Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Trezor Model T

Είστε περίεργοι για το Trezor Model T?

Αναρωτιέστε αν είναι ασφαλέστερο από το Trezor One?

Τότε είσαι τυχερός…

Θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Trezor Model T σε αυτήν την διεξοδική κριτική!

Βάζουμε το Trezor Model T στην απόλυτη δοκιμασία για να δούμε αν το δεύτερο πορτοφόλι υλικού της Satoshi Labs μπορεί να δικαιολογήσει την πριμοδότηση 100 $ έναντι του Trezor One και τα ανταγωνιστικά πορτοφόλια υλικού από την Ledger.

Contents

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Προμηθευτός
 • Ανοιχτή πηγή
 • Έγχρωμη οθόνη αφής
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων

Μειονεκτήματα

 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Προμηθευτός
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης
 • Ανοιχτή πηγή
 • Έγχρωμη οθόνη αφής
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων

Ποιος πρέπει να αγοράσει ένα Trezor Model T?

 • Επενδυτές Crypto που εκτιμούν ένα καλή φήμη & ασφάλεια
 • Crypto επενδυτές που θέλουν υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων
 • Επενδυτές Crypto που θέλουν ένα πορτοφόλι με οθόνη αφής

Γιατί να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού?

Χρυσό bitcoin και τσιπ υπολογιστή

Για να διατηρήσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά ασφαλή, πρέπει να φυλάσσονται σε ψυγείο. Τι είναι η ψυκτική αποθήκευση? Είναι μια μέθοδος για να εμποδίζετε τα κλειδιά σας να μην έρχονται ποτέ σε επαφή με το Διαδίκτυο, όπου μπορούν εύκολα να παραβιαστούν (και από απόσταση).

Στο παρελθόν πολλοί είχαν χρησιμοποιήσει πορτοφόλια χαρτιού να κρύψουν τα χρήματά τους, ή χειρότερα: με ζεστά πορτοφόλια τα οποία διαρκώς κινδυνεύουν.

Με την εισαγωγή των πορτοφολιών υλικού, η ψυκτική αποθήκευση έγινε ένας απλός και απλός τρόπος χρήσης αυτής της βέλτιστης πρακτικής.

Ιστορικό

Το όνομα Τρέζορ προέρχεται από τη γλώσσα Czeck και σημαίνει “safe” ή “strongbox”.

Η Trezor είναι η επιχείρηση προϊόντων που βασίζεται στο έργο της SatoshiLabs,οι εφευρέτες της ομαδοποιημένης εξόρυξης Bitcoin και η ντετερμινιστική μέθοδος δημιουργίας πορτοφολιών (BIP39).

Το πρώτο πορτοφόλι υλικού της Trezor ήταν πρωτότυπο το 2012 και το πρώτο τους προϊόν (το Trezor One) είδε το φως της ημέρας το 2014. Το μοντέλο T, μια συσκευή υψηλότερης τεχνολογίας κυκλοφόρησε το 2019.

Βασικά μοντέλα Τ

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Υποστηριζόμενα νομίσματα και μάρκες του Trezor.io

Χρησιμοποιώντας την Ιεραρχική ντετερμινιστική (HD) πρωτόκολλο δημιουργίας και μεταφοράς κλειδιών (BIP32), το Model T υποστηρίζει αποθήκευση πάνω από 1000 κρυπτονομισμάτων. Είναι ο διάδοχος του Trezor One και επεκτείνει το σύνολο χαρακτηριστικών και τη διεπαφή αυτής της συσκευής για μια πιο πολυτελή εμπειρία.

Οι διαφορές στην τιμή και τη λειτουργικότητα μεταξύ του Trezor One και Μοντέλο Τ είναι αρκετά ισοδύναμες με αυτές μεταξύ του καθολικού Νάνο S και Νάνο Χ.

Τιμή

ο Μοντέλο Τ επί του παρόντος είναι 159 $ USD και περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι τιμή για να ανταγωνιστεί με το Νάνο Χ εκτός από το σύνολο χαρακτηριστικών του.

Ρίξτε μια ματιά στο πώς Μοντέλο Τ συσσωρεύεται έναντι άλλων πορτοφολιών υλικού:

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2019
 • ΤΙΜΗ: 119 $
 • BLUETOOTH:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2016
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor Model T

Trezor Model T

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2018
 • ΤΙΜΗ: 159 $
 • ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Trezor One

Trezor One

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2013
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σύγκριση με ανταγωνιστές

Παρόλο που μοιάζει με τη λειτουργικότητα πολλών συσκευών πορτοφολιού υλικού, το Μοντέλο Τ διαφοροποιείται με τρεις συγκεκριμένους τρόπους.

Πρώτον, υπάρχει μια υποδοχή για μια κάρτα SD που την καθιστά τον μοναδικό ανταγωνιστή της ColdCard για αυτήν τη δυνατότητα. Αυτό περιλαμβάνεται για την υποστήριξη επερχόμενων δεδομένων και κρυπτογράφησης αρχείων, μια ενδιαφέρουσα γωνία για να είστε σίγουροι.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Κάρτα Trezor Model T και MicroSD

Δεύτερον, υπάρχει η ικανότητά του να χρησιμοποιεί το Μυστική κοινή χρήση του Shamir μέθοδος διαχωρισμού κλειδιών για να τα διατηρείτε ασφαλή.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Μέθοδος αντιγράφων ασφαλείας Shanir για Trezor Model t

Τέλος, είναι η έγχρωμη οθόνη αφής.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor Model T – Τεχνικές προδιαγραφές

Το μοντέλο T είναι αρκετά παρόμοιο με το Καθολικό Nano X στο ότι είναι μια καλή εισαγωγική συσκευή για τους νεοεισερχόμενους αλλά και για προχωρημένους χρήστες. Ωστόσο, φαίνεται Τρέζορ απέφυγε να ενσωματώσει συνδεσιμότητα Bluetooth για να περιορίσει την επιφάνεια επίθεσης.

Το Bluetooth είπε από ορισμένους ότι είναι ασφάλεια θέμα. Παρά το Ledger’s απάντηση σε αυτά τα σχόλια, εξαρτάται από εσάς να καθορίσετε εάν η ευκολία αξίζει τον επιπλέον κίνδυνο.

Αγοράστε ένα Trezor Model T

Άνοιγμα του κουτιού

Πριν από τη ρύθμιση και τη χρήση ενός πορτοφολιού υλικού, είναι σημαντικό να σημειώσετε τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αναλάβει κάποιος για να δημιουργήσει μια πίσω πόρτα πριν φτάσει σε εσάς.

Κουτί με πορτοφόλι υλικού

Η συσκευασία Model T αποτελείται από ένα μαύρο κουτί από χαρτόνι που διατηρείται μαγνητικά κλειστό.

Τι είναι μέσα σε ένα κουτί Trezor Model T

Αυτό το κύριο κουτί καλύπτεται από ένα λευκό, μερικό εξωτερικό περίβλημα και έχει έναν σειριακό αριθμό και άλλες πληροφορίες.

Κάθε κουτί και μονάδα Trezor Model T είναι σειριακό για ασφάλεια

Επίσης μέσα στο κουτί υπάρχει μια εύχρηστη θήκη μαγνητικής συσκευής που έχει αυτοκόλλητο στήριγμα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε τη συσκευή κάπου κοντά στον υπολογιστή σας ή εκτός δρόμου για να αποφύγετε την εσφαλμένη τοποθέτησή της. Διατηρεί επίσης το Μοντέλο T καλά ασφαλισμένο στη συσκευασία εάν επιλέξετε να το διατηρήσετε για να το αποθηκεύσετε.

Έχει δοθεί πολύς χρόνος και φροντίδα στο σχεδιασμό του πακέτου και το Trezor σας προσκαλεί ακόμη αναθεωρήστε την ιστορία του.

Αυτοκόλλητο ολογράμματος ασφαλείας Trezor Model T Αυτοκόλλητο ολογράμματος ασφαλείας Trezor Model T

Σε αντίθεση με το Trezor One, δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ασφαλείας στην εξωτερική συσκευασία.

Αντ ‘αυτού, το μοντέλο T διαθέτει ένα αυτοκόλλητο ολόγραμμα ασφαλείας που καλύπτει την είσοδο USB-C στη ίδια τη συσκευή.

Το αυτοκόλλητο ασφαλείας ξεφλουδίστηκε από το Trezor Model T

Επιλογές όπως αυτό δείχνουν την τεράστια σκέψη που έχει περάσει στη συνολική παρουσίαση και μιλούν για ένα επίπεδο ποιότητας και επιθυμία να εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή.

Δημιουργήστε εφεδρικό στιγμιότυπο οθόνης

Αυτό διασφαλίζει ότι η συσκευή έχει φτάσει με ασφάλεια και είναι το πρώτο πράγμα που συναντάτε στην ιστοσελίδα εγκατάστασης: https://trezor.io/start/

Το κουτί περιέχει:

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Περιεχόμενο Trezor Model T Box

Συσκευή Trezor Model T

Καλώδιο USB-C (με επωνυμία Trezor)

Lanyard, Μπρελόκ & Αυτοκόλλητα

Seed Backup Cards και πληροφορίες συσκευής

Περιγραφή συσκευής

ο Μοντέλο Τ είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Trezor One, στερείται εξωτερικών κουμπιών και διατηρεί το ίδιο εργονομικό σχήμα. Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος της οθόνης και η έγχρωμη οθόνη του.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Το εξωτερικό περίβλημα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από πλαστικό και δεν είναι κατάλληλο για χρήση έξω από το άμεσο περιβάλλον του υπολογιστή σας στο σπίτι. Αυτό ενισχύεται και από τη σκόπιμη έλλειψη λειτουργικότητας Bluetooth.

Trezor Model T

Trezor Model T Τιμή 159 $ Συμβατότητα Επιτραπέζιος υπολογιστής 64-bit (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Οθόνη 240 x 240 pixel Συνδετήρας Μπαταρία USB Type-C Δεν απαιτείται μπαταρία Μέγεθος 64mm x 39mm x 10mm Βάρος22g ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!

ΤΡΕΖΟΡ ΕΝΑ

ΤΡΕΖΟΡ ΕΝΑ Τιμή 59 $ Συμβατότητα Επιτραπέζιος υπολογιστής 64-bit (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Οθόνη128 x 64 pixel Συνδετήρας Τύπος USB Μπαταρία Micro-B Μπαταρία Δεν απαιτείται μπαταρία Μέγεθος 60mm x 30mm x 6mm Βάρος12g ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!

Το Model T χρησιμοποιεί επίσης σύνδεση USB-C, η οποία είναι ευκολότερη στη χρήση, αν και κατά την πρώτη προσπάθεια ήταν δύσκολο να εισαχθεί και φαινόταν σαν να μπορούσε να σπάσει. Ωστόσο, μετά από αρκετές συνδέσεις, αυτό το ζήτημα εξαφανίστηκε.

Ασφάλεια & Σχέδιο

Τρέζορ, και η μητρική της οντότητα SatoshiLabs είναι πρωτοπόροι στην ανάπτυξη ψυκτικής αποθήκευσης πορτοφόλια. Έχοντας αναπτύξει βασικά BIP και τα πρώτα πρωτότυπα για εμπορικό υλικό, το Μοντέλο Τ βασίζεται σε μια κληρονομιά άψογης φήμης και δεξιοτήτων.

Αυτό αντικατοπτρίζεται και στον ιστότοπό τους, ο οποίος περιλαμβάνει ένα ιστορικό προηγούμενων ζητημάτων ασφάλειας και συναφών Δραστηριότητα Github.

Προστασία PIN

Το πρώτο επίπεδο ασφάλειας για το πορτοφόλι σας είναι το PIN της συσκευής, το οποίο ρυθμίσατε πρώτα.

Ενεργοποίηση Trezor T

Στην οθόνη εμφανίζεται ένα τυχαίο 9×9 πλέγμα ψηφίων 0-9 κάθε φορά που σας ζητείται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Του ενθαρρύνθηκε έντονα να χρησιμοποιείτε τα πλήρη 9 ψηφία δυνατόν να κλειδώσετε τη συσκευή.

Το PIN εισάγεται απευθείας στην οθόνη αφής Model T, το οποίο πιθανότατα προτιμάται από τους περισσότερους. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι το μέγεθος του κουμπιού είναι λίγο μικρό και πιθανώς πηγή απογοήτευσης για όσους έχουν μεγαλύτερα δάχτυλα.

Ρύθμιση κωδικού PIN

Το αποτέλεσμα λανθασμένης εισαγωγής PIN είναι καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων, η οποία διπλασιάζεται σε κάθε προσπάθεια να αποφευχθεί η ωμή βίασή του.

Σας δίνεται 16 προσπάθειες για να συνδεθείτε όταν υποβληθεί ο λανθασμένος αριθμός, που είναι μια αύξηση της μεθόδου που χρησιμοποιείται από το Trezor One. Μετά από 16 προσπάθειες, η συσκευή σκουπίζεται.

Η συσκευή παραμένει περίεργα ξεκλείδωτη μέχρι να την αποσυνδέσετε, αλλά υπάρχει και ένα κουμπί “Ξεχάστε τη συσκευή” με ένα κλικ.

Λέξεις αποκατάστασης σπόρου

Πριν από την ανάπτυξη πορτοφόλια υλικού, Η SatoshiLabs εισήγαγε τη μέθοδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 24-λέξεων φράσης (πορτοφόλι BIP32 HD). Το Model T είναι η δεύτερη επανάληψη της δουλειάς τους σε πορτοφόλια υλικού.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor Model T – Λέξεις ανάκτησης σπόρων

Έχοντας εξασφαλίσει την ίδια τη φυσική συσκευή με ένα PIN και ονομάσατε τη συσκευή σας, τώρα σας ζητείται είτε να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι είτε να εισαγάγετε ένα από μια εφεδρική φράση σπόρου.

Μόλις δημιουργηθεί η φράση σπόρου, πρέπει να τις επιβεβαιώσετε απευθείας στη συσκευή.

Τυχαία καρφίτσα Trezor T

Τα πορτοφόλια έγιναν πολύ πιο εύκολα στη χρήση μετά την εισαγωγή της μεθόδου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φράσης σπόρου στο BIP39. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας καταχώρηση στο μπλογκ σε αυτήν την εξέλιξη σε βάθος.

Η χρήση αναγνωρίσιμων λέξεων είναι μια πολύ απλουστευμένη μέθοδος διαχείρισης εφεδρικών πληροφοριών, καθώς οι κρυπτογραφικοί αριθμοί δεν προορίζονται πραγματικά για άμεσο χειρισμό από ανθρώπινα μάτια. Αυτό καθιστά την αποθήκευση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ανάκτηση πορτοφολιών πολύ πιο απλή, πράγμα που είναι σημαντικό για την επιτυχή αυτο-κράτηση.

Επαναφορά του πορτοφολιού σας αφού χάσετε ή καταστρέψετε το δικό σας Μοντέλο Τ είναι εύκολο με τη χρήση των λέξεων ανάκτησης.

Το πώς διασφαλίζετε αυτές τις λέξεις είναι το πραγματικό τεστ της αξίας της μεθόδου φράσης σπόρου.

Χρησιμοποιώντας ένα Μπιλφόντλ Το να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ενός χαρτιού είναι ένα άλλο εύκολο βήμα για να διατηρήσετε το bitcoin σας ασφαλές.

Το Billfodl είναι ο τέλειος σύντροφος για ένα Trezor Model T

Μην χάνετε 1.000.000 $ σε Bitcoin μετά από πυρκαγιά ή πλημμύρα που καθιστά την εφεδρική φράση σας δυσανάγνωστη. Υπενθύμιση: το ασφαλέστερο στοίχημά σας είναι να τα αποθηκεύσετε σε μέταλλο – όχι σε χαρτί!

Αγοράστε ένα Billfodl

Υποστήριξη φράσης πρόσβασης

Το Μοντέλο T έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει τη «λέξη 25ου σπόρου». Γνωστό επίσημα ως φράση πρόσβασης, ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να προσθέσει μια επιπλέον λέξη στις 24 εφεδρικές λέξεις.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε έναν:

1. Θα προσθέσει επιπλέον ασφάλεια στη φράση ανάκτησης σε περίπτωση που κάποιος εντοπίσει το αντίγραφο ασφαλείας των 24 σπόρων σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Trezor.io – Πώς να χρησιμοποιήσετε μια φράση πρόσβασης TREZOR?

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιοσδήποτε έχει αυτές τις συγκεκριμένες 24 λέξεις θα έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει το πορτοφόλι σας και να μεταφέρει τα χρήματα. Η προσθήκη μιας άλλης λέξης της επιλογής σας βάζει αποτελεσματικά έναν κωδικό πρόσβασης στη φράση σπόρου!

2. Για να εφαρμόσετε έναν «εικονικό λογαριασμό» στη συσκευή που διαθέτει μικρότερο ποσό χρημάτων. Χρησιμοποιώντας αυτό δημιουργείται εύλογη αμφισβήτηση έναντι του “$ 5 Wrench Attack”.

Πώς λειτουργεί μια επίθεση με γαλλικό κλειδί $ 5

5 $ επίθεση με γαλλικό κλειδί

Οι επιτιθέμενοι είναι πιο πιθανό να φύγουν εάν κλέψουν μόνο τον εικονικό λογαριασμό σας. Ο τερματισμός της επίθεσης το συντομότερο δυνατό, διατηρώντας παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σας στην κατοχή σας είναι ο στόχος εδώ.

Ασφάλεια πολλαπλών υπογραφών

Για να αυξήσετε την ασφάλειά σας σε ένα νέο επίπεδο, το Model T σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σενάριο πολλαπλών υπογραφών όπου η υπογραφή σας χωρίζεται μεταξύ συσκευών.

Αυτό επιτρέπει σε ένα πορτοφόλι να επωφεληθεί από τη γεωγραφική διανομή, καθιστώντας μια σκόπιμη κλοπή πολύ λιγότερο εφικτή. Τα κεφάλαια απλά δεν μπορούν να μετακινηθούν χωρίς κατοχή όλων των απαιτούμενων συσκευών.

Προσθήκη λειτουργικότητας για να το κάνετε αποκλειστικά με το Τρέζορ Ο συνδυασμός πορτοφολιού / υλικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Shamir’s Sharing Secret Backup

Μια εξαιρετικά μοναδική λειτουργία που μόνο η Μοντέλο Τ μπορεί να ισχυριστεί είναι δημιουργήστε τα μυστικά αντίγραφα ασφαλείας του Shamir για τη φράση σπόρου του πορτοφολιού σας.

Μέσω αυτής της μεθόδου, η εφεδρική φράση μπορεί να χωριστεί σε «κοινές χρήσεις» που στη συνέχεια ασφαλίζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτό είναι παρόμοιο με τη συνάρτηση πολλαπλών υπογραφών, καθώς αποχαρακτηρίζει την εφεδρική φράση σας από το να είναι “honeypot” που μπορεί να κλαπεί.

Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης & Κάρτα SD

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αποκλειστικό για το Model T είναι η υποδοχή κάρτας SD.

Ενώ αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει καμία λειτουργικότητα, θα σας επιτρέψει τελικά να αποθηκεύσετε και να κρυπτογραφήσετε κωδικούς πρόσβασης με τη συσκευή σας Trezor, χρησιμοποιώντας τους προσθήκη προγράμματος περιήγησης.

Το Trezor Model T περιλαμβάνει επίσης έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης

Η κάρτα θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ενσωμάτωση με το Google Drive και το DropBox, επιτρέποντας τη διατήρηση των αντιγράφων ασφαλείας μόνοι σας αντί ενός κεντρικού διακομιστή.

ο Τρέζορ ο ιστότοπος σημειώνει «η κάρτα δεν θα αποθηκεύσει τον σπόρο ανάκτησης ή τα ιδιωτικά κλειδιά που προέρχονται από αυτήν».

Ρύθμιση συσκευής & Δραστηριοποίηση

Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι – Ιστολόγιο Trezor

Χρησιμοποιώντας έναν υποτομέα του κύριου Τρέζορ δικτυακός τόπος, Τρέζορ Τα πορτοφόλια είναι προσβάσιμα αντιστοιχίζοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας με το Γέφυρα Τρέζορ.

Αυτός είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ Καθολικά αποκλειστική εφαρμογή λογισμικού (Ledger Live) και το KeepKeyΜέθοδος μόνο επέκτασης (ή ενοποίηση με λογαριασμό στον ιστότοπο Shapeshift).

Firmware μόνο για Bitcoin για τις συσκευές Trezor ανακοινώθηκε επίσης πρόσφατα.

Είτε δημιουργείτε ένα νέο πορτοφόλι είτε επαναφέρετε από το αντίγραφο ασφαλείας,ένα Μπιλφόντλ θα προστατεύσει τους θαλάμους σπόρων σας από όλες τις πιθανές μορφές καταστροφής. Θυμηθείτε, ο ανοξείδωτος χάλυβας διατηρεί αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα έναντι του χαρτιού όπως είναι σχεδιασμένο να διαρκεί.

Αγοράστε ένα Billfodl

Κύρια διεπαφή πορτοφολιού

Η ασφάλεια και η λειτουργικότητα είναι βασικής σημασίας, αλλά αυτό δεν αποκλείει κανένα λόγο για την παροχή πρόσθετων προσαρμογών για μια συσκευή. Καθώς τα πορτοφόλια υλικού πηγαίνουν, Τρέζορ είναι σαφώς πρωτοπόρος όταν πρόκειται για βελτιστοποιήσεις και ρυθμίσεις.

Επιλογές εικόνας αρχικής οθόνης Trezor Model T

Οι λογαριασμοί μπορούν να μετονομαστούν, οι σημειώσεις και οι ετικέτες να αποθηκεύονται με την ενσωμάτωση DropBox και οι προσαρμοσμένες αρχικές οθόνες είναι ή ζυγίζουν σχεδιάζετε τη δική σας εικόνα η αρχική οθόνη είναι διαθέσιμες επιλογές.

Επίσης, υπάρχουν χρήσιμοι σύνδεσμοι πάνω από το πορτοφόλι που σας οδηγούν στη συγκλονιστική ποσότητα πληροφοριών στο Τρέζορ ιστοσελίδα και ιστολόγιο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε και υπηρεσία υποστήριξης.

Ακόμη και για όσους δεν διαθέτουν συσκευές Trezor, ο εκπαιδευτικός πόρος εδώ είναι χρήσιμος και εύκολος στην πλοήγηση.

Ανταλλαγή

Η διεπαφή πορτοφολιού περιλαμβάνει μια καρτέλα για απευθείας συναλλαγή Bitcoin για άλλους κρυπτονομισματα από μια ανταλλαγή.

Η διαπραγμάτευση έχει τη μορφή της διεπαφής τύπου «swap» περισσότερο από ένα πλήρες περιβάλλον συναλλαγών με διαγράμματα τιμών, οριακές παραγγελίες κ.λπ..

σε ανταλλαγή κρυπτογράφησης συσκευής

Ενώ οι συναλλαγές μπορούν να προσαρμοστούν κάπως κατά ποσό και τέλος συναλλαγής μέγεθος εξαρτώνται λίγο πολύ από ό, τι είναι διαθέσιμα τα διαθέσιμα χρηματιστήρια.

Σε κάθε περίπτωση κατά την αξιολόγηση αυτών, η Changelly και η CoinSwitch ήταν τα μόνα τρίτα μέρη που είχαν διαθέσιμες προσφορές, οπότε αυτή η δυνατότητα φαίνεται αρκετά περιορισμένη στο πεδίο εφαρμογής.

Πορτοφόλια & Λογαριασμοί

Πληροφορίες πορτοφολιού Trezor Παρουσίαση καρτελών πορτοφολιού στις Trezor.io

ο Τρέζορ Το πορτοφόλι οργανώνεται ανά συσκευή, λογαριασμό και διεύθυνση. Η οπτική διάταξη είναι ελκυστική και εξαιρετικά λειτουργική.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν νέους ή να εισαγάγουν λογαριασμούς προ-Segwit εδώ ή να επιλέξουν έναν προσαρμοσμένο διακομιστή. Το πορτοφόλι μπορεί να εμφανίζει συγκράτηση σε οποιαδήποτε από τις 32 τρέχουσες υποστηριζόμενες υποτιμητικές τιμές.

Συναλλαγές

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Σε αντίθεση με άλλες ανταγωνιστικές συσκευές, το Μοντέλο Τ θα δημιουργήσει ευχαρίστως νέες διευθύνσεις λήψης όσο θέλετε. Αυτό είναι σημαντικό για να διασφαλίσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε ξανά μια διεύθυνση, η οποία είναι κακό για το απόρρητό σας και το δίκτυο συνολικά.

Μια νέα διεύθυνση παραλαβής επιβεβαιώνεται οπτικά στη συσκευή μετά τη δημιουργία της στο πορτοφόλι. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR που εμφανίζεται τόσο στην ίδια τη συσκευή όσο και στην προβολή πορτοφολιού στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Διατίθεται επίσης ομαδοποίηση συναλλαγών.

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Αρχική σελίδα του Trezor.io

Η ευελιξία ως προς τον τρόπο κατασκευής της συναλλαγής σας είναι επίσης αξιοσημείωτη. Όχι μόνο είναι δυνατή η επιλογή από μια σειρά προτεραιοτήτων, οι συγκεκριμένοι λόγοι sat / byte μπορούν να καθοριστούν από τον χρήστη.

Κάθε επιλογή δίνει έναν εκτιμώμενο χρόνο επιβεβαίωσης με βάση την κατάσταση του mempool εκείνη τη στιγμή.

Επιλέξτε προτεραιότητα συναλλαγής σε ένα Trezor Model T

Τέλος, η υπογραφή και η επαλήθευση μηνυμάτων είναι δυνατή στο πορτοφόλι Trezor. Το μοντέλο T ξεχωρίζει από την άποψη αυτή ως ένα προϊόν με υψηλή ικανότητα σε σύγκριση με το Καθολικό και KeepKey συσκευές.

Υπογραφή μηνυμάτων σε ένα Trezor Model T

Υπόλοιπο λογαριασμού & Ιστορία

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io Εγχειρίδιο χρήστη: λεπτομέρειες συναλλαγής

Το ιστορικό κάθε λογαριασμού μπορεί να εξαχθεί σε μορφές CSV ή PDF και να αναφέρει την ημερομηνία, την ώρα, το αναγνωριστικό και τον τύπο συναλλαγής, τη διεύθυνση, την αξία, το σύνολο και το υπόλοιπο συναλλαγής.

Αυτά είναι ειδικά για λογαριασμό αντί να συνδυάζουν κάθε λογαριασμό σε μία αναφορά.

Αγοράστε ένα Trezor Model T

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Στιγμιότυπο οθόνης του trezor.io shop.trezor.io

Το μοντέλο T υποστηρίζει εγγενώς μια ζαλιστική σειρά νομισμάτων, πάνω από 1.000 πραγματικά. Ενώ βγαίνει εύκολα το KeepKey, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά αυτή η σελίδα για να δείτε πόσο καλά συσσωρεύεται σε σύγκριση με τα πορτοφόλια του Ledger και έρχεται σε αντίθεση με το Trezor One.

Βρέθηκαν επίσης εδώ σε ποια πορτοφόλια τρίτων μπορούν να συνδεθούν. Η διάταξη και η ευκολία χρήσης σε αυτήν τη σελίδα είναι απαράμιλλη.

Εκτός από το Bitcoin, το Μοντέλο Τ υποστηρίζει επίσης:

 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Αστρικός
 • ΠΑΥΛΑ
 • Πάνω από 1.000 περισσότερα

Σκεύη, εξαρτήματα & Συμβατότητα λειτουργικού συστήματος

Τρέζορ Μοντέλο Τ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, δηλαδή Linux, OSX και Windows.

 • Android

 • OS X

 • Παράθυρα

 • Linux

Η οθόνη

Trezor Model T Trezor Model T

Χωρίς οθόνη, ένα πορτοφόλι υλικού είναι εντελώς άχρηστο. Αυτό συμβαίνει επειδή για τη σωστή διαχείριση των κλειδιών και την υπογραφή συναλλαγών εκτός σύνδεσης, έχετε μια επιπλέον διεπαφή (την οθόνη) που είναι δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η επαλήθευση της διεύθυνσής σας με αυτόν τον τρόπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται όπως σκοπεύετε.

Το Μοντέλο Τ κερδίζει KeepKeyΕίναι, το Νάνο S και Νάνο Χ Λόγω του μεγέθους του, της έγχρωμης οθόνης και της οθόνης αφής.

Χρησιμοποιώντας το Trezor Model T ιδιωτικά

Μια άλλη επιλογή υψηλής ασφάλειας που επιτρέπει το Μοντέλο T είναι ως συσκευή αυστηρά υπογραφής. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον δικό σας κόμβο (όπου δημιουργείται η συναλλαγή σας), μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις παραμέτρους για να βελτιστοποιήσετε την ανωνυμία.

Ενώ μπορείτε επίσης να υπογράψετε συναλλαγές που δημιουργήθηκαν με το Προσωπικός διακομιστής Electrum,υπάρχουν πιθανές διαρροές ασφαλείας με αυτόν τον τρόπο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2019
 • ΤΙΜΗ: 119 $
 • BLUETOOTH:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2016
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor Model T

Trezor Model T

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2018
 • ΤΙΜΗ: 159 $
 • ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Trezor One

Trezor One

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2013
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Περίληψη

Το Trezor Model T είναι ένα αξιοσημείωτο βήμα από το ήδη εξαιρετικό Trezor One. Ενώ η τιμή είναι πολύ υψηλότερη, η συμπερίληψη πολλών άλλων τύπων λειτουργικότητας και επερχόμενων λειτουργιών δικαιολογεί την αύξηση και καθιστά αυτή την επιλογή χωρίς προβλήματα για ενδιάμεσους και προχωρημένους bitcoin.

Με τη μεγάλη φήμη των SatoshiLabs πίσω από το Τρέζορ επωνυμία, τον απίστευτα πλούσιο σε πληροφορίες ιστότοπο και το wiki (που προσκαλούν τους χρήστες να επιδοθούν στην αυτο-εκπαίδευση) και μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή πορτοφολιού, απλά δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή.

Προσθέτοντας ένα Billfodl για να συγχαρώ το δικό σας Μοντέλο Τ, θα έχετε ξεπεράσει μίλια πέρα ​​από εκείνα που αποθηκεύουν τα χρήματά τους σε ανταλλαγή. Με τις λέξεις σας για την ανάκτηση και τα δικαιώματα υπογραφής στο κλείδωμα, θα κοιμάστε εύκολα τη νύχτα και HODL ειρηνικά μέσα στην ημέρα.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Προμηθευτός
 • Ανοιχτή πηγή
 • Έγχρωμη οθόνη αφής
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων

Μειονεκτήματα

 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Υποστήριξη φράσης πρόσβασης
 • Το Multi-Sig υποστηρίζεται μόνο μέσω του Electrum
 • Προμηθευτός
 • Χωρίς επικύρωση αλλαγής διεύθυνσης
 • Ανοιχτή πηγή
 • Έγχρωμη οθόνη αφής
 • Γρήγορα & Εύκολη ρύθμιση
 • Υποστήριξη πολλαπλών ψηφίων

Βαθμολογία: 8,8 / 10

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

8.8

Αγορασε τωρα

Το Trezor Model T είναι μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Trezor One. Όσο είναι η βελτιωμένη έγχρωμη οθόνη αφής ή η αστρική πλοήγηση, δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτό το πορτοφόλι αρκετά.

Η τιμή μπορεί να είναι ένα κρίσιμο σημείο για μερικούς (στα 159 $, δεν είναι φτηνό), αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θα βρουν το επιπλέον κόστος που αξίζει το κόστος εισόδου. Αυτό το πορτοφόλι είναι τόσο χαρά για χρήση και νομίζω ότι κάθε κρυπτογράφος οφείλει στον εαυτό του να χρησιμοποιήσει το καλύτερο όταν πρόκειται για την αποθήκευση των νομισμάτων του με ασφάλεια

Δίνουμε στο Trezor Model T βαθμολογία 8,8 στα 10!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Trezor Model T ασφαλές?

Εάν ένας πολύ κινητοποιημένος και πολύ εξειδικευμένος εισβολέας επρόκειτο να αποκτήσει φυσικά το Trezor Model T, τα νομίσματά σας ενδέχεται να μην είναι ασφαλή. Ωστόσο, αυτή η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ έξω από ένα εργαστήριο, επομένως η απειλή είναι απομακρυσμένη. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ένα Trezor Model T θα διατηρήσει τα νομίσματά σας πολύ ασφαλή.

Είναι ασφαλές να αγοράσετε trezor στο amazon?

Είναι γενικά βέλτιστη πρακτική να αγοράζετε συσκευές trezor μόνο από την trezor ή τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές τους. Όταν αγοράζετε από την Amazon, δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα από ποιον αγοράζετε και θα μπορούσατε να λάβετε μια παραβίαση του Trezor με τις πλάτες στην συσκευή για να κλέψετε τα νομίσματά σας.

Τι συμβαίνει εάν χάσετε το Trezor?

Εάν χάσετε το Trezor, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε (πιθανότατα). Όταν ρυθμίσατε το Trezor, σας δόθηκε μια φράση 24 λέξεων. Αυτό σας επιτρέπει να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας εάν χάσετε ποτέ το Trezor ή έχει καταστραφεί ή κλαπεί. Εάν κάποιος βρει το Trezor σας, είναι απίθανο να πάρει τα νομίσματά σας, εκτός εάν είναι πολύ ειδικευμένο και έχει πολύ χρόνο προτού μετακινήσετε τα νομίσματά σας σε ένα νέο πορτοφόλι.

Ποιο είναι καλύτερο – Trezor ή Ledger?

Το καθολικό είναι πιο ασφαλές εάν βρεθεί το πορτοφόλι σας, ωστόσο το Trezor δεν διαθέτει bluetooth, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο απομακρυσμένης επίθεσης στη συσκευή σας. Το Trezor έχει επίσης περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη οθόνη αν το κάνετε με το Model T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me