Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

SIGEN.pro- Μια πλατφόρμα ανταλλαγής που προσφέρει δωρεάν ΤΟΝ

SIGEN.pro

Η αποτυχημένη έναρξη του έργου κρυπτογράφησης του Telegram Messenger είναι ένα από τα κεντρικά θέματα του εξερχόμενου έτους. Ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα κρυπτογράφησε την ανάσα της, ακολουθώντας την εξέλιξη της σύγκρουσης μεταξύ της SEC και του TON του Pavel Durov Λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι μια τέτοια φιλόδοξη επιχείρηση, υποστηριζόμενη από μια τόσο δυνατή προσπάθεια και τεράστιους οικονομικούς πόρους, θα μπορούσε απλώς να εγκαταλειφθεί λόγω της κανονιστικής πίεσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η ρυθμιστική αρχή κέρδισε το πρόσωπο-κλειστό και, ως αποτέλεσμα της απόφασής του, μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της αποκέντρωσης των οικονομικών σχέσεων σταμάτησε όταν το προϊόν σχεδόν τελείωσε.

Ωστόσο, ήταν αδιανόητο να εγκαταλείψουμε απλά τα αποτελέσματα του τεράστιου έργου των προγραμματιστών TON. Η ανάπτυξη του TON συνεχίστηκε. Δεν διεξήχθη πλέον από την ομάδα του Durov, αλλά από την TON Labs ως ανεξάρτητο έργο που βασίζεται στο Telegram Open Network. Το έργο υποστηρίχθηκε από περισσότερες από 7.000 εταιρείες και ιδιώτες και το δίκτυο Free TON ξεκίνησε στις 7 Μαΐου 2020.

Ιδιαιτερότητες του δωρεάν δικτύου TON

Το κύριο έγγραφο του έργου δεν είναι η συνήθης Λευκή Βίβλος αλλά η Διακήρυξη Αποκέντρωσης (DOD). Αναφέρει ότι η Free TON βλέπει την αποστολή της να διατηρεί τις αξίες της ελεύθερης αγοράς, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, την αποκεντρωμένη διαχείριση, την αντίσταση στη λογοκρισία και τη συνεργασία ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το Free TON είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής πολλαπλών blockchain. Σε αντίθεση με άλλα, τα blockchain που βασίζονται σε TON έχουν ασύγκριτα υψηλότερη ταχύτητα συναλλαγής και αρχικά θεωρήθηκαν κλιμακούμενα. Η οικονομία του Free TON βασίζεται στο νόμισμα TON Crystal, πολύ διαφορετικό από τα κλασικά κρυπτονομίσματα στην αρχιτεκτονική του καθώς και στη μέθοδο διανομής του: αρχικά ήταν αδύνατο να αγοράσετε απλά το TON Crystal επειδή τα διακριτικά διανεμήθηκαν μέσω ενός ανταγωνιστικού μηχανισμού.

5 δισεκατομμύρια μάρκες, σύμφωνα με την ιδέα της κοινότητας του έργου, διανεμήθηκαν σε μη οικονομική βάση μεταξύ των συμμετεχόντων του έργου, οι οποίοι είχαν συμβάλει καλύτερα στην ανάπτυξή του. Μόλις ολοκληρωθεί η διανομή των διακριτικών, τα κουπόνια είναι ελεύθερα να κυκλοφορούν – αυτό είναι το στάδιο που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα.

Το δίκτυο Free TON είναι πλήρως αποκεντρωμένο, σύμφωνα με τη Διακήρυξη. Η αποκέντρωση είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της διαχείρισης δικτύου, της επικύρωσης και της ανάπτυξης λογισμικού. Το TON Crystal διανέμεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του δικτύου και όλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο στοίχημα κερμάτων. Το έργο επεξεργάζεται πολλές ανεξάρτητες ομάδες ανάπτυξης. Κανένας επικυρωτής δεν μπορεί να διαθέτει περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των διαθέσιμων διακριτικών δικτύου.

Το TON είναι ουσιαστικά μια ενδιάμεση διεπαφή μεταξύ του δικτύου blockchain και των χρηστών στους οποίους παρέχεται ένα σύνολο εργαλείων για την ανάπτυξη εφαρμογών TON OS, συμπεριλαμβανομένων των μεταγλωττιστών Solidity και C ++, βάσεων δεδομένων και SDK. Η διεπαφή χρήστη αντιπροσωπεύεται από το TON Surf OS, το οποίο είναι εν μέρει παρόμοιο με τη διεπαφή Linux και περιλαμβάνει ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης, πορτοφόλι και εφαρμογές συνομιλίας. Δεδομένου ότι ο κωδικός TON είναι ανοιχτός, τα μέλη της κοινότητας μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στον εξευγενισμό και τη βελτίωση των στοιχείων του.

Πώς μπορεί κάποιος να αγοράσει δωρεάν ΤΟΝ / Πώληση δωρεάν ΤΟΝ?

Λοιπόν, είναι δυνατόν να αγοράσετε κάπως TON Crystal; Σήμερα, ναι, παρόλο που η καταχώριση ενός τέτοιου νομίσματος, τεχνικά περίπλοκη και διανεμημένη με τόσο ασυνήθιστο τρόπο, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η πλατφόρμα SIGEN.pro ήταν από τις πρώτες στον κόσμο που αντιμετώπισε αυτήν την πρόκληση. ο SIGEN.pro Η ομάδα είναι ενθουσιώδης του έργου Free TON. Οι ιδέες πίσω από το νέο TON ανταποκρίνονται στη φιλοσοφία του SIGEN.pro, επιδιώκοντας να προσεγγίσει κοινό σε όλο τον πλανήτη. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε συναλλαγές με τη χρήση κάθε νομίσματος fiat του κόσμου και, το σημαντικότερο, δεν χρεώνεται καμία χρέωση για τέτοιες συναλλαγές (0% χρέωση για όλες τις συναλλαγές, είσοδο και έξοδο, εκτός από τις χρεώσεις που χρεώνονται από την κρυπτογράφηση δίκτυα). Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών.

Το οικοσύστημα SIGEN.pro περιλαμβάνει τέσσερα κύρια συστατικά: μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, μια αυτόματη ανταλλαγή με λίγα κλικ, μια κρυπτογράφηση πολλαπλών νομισμάτων και μια πλατφόρμα peer-to-peer όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να διαπραγματευτούν μια ευνοϊκή τιμή και να αγοράσουν ή να πουλήσουν κρυπτονομίσματα για οποιαδήποτε νομίσματα fiat. Στο SIGEN.pro, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, να συγκεντρώσουν κρυπτονομίσματα και να τα ανταλλάξουν με χρήματα fiat ή άλλα κρυπτονομίσματα γρήγορα και χωρίς μεσάζοντες. Όλα είναι απολύτως ασφαλή, επιτρέποντας την αυτόματη ανάληψη και, όπως είπαμε, με μηδενικές χρεώσεις.

Πορτοφόλι SIGEN.pro

Αφού εγγραφείτε στο SIGEN.pro, θα λάβετε το δικό σας δωρεάν και ασφαλές πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων για κάθε ένα από τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα. Το πορτοφόλι διευκολύνει τόσο την προσθήκη νομισμάτων στην πλατφόρμα όσο και τη μεταφορά τους σε άλλες διευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι το SIGEN.pro χρησιμοποιεί μια πολιτική «κρύου-ζεστού πορτοφολιού» όταν το μεγαλύτερο μέρος των κερμάτων πελατών αποθηκεύεται στο κρύο, δηλαδή σε πορτοφόλια που δεν είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Μόνο μικρές ποσότητες που χρησιμοποιούνται για εργασίες ανάληψης αποθηκεύονται σε ζεστά πορτοφόλια.

SIGEN.pro

Ένα πορτοφόλι SIGEN.pro για TON Crystal

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι σας, πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική διεύθυνση, η οποία στη συνέχεια εκχωρείται στον πελάτη για πάντα. Μετά από αυτό, η προσθήκη TON Crystal καθίσταται δυνατή. Για λόγους ασφαλείας, τα κέρματα μπορούν να αποσυρθούν μόνο αφού περάσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Το KYC δεν εφαρμόζεται επειδή η πλατφόρμα δεν λειτουργεί απευθείας με λογαριασμούς fiat.

Εφαρμογή για κινητά SIGEN.pro

Η εφαρμογή SIGEN.pro για κινητά είναι διαθέσιμη και για τα δύο Android και iOS και μπορείτε να το κατεβάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα. Η διεπαφή είναι φιλική προς τον χρήστη και διαισθητική, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε και να πουλήσετε γρήγορα, με ασφάλεια και κερδοφόρα продать TON Crystal, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Η εφαρμογή για κινητά υποστηρίζει την πλήρη λειτουργικότητα του SIGEN.pro, με όλες τις ρυθμίσεις και τις ειδοποιήσεις εκτός από την αυτόματη ανταλλαγή.

  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro

Ανταλλαγή SIGEN.pro

ο πλατφόρμα ανταλλαγής είναι ένα μέρος για συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Η διεπαφή εργασίας της ανταλλαγής είναι αρθρωτή: μπορείτε να προσαρμόσετε το χρονοδιάγραμμα, να επιλέξετε να εμφανίζονται μόνο τα ζεύγη που σας ενδιαφέρουν, να λαμβάνετε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με αυτά. Η διεπαφή συναλλαγών του SIGEN.pro είναι σαφής και βολική. Περιλαμβάνει γραφήματα TradingView και ζωντανή συνομιλία.

SIGEN.pro

Διεπαφή ανταλλαγής κρυπτογράφησης: αγοράστε TON, πωλήστε τον TON

Δωρεάν ρευστότητα TON – SIGEN.pro: Παραγγελίες αγοράς και πώλησης

Όπως μπορείτε να δείτε από στιγμιότυπα οθόνης, τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, οι παραγγελίες αγοράς TON ανήλθαν συνολικά 4,2 BTC (~ 67,800 $) και οι παραγγελίες πώλησης TON έφτασαν τους 83,173 τόνους (~ 84,000 $). Ο συνολικός όγκος συναλλαγών στο χρηματιστήριο για ένα μήνα ανήλθε σε σχεδόν 176.700 τόνους.

Αυτόματη ανταλλαγή SIGEN

SIGEN.pro-Αυτόματη ανταλλαγή καθιστά δυνατή την γρήγορη και ασφαλή ανταλλαγή του κρυπτονομίσματος σε αυτόματη λειτουργία με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία, η οποία ορίζεται τη στιγμή της τελευταίας απαραίτητης επιβεβαίωσης συναλλαγής. Λόγω των διακυμάνσεων της συναλλαγματικής ισοτιμίας, μπορείτε τελικά να λάβετε ένα ελαφρώς διαφορετικό ποσό – μεγαλύτερο ή μικρότερο.

Τον κρύσταλλο

Η αυτόματη ανταλλαγή σάς επιτρέπει να αγοράζετε ή να πουλάτε Ton Crystal αυτόματα με λίγα κλικ

Πλατφόρμα SIGEN p2p

SIGEN.pro πλατφόρμα p2p έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής και απλή για να κάνει εμπόριο ο χρήστης. Είναι ένα εμπόριο χωρίς μεσάζοντες, εντελώς διαφανές, όπου οι συναλλαγές πραγματοποιούνται απευθείας μεταξύ των συμμετεχόντων και η ασφάλεια είναι εγγυημένη από την ίδια την πλατφόρμα. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε προσφορές αγοράς ή πώλησης με τους δικούς σας όρους και στη συνέχεια να περιμένετε την αποδοχή τους από άλλο χρήστη. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις ήδη δημιουργηθείσες προσφορές. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να κάνετε μια συμφωνία είναι 15 λεπτά.

Τα κέρματα σε μια συναλλαγή peer-to-peer στον λογαριασμό του πωλητή παγώνονται από το σύστημα ESCROW – έτσι λειτουργεί η μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών στον κόσμο, όπως το AliExpress. Αυτό εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής – τα κέρματα αποστέλλονται στον αγοραστή μόνο όταν ο πωλητής έχει επιβεβαιώσει την πληρωμή. Για τη βελτίωση της ασφάλειας της επιβεβαίωσης πληρωμής, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω ταχυδρομείου, Google Authenticator (GA) ή πίνακα κωδικών.

ΣΗΜΑ

Όπως μπορείτε να δείτε από στιγμιότυπα οθόνης, τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, οι προσφορές αγοράς TON στην πλατφόρμα p2p ανήλθαν συνολικά σε 578.400 TON (~ 584.184 $), ενώ οι προσφορές πώλησης TON ανήλθαν σε 3.699 TON (~ 3.736 $). Ο συνολικός εβδομαδιαίος όγκος συναλλαγών p2p ανήλθε σε 42.961 τόνους (~ 43.390 $).

Η εφαρμογή P2P του SIGEN.pro επιτρέπει την αγορά TON ή την πώληση TON για μετρητά, τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονικό χρήμα κ.λπ..

Όλη η αλληλογραφία στη συνομιλία P2P καταγράφεται για την αποφυγή απάτης. Οι διαφορές διευθετούνται από τους διαιτητές SIGEN.pro, οι οποίοι αναλύουν την κατάσταση προκειμένου να λάβουν μια δίκαιη απόφαση.

Δωρεάν στατιστικά στοιχεία συναλλαγών TON

Τα στατιστικά στοιχεία για το TON Crystal στο SIGEN.pro σήμερα είναι τα εξής:

  • 204 άτομα είχαν TON στους λογαριασμούς τους.
  • 123 άτομα αγοράστηκαν ή πωλήθηκαν στο χρηματιστήριο.
  • 92 άτομα χρησιμοποίησαν πλατφόρμα p2p για αγορά ή πώληση.
  • 187 μοναδικοί αγοραστές και πωλητές συμμετείχαν στο χρηματιστήριο και στο p2p

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία συνοψίζονται τρεις εβδομάδες από την έναρξη των συναλλαγών. Οι αριθμοί είναι μικροί, αλλά η ανάπτυξη είναι προφανής. Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν στην αγορά / πώληση tokens του θρυλικού έργου.

Επίσης, σημειώστε ότι η πλατφόρμα συναλλαγών SIGEN.pro ξεκινά τη δική της πύλη μέσων στο https://media.sigen.pro. Αυτός είναι ένας πλήρης πόρος πολυμέσων που σύντομα θα αρχίσει να δημοσιεύει ενδιαφέροντα άρθρα, κριτικές, ειδήσεις και άλλο υλικό αφιερωμένο σε κρυπτονομίσματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me