Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner
Related Posts

Κάθαρση

Contents

Τι είναι το Binance?

Το όνομα Binance είναι ένα σύμπλεγμα των λέξεων «χρηματοδότηση» και «δυαδικό».

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας σελίδας binance.com Ιστοσελίδες του Binance

Είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο που προσφέρει την ευκαιρία να ανταλλάξει πάνω από 45 ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin, και Binance Coin (BNB).

Η πλατφόρμα ξεκίνησε ως ανταλλαγή συναλλαγών crypto-to-crypto, δηλαδή συναλλαγές μεταξύ δύο ζευγών crypto.

Προσφέρει υπηρεσίες γύρω από την εισαγωγή, διαπραγμάτευση, κατάργηση καταχώρησης και ή ανάληψη ψηφιακών νομισμάτων.

Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για λογαριασμό και να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες απαιτήσεις KYC για να λάβουν έγκριση. Μόλις επαληθευτεί και εγκριθεί, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να προσθέτουν χρήματα στους λογαριασμούς τους για να ανταλλάξουν εικονικά νομίσματα.

Η ανταλλαγή υποστηρίζει τρεις τύπους εντολών συναλλαγών:

 • Διακοπή ορίου εντολών: Γίνετε έγκυροι όταν η τιμή φτάσει σε ένα συγκεκριμένο ποσό.

 • Παραγγελίες αγοράς: Εκτελείται αμέσως στην καλύτερη τιμή αγοράς.

 • Οριακές παραγγελίες: Εκτελείται στην οριακή τιμή που αποφασίστηκε από τον έμπορο.

Σε αυτήν την κριτική Binance, θα ρίξουμε μια κριτική ματιά στην ψηφιακή ανταλλαγή και θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα εάν αξίζει να δοκιμάσετε.

Αγορά νομισμάτων στο Binance

Ας αρχίσουμε:

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ γρήγορα
 • Αρκετά προσιτό
 • Υγρό
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Ευκολία στη χρήση

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες υπηρεσίες σε ορισμένες χώρες
 • Υπήρξαν παραβιάσεις δεδομένων
 • Δεν διατίθεται σε ορισμένες χώρες και κράτη

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Πολύ γρήγορα
 • Περιορισμένες υπηρεσίες σε ορισμένες χώρες
 • Αρκετά προσιτό
 • Υπήρξαν παραβιάσεις δεδομένων
 • Υγρό
 • Δεν διατίθεται σε ορισμένες χώρες και κράτη
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Ευκολία στη χρήση

Υπέρ και κατά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα της ανταλλαγής Binance:

Πολύ γρήγορα

Φώτα της έννοιας της ταχύτητας

Το Binance επεξεργάζεται περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια παραγγελίες ανά δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να παρέχει απαράμιλλη ταχύτητα στους καταναλωτές, δίνοντάς της ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.

Αρκετά προσιτό

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υποστήριξης του Binance

Το Binance είναι αρκετά προσιτό καθώς κάθε συναλλαγή φέρει μια τυπική χρέωση μόνο 0,1%, που είναι χαμηλότερο από αυτό που γράφουν πολλές άλλες ανταλλαγές. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει τρόπους για τη μείωση της αμοιβής. Θα πληρώσετε λιγότερα εάν χρησιμοποιείτε το νόμισμα της πλατφόρμας (BNB).

Υψηλά Υγρό

Δεν θα έχετε καμία δυσκολία στην πώληση των ψηφιακών νομισμάτων σας εάν χρειάζεστε ποτέ χρήματα.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας σελίδων abinance.com Σελίδα υποστήριξης του Binance

Το Binance προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών σε όλους τους χρήστες του. Μπορείτε να διαβάσετε γραπτά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένου ενός Οδηγού για αρχάριους και να ελέγξετε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ανταλλαγή.

Διατίθενται επίσης επιλογές εισιτηρίων, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης. Οι πράκτορες είναι αρκετά ενημερωτικοί και φιλικοί και συνήθως δεν θα χρειαστεί να κρατήσετε πολύ για να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο.

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία που προσφέρει το Binance είναι απαράμιλλη. Εδώ είναι μερικά πράγματα που το καθιστούν μια από τις καλύτερες εταιρείες ανταλλαγής:

Εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας σελίδων abinance.com Αρχική σελίδα του Binance

Ενώ η έκδοση του προγράμματος περιήγησης της εφαρμογής λειτουργεί καλά, δεν είναι η μόνη επιλογή για τους χρήστες, καθώς διατίθενται επίσης εφαρμογές Binance για κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες στις εφαρμογές, από την αγορά και πώληση νομισμάτων έως την ανάληψη χρημάτων.

Αξιόπιστος

Χρυσή καταχωρισμένη έννοια

Δεδομένου ότι η Binance διαθέτει άδεια και καταχώριση, θεωρείται αξιόπιστη επιλογή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή οι απάτες αποτελούν κοινό μέρος του κλάδου.

Πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Έννοια επιλογών πληρωμής

Το Binance προσφέρει πολλές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών και PayPal. Επιπλέον, ορισμένες τοπικές επιλογές μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες με βάση την τοποθεσία σας.

Ευρεία διαθεσιμότητα

Έννοια κόσμο νέον

Το Binance είναι μια διεθνής πλατφόρμα και εξυπηρετεί χρήστες από όλο τον κόσμο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κερμάτων για συναλλαγές. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτά αργότερα σε αυτήν την κριτική του Binance.

Ενώ το Binance είναι υπέροχο, δεν έχει κάποια ελαττώματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μειονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας:

Περιορισμένες υπηρεσίες σε ορισμένα μέρη

Η εταιρεία ήταν επίσης στα νέα για «Χαμηλή ρευστότητα» σε ορισμένα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα με τη διεθνή έκδοση της πλατφόρμας.

Υπήρξαν παραβιάσεις δεδομένων

Σημάδι επίθεσης χάκερ

Όπως και οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, το Binance υπήρξε επίσης θύμα παραβιάσεων και παραβιάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης του 2019 όπου Bitcoin αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων κλαπεί.

Από οι καταθέσεις είναι ασφαλισμένες, θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας, αλλά η διαδικασία μπορεί να καταλήξει να είναι βασανιστική.

Δεν διατίθεται σε ορισμένες χώρες και κράτη

Μέχρι πριν από λίγο, η Νέα Υόρκη ήταν επίσης στη λίστα, αλλά η εταιρεία κατάφερε εξασφαλίστε μια άδεια που του επιτρέπει να προσφέρει μερικές από τις υπηρεσίες του σε κατοίκους της Νέας Υόρκης.

Ιστορικό ανταλλαγής Binance

Ιδρύθηκε από την Changpeng Zhao το 2017, η Binance είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε εκατοντάδες χώρες και προσφέρει σχεδόν όλα τα μεγάλα νομίσματα.

Το Binance έχει πλέον γίνει κάτι περισσότερο από μια ανταλλαγή. Έχει εξελιχθεί σε ένα οικοσύστημα που προσφέρει διάφορα προϊόντα και εργαλεία συναλλαγών για να βοηθήσει τους λάτρεις της κρυπτογράφησης να γνωρίζουν και να ανταλλάσσουν ψηφιακά νομίσματα.

Το χρηματιστήριο δημιούργησε κυματισμούς όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μετά τη συγκέντρωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα blockbuster ICO. Οι επενδυτές πήραν τα χέρια τους στο Binance Coin (BNB), το ψηφιακό νόμισμα του χρηματιστηρίου, το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν χρεώσεις συναλλάγματος και να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα.

Αρχικά ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ, αλλά μετακόμισε αργότερα σε πολλές υπεράκτιες τοποθεσίες λόγω των μεταβαλλόμενων πολιτικών της κινεζικής κυβέρνησης. Έχει έδρα τώρα στην Ιαπωνία.

Μια επίσημη δήλωση από την ανταλλαγή έγραφε:

Η εταιρεία ήταν πάντα αποδεκτή πελάτες των ΗΠΑ, αλλά η αλλαγή των κανονισμών στις ΗΠΑ την ανάγκασε να ξεκινήσει μια αμερικανική έκδοση της πλατφόρμας γνωστή ως Binance US.

Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, το υποκατάστημα της ανταλλαγής των ΗΠΑ διευθύνεται από την Catherine Coley, πρώην στέλεχος του Ripple. Η επίσημη δήλωσή της είπε:

Η Binance έχει γραφεία σε ορισμένες άλλες χώρες, όπως επίσης τη Σιγκαπούρη, τη Μάλτα, την Ουγκάντα ​​και το Τζέρσεϋ.

Η εταιρεία μπόρεσε να έχει μια τεράστια επιτυχία κυρίως λόγω των δεξιοτήτων του Καναδού-Κινέζου Διευθύνοντος Συμβούλου της, Τσανγκένγκ Ζάο που ήταν μέρος των OKCoin και Blockchain.info πριν ιδρύσει τη δική του ανταλλαγή.

Η Zhao κατέστησε την Binance το μεγαλύτερο κρυπτογραφικό χρηματιστήριο στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών εντός οκτώ μηνών από την έναρξη λειτουργίας της και η εταιρεία είναι ασταμάτητη από τότε.

Είναι ασφαλές το Binance?

Έννοια ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Καμία αναθεώρηση Binance δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να γνωρίζουμε πόσο ασφαλής είναι η πλατφόρμα. Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση, διότι δεν είναι συνηθισμένο να παραβιάζονται οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Όσον αφορά την ασφάλεια, πρέπει να το κοιτάξετε από διάφορες οπτικές γωνίες.

 • Είναι η ανταλλαγή αξιόπιστη ή είναι απάτη?
 • Θα είναι τα δεδομένα μου ασφαλή και ασφαλή?
 • Ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα χρήματα και στον λογαριασμό μου?

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υποστήριξης ασφαλείας του Binance

Πρώτα απ ‘όλα, ας είμαστε σαφείς ότι το Binance δεν είναι απάτη. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και κατέχει άδειες για τη διαχείριση ψηφιακών νομισμάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χωρίς να ανησυχείτε. Κανείς δεν προσπαθεί να κλέψει τα χρήματά σας.

Τώρα, στη δεύτερη ερώτηση που είναι επίσης πολύ σημαντική, επειδή ο Binance θα ζητήσει τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών δεδομένων. Μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν αυτές οι πληροφορίες φτάσουν σε μη ασφαλή χέρια.

Σύμφωνα με το ιστολόγιο, το Binance χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για την αποφυγή παραβιάσεων και παραβιάσεων δεδομένων. Σε αυτά περιλαμβάνονται τεχνολογίες όπως τα εργαλεία AI και τα δεδομένα ανάλυσης δεδομένων.

Το σύστημα μπορεί να εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα και να πραγματοποιήσει έρευνες για να φτάσει στις ρίζες τυχόν αδικημάτων.

Η εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων της κρύα αποθήκευση και μόνο ένα μικρό μέρος αποθηκεύεται στο πορτοφόλι. Παρόλο που η εταιρεία προσπαθεί να αποτρέψει τις παραβιάσεις, τέτοια ατυχήματα δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Γυναίκα χέρια που κρατούν κέρματα

Για την ασφάλειά σας, η Binance έχει πλέον αρχίσει να ασφαλίζει χρήματα. Το 2018, δημιούργησε το Secure Asset Fund για χρήστες για την ασφάλιση χρημάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 10% όλων των εσόδων από συναλλαγές κατατίθεται σε αυτό το ταμείο για την προστασία των χρηστών από πιθανές παραβιάσεις. Εκτός από αυτό, οι καταθέσεις πελατών των ΗΠΑ είναι επίσης επιλέξιμη για ασφάλιση FDIC.

Εάν θέλετε περισσότερη ασφάλεια, μπορείτε να δοκιμάσετε Binance DEX, μια πιο ασφαλή έκδοση της πλατφόρμας.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός binance.org Αρχική σελίδα Binance DEX

Για να εντοπίσει τα κενά και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους, η εταιρεία έχει ξεκίνησε ένα πρόγραμμα γενναιοδωρίας. Δεν βρήκαμε το πρόγραμμα πολύ αποτελεσματικό, αλλά είναι προφανές ότι η εταιρεία λαμβάνει μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας και την απάντηση σε θέματα απορρήτου.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Γλωσσάριο Binance για το πρόγραμμα Bounty

Διαπιστώσαμε ότι οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών Binance είναι πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητο και τα χρήματα που λείπουν. Βοήθησαν τους χρήστες να ανακτήσουν χιλιάδες νομίσματα που λείπουν λόγω παραβιάσεων και παραβιάσεων.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι το Binance είναι ασφαλές και ασφαλές. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία μεθόδων για να διασφαλίσει ότι τα χρήματά σας παραμένουν ασφαλή. Εκδίδει προσωπικά κλειδιά και έχει μια αυστηρή επιλογή 2 Factor Authorization (2FA) για να παρέχει ένα διπλό επίπεδο ασφάλεια στους χρήστες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κλειδιά ασφαλείας υλικού στο Binance.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Υποστήριξη της Binance για την εξασφάλιση λογαριασμού συναλλαγών

Το σύστημα υποστηρίζει Γιούμπι, Τρέζορ, και άλλες τέτοιες επιλογές. Συνεχίστε να ελέγχετε τον επίσημο ιστότοπο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες δυνατότητες ασφαλείας και τα διαθέσιμα εργαλεία.

Γρήγορη σύγκριση: Crypto Exchange

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Etoro

Ετόρο

 • Ξεκινήστε γρήγορα τις συναλλαγές. υψηλά όρια
 • Εύκολος τρόπος για τους νεοεισερχόμενους να αποκτήσουν bitcoin
 • Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Δεν προωθούμε, εγκρίνουμε ή κερδίζουμε προμήθειες από συναλλαγές αξιών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των CFD, ωστόσο, το eToro απαιτεί να σας παρέχουμε την ακόλουθη αποποίηση ευθυνών: Τα CFD είναι σύνθετα μέσα και έχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων ταχέως οφειλόμενα αξιοποιώ. Το 62% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας.

Λογότυπο Coinmama

Κοίνμαμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Binance

Κάθαρση

 • Μεγαλύτερη ανταλλαγή στη Γη
 • Εύχρηστος
 • Χαμηλές χρεώσεις

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής και χρεώσεις

Το Binance χρεώνει χαμηλή χρέωση, αλλά η δομή μπορεί να είναι δυσνόητη καθώς διαφέρει από διάφορους παράγοντες.

Εικονογράφηση τρόποι πληρωμής

Η εταιρεία εκχωρεί διαφορετικά επίπεδα σε κάθε χρήστη με βάση το ιστορικό συναλλαγών σας. Το προεπιλεγμένο επίπεδο (VIP 0) φέρει 0,04% τέλη λήψης και 0,02% τέλη κατασκευαστή.

Η κατοχή του φυσικού νομίσματος Binance και η διατήρηση ενός συγκεκριμένου ποσού όγκου κύκλου εργασιών (υπολογίζεται σε BTC) μπορεί να μειώσει την προμήθεια.

Πήγαινε εδώ για να δείτε το πλήρες χρονοδιάγραμμα χρεώσεων, συμπεριλαμβανομένου του επιτοκίου δανεισμού περιθωρίου και του επιτοκίου προθεσμιακών συναλλαγών.

Τέλη ανάληψης

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Τμήμα Τέλους Ανάληψης Binance

Το τέλος ανάληψης εξαρτάται από το νόμισμα. Υπάρχει ένα όριο στο ελάχιστο ποσό που μπορείτε να κάνετε ανάληψη – ανάλογα με το νόμισμα.

Πήγαινε εδώ για μια πλήρη λίστα χρεώσεων και περιορισμών ανάληψης.

Υποστηριζόμενες χώρες

Ψηφιακή έννοια παγκόσμιου χάρτη

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υποστηριζόμενων νομισμάτων του Binance

Το Binance υποστηρίζει περισσότερα από 150 νομίσματα συμπεριλαμβανομένων των σταθερών νομισμάτων. Νέα ψηφιακά νομίσματα συνεχίζουν να προστίθενται στη λίστα. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή νομίσματα που θα βρείτε στην πλατφόρμα:

 • BTC
 • ETH
 • XRP
 • USDT
 • BCH
 • LTC
 • EOD
 • BNB
 • BSV
 • BCHABC
 • XLM
 • ADA
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Πολύ λίγες ανταλλαγές και πλατφόρμες συναλλαγών προσφέρουν ένα τόσο ευρύ φάσμα. Πήγαινε εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των διαθέσιμων νομισμάτων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε όλα αυτά τα νομίσματα, καθώς ορισμένα από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι η Binance είναι μόνη υπεύθυνη για την κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών νομισμάτων.

Όρια και ρευστότητα

Υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να κάνετε ανάληψη. Αυτοί οι περιορισμοί εξαρτώνται από έναν αριθμό παραγόντων όπως η γεωγραφική σας τοποθεσία, το ιστορικό συναλλαγών και η κατάσταση επαλήθευσης.

Οι περισσότεροι επαληθευμένοι χρήστες μπορούν να αποσύρουν έως και 100 BTC σε μία ημέρα. Από την άλλη πλευρά, οι μη επαληθευμένοι χρήστες μπορούν να αποσύρουν έως και 2 BTC σε μία μόνο ημέρα.

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην ανάληψη χρημάτων για όσο διάστημα πληροίτε τις απαιτήσεις επαλήθευσης. Ωστόσο, η ρευστότητα μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα για ορισμένους χρήστες.

Το Binance προωθείται ως το «πιο ρευστό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με τους μεγαλύτερους όγκους σε πολλά ζεύγη κρυπτογράφησης», ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι οι χρήστες σε ορισμένες χώρες αντιμετώπισαν προβλήματα που σχετίζονται με τη ρευστότητα.

Χρυσή απεικόνιση νομισμάτων δολαρίων

Η Binance US έχει επικριθεί για το ότι δεν είναι τόσο υγρή όσο άλλα κορυφαία ονόματα Κράκεν. Ωστόσο, η εταιρεία το έλαβε υπόψη και φαίνεται να εργάζεται για τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσέλκυση περισσότερων πελατών για αύξηση της ρευστότητας.

Πρόσφατα ανακοίνωσε σχέδια για ανταμοιβή των κατασκευαστών της αγοράς για την παροχή ρευστότητας στο μέλλον. Πιστεύουμε ότι τέτοια βήματα θα αποδειχθούν πολύ ευεργετικά μακροπρόθεσμα.

Διεπαφή χρήστη

Επιφάνεια εργασίας

Άτομο μπροστά σε μια απεικόνιση υπολογιστών

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μου αρέσει για την έκδοση του Binance για επιτραπέζιους υπολογιστές. Θα μπορείτε να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας.

Η διαδικτυακή έκδοση διαθέτει μια πλατφόρμα δύο σε ένα που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν ζεύγη altcoin και cryptocurrency σε κερδοσκοπική βάση. Η βασική έκδοση του εργαλείου δεν προσφέρει πολλά, αλλά η προηγμένη έκδοση προσφέρει διαδραστικά γραφήματα και πολύτιμες πληροφορίες συναλλαγών, όπως το ιστορικό παραγγελιών, οι τιμές αγοράς για διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία και τα κουμπιά τοποθέτησης παραγγελιών.

Πληκτρολόγιο με εικονογράφηση γράφημα-κουμπί

Αν κοιτάξετε γύρω, θα βρείτε επίσης εντυπωσιακά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης, όπως δείκτες και εργαλεία γραμμής. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα για αυτά τα εργαλεία είναι η δυνατότητα προσαρμογής τους.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία τύπων γραφημάτων, όπως γραφήματα ράβδων, γραφήματα γραμμών και γραφήματα με κηροπήγια. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε χρονικά πλαίσια – 1 λεπτό σε 1 εβδομάδα.

Ο ιστότοπος λειτουργεί καλά σε όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Firefox και Safari. Η διάταξη είναι εύκολη, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

 • Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα εργαλείο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά
 • Λειτουργεί καλά σε όλα τα προγράμματα περιήγησης
 • Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι φιλικές προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα

 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά εάν κλείσετε την καρτέλα

Εφαρμογές

Υπάρχουν δύο εφαρμογές Binance – Binance Desktop App και Binance Mobile App.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα εφαρμογής λήψης του Binance

Η εφαρμογή Desktop μοιάζει αρκετά με την έκδοση του εργαλείου του προγράμματος περιήγησης. Αυτό είναι πράγματι καλό γιατί εάν είστε συνηθισμένοι στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης της πλατφόρμας, δεν θα δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Binance σε Android & Έκδοση εφαρμογών iOS

Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή για κινητά. Λειτουργεί καλά σε συσκευές iOS και Android και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Είναι εύκολο να μετακινηθείτε από το ένα παράθυρο στο άλλο στην πλατφόρμα. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να μάθετε πώς λειτουργεί και να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

 • Η εφαρμογή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Binance εν κινήσει
 • Και οι δύο εφαρμογές προσφέρουν υψηλή χρηστικότητα
 • Προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρησιμοποιεί η έκδοση του προγράμματος περιήγησης

Μειονεκτήματα

 • Η εφαρμογή Android μπορεί να παγώνει συχνά

Ώρα κατάθεσης

Ξυπνητήρι στην απεικόνιση λογαριασμών

Δεδομένου ότι οι καταθέσεις στο Binance υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω ορισμένων καναλιών πληρωμής, ο χρόνος ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία και τη μέθοδο πληρωμής σας.

Η καλύτερη επιλογή είναι να καταθέσετε χρησιμοποιώντας ψηφιακά νομίσματα, είναι η πιο γρήγορη μέθοδος. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ορισμένα νομίσματα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα λόγω των συντηρητικών πορτοφολιών. Επιπλέον, ορισμένα νομίσματα απαιτούν ειδικά σημειώματα και διευθύνσεις.

Η μεταφορά πιστωτικών καρτών είναι επίσης μια καλή επιλογή. Χρειάζονται έως και 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Ενδέχεται να χρεωθείτε με χρέωση 3,5% ανά συναλλαγή (ελάχιστο 10 $).

Άνθρωπος που κρατά μια απεικόνιση ταμπλετών

Ίσως χρειαστεί να παρέχετε επιπλέον έγγραφα ταυτότητας για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Etoro

Ετόρο

 • Ξεκινήστε γρήγορα τις συναλλαγές. υψηλά όρια
 • Εύκολος τρόπος για τους νεοεισερχόμενους να αποκτήσουν bitcoin
 • Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Δεν προωθούμε, εγκρίνουμε ή κερδίζουμε προμήθειες από συναλλαγές αξιών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των CFD, ωστόσο, το eToro απαιτεί να σας παρέχουμε την ακόλουθη αποποίηση ευθυνών: Τα CFD είναι σύνθετα μέσα και έχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων ταχέως οφειλόμενα αξιοποιώ. Το 62% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας.

Λογότυπο Coinmama

Κοίνμαμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Binance

Κάθαρση

 • Μεγαλύτερη ανταλλαγή στη Γη
 • Εύχρηστος
 • Χαμηλές χρεώσεις

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Πόσο γρήγορα στέλνει το Binance Exchange τα νομίσματά σας?

Φώτα της έννοιας της ταχύτητας

Το Binance δεν προσφέρει άμεσες αναλήψεις. ακόμη και η πιο γρήγορη μέθοδος διαρκεί έως και 12 ώρες.

Σύμφωνα με την Binance, οι αναλήψεις μπορεί να είναι πιο αργές εάν δεν πληροίτε την καθορισμένη απαίτηση ασφάλειας. Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες συνθήκες βάσει των ρυθμίσεών σας. Αυτές περιλαμβάνουν «Αποστολή email κατά τη σύνδεση» και «Παρακολούθηση αναλήψεων μέσω IP».

Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε το 2FA για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάληψης. Οι λογαριασμοί χωρίς 2FA μπορεί να είναι αργοί.

Περιήγηση στο Binance Exchange: Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε στο Binance

Δημιουργία infographic λογαριασμού

Είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα μέσω της πλατφόρμας Binance.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε:

Δημιουργία λογαριασμού

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε έναν λογαριασμό για να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το Binance. Πηγαίνω εδώ και εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό.

 • Τροφοδοτήστε τις απαιτούμενες πληροφορίες
 • Επιλέξτε “Έχω τελειώσει …”.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού.
 • Επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας ακολουθώντας τις οδηγίες στο email.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα λογαριασμού Binance’s Register

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης από το AppStore ή το Google Play και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Λογαριασμός και πατήστε Εγγραφή.

 • Εισαγάγετε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες, επιλέξτε «Συμφωνώ….» Και κάντε κλικ στο «Εγγραφή»

 • Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε ότι είστε άνθρωπος συμπληρώνοντας ένα μικρό παζλ.

 • Επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας ακολουθώντας τις οδηγίες στο email.

Σημείωση: Μπορείτε να αφήσετε την ενότητα παραπομπής κενή, εκτός εάν κάποιος σας παραπέμπει στον ιστότοπο.

Επιβεβαιώστε τον Λογαριασμό

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Υποστήριξη Binance – Συχνές ερωτήσεις

Επιτρέπεται στους χρήστες στις περισσότερες χώρες αγοράστε Bitcoin πριν από την επαλήθευση, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε αυτό το επιπλέον βήμα για να είστε στην ασφαλή πλευρά.

Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, η σελίδα θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας προτού προχωρήσετε. Η διαδικασία είναι καθολική και αποτελείται από τέσσερα βήματα.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

 • Μεταβείτε στην ενότητα Κέντρο χρηστών και κάντε κλικ στην επιλογή Αναγνώριση.
 • Επιλέξτε “Προσωπικό” εάν έχετε εγγραφεί ως άτομο. Οι επιχειρηματικοί χρήστες πρέπει να επιλέξουν το Enterprise.
 • Δώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες και ανεβάστε σχετικά έγγραφα.

Τα αποδεκτά έγγραφα περιλαμβάνουν:

 • Διαβατήριο
 • Εθνική ταυτότητα
 • Αδεια οδήγησης

 • Μπορεί να έχετε την επιλογή να ανεβάσετε επιπλέον έγγραφα με βάση την τοποθεσία σας.
 • Θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ σε μια selfie που κρατά ένα χαρτί με έναν κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Η εταιρεία το χρησιμοποιεί για να επαληθεύσει ότι τα έγγραφα που έχετε ανεβάσει ανήκουν σε εσάς. Το Binance έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με selfies και έγγραφα, δηλαδή: πρέπει να είναι έγχρωμο, να μην έχει επεξεργαστεί κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτά στη σελίδα.
 • Ανεβάστε το selfie σας και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 • Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την επαλήθευση προσώπου. Κάντε κλικ στην επιλογή “Επιβεβαιώνω ότι είμαι εγώ” για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Κέντρο χρηστών του Binance

Το Binance χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την επαλήθευση λογαριασμών και συναλλαγών.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και τραβήξτε μια selfie. Θα σας ζητηθεί να γυρίσετε, να αναβοσβήσετε και να ευθυγραμμίσετε το πρόσωπό σας με την επικάλυψη στην οθόνη. Η διαδικασία είναι λανθασμένη και ενδέχεται να απαιτεί πολλές προσπάθειες.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Κέντρο χρηστών του Binance

Θα πρέπει να αφαιρέσετε αξεσουάρ όπως καπέλα και γυαλιά όταν κάνετε κλικ στην εικόνα. Επίσης, φροντίστε να είστε σε ένα δωμάτιο με καλό φως.

Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να περιμένετε περίπου 48 ώρες για να λάβετε νέα από την εταιρεία. Εάν είναι επιτυχής, θα έχετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό. Εάν όχι, η εταιρεία θα επισημάνει το ζήτημα. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με την ομάδα εάν δεν πετύχετε μετά από πολλές προσπάθειες και όλα τα έγγραφά σας είναι σωστά.

Ασφαλίστε τον λογαριασμό σας με εξουσιοδότηση δύο παραγόντων

Έννοια ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων

Σας προτείνουμε να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας πριν κάνετε μια συναλλαγή. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι σημαντικό να επιταχύνετε τη διαδικασία και να διασφαλίσετε τις εξοικονομήσεις σας.

Δείτε πώς μπορείτε να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας:

Όταν συνδέεστε στο Binance, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να ενεργοποιήσετε το 2FA.

Μπορείτε να επιλέξετε τον έλεγχο ταυτότητας Google ή τον έλεγχο ταυτότητας SMS, όποιο από τα δύο θεωρείτε πιο ασφαλή.

Στιγμιότυπο οθόνης του binance.com Οδηγός 2FA στο Binance Academy

Μην ανησυχείτε εάν δεν βλέπετε το αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κοιτάξτε στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Θα δείτε την επιλογή ενεργοποίησης του Google Authentication. Κλίκαρέ το.

Στιγμιότυπο οθόνης του binance.com Οδηγός 2FA στο Binance Academy

Θα σας ζητηθεί κατεβάστε την εφαρμογή 2FA διαθέσιμο για χρήστες Desktop, iOS και Android.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και κάντε κλικ στο «Επόμενο βήμα» στην οθόνη σας. Θα εμφανίσει έναν κωδικό QR που θα πρέπει να σαρώσετε με την εφαρμογή.

Αφήστε τη σελίδα Binance 2FA ανοιχτή, πατήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και βρείτε το κουμπί “Προσθήκη λογαριασμού” που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Binance Exchange Προσθήκη λογαριασμού Προσθήκη λογαριασμού στο Authy – Ενεργοποίηση 2FA για Binance

Μόλις τελειώσετε, στρέψτε την κάμερα του τηλεφώνου σας στον κωδικό στην οθόνη του υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Σάρωση κώδικα”. Η εφαρμογή θα σαρώσει τον κώδικα και θα δημιουργήσει ένα διακριτικό 2FA για χρήση.

Σάρωση κωδικού QR από την εφαρμογή Authy Σάρωση QR Code για 2FA Token – Ενεργοποίηση 2FA για Binance

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά, καθώς η διαδικασία είναι σε μεγάλο βαθμό αυτόματη.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισαγάγετε ένα όνομα για τον λογαριασμό Binance. Δώστε το όνομα που θέλετε και κάντε κλικ στο “Τέλος”.

Η εφαρμογή θα εμφανίσει έναν λογαριασμό Binance 2FA με έναν 6ψήφιο κωδικό που αλλάζει κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Binance Exchange 6ψήφιος κωδικός ελέγχου ταυτότητας Τυχαίο δημιουργημένο κουπόνι Binance – Ενεργοποίηση 2FA για Binance

Επιστρέψτε στην καρτέλα Binance και κοιτάξτε την οθόνη. Θα δείτε ένα 16-ψήφιο αλφαριθμητικό αντίγραφο ασφαλείας στην οθόνη. Γράψτε το και φροντίστε να το διατηρήσετε ασφαλές. Θα χρειαστείτε αυτόν τον κωδικό εάν χρειαστεί να επαληθεύσετε ποτέ τον λογαριασμό σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “Επόμενο βήμα”.

Το σύστημα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τον κωδικό πρόσβασής σας και τον εξαψήφιο κωδικό που δημιουργείται από την Authy.

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει το 2FA, το Binance θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε έναν κωδικό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Authy κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε, να αποσύρετε ή να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή.

Το Binance Exchange δημιουργεί κώδικα 2FA Σελίδα ελέγχου ταυτότητας Google του Binance

Παρακολουθήστε αυτό το επίσημο βίντεο εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Binance 2FA:

Ενώ το Authy λέγεται ότι είναι πιο αξιόπιστο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν την επαλήθευση SMS.

Εάν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο, το σύστημα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν κωδικό μέσω SMS που θα πρέπει να εισαγάγετε στον ιστότοπο για να επαληθεύσετε τον αριθμό που σας ανήκει.

Στιγμιότυπο οθόνης της επαλήθευσης sms binance.com Οδηγός 2FA στο Binance Academy

Θα λαμβάνετε έναν κωδικό κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Η επαλήθευση SMS είναι ευκολότερη από την επαλήθευση Authy, αλλά και τα δύο έχουν τα μειονεκτήματά τους. Το SMS απαιτεί λήψη κινητής τηλεφωνίας, ενώ το Authy απαιτεί από τους χρήστες να εγκαταστήσουν μια επιπλέον εφαρμογή.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την προσθήκη τρόπων πληρωμής στο Binance

Πρέπει να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας για να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης στο χρηματιστήριο. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να το κάνετε:

Προσθήκη πιστωτικής κάρτας

Το Binance Exchange υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες (Visa και MasterCard). Θα πρέπει να προσθέσετε μια έγκυρη κάρτα στο λογαριασμό σας για να τη χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

Πώς να αγοράσετε με πιστωτική κάρτα στο Binance Exchange Αγορά Crypto με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο Binance

Εδώ είναι η διαδικασία:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Binance στη συσκευή σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε στην επιλογή “Αγορά με πιστωτική κάρτα”.
 • Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το νόμισμα που θέλετε και να εισαγάγετε το ποσό. Η σελίδα θα σας δείξει το συνολικό ποσό παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων όλων των χρεώσεων. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το ποσό πρώτα και στη σελίδα θα εμφανίζεται ο αριθμός των κερμάτων που μπορείτε να αγοράσετε για αυτό το ποσό με βάση τις μεταβαλλόμενες αγορές.

Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στο Binance Exchange Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στο Binance Exchange

 • Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά τώρα” και περιμένετε να επεξεργαστεί το αίτημά σας το σύστημα. Θα εμφανιστεί μια περίληψη της παραγγελίας σας. Περιηγηθείτε σε αυτό και ελέγξτε το “Έχω διαβάσει..επιλογή” και κάντε κλικ στην επιλογή “Μετάβαση στην πληρωμή”.

Επιβεβαίωση παραγγελίας στο Binance Exchange Επιβεβαίωση παραγγελίας στο Binance Exchange

 • Τώρα η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το όνομα στην κάρτα πρέπει να ταιριάζει με το όνομα του λογαριασμού σας για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

 • Εισαγάγετε και επαληθεύστε όλα τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Πληρωμή τώρα”

 • Το σύστημα θα επαληθεύσει τώρα τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνετε κατάθεση σε Binance χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας και κάντε κλικ στην επιλογή “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” μόλις τελειώσετε.

Η πληρωμή Simplex Exchange Binance επαληθεύτηκε Επαλήθευση email και αριθμού τηλεφώνου στο Simplex

 • Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ανεβάστε ένα έγκυρο έγγραφο, όπως το διαβατήριό σας ή την άδεια οδήγησης. Το έγγραφο δεν πρέπει να είναι το ίδιο με το οποίο χρησιμοποιήσατε για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, ωστόσο, πρέπει να ταιριάζει με τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας.

Το Binance Exchange ανεβάζει έγκυρο έγγραφο Ανεβάστε έγγραφα για επαλήθευση ταυτότητας

 • Το σύστημα είτε θα επαληθεύσει τα έγγραφά σας αμέσως ή θα σας ζητήσει να περιμένετε. Εάν γίνει αποδεκτή, θα ειδοποιηθείτε και ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί σε περίπου 2-4 ώρες. Εάν απορριφθεί, θα λάβετε ένα email σχετικά με αυτό.

Αν και αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική, συνοδεύεται από γεωγραφικούς περιορισμούς και δεν λειτουργεί σε όλες τις χώρες και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, της Χαβάης, της Ουάσιγκτον, της Γεωργίας και του Κονέκτικατ.

Προσθήκη χρεωστικής κάρτας

Σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες μπορεί να επισυναφθεί στον λογαριασμό σας στο Binance, δηλαδή: δεν θα χρειάζεται να τροφοδοτείτε λεπτομέρειες κάθε φορά που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Εδώ είναι η διαδικασία:

 • Ανοίξτε τον ιστότοπο Binance και μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις». Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε το κουμπί “Διαχείριση” στην ενότητα Διαχείριση πληρωμής.

Binance Exchange Προσθήκη χρεωστικής κάρτας Σελίδα υποστήριξης του Binance – Προσθήκη χρεωστικής κάρτας

 • Θα δείτε συνδεδεμένους λογαριασμούς στην επόμενη σελίδα (εάν υπάρχουν). Πατήστε “Προσθήκη νέου λογαριασμού” και επιλέξτε “Χρεωστική κάρτα”

Συνδεδεμένος τραπεζικός λογαριασμός Binance Exchange Σελίδα υποστήριξης του Binance – Προσθήκη χρεωστικής κάρτας

 • Τροφοδοτήστε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης. Όλες οι πληροφορίες πρέπει να ταιριάζουν με τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας στο Binance.

Το Binance Exchange τροφοδοτεί τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας Σελίδα υποστήριξης του Binance – Προσθήκη λεπτομερειών χρεωστικής κάρτας

 • Μόλις προστεθεί, η ανταλλαγή θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν «4ψήφιο κωδικό» για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Μην κλείσετε την οθόνη καθώς κάτι τέτοιο θα σας έκανε να ξεκινήσετε τη διαδικασία από την αρχή.

Δραστηριότητα λογαριασμού ανταλλαγής Binance Επαλήθευση λογαριασμού χρεωστικής κάρτας στο Binance

 • Μεταβείτε στο αντίγραφο κίνησης της τράπεζάς σας για να βρείτε τον κωδικό με το όνομα “PRM Binance.US;”
 • Εισαγάγετε τον κωδικό για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
 • Μόλις τελειώσετε, επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο “Πορτοφόλι” και μεταβείτε στην ενότητα “Κατάθεση”.
 • Στη σελίδα Κατάθεση, επιλέξτε «Χρεωστική κάρτα» στην επιλογή «Κατάθεση από» και εισαγάγετε το ποσό σε USD.

Κατάθεση ανταλλαγής Binance Κατάθεση από χρεωστική κάρτα στο Binance

 • Επαληθεύστε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο Check Out για να ολοκληρωθεί η διαδικασία Το ποσό θα προστεθεί στον λογαριασμό σας σε 2 έως 4 ώρες εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και έχετε αρκετό υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

Αυτή η μέθοδος υποστηρίζει επίσης έναν περιορισμένο αριθμό νομισμάτων όπως συζητήθηκε παραπάνω και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Προσθήκη πληροφοριών τραπεζικού λογαριασμού

Ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι ένας τραπεζικός λογαριασμός είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο Binance. Δείτε πώς μπορείτε να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας και να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε κρυπτογράφηση:

Βασικές πληροφορίες τραπεζικής ανταλλαγής Binance Προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού στο Binance

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, βρείτε Διαχείριση πληρωμών και κάντε κλικ στην επιλογή «Διαχείριση» στην ενότητα Τραπεζικός λογαριασμός.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση νέου λογαριασμού” και επιλέξτε τη μέθοδο που θέλετε.

Επιλέξτε Τρόπος πληρωμής για τραπεζικό λογαριασμό Επιλογή τρόπου πληρωμής στο Binance

 • Εισαγάγετε τις λεπτομέρειες, επαληθεύστε τις πληροφορίες και ολοκληρώστε τη διαδικασία. Όλες οι πληροφορίες πρέπει να ταιριάζουν με τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας στο Binance.

Επιλέξτε τραπεζικό λογαριασμό Επιλογή τραπεζικού λογαριασμού στο Binance

 • Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο “Πορτοφόλι” και μεταβείτε στην ενότητα “Κατάθεση”.
 • Στη σελίδα Κατάθεση, επιλέξτε «Έμβασμα» ή τη μέθοδο που θέλετε στην επιλογή «Κατάθεση από» και εισαγάγετε το ποσό σε USD.
 • Ελέγξτε την παραγγελία σας και ολοκληρώστε την.

Κατάθεση σε USD Κατάθεση USD σε Binance

 • Θα λάβετε έναν κωδικό αναφοράς μέσω email και στην οθόνη σας. Σημειώστε το και επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για να επαληθεύσετε τη συναλλαγή για να την ολοκληρώσετε. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις.

Λεπτομέρειες κατάθεσης ενσύρματου ανταλλαγής Binance Λεπτομέρειες κατάθεσης τραπεζικού εμβάσματος

Λογαριασμός χρηματοδότησης με Crypto

Το Binance υποστηρίζει πάνω από 150 ψηφιακά νομίσματα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε το νόμισμα που θέλετε. Δείτε πώς:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στο εικονίδιο του προφίλ σας στη δεξιά γωνία και κάντε κλικ στην επιλογή «Κατάθεση» στο αναπτυσσόμενο μενού.

Λογαριασμός χρηματοδότησης ανταλλαγής Binance με Crypto Λογαριασμός χρηματοδότησης Binance με Crypto

 • Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε. Η ακριβής διαδικασία κατάθεσης εξαρτάται από το νόμισμα που καταθέτετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας ζητηθεί σημείωμα.

 • Η οθόνη θα σας δείξει μια μοναδική διεύθυνση κατάθεσης. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη, καθώς κάθε νόμισμα έχει διαφορετική διεύθυνση κατάθεσης. Εάν στείλετε ETH στο BTC, ενδέχεται να χάσετε τα κέρματά σας.

Λογαριασμός χρηματοδότησης ανταλλαγής Binance με Crypto Κατάθεση Crypto στο Binance

 • Αντιγράψτε τη διεύθυνση, μεταβείτε στο πορτοφόλι σας και μεταφέρετε το ποσό στη δεδομένη διεύθυνση.

 • Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και το ποσό θα προστεθεί στον λογαριασμό σας.

 • Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να μεταβείτε στα Υπόλοιπα για να επαληθεύσετε ότι το ποσό έχει προστεθεί στον λογαριασμό σας.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά Bitcoin και Crypto στο Binance

Εξηγήσαμε πώς να αγοράσουμε κέρματα στο Binance στην παραπάνω ενότητα. Ορισμένες μέθοδοι δεν σας επιτρέπουν να «καταθέσετε» χρήματα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για να αγοράσετε κέρματα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε οποιοδήποτε νόμισμα είναι να συνδεθείτε, μεταβείτε στο τμήμα αγοράς, εισαγάγετε το ποσό, επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής και επεξεργαστείτε το αίτημά σας.

Αγορά νομισμάτων στο Binance Αγορά νομισμάτων στο Binance

Θα σας ζητηθεί να καταθέσετε ένα ποσό ή να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας με βάση τον τρόπο πληρωμής σας.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε υπόλοιπο μετρητών και έχετε αρκετό στο πορτοφόλι σας, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας 2FA.

Εάν επιλέξετε πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να εισαγάγετε στοιχεία και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Οδηγός βήμα προς βήμα για την πώληση Bitcoin και Crypto στο Binance

Δείτε πώς μπορείτε να πουλάτε κέρματα στο Binance:

 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

 • Μεταβείτε στο Exchange και επιλέξτε Βασικό ή Για προχωρημένους.

 • Εάν επιλέξετε Βασικά, θα καταλήξετε σε μια σελίδα με πολλά γραφήματα και δεδομένα κεριών.

Επισκόπηση ανταλλαγής συναλλαγών Binance Επισκόπηση ανταλλαγής συναλλαγών της Binance

 • Ακριβώς όπως το Forex, θα πρέπει να ανταλλάσσετε altcoin σε ζεύγη. Τα περισσότερα νομίσματα ανταλλάσσονται έναντι BTC, αλλά και άλλες επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες.

 • Θα βρείτε διαθέσιμα ζεύγη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μόνο με το ζευγάρι με το οποίο έχει κατατεθεί ο λογαριασμός σας. Επίσης, το μέγιστο ποσό εξαρτάται επίσης από το ποσό στο πορτοφόλι σας.

 • Επιλέξτε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να αντιστοιχίσετε.

 • Κάντε κλικ στο ζεύγος που θέλετε και η σελίδα θα σας οδηγήσει σε αυτό (σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξαμε την αγορά Iota / BTC).

Ζεύγη συναλλαγών Binance Επιλογή ζευγών συναλλαγών στο Binance

 • Τώρα επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας που σας ενδιαφέρει:
 • Περιορισμός παραγγελιών
 • Παραγγελίες αγοράς
 • Εντολές περιορισμού

Ζεύγη συναλλαγών Binance Ολοκλήρωση παραγγελίας ζεύγους συναλλαγών στο Binance

 • Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε αμέσως τη συναλλαγή, επιλέξτε το Market και εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό.
 • Έγινε, αγορά ή πώληση. Πουλήσατε ένα νόμισμα για το άλλο.

Τρόπος ανάληψης χρημάτων στο Binance

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας το Binance:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και από το αναπτυσσόμενο μενού μεταβείτε στην ενότητα Ανάληψη.

Ανάληψη χρημάτων από το Binance Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Binance

 • Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να αποσύρετε. Να θυμάστε ότι οι αναλήψεις ενδέχεται μερικές φορές να μην είναι διαθέσιμες για ορισμένα νομίσματα λόγω συντήρησης.

Ανάληψη χρημάτων από το Binance Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Binance

 • Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη. Η σελίδα θα σας δείξει το μέγιστο ποσό που μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

 • Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση προορισμού. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον από το πορτοφόλι σας ή πατήστε στο κουμπί QR για να σαρώσετε τον κωδικό, εάν υποστηρίζεται από το πορτοφόλι σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το λίστα επιτρεπόμενων απόσυρσης λειτουργία για να διευκολύνεται η ανάληψη την επόμενη φορά, αυτό θα καταργήσει την ανάγκη για μη αυτόματη εισαγωγή της διεύθυνσης πορτοφολιού.

Επιλέξτε πορτοφόλι από τη λίστα επιτρεπόμενων στο Binance Επιλογή πορτοφολιού από τη λίστα επιτρεπόμενων στο Binance

 • Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Ανάληψη. Θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία 2FA για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάληψης.

 • Με βάση την τοποθεσία σας, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με περαιτέρω οδηγίες για την επαλήθευση της συναλλαγής.

Επιβεβαίωση αποχώρησης μέσω email Απόσυρση από επιβεβαίωση email Binance

 • Το ποσό θα μεταφερθεί στο πορτοφόλι σας σε περίπου 30 λεπτά.

Δεδομένου ότι το Binance προσφέρει ζεύγη fiat σε περιορισμένες χώρες, ίσως χρειαστεί να μετατρέψετε το ποσό στο τοπικό σας νόμισμα ή στο υποστηριζόμενο νόμισμα από το πορτοφόλι αφού έχει αποσυρθεί.

Έχουμε καλύψει τον τρόπο μετατροπής της κρυπτογράφησης σε χρηματοδότηση στο Binance αργότερα σε αυτήν την κριτική Binance.

Υποστήριξη πελατών

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υποστήριξης Binance – Ενότητα FAQ

Η ενότητα FAQ είναι αρκετά λεπτομερής. Υπάρχουν επίσης γραπτοί οδηγοί και βίντεο για νέους και έμπειρους επενδυτές και εμπόρους. Μας άρεσαν πολύ γιατί απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τις συναλλαγές με απλές λέξεις.

Εικονογράφηση υποστήριξη πελατών

Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα έχουν μόνο μία επιλογή – εισιτήρια υποστήριξης. Δεν χρειάζεται να είστε μέλος για να γράψετε στην εταιρεία. Συνήθως ανταποκρίνονται εντός 24 ωρών και είναι αρκετά χρήσιμοι. Εκτός από αυτό, η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά διαχειρίζεται από ένα bot που υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ισπανικά και Τουρκικά.

Δυστυχώς, η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Μπορείτε, ωστόσο, να επικοινωνήσετε με τους πράκτορες του Binance Exchange μέσω των κοινωνικών μέσων.

Κοινή γνώμη

Έννοια της κοινής γνώμης

Η γενική κοινή γνώμη φαίνεται να είναι θετική και οι χρήστες φαίνεται να έχουν μεγάλη πίστη στην επωνυμία. Λαμβάνει μεγάλη αναγνώριση για τη βοήθεια των νεοσύστατων επιχειρήσεων και τη λήψη μέτρων για την εισαγωγή περισσότερων εργαλείων και λειτουργιών.

Είναι η ανταλλαγή δημόσια φωνή σε θέματα κρυπτο-πολιτικής?

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας binance.us Αρχική σελίδα των Binance στις ΗΠΑ

Το Binance δεν είναι πολύ φωνητικό για τις κρυπτο-πολιτικές, αλλά ακολουθεί κανόνες. Η εταιρεία μπλοκάρει γρήγορα τη διεθνή πλατφόρμα σε χρήστες των ΗΠΑ όταν άλλαξαν οι κανονισμοί.

Ήρθε με μια τοπική έκδοση του ιστότοπου για να εξυπηρετήσει πελάτες των ΗΠΑ. Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται ειλικρινής στην επικοινωνία. Κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές ιστολόγιο μετά την παραβίαση εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει στους χρήστες ότι τα χρήματά τους ήταν ασφαλή.

Η ανταλλαγή έχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας?

Έννοια καταχωρημένο σημάδι

Η Binance δεν διαθέτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σύμφωνα με CBInsights, Ωστόσο, οι φήμες είναι ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια πατενταρισμένη πλατφόρμα συναλλαγών από τότε που η Tzero κατοχύρωσε την πλατφόρμα ολοκλήρωσης.

Έχει αποκτήσει ή δημιουργήσει αμφιλεγόμενα εργαλεία η ανταλλαγή?

Τρία άτομα που συζητούν την απεικόνιση

Ο Binance συνήθως αποφεύγει τη διαμάχη, ωστόσο, πολλοί ειδικοί αμφισβήτησαν την απόφασή του να αποκτήσει το CoinMarketCap. Υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τις αυξανόμενες δυνάμεις της πλατφόρμας και την ικανότητα επηρεασμού των τιμών.

Παρακολουθεί η ανταλλαγή από την οποία στέλνετε και λαμβάνετε κέρματα από?

Μεγεθυντικός φακός στην απεικόνιση διαγραμμάτων

Το ζήτημα δεν είναι πολύ σαφές, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το Binance παρακολουθεί πού και ποιος στέλνετε και λαμβάνετε κέρματα. Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη σαφή εικόνα, καθώς η εταιρεία δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Ορισμένοι χρήστες υποστηρίζουν ότι η αυξανόμενη παρακολούθηση της κυβέρνησης μπορεί να αναγκάσει την Binance να παρακολουθεί τις συναλλαγές, αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμη για αυτό από τους αξιωματούχους.

Ασφάλεια

Ιστορία των Hacks και των Διαρροών

Προειδοποιητικό σημάδι στην έννοια του υπολογιστή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Binance θεωρείται ασφαλές, αλλά έχει ιστορικό hacks και διαρροών.

Η ανταλλαγή ήταν στα νέα για τη διερεύνηση της φερόμενης διαρροής δεδομένων περισσότερων από 60.000 πελατών που έστειλαν πληροφορίες KYC στην ανταλλαγή το 2018 και το 2019.

Αυτή η έλλειψη πιστεύεται ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας εισβολής το 2019, όταν οι κλέφτες έκλεψαν κρυπτογράφηση αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων (7.000 BTC) από το χρηματιστήριο. Η εταιρεία εντόπισε την κλοπή σε ένα μόνο πορτοφόλι.

Κίνδυνοι διακράτησης νομισμάτων στο χρηματιστήριο

Οι επενδυτές επιλέγουν ψηφιακά νομίσματα για να διατηρήσουν τα χρήματά τους ασφαλή και να παρακολουθήσουν την ανάπτυξή τους. Ωστόσο, τέτοιες αποφάσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες καθώς τα εικονικά νομίσματα είναι πολύ ασταθή και οι τιμές μπορούν να ανεβαίνουν ή να μειώνονται χωρίς προειδοποίηση.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι κράτησης κερμάτων σε ανταλλαγή όπως το Binance:

Παγωμένοι λογαριασμοί

Παγωμένη έννοια λογαριασμών

Το Binance είναι πολύ αυστηρό όσον αφορά την ασφάλεια και είναι γνωστό ότι παγώνει λογαριασμούς που θεωρεί ψευδείς.

Δεδομένου ότι το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο, γνήσιοι λογαριασμοί που ακολουθούν όλες τις οδηγίες ενδέχεται να καταλήξουν να αποκλείονται. Δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ή να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας ενώ ο λογαριασμός σας είναι αποκλεισμένος.

Χακς

Bitcoins σε μια απεικόνιση πορτοφολιών

Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κίνδυνος απώλειας των χρημάτων σας είναι υψηλός, επομένως προτείνουμε να επιλέξετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι ή ανταλλαγή – ένα που παρέχει προστασία και ασφάλεια – όπως το Binance.

Αφερέγγυες ανταλλαγές

Άνθρωπος που κρατά γυαλιά κοιτάζοντας διαγράμματα

Οι απώλειες που οφείλονται σε παραβιάσεις, παραβιάσεις δεδομένων και άλλες τέτοιες αιτίες μπορούν να προκαλέσουν πτώχευση ή πτώχευση των ανταλλαγών. Ενώ οι περισσότερες ανταλλαγές υπόσχονται ότι θα επιστρέψετε τα χρήματά σας σε περίπτωση αφερεγγυότητας, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα.

Ασφάλιση FDIC?

Λογότυπο FDIC

Ορισμένα χρηματιστήρια, όπως η Binance, διατηρούν καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ σε «συγκεντρωτικούς λογαριασμούς θεματοφυλακής» σε ασφαλισμένα χρηματοοικονομικά ιδρύματα της FDIC. Αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος προστασίας από απώλειες.

Διακοπή ανταλλαγής

Μυστικότητα

Η ανταλλαγή σέβεται το απόρρητο των πελατών της?

Σύμφωνα με την εταιρεία «σέβεται το απόρρητο των χρηστών και δεν θα συλλέγει, αποκαλύπτει ή χρησιμοποιεί πληροφορίες KYC εκτός εάν για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς».

Έννοια της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι η Binance είναι σοβαρή για τις δεσμεύσεις της σχετικά με το απόρρητο. Δεν ήταν στα νέα για διαρροή ιδιωτικών δεδομένων και είναι σεβαστό για το σεβασμό του απορρήτου των πελατών.

Απαιτείται συμμόρφωση με KYC και AML; Εάν ναι, σε ποιο επίπεδο?

Η Binance έχει λάβει μέτρα για να συμμορφωθεί τόσο με το Know Your Customer (KMC) όσο και με το Anti Money Laundering (AML). Δεδομένου ότι κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους που διέπουν αυτά τα μέτρα, δεν έχουμε συγκεκριμένα πρότυπα.

Γράμματα AML

Η Binance έχει συνεργαστεί με την Refinitiv, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών KYC που συνδέεται με την Chainalysis και την Thomson Reuters. Ήταν επίσης πρόσφατα στις ειδήσεις για την πρόσληψη του υπηρεσίες του IdentityMind να «βελτιώσει τα υπάρχοντα μέτρα προστασίας δεδομένων και συμμόρφωσης» μετά την πυρκαγιά της ανταλλαγής πέρυσι λόγω της παραβίασης.

Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε οποιοδήποτε ποσό αξίας χωρίς KYC ή AML?

Ο άνθρωπος καταχώριση εικονογράφηση

Το Binance Global είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς επαλήθευση με όριο έως 2 BTC ανά ημέρα. Ωστόσο, η εταιρεία ενδέχεται να επισημάνει τον λογαριασμό σας εάν εντοπίσει ύποπτες συναλλαγές. Αυτό θα προκαλέσει τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας, εκτός εάν παρέχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες των ΗΠΑ δεν μπορούν να ανταλλάσσουν χωρίς να παρέχουν έγγραφα ταυτότητας όπως απαιτείται από την KYC και την AML. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κανόνες KYC διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Θα διαγράψουν τα προσωπικά σας δεδομένα εάν τα ζητήσετε?

Έννοια του GDPR

Το Binance μπορεί να σας δώσει την επιλογή να ζητήσετε να διαγράψετε οριστικά τα δεδομένα σας με βάση την τοποθεσία σας. Η τελευταία πολιτική απορρήτου στον επίσημο ιστότοπο έχει ενσωματώσει στοιχεία από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ωστόσο, τέτοιες υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Επιπλέον, βρήκαμε επίσης αναφορές ότι το Binance δεν συμμορφώνεται πλήρως με τον GDPR, ωστόσο, δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση αυτών των πληροφοριών.

Κοινές απάτες ανταλλαγής Binance για αποφυγή

Προειδοποιητικό σημάδι στην απεικόνιση υπολογιστών

Ο κίνδυνος απάτης στο Binance είναι μηδενικός λόγω υψηλής ασφάλειας. Για την ασφάλειά σας, φροντίστε να μην κοινοποιείτε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων σας σε άλλους.

Σύγκριση με άλλες ανταλλαγές

Παρόλο που το Binance είναι υπέροχο, δεν είναι η μόνη σας επιλογή για αγορά ή ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων. Ακολουθούν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις Binance:

Κράκεν

Binance εναντίον kraken

Κράκεν οι κανόνες στις ΗΠΑ και το Binance φαίνεται να είναι μεγαλύτερο όνομα παγκοσμίως. Ο Kraken δέχεται περισσότερα νομίσματα fiat από το Binance. Και οι δύο θεωρούνται ασφαλείς, ωστόσο, ο Binance έχει παραβιαστεί στο παρελθόν, ενώ ο Kraken είναι γνωστό ότι είναι σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένος από hack.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποια είναι πιο προσιτή καθώς και οι δύο έχουν διαφορετικές δομές τελών. Ωστόσο, ο Kraken, σε αντίθεση με τον Binance, χρεώνει μια αμοιβή με βάση το αρχείο συναλλαγών σας.

Νομισματική βάση

Binance έναντι coinbase

Η Coinbase είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Binance. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το Coinbase είναι μεγαλύτερο από το Binance, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, καθώς δεν αναφέρεται στο CoinMarketCap.

Νομισματική βάση υποστηρίζει 32 νομίσματα fiat σε αντίθεση με το Binance, το οποίο προσφέρει περιορισμένες επιλογές στη Σιγκαπούρη, το Τζέρσεϋ, την Ουγκάντα ​​και τις ΗΠΑ. Ωστόσο, το Binance διαθέτει περισσότερα διαθέσιμα κρυπτο-ζεύγη καθώς το Coinbase υποστηρίζει μόνο Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin και Ethereum. Επιπλέον, το Binance είναι πιο προσιτό από το Coinbase, το οποίο χρεώνει έως και 3,99%.

Bittrex

Binance έναντι bittrex

Bittrex απολαμβάνει εξαιρετική καλή θέληση, όπως ήρθε το 2014, λίγα χρόνια πριν από το Binance. Το Bittrex, ωστόσο, είναι γνωστό ότι είναι πιο ακριβό καθώς χρεώνει τέλος συναλλαγής 0,25%, ενώ το Binance χρεώνει μόνο 0,1%.

Ταιριάζουν με την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης, ωστόσο, το Binance είναι γνωστό ότι προσφέρει καλύτερη υποστήριξη πελατών.

Robinhood Crypto

Binance έναντι robinhood crypto

Robinhood Crypto είναι μια νέα πλατφόρμα που υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα και προσφέρει συναλλαγές μηδενικών τελών. Προσφέρει λιγότερα νομίσματα από το Binance, αλλά είναι φιλικό προς τον πελάτη με σχέδια για επέκταση σε άλλες περιοχές στο μέλλον.

Είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή διαπραγμάτευσης μετοχών χωρίς προμήθεια που απευθύνεται σε χρήστες των ΗΠΑ, αλλά διατίθεται σε πολλές άλλες χώρες. Το Robinhood προσφέρει επίσης περισσότερες επιλογές χρηματοδότησης από το Binance, αλλά δεν έχει αφήσει ακόμη ένα σημάδι στον κλάδο, καθώς η πλατφόρμα crypto είναι ακόμη στα σπάργανα.

Προγραμματισμένη επέκταση του Exchange

Επέκταση της έννοιας των κυμάτων

Η Binance έχει προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες και υπηρεσίες στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με αναφορές, η πλατφόρμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να εισέλθει σε περισσότερες αμερικανικές αγορές και να επεκταθεί παγκοσμίως.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να ακούσουμε για το Binance που προσφέρει περισσότερα νομίσματα fiat.

Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες Binance

Έννοια εικονογράφηση Blockchain

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Binance είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα συναλλαγών. Είναι ένα πλήρες οικοσύστημα blockchain και προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλη την πλατφόρμα που προσφέρει:

Μεσιτεία

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα προγράμματος Binance’s Broker

Το Πρόγραμμα Binance Broker επιτρέπει στην εταιρεία να συνεργάζεται με δεκάδες μεσίτες για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος. Η εταιρεία δημιούργησε μερικά απίστευτα συστήματα συναλλαγών υψηλής συχνότητας για μεσίτες από όλο τον κόσμο.

Το σύστημα υποστηρίζει συναλλαγές μεσιτών μελλοντικής εκπλήρωσης και είναι δημοφιλές για την προσφορά υψηλής ρευστότητας, βάθους συναλλαγών και ανταλλαγής προμηθειών. Το πρόγραμμα υποστηρίζει πρόσβαση σε λειτουργία κλειδιού KPI και επιτρέπει σε μελλοντικά συμβούλια και μεσίτες spot να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις συναλλαγές Έχει μειώσει σημαντικά το όριο ανάπτυξης για να γίνει Binance Broker.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 60% στις χρεώσεις διαπραγμάτευσης ως μεσίτης, ενώ θα αξιοποιήσετε την απίστευτη υποδομή ασφάλειας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το πρόγραμμα είναι η δυνατότητα λήψης εξατομικευμένης υποστήριξης και συμβουλών μάρκετινγκ. Μπορεί να βοηθήσει τους μεσίτες να προσεγγίσουν νέους αγοραστές και να χαράξουν μια θέση.

Χέρι που κρατά ένα κύπελλο βραβείων

Η εταιρεία είναι γνωστό ότι ανταμείβει τους 10 μεσίτες με την καλύτερη απόδοση όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, προσφέροντας μπόνους. Χρησιμοποιεί το 10% των εσόδων που δημιουργούνται μέσω του Προγράμματος Binance Broker για τη χρηματοδότηση του μπόνους.

Επιπλέον, οι συνεργάτες λαμβάνουν επίσης τακτικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις Binance συμπεριλαμβανομένου του Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών Παγκόσμιου Μεσίτη. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την επιχείρηση και το δίκτυο με άλλους στη βιομηχανία.

Δείτε τι πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια για το πρόγραμμα:

Το κόκκινο ανθρώπινο κεφάλι ξεχωρίζει την έννοια

 • Διατηρήστε τουλάχιστον 3.000 BNB στον λογαριασμό σας στο Binance.

 • Γίνετε ίδρυμα με τουλάχιστον 20.000 χρήστες. Περιλαμβάνει πλατφόρμες διαπραγμάτευσης μετοχών, μεσίτες αξιών, εμπόρους ομολόγων κ.λπ..

 • Πρέπει να πληροί τον ελάχιστο μηνιαίο όγκο συναλλαγών 1.000 BTC. Όσοι δεν πληρούν αυτήν την απαίτηση θα συμπεριληφθούν σε λίστα παρακολούθησης και θα λάβουν προειδοποίηση. Εάν δεν πληροίτε αυτήν την απαίτηση για δύο συνεχόμενους μήνες, θα αποκλειστείτε.

 • Πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητο σύστημα λογιστικής και προϊόντων και να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα μόνο για την απόκτηση πελατών.

Η προμήθεια και οι απαιτήσεις ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς, ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Ανταλλαγή

Λίστα χρυσών κρυπτοκοινών

Στο τέλος της ημέρας, το Binance είναι ουσιαστικά μια κεντρική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin και εκατοντάδες άλλα νομίσματα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο, εισαγάγετε το ποσό των χρημάτων που θέλετε να δαπανήσετε, επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε και πατήστε “Αγορά”.

Η πώληση είναι τόσο απλή όσο η αγορά, μεταβείτε στην πλατφόρμα και επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να πουλήσετε και εισαγάγετε τον όγκο.

Στιγμιότυπο οθόνης της υπηρεσίας ανταλλαγής binance.com Υπηρεσία ανταλλαγής Binance

Η εταιρεία δέχεται διάφορα νομίσματα συμπεριλαμβανομένων Δολ ΗΠΑ, Ευρώ, AUD, AED, CAD, ** INR, κλπ. Υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμής, όπως τραπεζικές κάρτες, πορτοφόλι Binance και ηλεκτρονικά πορτοφόλια ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε σε μία συναλλαγή είναι 5.000 $ (αγορά) και 10.000 $ (πώληση), ωστόσο, μπορεί να αλλάξει από χώρα σε χώρα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων τοποθεσίας, για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού σας επιτραπεί να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες.

Το καλύτερο πράγμα για την ανταλλαγή είναι πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε. Λειτουργεί καλά σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων. Μπορείτε να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή στη συσκευή σας για να απλοποιήσετε τα πράγματα.

Υπηρεσίες στοιχήματος

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υπηρεσίας στοιχήματος της Binanace

Το Binance είναι ένα από τα λίγα ανταλλακτικά που προσφέρει ποντάρισμα.

Η εταιρεία ορίζει το πατινάζ ως «τη διαδικασία διατήρησης κεφαλαίων σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για την υποστήριξη των λειτουργιών ενός δικτύου blockchain».

Οι χρήστες λαμβάνουν ανταμοιβές για την κατάθεση και την κατοχή ψηφιακών νομισμάτων. Το Staking συνδέεται με τον μηχανισμό Proof of Stake (PoS) που εισήγαγαν οι Scott Nadal και Sunny King το 2012.

Το Binance υποστηρίζει πλέον τη δημιουργία στοιχήματος για πολλά νομίσματα PoS, συμπεριλαμβανομένων Αλγόριθμος (ALGO), Stellar (XLM), ΝΕΟ (ΑΕΡΙΟ), VeChain (VTHO), Οντολογία (ONG), Tron (BTT), Στρατής (STRAT), Qtum (QTUM), και Κομόντο (KMD).

Δεν μπορέσαμε να βρούμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πώς η Binance διανέμει ανταμοιβές. Η εταιρεία προτείνει να έρθει σε επαφή με τους αντιπροσώπους για να μάθει περισσότερα καθώς εξακολουθεί να αναπτύσσει τον μηχανισμό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το σύστημα αντλεί υπόλοιπα λαμβάνοντας ωριαία στιγμιότυπα για να πάρει τον ημερήσιο μέσο όρο.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Προϊόντα στοιχήματος Binance

Οι επενδυτές μπορούν να κάνουν κέρδος χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τη δημιουργία κόμβων, να ανησυχούν για χρονικά διαστήματα, ελάχιστα ποσά στοιχήματος ή άλλες τέτοιες παραμέτρους.

Το στοίχημα μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία για να κατανοήσετε. Πήγαινε εδώ για μάθετε περισσότερα για το Binance staking και πώς μπορεί να σας ωφελήσει.

Εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα συναλλαγών του Binance

Η Binance παρουσίασε πρόσφατα μια πύλη OTC για την αύξηση της υιοθέτησης κρυπτογράφησης. Δεδομένου ότι είναι μια νέα επιλογή, δεν γνωρίζουμε πολλά για τις εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, η πύλη είναι ένα ζωντανό αίτημα για πλατφόρμα προσφοράς που επιτρέπει στους χρήστες να επιβεβαιώνουν συναλλαγές και να λαμβάνουν γρήγορους διακανονισμούς απευθείας στους λογαριασμούς τους Binance.

Η εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή διαφέρει από τις υπηρεσίες ανταλλαγής που προσφέρει η πλατφόρμα καθώς πραγματοποιείται απευθείας μεταξύ δύο μερών. Είναι κατάλληλο για εμπόρους που θέλουν να ανταλλάξουν ή να ανταλλάξουν τεράστιο αριθμό κερμάτων.

Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μεγάλους όγκους και διαπιστώσαμε ότι προσφέρει επίσης καλύτερη τιμή όταν κάνετε ένα μεγάλο εμπόριο.

Τρόποι για να κερδίσετε δωρεάν νόμισμα

Οι χρήστες του Binance μπορούν να έχουν την επιλογή να κερδίσουν δωρεάν κέρματα. Το στοίχημα είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να κερδίσετε δωρεάν ψηφιακά νομίσματα, αλλά μπορεί επίσης να υπάρχουν και άλλες προσφορές από καιρό σε καιρό.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα προγράμματος παραπομπής του Binance

Εκτός από αυτό, μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν κέρματα παραπέμποντας άλλους χρήστες στην πλατφόρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους παραπομπής, το αναγνωριστικό παραπομπής ή τους κωδικούς QR για να παραπέμψετε άτομα.

Η εταιρεία πληρώνει έως και 40% προμήθεια για επιτυχημένες συναλλαγές που κάνουν οι φίλοι σας. Ωστόσο, η δομή των προμηθειών μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη να κατανοηθεί.

Κάρτες δαπανών

Μας αρέσει αυτή η δυνατότητα Binance καθώς διευκολύνει τη ζωή και επιλύει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα.

Ο άνθρωπος πληρώνει με cryptocoin σε POS

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι η χρήση ψηφιακών νομισμάτων για την πληρωμή λογαριασμών ή για αγορές μέσω διαδικτύου, καθώς δεν είναι όλα τα καταστήματα ανοιχτά στην ιδέα αποδοχής ψηφιακών μαρκών. Η μόνη σας επιλογή είναι να κολλήσετε σε εμπόρους που υποστηρίζουν ψηφιακά νομίσματα ή να μετατρέψετε τα κέρματά σας σε μετρητά, κάτι που μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο.

Η κάρτα είναι πραγματικά παγκόσμια καθώς είναι αποδεκτή από περισσότερους από 46 εκατομμύρια εμπόρους, συμπεριλαμβανομένων πωλητών εκτός σύνδεσης σε περισσότερες από 200 περιοχές. Η υπηρεσία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της beta. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να εγγραφείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάρτα Binance.

Σε αντίθεση με άλλες τράπεζες, το Binance χρεώνει χωρίς ετήσια ή μηνιαία τέλη αλλά υπάρχει ένα εφάπαξ κόστος 15 USD. Το ελάχιστο υπόλοιπο είναι επίσης 15 USD, το οποίο είναι υπέροχο. Οι μεταφορές είναι άμεσες και μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω της εφαρμογής όποτε θέλετε.

Αλλες υπηρεσίες

Εκτός από όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η Binance προσφέρει ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επενδυτές. Αυτά περιλαμβάνουν:

Εμπόριο περιθωρίων

Εκτός από τις παραδοσιακές συναλλαγές, η Binance προσφέρει μια πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με το δανεισμένο περιουσιακό σας στοιχείο καταβάλλοντας τόκους στο υπόλοιπό σας. Μόνο ζεύγη που έχουν “M” δίπλα τους υποστηρίζουν αυτήν τη στιγμή την ανταλλαγή περιθωρίων.

Για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Binance Margin, θα πρέπει να μεταφέρετε στοιχεία από το παραδοσιακό πορτοφόλι σας ή να ανταλλάξετε το πορτοφόλι σας στο Margin. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές έως και 5 φορές του αρχικού ποσού δανεισμού. Θα πρέπει να καταβάλλετε ωριαίο τόκο στον πραγματικό κάτοχο του στοιχείου.

Binance Futures

Το Binance Futures είναι μια νέα πλατφόρμα διαπραγμάτευσης που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους εμπόρους να χρησιμοποιούν μόχλευση και να ανοίγουν θέσεις θετικής και θετικής.

Με αυτήν την επιλογή, η εταιρεία δίνει άμεσο ανταγωνισμό σε γίγαντες όπως το market.com. Μας άρεσε ο σχεδιασμός της πλατφόρμας συναλλαγών, είναι εύκολο στη χρήση.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα υπηρεσίας Binance’s Futures

Εγγραφείτε για λογαριασμό, επιλέξτε συμβόλαιο, κάντε παραγγελία και διαχειριστείτε τη θέση σας. Παρόλο που είναι υπέροχο, είναι χλωμό σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, καθώς μπορείτε να ανταλλάσσετε περιορισμένο αριθμό νομισμάτων μόνο στην πλατφόρμα χωρίς να έχετε τη δυνατότητα ανταλλαγής αποθεμάτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Τα υποστηριζόμενα νομίσματα περιλαμβάνουν:

 • (ETH) / USDT
 • (XRP) / USDT
 • (BCH) / USDT
 • (ADA) / USDT
 • (XLM) / USDT
 • (TRX) / USDT
 • EOS / USDT
 • (LTC) / USDT
 • (ETC) / USDT
 • (Σύνδεσμος) / USDT

Οι υποστηριζόμενες παραγγελίες περιλαμβάνουν:

 • Οριακή παραγγελία
 • Εντολή Stop-Limit
 • Παραγγελία αγοράς
 • Παραγγελία λήψης κέρδους-ορίου

Οι χρήστες του Binance δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό, ωστόσο, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μόνο καταθέτοντας USDT.

Εργαστήρια Binance

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα εργαστηρίου Binance

Εργαστήρια Binance είναι το επιχειρηματικό σκέλος της Binance που δημιουργήθηκε για την ενδυνάμωση και την επώαση κοινότητας και επιχειρηματιών crypto και blockchain.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, η αποστολή του προγράμματος είναι “η υποστήριξη βιομηχανικών έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου οικοσυστήματος blockchain, αξιοποιώντας το πλήρες δυναμικό της τεχνολογίας blockchain και τον κοινωνικό της αντίκτυπο, αυξάνοντας παράλληλα την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως.”

Οι μεγάλοι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν την άλλη επιλογή και να συνεργαστούν με νεοσύστατες εταιρείες που έχουν ήδη λειτουργικό προϊόν.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Επικεντρώνεται σε stablecoin, εμβάσματα, πληρωμές, διαλειτουργικότητα, εφαρμογές και άλλα τέτοια κανάλια.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Σελίδα εργαστηρίου Binance

Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για άτομα που θέλουν να γίνουν μέρος του κλάδου. Εξετάστε αυτήν την επιλογή εάν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε μια θέση στον κλάδο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εμβέλεια του Binance για να βρείτε μια ισχυρή βάση και να προωθήσετε το έργο σας.

Προμηθευτής Fiat

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας google.com Εφαρμογή Global P2P Merchants Program στο Binance

Το Binance δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να είναι πωλητής fiat. Θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα Εγγράφων Google για να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα. Η φόρμα μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά, αλλά δεν γίνονται δεκτές όλοι οι αιτούντες.

Μόλις εγκριθεί, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε περισσότερα άτομα.

Καταχώριση Binance

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας binance.com Κέντρο χρηστών του Binance

Εάν θέλετε να καταχωρίσετε το νόμισμά σας στο Binance, τότε θα πρέπει να πληροίτε τις απαιτήσεις της πλατφόρμας και να στείλετε μια αίτηση με όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να λάβετε απάντηση, οπότε να είστε υπομονετικοί. Η εταιρεία σάς επιτρέπει να κάνετε αίτηση αρκετές φορές, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι καλύτερα να ενημερώσετε την πρόοδο του έργου σας καθώς τα πράγματα αλλάζουν ή εφαρμόζονται ξανά μόνο όταν το έργο σας προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Από όσα έχουμε δει, η εταιρεία φαίνεται να είναι πιο φιλική προς έργα που υποστηρίζουν το δικό της νόμισμα (Binance Coin).

Εμπιστευτικό πορτοφόλι

Γνωστό ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, το Trust Wallet είναι πλέον το επίσημο πορτοφόλι της Binance. Είναι διαθέσιμο για χρήστες Android και iOS και είναι γνωστό ότι προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες.

Υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα και λειτουργεί σαν γοητεία. Πάνω απ ‘όλα, είναι γνωστό ότι διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και δεν προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία στη συσκευή σας.

Αποκλεισμός εξερευνητής

Στιγμιότυπο οθόνης του binance.com Οδηγός Chain Explorer στο Binance Academy

Ο εξερευνητής είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που παρέχει εξαιρετικές πληροφορίες για ένα δίκτυο blockchain. Η εταιρεία την προωθεί ως «μηχανή αναζήτησης και αναζήτησης όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με δημόσιες διευθύνσεις, μεμονωμένα μπλοκ και συναλλαγές που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο νόμισμα».

Το εργαλείο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων διαγραμμάτων αγοράς και στατιστικών σε πραγματικό χρόνο. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με εκκρεμείς συναλλαγές, ομάδες εξόρυξης, ποσοστό κατακερματισμού δικτύου, επικυρωτές μπλοκ, πλούσια λίστα, ορφανά μπλοκ και σκληρά πιρούνια.

συμπέρασμα

Το Binance Exchange είναι μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Είναι γνωστό ως ένα από τα πιο προσιτά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο και είναι εγγεγραμμένο σε πολλές χώρες, γεγονός που το καθιστά ασφαλές και ασφαλές.

Η πλατφόρμα προσφέρει εκατοντάδες νομίσματα και ζεύγη για συναλλαγές, ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθεί να θεωρείται αξιόπιστη επιλογή για νέους και έμπειρους εμπόρους λόγω χαμηλών χρεώσεων και εξαιρετικής υποστήριξης πελατών.

Οι περισσότερες κριτικές Binance είναι θετικές και οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν ότι η εταιρεία είναι ασφαλές να δοκιμάσει.

Αγορά νομισμάτων στο Binance

Εκτίμηση:

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

7.0

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δίνουμε στο Binance 7.0 / 10. Διαθέτει μεγάλη ρευστότητα, πολλά νομίσματα για συναλλαγές και πολύ χαμηλές χρεώσεις. Έχει επίσης ένα υπέροχο UX, και το μόνο πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με αυτό είναι το hack που εμφανίστηκε στην πλατφόρμα. Προφανώς, μπορείτε να αποφύγετε ένα τέτοιο γεγονός να σας επηρεάσει αφαιρώντας τα κέρματά σας από την πλατφόρμα όταν τελειώσετε τις συναλλαγές (όπως θα έπρεπε).

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο ασφαλές είναι το Binance Exchange??

Το Binance έχει παραβιαστεί μία φορά, αλλά θεωρείται ασφαλές. Τα χρήματα των ΗΠΑ είναι ασφαλισμένα και η εταιρεία διαθέτει ένα ταμείο για την κάλυψη ζημιών σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων ή εισβολής.

Είναι ασφαλισμένο το Binance Exchange FDIC?

Ναι, οι καταθέσεις σε USD διασφαλίζονται για περισσότερη προστασία. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, η Binance διατηρεί καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ σε ειδικούς «συγκεντρωτικούς λογαριασμούς θεματοφυλακής» σε ασφαλισμένες τράπεζες της FDIC.

Πώς μπορώ να βγάλω τα χρήματά μου από το Binance Exchange?

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Binance μεταβαίνοντας στην επιλογή Ανάληψη στο προφίλ σας και επιλέγοντας το νόμισμα που θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Οι χρήστες μπορούν είτε να μετατρέψουν το νόμισμα σε USD είτε σε υποστηριζόμενο νόμισμα. Αυτή η μέθοδος ανάληψης είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες και μπορεί να είναι αργή. Η άλλη επιλογή είναι να αποσύρετε κέρματα στο πορτοφόλι σας και να μετατρέψετε αυτά τα αποσυρμένα νομίσματα μέσω του πορτοφολιού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την απόσυρση από το Binance Exchange?

Οι αναλήψεις λογαριασμών μπορεί να είναι γρήγορες ή αργές ανάλογα με τη φύση του λογαριασμού σας και τη μέθοδο ανάληψης. Αναλήψεις σε πορτοφόλια ολοκληρώνονται σε περίπου 30 λεπτά, ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εάν ο λογαριασμός σας δεν έχει επαληθευτεί ή εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει το 2FA.

Τέτοιοι λογαριασμοί μπορεί να διαρκέσουν έως και 5 ημέρες. Επιπλέον, οι αναλήψεις ενδέχεται επίσης να μην είναι διαθέσιμες εάν δεν έχουν περάσει 5 ημέρες από τότε που προσθέσατε μια μέθοδο ανάληψης ή ενεργοποιήσατε ένα εργαλείο ασφαλείας όπως το 2FA.

Τέλος, οι άμεσες αναλήψεις στο fiat μπορεί να διαρκέσουν από 5 έως 10 ημέρες.

Πώς να μετατρέψετε το crypto σε χρηματοδότηση στο Binance?

Το Binance US και ορισμένες άλλες τοπικές σελίδες Binance υποστηρίζουν μεταφορές κρυπτογράφησης σε δολάρια ΗΠΑ. Δείτε πώς μπορείτε να το εκτελέσετε:

– Μεταβείτε στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο προφίλ σας, μεταβείτε στην επιλογή Ανάληψη κάτω από το Πορτοφόλι

– Επιλέξτε USD κάτω από το νόμισμα που θέλετε να κάνετε ανάληψη και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και επιλέξτε τη μέθοδο ανάληψης

– Το σύστημα θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τη συναλλαγή

– Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω email

– Το ποσό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας σε 5 έως 7 ημέρες ανάλογα με τη μέθοδο ανάληψης

Είναι παράνομο το Binance?

Όχι, το Binance δεν είναι παράνομο, ωστόσο, σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να μην είναι νόμιμο το εμπόριο ή η κατοχή κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή έχει απαγορεύσει αρκετές χώρες στο παρελθόν λόγω αλλαγής κανονισμών.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Binance στις ΗΠΑ?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Binance στις ΗΠΑ αλλά όχι στη διεθνή έκδοση. Το Binance US υποστηρίζει χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ και προσφέρει ένα μέρος των κερμάτων που διατίθενται στη διεθνή πλατφόρμα. Επιπλέον, το Binance US δεν είναι νόμιμο ή διαθέσιμο σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Hawaai, Washington, Georgia και Connecticut

Το Binance έχει ένα πορτοφόλι?

Το Binance δεν έχει το δικό του πορτοφόλι, αλλά η πλατφόρμα έχει συνεργαστεί με το TrustWallet, το οποίο διατίθεται στο εμπόριο ως το επίσημο πορτοφόλι της πλατφόρμας.

Μπορώ να πουλήσω crypto σε USD στο Binance?

Στις περισσότερες χώρες αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, αλλά η Binance άρχισε πρόσφατα να προσφέρει συναλλαγές κρυπτογράφησης σε fiat σε ορισμένα μέρη του κόσμου όπου μπορείτε να πουλήσετε απευθείας κρυπτογράφηση σε USD.

Αναφέρει ο Binance στο IRS?

Όχι, το Binance δεν αναφέρει στο IRS. Ωστόσο, ως φορολογούμενος των ΗΠΑ, ενδέχεται να σας ζητηθεί να αναφέρετε παρακρατήσεις και κέρδη στην IRS. Επικοινωνήστε με έναν ειδικό για να μάθετε περισσότερα.

Πρέπει να διατηρήσω τα νομίσματά μου στο Binance Exchange?

Το Binance θεωρείται ασφαλές και πολλοί χρήστες αφήνουν τα κέρματά τους στην πλατφόρμα. Η εταιρεία ξεκίνησε ένα ειδικό πρόγραμμα στοιχήματος Binance για να παρακινήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν κέρματα στο χρηματιστήριο, καθώς είναι σημαντικό για τη ρευστότητα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me