Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner
Related Posts

Δίδυμοι

Contents

Τι είναι οι Δίδυμοι?

Η Gemini, συντομογραφία της Gemini Trust Company, LLC, είναι μια ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας αρχικής σελίδας gemini.com Αρχική σελίδα του Δίδυμου

Χρησιμεύει ως μια εξαιρετικά ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, καθώς και ως πορτοφόλι και θεματοφύλακας. Ως ιδιωτική ανταλλαγή, ο Δίδυμος έχει αναπτυχθεί εκθετικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Στιγμιότυπο οθόνης της λειτουργίας Gemini Pay Σελίδα πληρωμής των Δίδυμων

Σήμερα, βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε μερικά από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, όπως Κράκεν και Coinbase. Ως υπηρεσία λιανικής κρυπτογράφησης, η Gemini επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ξοδεύουν κρυπτονομίσματα σε περισσότερα από 30.000 καταστήματα λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αγοράστε νομίσματα στο Gemini

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης αυτού του συστήματος ανταλλαγής:

Πλεονεκτήματα

 • Έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή κατάλληλη τόσο για νεοεισερχόμενους όσο και για προχωρημένους εμπόρους.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης.
 • Ως ιδιωτικό σύστημα ανταλλαγής, το Gemini διαθέτει άδεια και συνεπώς πολύ αξιόπιστο
 • Μεγάλη ρευστότητα και ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει περισσότερο λόγω πολλών απαιτήσεων επαλήθευσης.
 • Το Gemini διατίθεται μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή κατάλληλη τόσο για νεοεισερχόμενους όσο και για προχωρημένους εμπόρους.
 • Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει περισσότερο λόγω πολλών απαιτήσεων επαλήθευσης.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης.
 • Το Gemini διατίθεται μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών
 • Ως ιδιωτικό σύστημα ανταλλαγής, το Gemini διαθέτει άδεια και συνεπώς πολύ αξιόπιστο
 • Μεγάλη ρευστότητα και ασφάλεια

Ιστορικό Δίδυμοι

Ως εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης, η Gemini ρυθμίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Χάρη σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο κανονισμών, το Gemini θεωρείται ένα ασφαλές στη χρήση ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και θεματοφύλακας.

Ιδρύθηκε το 2014 από τα δίδυμα Cameron και Tyler Winklevoss, εξ ου και το όνομα «Gemini» (που μεταφράζεται σε «δίδυμο» στα λατινικά).

Η Gemini ξεκίνησε τη λειτουργία της στις ΗΠΑ και τελικά επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Ασίας. Η βασική αρχή της ανταλλαγής από την αρχή περιελάμβανε ασφάλεια, ρευστότητα και εμπιστοσύνη.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός gemini.com σχετικά με τη σελίδα Σχετικά με τη σελίδα του Gemini

Τα δίδυμα Winklevoss έχτισαν το δίκτυο ανταλλαγής τους σε τέσσερις πυλώνες: προϊόν, ασφάλεια, αδειοδότηση και συμμόρφωση.

Ο κύριος στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν απλά και διαισθητικά προϊόντα κρυπτογράφησης που θα ήταν τόσο προσιτά στους νεοεισερχόμενους όσο και στους έμπειρους εμπόρους.

Ο κύριος στόχος πίσω από τους Δίδυμους ήταν η συγχώνευση δύο χρηματοοικονομικών κόσμων: τα παλιά νομίσματα fiat και τα νέα, σύγχρονα κρυπτονομίσματα.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός gemini.com Σχετικά με τη σελίδα του Gemini

Μόνο λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία, ο Δίδυμος έγινε ένα γνωστό χρηματιστήριο στον κλάδο των κρυπτογράφησης. Κέρδισε το βραβείο «Best Crypto Exchange» Markets Choice το 2019, και έγινε το πρώτο πιστοποιημένο SOC 2 Type 2 exchange crypto και θεματοφύλακας στον κόσμο.

Είναι η Gemini ασφαλής?

Ψηφιακή ασφάλεια έννοια

Δεδομένου ότι η Gemini προσφέρει ένα θεσμικό επίπεδο υπηρεσιών φύλαξης, θεωρείται ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον για κρυπτονομικά στοιχεία.

Με άλλα λόγια, ναι, το Gemini είναι ασφαλές στη χρήση, αν και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε αυτό το ιδιωτικό χρηματιστήριο.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Gemini είναι πράγματι η πρώτη ανταλλαγή στον κλάδο που πέρασε τα πρότυπα ασφαλείας SOC 2, η οποία λέει αρκετά για την ασφάλεια χρήσης.

Επιπλέον, όλα τα κεφάλαια και τα περιουσιακά στοιχεία που κατατίθενται στο Gemini προστατεύονται από την ασφάλιση FDIC και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η αναγνώριση πολλαπλών υπογραφών που μειώνει τις πιθανές απειλές στον κυβερνοασφάλεια.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Gemini

Δίδυμοι

 • Ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο
 • Πολλές επιλογές πληρωμής και δυνατότητες συναλλαγών
 • Καλή χρηματοδότηση και πολύ ασφαλής – χωρίς αμυχές

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Υπηρεσίες

Η Gemini προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Εφαρμογή Gemini Mobile

Στιγμιότυπο οθόνης ενός gemini.com Ενότητα εφαρμογών για κινητά της Gemini

Η εφαρμογή Gemini για κινητά κυκλοφόρησε το 2018 για να επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τις συναλλαγές τους εν κινήσει. Η εφαρμογή προσφέρει όλες τις ίδιες δυνατότητες και αναλυτικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της επιφάνειας εργασίας.

Με υψηλά επίπεδα ασφάλειας και απλή διεπαφή χωρίς ακαταστασία, η εφαρμογή Gemini επιτρέπει σε εμπόρους με οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας να αποκομίσουν την καλύτερη αξία από τα κρυπτογραφικά τους στοιχεία.

Πορτοφόλι Gemini

Στιγμιότυπο οθόνης ενός gemini.com Σελίδα πορτοφολιού Gemini

Το Gemini προσφέρει ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης σε ασφαλισμένο πορτοφόλι ή σε ασφαλή τοποθεσία εκτός σύνδεσης (κρύα αποθήκευση).

Όλα τα πορτοφόλια Gemini προστατεύονται από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας που πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Το πορτοφόλι Gemini δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή κλαπεί, κάτι που σας λέει αρκετά για τα συστήματα ασφαλείας τους.

Ενεργός έμπορος

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Δυνατότητα ActiveTrader του Gemini

Το Active Trader είναι η προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών της Gemini που προσφέρει πιο σύνθετα εργαλεία συναλλαγών και ανάλυσης για ενεργούς χρήστες. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε από πολλούς τύπους παραγγελιών, να αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένα γραφήματα και πληροφορίες, καθώς και να συμμετέχετε σε δημοπρασίες κερμάτων (δεν συνιστάται για αρχάριους εμπόρους).

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια ποικιλία στρατηγικών συναλλαγών σε ένα γρήγορο και σταθερό περιβάλλον. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η υπηρεσία προσφέρει ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα χρέωσης κατασκευαστή με βάση τον ακαθάριστο όγκο συναλλαγών που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αξία σας.

Επιμέλεια

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Δυνατότητα επιμέλειας Gemini

Η κράτηση Gemini επιτρέπει την ασφαλή και ασφαλή αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη υπηρεσία φύλαξης είναι ρυθμίζεται ως εταιρεία New York State Trust, Ως εκ τούτου, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αποθηκεύονται εδώ είναι πλήρως ασφαλή και ασφαλισμένα.

Η επιμέλεια Gemini επιτρέπει υψηλή ρευστότητα και δυνατότητα πρόσβασης και ανταλλαγής χρημάτων σας όποτε θέλετε. Επί του παρόντος, η υπηρεσία φύλαξης Gemini υποστηρίζει 24 είδη περιουσιακών στοιχείων, παρόλο που υπάρχει πιθανότητα επέκτασης στο μέλλον.

Εκκαθάριση Δίδυμων

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Δυνατότητα εκκαθάρισης των Gemini

Η Gemini προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για ηλεκτρονική εκκαθάριση και ανταλλαγή βιβλίων. Το Gemini Clearing προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση, μαζί με μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που ανταποκρίνεται.

Το καλύτερο για αυτήν την υπηρεσία είναι ότι και τα δύο μέρη που συμμετέχουν σε αυτήν πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις πολιτικές της Gemini KYC και AML για τη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας.

Δολάριο Δίδυμων

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Σελίδα δολαρίων Gemini

Το Gemini Dollar είναι το πρώτο ελεγχόμενο stablecoin στον κόσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους συναλλαγές.

Το Gemini Dollar χρησιμεύει ως μια σύγχρονη έκδοση κρυπτογράφησης του δολαρίου ΗΠΑ με στόχο να φέρει νέα αξία στον ψηφιακό κόσμο.

Το νόμισμα εκδίδεται από την Gemini Trust Company, LLC και υποστηρίζεται από δολάρια ΗΠΑ που κρατούνται στην State Street Bank και την Trust Company.

Το Δολάριο Δίδυμοι είναι πλήρως κλιμακούμενα χρήματα στο Διαδίκτυο που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος σε πολλές καινοτόμες υπηρεσίες.

Gemini Pay

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Σελίδα πληρωμής των Δίδυμων

Τέλος, η υπηρεσία Gemini Pay μετατρέπει το Gemini σε ένα πραγματικό πορτοφόλι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε προϊόντα σε περισσότερα από 30.000 καταστήματα λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα για κινητά και επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με κρυπτογράφηση με ασφαλή τρόπο. Η χρήση του δολαρίου Gemini μέσω του Gemini Pay θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τις διακυμάνσεις των τιμών άλλων νομισμάτων.

Υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής

Ψηφιακή απεικόνιση bitcoin

Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις σε Gemini μπορούν να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας BTC, ETH και Δολάριο ΗΠΑ.

Το Gemini προσφέρει επίσης διάφορους τρόπους πληρωμής για την αγορά αγαθών σε καταστήματα λιανικής μέσω του Gemini Pay, όπως bitcoin, Gemini dollar (GUSD), αιθέρα, litecoin, zcash και bitcoin cash.

Τέλη ανάληψης και διαπραγμάτευσης

Ψηφιακή πληρωμή

Ένα μειονέκτημα όσον αφορά τη χρήση της πλατφόρμας Gemini είναι τα υψηλά τέλη. Η Gemini χρεώνει δύο τύπους τελών: μια χρέωση συναλλαγής για κάθε συναλλαγή που εκτελείται στην πλατφόρμα και μια χρέωση μεταφοράς για κάθε μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε άλλο.

Η χρέωση συναλλαγής ισούται με 0,35% για τους αγοραστές, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Η χρέωση συναλλαγών για κατασκευαστές είναι 0,25% σε αυτήν την πλατφόρμα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Gemini προσφέρει εκπτώσεις στις συναλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις, αν και αυτό είναι μια πολύ σπάνια περίσταση.

λογαριασμούς δολαρίων

Οι μόνοι έμποροι που είναι επιλέξιμοι για εκπτώσεις τελών διαπραγμάτευσης που μειώνουν τις προμήθειες στο 0,03% για τους αγοραστές (και εντελώς δωρεάν για κατασκευαστές) είναι εκείνοι οι έμποροι των οποίων ο όγκος συναλλαγών υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια USD.

Όσον αφορά τα έξοδα μεταφοράς, η Gemini χρεώνει 0,0001 BTC για κάθε ανάληψη. Και πάλι, αυτό είναι σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, καθώς οι περισσότερες άλλες ανταλλαγές χρεώνουν περίπου 0,000812 BTC ανά ανάληψη.

Υποστηριζόμενες χώρες

Ψηφιακή υδρόγειο απεικόνιση

Το Gemini είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες:

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Αυστραλία
 • Καναδάς
 • Χονγκ Κονγκ
 • Κορέα
 • Πουέρτο Ρίκο
 • Και Γκέρνσεϊ

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Εικονογράφηση Cryptocoins

Η επιμέλεια Gemini υποστηρίζει 18 ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Αιθέρας (ETH)
 • Litecoin (LTC)

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Σελίδα τιμών κρυπτονομισμάτων Gemini

Τα διακριτικά ERC-20 που υποστηρίζονται από τη Gemini περιλαμβάνουν:

 • 0x (ZRX)
 • Augur (REP)
 • Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)
 • Ψωμί (BRD)
 • Ντάι (DAI)
 • Decentraland (ΜΑΝΑ)
 • Enjin (ENJ)
 • Flexacoin (FXC)
 • Δολάριο Δίδυμων (GUSD)
 • Δίκτυο Kyber (KNC)
 • Δίκτυο Loom (LOOM)
 • Κατασκευαστής (MKR)
 • και OmiseGo (OMG).

Όρια και ρευστότητα

Εικόνα γραφήματος

Η ανταλλαγή Gemini επιτρέπει την άμεση ρευστότητα, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία υπό τη φύλαξη των Gemini όποτε το επιθυμούν.

Με αυτά τα λόγια, δεν υπάρχουν μεγάλες περιόδους αναμονής για τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων εκτός ψυκτικής αποθήκευσης.

Με υψηλό επίπεδο ρευστότητας, η Gemini επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα γρήγορα και εύκολα χωρίς να επηρεάζουν την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων.

Ενώ δεν υπάρχουν όρια κατάθεσης (κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη), υπάρχει ένας περιορισμός στο πόσα χρήματα μπορείτε να τραβήξετε από το λογαριασμό σας σε καθημερινή βάση. Αυτό το όριο ανάληψης ισούται με 10.000 $ ανά ημέρα.

Διεπαφή χρήστη

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Αρχική σελίδα Gemini – Pro ή Novice

Το Gemini είναι μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, τόσο που ακόμη και οι πλήρεις αρχάριοι μπορούν εύκολα να το ξεπεράσουν. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απλή και διαισθητική εμπειρία, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε χρόνια συναλλαγών για να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω από τους Δίδυμους.

Η πλατφόρμα επιτραπέζιου υπολογιστή είναι ομαλή και ανταποκρίνεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα απόδοσης. Ακόμα κι αν δεν διαθέτει υπερβολικά προηγμένες δυνατότητες, η πλατφόρμα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ανταλλάξετε με επιτυχία (τιμολόγηση, γραφήματα κ.λπ.).

Τον Δεκέμβριο του 2018, η Gemini παρουσίασε την εφαρμογή για κινητές συσκευές ως εναλλακτική λύση στην πλατφόρμα επιτραπέζιου υπολογιστή. Ονομάζουν την εφαρμογή “την ευκολότερη εφαρμογή ανταλλαγής εκεί έξω” και δεν θα την καταψηφίσουμε.

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Αρχική σελίδα του Δίδυμου

Η εφαρμογή Gemini για κινητά είναι διαθέσιμη στο κατάστημα εφαρμογών iOS, στο Android Play Store και στο κατάστημα Galaxy. Επιτρέπει την πρόσβαση στην ανταλλαγή και πορτοφόλια crypto εν κινήσει, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τις συναλλαγές σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Παρόλο που οι πλατφόρμες για κινητά είναι συχνά ευαίσθητες σε κινδύνους ασφαλείας, η εφαρμογή Gemini είναι εξοπλισμένη με ασφάλεια υψηλού επιπέδου που προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών των χρηστών τους.

Ώρα κατάθεσης

Ξυπνητήρι κοντά στην απεικόνιση νομισμάτων

Ο Gemini κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τη μεταφορά ταχύτητας και αποτελεσματικότητας. Οι καταθέσεις που πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικών εμβασμάτων είναι συνήθως διαθέσιμες αμέσως εάν υποβληθούν πριν από τις 17:00 ET Δευτέρα-Παρασκευή.

Τυχόν καταθέσεις που πραγματοποιούνται μετά τις 17:00 θα είναι διαθέσιμες την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Μπορεί να χρειαστούν 4 έως 5 ημέρες για να εξοφληθεί η κατάθεση και να είναι ξανά διαθέσιμη για ανάληψη.

Όσον αφορά το τραπεζικό έμβασμα, η Gemini χειρίζεται τις καταθέσεις κατάθεσης έως τις 15:00, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Αυτές οι καταθέσεις είναι συνήθως διαθέσιμες την ίδια ημέρα που πραγματοποιούνται ή την επόμενη μέρα, ανάλογα με τις τραπεζικές διαδικασίες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Gemini

Δίδυμοι

 • Ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο
 • Πολλές επιλογές πληρωμής και δυνατότητες συναλλαγών
 • Καλή χρηματοδότηση και πολύ ασφαλής – χωρίς αμυχές

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Πόσο γρήγορα στέλνει η Gemini τα νομίσματά σας?

Φώτα της έννοιας της ταχύτητας

Οι μεταφορές κρυπτονομισμάτων στο Gemini μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις μία ώρα ή μερικά λεπτά. Ο συνολικός χρόνος συναλλαγής εξαρτάται από τον τύπο του κρυπτονομίσματος που διαπραγματεύεστε.

Για παράδειγμα, κατά τη μεταφορά Bitcoin Cash στη διεύθυνση κατάθεσης Gemini, τα κέρματά σας θα είναι διαθέσιμα μόλις ολοκληρωθούν 15 επιβεβαιώσεις στο δίκτυο Bitcoin Cash. Αυτό γίνεται συνήθως εντός δύο έως τριών ωρών.

Υποστήριξη πελατών

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η ανταλλαγή Gemini ξεχωρίζει στη βιομηχανία είναι η άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Δεδομένου ότι η Gemini έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί νέους εμπόρους όσο και για τους προχωρημένους, η υπηρεσία υποστήριξής τους πρέπει να ανταποκριθεί στην πρόκληση της αντιμετώπισης συχνών ερωτήσεων.

Έννοια υποστήριξης πελατών

Η πλατφόρμα Gemini διαθέτει μια πολύ λεπτομερή ενότητα FAQ όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν απαντήσεις σε σχεδόν όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα και το εμπόριο. Ωστόσο, εάν αυτή η βάση δεδομένων δεν περιέχει τις πληροφορίες που αναζητάτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης πελατών Gemini που είναι διαθέσιμη μέσω email. Έχουν μεγάλη ανταπόκριση και θα επικοινωνήσουν μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες.

Κοινή γνώμη

Η ανταλλαγή έχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας?

Οι ιδρυτές των Gemini, Tyler και Cameron Winklewoss, έχουν έξι κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Πληροφορίες Gemini’s Patens σχετικά με τη σελίδα νομικών ανακοινώσεων

Τρία από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τους συνδέονται με συστήματα αλλαγής της προσφοράς δημόσιου stablecoin με βάση το blockchain, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τρίτα μέρη μπορούν να δημιουργήσουν κρυπτογραφημένα στοιχεία κατόπιν αιτήματος.

Έχει αποκτήσει ή δημιουργήσει αμφιλεγόμενα εργαλεία η ανταλλαγή?

Διαφανή γεωμετρικό σχήμα έννοια

Όχι, η Gemini παρέχει ένα βασικό σύνολο εργαλείων που απαιτούνται για την εκτέλεση διαφόρων συναλλαγών και είναι εξαιρετικά διαφανή όσον αφορά τις πλατφόρμες και τις διαδικασίες τους. Δεν υπήρξαν περιστατικά ή αναφορές διαμάχης που να συνδέονται με αυτήν την ανταλλαγή.

Παρακολουθεί η ανταλλαγή από την οποία στέλνετε και λαμβάνετε κέρματα από?

Μεγεθυντικός φακός πάνω από ένα γράφημα

Ναι, η Gemini χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθεί την προέλευση των κερμάτων που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω της πλατφόρμας. Ο κύριος σκοπός αυτής της δραστηριότητας παρακολούθησης είναι η διασφάλιση της ασφάλειας για όλους τους χρήστες και η πρόληψη των κινδύνων απάτης και παράνομων δραστηριοτήτων.

Ασφάλεια

Θυρίδα ασφαλείας με υψηλή ασφάλεια

Μόνο ένα μικρό ποσοστό περιουσιακών στοιχείων στο Δίδυμο διατηρείται στο Διαδίκτυο. Τα περισσότερα από τα νομίσματα που βρίσκονται υπό κράτηση μεταφέρονται σε ψυκτική αποθήκευση (εκτός σύνδεσης) για να διασφαλιστεί υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και λιγότερος κίνδυνος παραβίασης και παραβίασης. Γενικά, ο αυξανόμενος αριθμός κυβερνασφάλεια οι επιθέσεις καθιστούν την κατοχή κερμάτων σε ανταλλαγή μια πολύ επικίνδυνη κίνηση.

Ωστόσο, με τις διαδικασίες ψυχρής αποθήκευσης της Gemini, τα περιουσιακά στοιχεία προστατεύονται από απειλές ασφαλείας, καθώς δεν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Τα νομίσματα Fiat στην πλατφόρμα Gemini είναι επιλέξιμα για ασφάλιση FDIC, η οποία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και σιγουριάς.

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Σελίδα ασφαλείας των Δίδυμων

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Gemini είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης εκεί έξω, καθώς δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή κλαπεί. Σε περισσότερα από 5 χρόνια ύπαρξης, δεν υπήρξαν περιστατικά σχετικά με καταστροφή δεδομένων, παραβιάσεις ή κλοπή περιουσιακών στοιχείων σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ως μέτρο ασφαλείας, η Gemini τείνει να παγώνει λογαριασμούς που εμπίπτουν στην κατηγορία «ύποπτες». Οποιοσδήποτε λογαριασμός προσπαθεί να εκτελέσει ασυνήθιστες συναλλαγές ή τεράστια ποσά αξίας περνά από μια διαδικασία ελέγχου για να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια για όλους τους χρήστες στην πλατφόρμα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Gemini

Δίδυμοι

 • Ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο
 • Πολλές επιλογές πληρωμής και δυνατότητες συναλλαγών
 • Καλή χρηματοδότηση και πολύ ασφαλής – χωρίς αμυχές

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Μυστικότητα

Η ανταλλαγή σέβεται το απόρρητο των πελατών της?

Ψηφιακό χέρι που τοποθετεί τα κομμάτια σε μια έννοια κινητών τηλεφώνων

Το Gemini Exchange έχει μια πολύ λεπτομερή πολιτική απορρήτου που περιγράφει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών των πελατών τους. Όπως κάθε υπηρεσία ανταλλαγής, η Gemini συλλέγει συγκεκριμένους τύπους ιδιωτικών πληροφοριών για λόγους αναγνώρισης και επαλήθευσης.

Ωστόσο, η πολιτική τους είναι αυστηρή όσον αφορά τον σεβασμό του απορρήτου των πελατών και τη διατήρηση των δεδομένων τους με ασφάλεια.

Απαιτείται συμμόρφωση με KYC και AML; Εάν ναι, σε ποιο επίπεδο?

Γνωρίστε την ιδέα των πελατών σας

Ναι, και οι δύο πλευρές που συμμετέχουν σε μια συναλλαγή υπόκεινται στη συμμόρφωση των Gemini’s KYC και AML για να διασφαλίσουν πλήρη ασφάλεια σε κάθε άκρο.

Η συμμόρφωση με τους κανόνες Anti-Money Laundering (AML) και Know Your Customer (KYC) είναι υποχρεωτική για κάθε χρήστη, καθώς επιτρέπει στην πλατφόρμα να επαληθεύει την ταυτότητα των πελατών και την εγκυρότητα κάθε συναλλαγής.

Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε οποιοδήποτε ποσό αξίας χωρίς KYC ή AML?

Έννοια επαλήθευσης ταυτότητας

Όχι, όλοι οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με τις πολιτικές επαλήθευσης ταυτότητας για να κάνουν συναλλαγές σε Gemini, ανεξάρτητα από το ποσό χρημάτων που σκοπεύουν να ανταλλάξουν.

Θα διαγράψουν τα προσωπικά σας δεδομένα εάν τα ζητήσετε?

Χέρι πιέζοντας διαγραφή κουμπί έννοια

Ναι, κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να διαγράψει τα δεδομένα του στην ανταλλαγή Gemini. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε ένα αίτημα στην πλατφόρμα για να διαγράψουν όλα όσα έχουν συλλέξει σε εσάς.

Gemini Walkthrough: Πώς να αγοράσετε Bitcoin στο Gemini

Δημιουργία infographic λογαριασμού

Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τον τρόπο αγοράς Bitcoin στο Gemini:

Εγγραφείτε

Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή για λογαριασμό στο Gemini.com. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι πολύ απλή και απλή.

Κάνοντας κλικ στο “Άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού”, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης email και ενός κωδικού πρόσβασης.

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Gemini

1. Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού” και ένα email επαλήθευσης θα σταλεί στη διεύθυνσή σας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό που παρέχεται στο email για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Υποβολή”.

Η Gemini θα σας ζητήσει τώρα να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας συνδέοντας έναν αριθμό τηλεφώνου, έναν τραπεζικό λογαριασμό και να υποβάλετε κάποια μορφή ταυτότητας.

2. Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Ξεκινήστε προσθέτοντας έναν αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό σας και επαληθεύστε τον με έναν απλό κωδικό SMS.

Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, μια ειδική διαδικασία σύνδεσης που απαιτεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μέσω smartphone πριν αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό.

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Καλύτερος έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) άρθρο στο Gemini’s Blog

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας της πλατφόρμας.

3. Συνδέστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Αφού προσθέσετε και επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, συνδέστε τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Gemini. Λάβετε υπόψη ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που προσθέτετε πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με τον λογαριασμό Gemini που δημιουργείτε.

4. Υποβολή εγγράφων επαλήθευσης

Το τελευταίο βήμα για την επαλήθευση του λογαριασμού σας είναι να υποβάλετε κάποια μορφή επίσημου εγγράφου αναγνώρισης που περιέχει τη φυσική σας διεύθυνση.

Αυτό μπορεί να είναι το δελτίο ταυτότητάς σας, η άδεια οδήγησης ή ένα έντυπο τραπεζικό αντίγραφο με διεύθυνση.

Αυτό ολοκληρώνει τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα Gemini. Τώρα ήρθε η ώρα να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να κάνετε την πρώτη κατάθεση.

Λογαριασμός ταμείου

1. Μεταβείτε στη γραμμή του κύριου μενού όπου μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε τα χρήματά σας μέσω κατάθεσης ACH ή τραπεζικού εμβάσματος.

Η κατάθεση ACH είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να καταθέσετε bitcoin ή αιθέρα απευθείας στον λογαριασμό σας Gemini.

2. Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή κατάθεσης και ακολουθήστε τη διεύθυνση κατάθεσης που θα δημιουργήσει η Gemini για εσάς.

Αφού χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, θα είστε έτοιμοι να κάνετε την πρώτη συναλλαγή.

Αγορά

Στιγμιότυπο οθόνης του gemini.com Δυνατότητα ActiveTrader του Gemini

 1. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά” που βρίσκεται στη γραμμή του κύριου μενού και επιλέξτε το Bitcoin ως το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε.

 2. Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα δείτε το διαθέσιμο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτήν τη συναλλαγή.

 3. Πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, επιλέξτε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε. Θα σας δοθούν τα ακριβή στοιχεία χρέωσης που θα χρεωθούν στο λογαριασμό σας μετά τη συναλλαγή.

 4. Μόλις ολοκληρώσετε τον έλεγχο της αγοράς, κάντε κλικ στο “αγορά”.

Αποσύρω

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας στο Gemini:

 1. Μεταβείτε στο κύριο μενού και στην καρτέλα “Μεταφορά χρημάτων”

 2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το “απόσυρση από ανταλλαγή” και θα σας δοθεί μια λίστα με τις διαθέσιμες μεθόδους ανάληψης.

 3. Μόλις επιλέξετε την επιθυμητή μέθοδο, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το ποσό του νομίσματος που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη.

 4. Κάντε κλικ στο “πλήρης απόσυρση” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Συνήθεις απάτες Gemini που πρέπει να αποφεύγετε

Προειδοποιητικό σημάδι στην απεικόνιση οργάνων ελέγχου

Ο Δίδυμος είναι πολύ προσεκτικός από απάτες και κινδύνους ασφαλείας. Παρόλο που χρησιμοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα πρωτόκολλα ασφαλείας και δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας όλων των ψηφιακών στοιχείων με ασφάλεια, η πλατφόρμα εξακολουθεί να συμβουλεύει τους χρήστες τους να είναι προσεκτικοί στο τέλος τους. Αυτές είναι μερικές από τις πιο κοινές απάτες Gemini που πρέπει να αποφύγετε:

Απάτες τεχνικής υποστήριξης

Οι απατεώνες προσπαθούν συχνά να πλαστογραφούν τις ομάδες τεχνικής υποστήριξης της Gemini προκειμένου να αποκτήσουν τα προσωπικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες των ανθρώπων. Το κάνουν μέσω απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος που περιλαμβάνουν ψεύτικες τηλεφωνικές κλήσεις, ψεύτικα αναδυόμενα παράθυρα και ψεύτικους ιστότοπους.

Εικονογράφηση απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος

Εάν λάβετε ένα απροσδόκητο μήνυμα από την “ομάδα υποστήριξης Gemini”, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την πραγματική ομάδα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον επίσημο ιστότοπο Gemini για να επιβεβαιώσετε εάν το email προήλθε από αυτούς. Μην κάνετε κλικ σε συνδέσμους ή συνημμένα που σας αποστέλλονται από υπαλλήλους της «Δίδυμοι» μέχρι να ελέγξετε την ταυτότητά τους.

Αποκτήστε πλούσιες γρήγορες απάτες

Οι απατεώνες μερικές φορές χρησιμοποιούν το Gemini ως αξιόπιστη πλατφόρμα για να στέλνουν ψεύτικες προσφορές σε άτομα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η απάτη περιλαμβάνει συνήθως ένα email ή ένα τηλεφώνημα που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια μικρή επένδυση για μια τεράστια απόδοση στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι προσφορές συνήθως ακούγονται μη πραγματικές επειδή είναι.

Ειδική πινακίδα προσφοράς

Ποτέ μην κάνετε καταθέσεις ή επενδύσεις σε Gemini που προτείνονται από τρίτους πριν επαληθεύσετε την ταυτότητα μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης.

Σύγκριση με άλλες ανταλλαγές

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Gemini

Δίδυμοι

 • Ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο
 • Πολλές επιλογές πληρωμής και δυνατότητες συναλλαγών
 • Καλή χρηματοδότηση και πολύ ασφαλής – χωρίς αμυχές

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Gemini VS Coinbase

Gemini έναντι Coinbase concept

Νομισματική βάση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στον κλάδο που προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά παρόμοια με τα Gemini, όπως καταθέσεις fiat και crypto, ίδιες επιλογές αγοράς, πώλησης και ανάληψης, καθώς και το ίδιο πρωτόκολλο ασφαλείας αποθήκευσης εκτός σύνδεσης.

Το Coinbase μπορεί να είναι η πιο βολική επιλογή όταν πρόκειται για αγορά λόγω των απλουστευμένων επιλογών «άμεσης αγοράς». Η Coinbase κερδίζει επίσης την αποδοχή των καταθέσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, κάτι που δεν είναι επιλογή του Gemini.

Gemini VS GDAX

Gemini έναντι GDAX concept

Οι Gemini και GDAX προσφέρουν τις ίδιες μεθόδους χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών εμβασμάτων, τραπεζικών εμβασμάτων και καταθέσεων σε κρυπτονομίσματα. Το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει το GDAX σε αυτήν την ενότητα είναι το γεγονός ότι δέχεται μεταφορές χρημάτων από το Coinbase για εμπόρους που επιθυμούν να συνδέσουν αυτές τις δύο πλατφόρμες.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας το συντομότερο δυνατό, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να εγκριθούν τα χρήματά σας, το Gemini είναι η καλύτερη επιλογή. Όσον αφορά τις επιλογές διαπραγμάτευσης και την πολυπλοκότητα, το GDAX προσφέρει πιο προηγμένα εργαλεία και μια διεπαφή συναλλαγών που απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες.

Gemini VS Kraken

Δίδυμοι έναντι Κράκεν

Τέλος, συγκρίναμε τους Δίδυμους με Κράκεν, άλλο ένα από τα πιο γνωστά χρηματιστήρια στον κλάδο. Και οι δύο αυτές ανταλλαγές είναι κατάλληλες για εμπόρους μεσαίου επιπέδου, αν και η Gemini προσφέρει το σημαντικό πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να αρχίσει να διαπραγματεύεται άμεσα.

Το Kraken, από την άλλη πλευρά, έχει μια περίπλοκη διαδικασία επαλήθευσης με διάφορα επίπεδα που καθορίζουν εάν μπορείτε να καταθέσετε ή να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας. Οι τραπεζικές καταθέσεις και αναλήψεις στο Kraken είναι διαθέσιμες μόνο στις Βαθμίδες 2 και 3, ενώ μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε κέρματα στο Gemini ακόμη και πριν εγκριθούν τα χρήματά σας (αν και θα πρέπει να περιμένετε για έγκριση πριν από την ανάληψη των χρημάτων.)

Προγραμματισμένη επέκταση του Exchange

Ενώ η πλατφόρμα Gemini είναι αρκετά περιορισμένη όσον αφορά την παγκόσμια πρόσβαση, τα στελέχη της εταιρείας εργάζονται ενεργά για την επέκταση της ανταλλαγής εκτός των τρεχόντων συνόρων της.

Χάρτης της Ευρώπης

Η εταιρεία σχεδιάζει να προσλάβει διευθυντή ευρωπαϊκών πωλήσεων που θα είναι υπεύθυνος για την επέκταση της πλατφόρμας στις ευρωπαϊκές περιοχές. Με αυτήν την κίνηση, η Gemini σχεδιάζει να επεκτείνει την εμβέλειά της πέρα ​​από τις δυνατότητες της ομάδας πωλήσεών τους με έδρα τις ΗΠΑ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ρόλο του νέου διευθυντή για την επέκταση των πωλήσεων στην Ευρώπη εδώ.

συμπέρασμα

Συνολικά, το Gemini κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για προφανείς λόγους. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και στα δύο νομίσματα fiat και στα σύγχρονα κρυπτονομικά στοιχεία.

Η πλατφόρμα παρέχει πολλά εργαλεία για έμπειρους εμπόρους, ενώ είναι αρκετά απλή για χρήση από αρχάριους ταυτόχρονα.

Αν ψάχνετε για ανταλλαγή με απλό και διαισθητικό σχεδιασμό, αλλά και υψηλής ποιότητας και ακριβή εργαλεία συναλλαγών, το Gemini μπορεί να είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Ενώ ορισμένοι επικρίνουν αυτήν την πλατφόρμα για το ότι έχουν υψηλότερα από τα μέσα τέλη, πολλοί χρήστες επαινούν τη Gemini για την καλά σχεδιασμένη διεπαφή και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η ομάδα των επαγγελματιών τους είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει μέσω email, το οποίο είναι χρήσιμο σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος ή προβληματισμού. Συνολικά, το Gemini είναι μια καλή επιλογή για εμπόρους οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας που θέλουν να ξεκινήσουν την εμπορία περιουσιακών στοιχείων αμέσως σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Αγοράστε νομίσματα στο Gemini

Εκτίμηση:

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

6.0

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δίνουμε στους Gemini ένα 6,0 στα 10. Το Gemini είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη ανταλλαγή που υποστηρίζεται από μερικές πολύ βαθιές τσέπες. Εάν δεν σας πειράζει τα υψηλότερα τέλη σε αντάλλαγμα για τη διαβεβαίωση ότι ασχολείστε με ειλικρινείς ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι η ανταλλαγή για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η ανταλλαγή Gemini?

Η εταιρεία Gemini Trust Company, LLC (Gemini) είναι μια ψηφιακή ανταλλαγή νομισμάτων και θεματοφύλακας που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Είναι μια εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης που ρυθμίζεται από το υπουργείο οικονομικών υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYDFS) και ιδρύθηκε το 2014 από τους Cameron και Tyler Winklevoss.

Είναι ο Δίδυμος ασφαλισμένος?

Τα χρηματικά ποσά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατατίθενται προστατεύονται από την ασφάλιση FDIC, με την επιφύλαξη των εφαρμοστέων περιορισμών (ανατρέξτε στην ενότητα Ασφάλιση FDIC της Συμφωνίας χρήστη για περισσότερες πληροφορίες) Η Gemini διατηρεί ασφαλιστική κάλυψη για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που κατέχει για λογαριασμό σας στο διαδικτυακό ζεστό πορτοφόλι τους.

Είναι η Gemini ασφαλής?

Η Gemini είναι η πρώτη ανταλλαγή στον κλάδο που πέρασε τα πρότυπα ασφαλείας SOC 2, τα οποία αποδεικνύουν υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης ασφαλείας στον κλάδο.

Τι cryptos είναι διαθέσιμα στο Gemini?

Το Gemini υποστηρίζει BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT, DAI, BAT, GUSD.

Τι νομίσματα fiat υποστηρίζει η Gemini?

Το μόνο νόμισμα fiat που υποστηρίζεται από το Gemini είναι USD. Εάν μεταφέρετε χρήματα από ξένη χώρα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, θα μετατραπούν σε USD από έναν διαμεσολαβητή πριν φτάσουν στον λογαριασμό σας.

Είναι το Gemini διαθέσιμο παγκοσμίως?

Το Gemini διατίθεται σε 50+ χώρες από τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική.

Το Gemini διαθέτει REST API?

Ναι, η Gemini προσφέρει πολλές επιλογές API, τις οποίες τα ιδρύματα και οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για πρόσβαση σε δεδομένα αγοράς και υπηρεσίες διαπραγμάτευσης.

Τι είναι ένα δολάριο Δίδυμοι?

Το Gemini Dollar είναι ένα διακριτικό ERC20 που βασίζεται στο δίκτυο Ethereum και εκδίδεται από μια εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης.

Είναι το πορτοφόλι Gemini ασφαλές?

Ναί. Η πλειοψηφία των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων διατηρείται σε ψυκτική αποθήκευση και τα κεφάλαια fiat είναι ασφαλισμένα από την FDIC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me