Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τα καλύτερα πορτοφόλια Tezos (XTZ) για το 2019

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Tezos που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι που επιλέγετε πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια.

Η Tezos είναι μια πλατφόρμα blockchain που επιτρέπει την ανάπτυξη και ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων, βασιζόμενη σε ένα πρωτόκολλο αυτοδιοίκησης. Αυτή η πλατφόρμα dApp είναι διαφορετική από άλλες επειδή οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις δικτύου μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ένα πορτοφόλι XTZ

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε νομίσματα XTZ ή Tezzies όπως ονομάζονται, τότε υπάρχουν μερικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Υποστήριξη νομισμάτων– Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι ένα πορτοφόλι που προσφέρει υποστήριξη για το XTZ. Υπάρχουν επί του παρόντος λίγες επιλογές πορτοφολιού που αποθηκεύουν το νόμισμα.

Πολλαπλή υποστήριξη altcoin– Ανάλογα με το είδος του χαρτοφυλακίου που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει μόνο XTZ ή για ένα που υποστηρίζει πολλαπλά κρυπτονομίσματα.

Ασφάλεια– Επαληθεύστε εάν το πορτοφόλι που σας ενδιαφέρει διατηρεί ιδιωτικά κλειδιά, διαθέτει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, σταθερή κρυπτογράφηση και εφεδρικό σύστημα.

Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι είναι ένα κατάλληλο πορτοφόλι πολλαπλών πλατφορμών που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε το Tezos σας με απλό τρόπο. Το πορτοφόλι είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS, καθώς και με τα ακόλουθα επιτραπέζια συστήματα: Windows, Ubuntu, Debian, Fedora και macOS.

Το Atomic Wallet έρχεται με μια αισθητική διεπαφή που είναι εύκολο να κατανοηθεί και να πλοηγηθεί. Το πορτοφόλι δεν είναι στερητικό, με τα ιδιωτικά κλειδιά και τους κωδικούς πρόσβασης να είναι κρυπτογραφημένα και να μην αφήνουν ποτέ τη συσκευή σας. Τα δεδομένα συναλλαγών και τα αρχεία σύνδεσης αποθηκεύονται επίσης τοπικά.

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το crypto σας σε Tezos ή άλλα νομίσματα, γνωρίζετε ότι το Atomic περιλαμβάνει μια δυνατότητα ανταλλαγής που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε γρήγορες ανταλλαγές crypto-to-crypto. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς νομισμάτων χρησιμοποιώντας USD, EUR και άλλα fiats μέσω πιστωτικής κάρτας.

Όσον αφορά τις επιλογές αποθήκευσης, το Atomic Wallet υποστηρίζει εκτός από το Tezos περισσότερα από 300 άλλα cryptos και tokens.

Πορτοφόλι TezBox

TezBox ήταν το πρώτο πορτοφόλι που σχεδιάστηκε για την Tezos που είχε γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ξεκίνησε όταν το έργο ήταν σε πώληση ICO από έναν προγραμματιστή που ήταν από την κοινότητα των Τεζών. Το TezBox έχει μια εύκολη πλοήγηση, είναι συμβατή με υπολογιστές που λειτουργούν σε συστήματα Windows και Mac. Ένα πορτοφόλι για υπολογιστές που λειτουργούν με Linux είναι επίσης σε εξέλιξη.

Μια επέκταση Chrome είναι επίσης διαθέσιμη για το πορτοφόλι και επί του παρόντος αναπτύσσονται εκδόσεις Android και iOS.

Το TezBox διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη τόσο για τα πορτοφόλια υλικού Trezor όσο και για το Ledger, αν και η υποστήριξη Tezos δεν αναφέρεται στον ιστότοπο της Leger. Η Trezor το κάνει αυτό, υποδηλώνοντας ότι ίσως το Tezos υποστηρίζεται καλύτερα στη συσκευή του.

Το διαδικτυακό πορτοφόλι αποθηκεύει τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά στη συσκευή του χρήστη.

tezbox.com

Πορτοφόλι Guarda

Τι κάνει Γκουάρντα Ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια της Tezos είναι η σχεδόν καθολική κάλυψη διακριτικών.

Εκτός από τα κορυφαία κρυπτογράφηση όπως Bitcoin, Ethereum και Ripple, υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες ERC 20, καθώς και νομίσματα Tezos.

Επίσης, το πορτοφόλι διευκολύνει τις αγορές διακριτικών με fiat μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, η οποία εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε ανταλλαγές

Το Guarda είναι συμβατό με σχεδόν κάθε μεγάλη πλατφόρμα, είτε πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε για κινητά. Δεν μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής και απλώς να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό Πορτοφόλι Ιστού από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα δεδομένα του πορτοφολιού σας ή τα ιδιωτικά κλειδιά παραμένουν πάντα στην ασφαλή μνήμη της συσκευής σας και διαγράφονται όταν αποσυνδεθείτε από το πορτοφόλι.

Αλλά ένα από τα πιο εύχρηστα χαρακτηριστικά του Guarda είναι πιθανώς η ενσωματωμένη υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτογράφησης όπου μπορείτε να ανταλλάξετε κέρματα απευθείας στην εφαρμογή.

Πορτοφόλι Galleon Tezos (Tezori)

Γαλέρα είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού για την αποθήκευση της Tezos. Μια ανάπτυξη του Tezori, μιας υποδομής ανοιχτού πορτοφολιού για το μπλοκ Tezos, το Galleon υποστηρίζεται σε πορτοφόλια υλικού και λογισμικού και διατίθεται σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες Το πορτοφόλι είναι συμβατό με υπολογιστές που λειτουργούν σε συστήματα Mac, Windows και Linux.

Πορτοφόλι Tezos CLI

ο Πορτοφόλι CLI είναι για χρήστες που έχουν κάποια γνώση κωδικοποίησης καθώς απαιτεί τη χρήση γραμμών εντολών. Η Tezos το έχει καταχωρήσει στον ιστότοπό της και έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο εξωτερικό ελεγκτή ασφαλείας. Καθώς το πορτοφόλι χρειάζεται κάποιο βαθμό εμπειρίας στη γραμμή εντολών, μπορεί να είναι μάλλον δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από τους περισσότερους χρήστες.

Πορτοφόλι Kukai Tezos

Kukai είναι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν XTZ. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο πορτοφόλι ή να εισαγάγουν ένα υπάρχον μέσω της χρήσης ενός μνημονικού κώδικα σπόρου ή ενός αρχείου a.tez.

Το πορτοφόλι διαθέτει έναν απλό ιστότοπο από πλευράς σχεδιασμού και γενικά θεωρείται καλά από την κοινότητα των Τεζών. Συγχρονίζεται απευθείας με το δίκτυο Tezos, επιτρέποντάς σας να στέλνετε ή να λαμβάνετε XTZ εύκολα.

Το πορτοφόλι διαθέτει τη δυνατότητα υπογραφής συναλλαγών εκτός σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι τα κλειδιά σας διατηρούνται ασφαλή από διαδικτυακές απειλές. Μόλις το πορτοφόλι επανασυνδεθεί ξανά στο Διαδίκτυο, η συναλλαγή που υπογράψατε εκτός σύνδεσης μπορεί στη συνέχεια να μεταδοθεί μέσω του δικτύου.

Πορτοφόλι Tezos.Blue

tezos.blue

ο Tezos. Μπλε είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι για χρήστες κινητών συσκευών, το οποίο υποστηρίζεται σε Android και Windows 10. Οι εφαρμογές για το πορτοφόλι μπορούν να ληφθούν από το Google Play και το Microsoft Store αντίστοιχα.

Οι χρήστες iOS μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο στο πρόγραμμα Apple Test Flight. Η Apple δεν αποκάλυψε πότε θα ενσωματωθεί η εφαρμογή στο App Store της.

Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι, δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια. Επωφελείται από την προστασία του λειτουργικού συστήματος ως εγγενής εφαρμογή, εκτός από την κρυπτογράφηση των ιδιωτικών κλειδιών σας σε πολλά επίπεδα.

Το Tezos Blue θεωρείται λειτουργικό πορτοφόλι, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης πίσω από αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει ενημερώσεις για το προηγούμενο έτος.

Πορτοφόλι WeTez

WeTez αναπτύχθηκε από μια εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα, είναι από τις πρώτες που δημιούργησαν ένα κινητό πορτοφόλι που προορίζεται για αποθήκευση και συναλλαγές XTZ.

Το κινητό πορτοφόλι υποστηρίζεται σε smartphone που ενσωματώνουν συστήματα Android και iOS, ενώ το λογισμικό του έχει ενσωματωθεί στη συσκευή Tezos. Το πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν, να λαμβάνουν και να ποντάρουν μάρκες για ανταμοιβές XTZ.

Πορτοφόλι Trezor Model T

Amazon.com

ο Τρέζορ Τ είναι το νεότερο μοντέλο της Trezor και το μοναδικό που έχει προσθέσει υποστήριξη για την Tezos και το διακριτικό της που ονομάζεται XTZ. Αυτό το πορτοφόλι υλικού υποστηρίζει όλες τις άλλες σημαντικές κρυπτογραφίες εκτός από μια μεγάλη λίστα altcoins.

Αυτή η μικρή συσκευή διασφαλίζει τα χρήματά σας μέσω κωδικού PIN, προηγμένης κρυπτογράφησης, μη αυτόματης επαλήθευσης συναλλαγής και ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων. Το Trezor υποστηρίζεται από μια ενεργή ομάδα ανάπτυξης που κυκλοφορεί συνεχώς ενημερώσεις και βελτιώσεις.

Ετυμηγορία

Με αυτό, ολοκληρώνουμε τη λίστα μας με μερικές από τις καλύτερες επιλογές για την αποθήκευση κερμάτων Tezos. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι που επιλέγετε πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια, ώστε να διασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση του XTZ σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me