσμιο χάρτη

Στην Ευρώπη, η Σλοβενία ​​έχει τον υψηλότερο αριθμό ακινήτων που δέχονται BCH με πάνω από 500 – αλλά στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ευρώπη, δεν υπάρχουν καν 100 προμηθευτές.

Αποτυχία της ανάγκης για ταχύτητα

Οι ενημερώσεις στην εφαρμογή διαρκούν πολλές ημέρες και όταν ολοκληρωθούν, συχνά δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά ή αποθέτουν ζωτικές πληροφορίες.

Χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων,

Ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι επιχειρήσεις μειώνεται όταν μετά από μήνες, εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στον κατάλογο.

Όταν το BCH εισήχθη ως ταχύτερη εναλλακτική λύση Bitcoin, Ο Marco Coino δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αρχική υπόσχεση του BCH.

Εκτός των ευαγγελιστών της BCH, οι άνθρωποι είναι απίθανο να ξοδέψουν το χρόνο και την προσπάθεια να υποστηρίξουν το νόμισμα.

Ζητήματα ασφάλειας του Marco Coino

Ακόμα πιο ανησυχητικό από τις καθυστερήσεις είναι τα πιθανά ζητήματα ασφάλειας και ασφάλειας που σχετίζονται με τον Marco Coino.

Ο άνθρωπος αγγίζει μια οθόνη που δημιουργεί δεδομένα

Ένας χρήστης ανέφερε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα νωρίς το πρωί από κάποιον που προσπαθούσε να επιβεβαιώσει την καταχώρισή του από κάποιον που κατάρα και εξέδωσε παράξενες απειλές.

Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι καθημερινό, αυτό συνέβη ακόμη και μία φορά αρκεί για να αμφισβητήσει τη νομιμότητα του BCH.

Ο Marco Coino επισημαίνει τα προβλήματα με το BCH

Για να αποδείξει η BCH μια βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι άλλων νομίσματα, πρέπει να είναι προσβάσιμο, αξιόπιστο και ασφαλές. Και στις τρεις κατηγορίες, ο Marco Coino απέτυχε.

Ψηφιακή κρυπτογράφηση νομισμάτων κρυπτογράφησης Bitcoin

Με την καλύτερη βούληση στον κόσμο και με όλα τα οφέλη που είχε ο Marco Coino ως πρώτος κατάλογος εμπόρων Bitcoin Cash, φαίνεται να υπάρχει αποσύνδεση μεταξύ των ενθουσιωδών της BCH και του υπόλοιπου κόσμου. Και ο Marco Coino επισημαίνει κάθε πρόβλημα.

Για να ληφθεί σοβαρά υπόψη η BCH παράλληλα με άλλες μορφές συναλλαγών, πρέπει να προχωρήσει πολύ περισσότερο για να αποδείξει τη νομιμότητά της.

Κάθε καθυστέρηση, κάθε ρίσκο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, και κάθε παράνομη επιχείρηση στην πλατφόρμα προκαλεί τεράστια ζημιά στην αξιοπιστία της BCH στο σύνολό της.

Βασικά, και ίσως λίγο σαν τον ίδιο τον BCH, ο Marco Coino προσπάθησε να τρέξει πριν μπορέσουν να περπατήσουν. Χωρίς τα συστήματα και τις διαδικασίες που εφαρμόστηκαν, δεν υπήρχε πρακτικός τρόπος για την κλιμάκωση του καταλόγου εμπόρων Bitcoin Cash.

Παγκόσμιο bitcoin

Η έναρξη μιας διεθνούς επιχείρησης χωρίς το πλαίσιο υποστήριξης έχει – και έχει – προκαλέσει τεράστια και διαρκή ζημιά στη φήμη του Bitcoin Cash.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ο Marco Coino?

Το Marco Coino είναι ένας κατάλογος εμπόρων Bitcoin Cash και δείχνει πού μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο BCH.

Τι σημαίνει το BCH?

Το BCH σημαίνει Bitcoin Cash, το οποίο είναι μια έκδοση altcoin του πιο δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, Bitcoin.

Χρησιμοποιείται το Marco Coino στην Ευρώπη?

Ναι είναι. Η Σλοβενία ​​έχει τον υψηλότερο αριθμό ακινήτων που δέχονται BCH με πάνω από 500 – αλλά στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ευρώπη, δεν υπάρχουν καν 100 προμηθευτές.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ BTC (Bitcoin) και BCH (Bitcoin Cash)?

Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι το μέγεθος μπλοκ (το BCH έχει μέγεθος 8 MB, ενώ το BTC περιορίζεται σε 1 MB).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me