Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

UniCrypt: Ο σύνδεσμος μεταξύ ευκαιριών ασφάλειας και καλής επένδυσης

UniCrypt

Τα έργα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης έχουν χάσει την πίστη των καταναλωτών που είχαν προηγουμένως με την πάροδο του χρόνου. UniCrypt συγκαταλέγεται μεταξύ των πλατφορμών που έχουν εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία, ως πλατφόρμας blockchain που δημιουργεί την καλύτερη δυνατή γέφυρα μεταξύ ανταμοιβών ρευστότητας, ενώ αυξάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Η πλατφόρμα παρουσίασε το launchpad της πρόσφατα, η οποία θα επιτρέψει σε οποιοδήποτε έργο DeFi να φιλοξενήσει ένα presale με έναν πλήρως αποκεντρωμένο τρόπο. Η UniCrypt θα δημιουργήσει μια εξαιρετική πλατφόρμα για εκκίνηση έργων blockchain για την εξασφάλιση ρευστότητας και ώθηση στην επιτυχία στην αγορά. 

Ως αποκεντρωμένη και αυτοματοποιημένη πλατφόρμα, οι ομάδες έργων είναι σε θέση να μετακινήσουν το έργο τους από τη φάση προπώλησης στην αρχικοποίηση της αγοράς. Επιπλέον, υπάρχει εγγυημένη δυνατότητα κλιμάκωσης και εύκολη διεπαφή ελιγμών, αποτελεσματική για κάθε συμμετέχοντα.

Η ομάδα της Unicrypt προωθεί το launchpad ως presale uniswap, που προορίζεται ως εναλλακτική λύση στις κεντρικές πλατφόρμες όπως το Binance Pad και το Unilayer Pad.

Διαφοροποίηση από κεντρικά Launchpads

Το Launchpad του UniCrypt είναι μοναδικό, καθώς είναι πλήρως αποκεντρωμένο, επεκτάσιμο και αυτοματοποιημένο για τη δημιουργία κόστους που ωφελεί όλα τα φιλοξενούμενα έργα και τους κατόχους διακριτικών. Η πλατφόρμα επαναπροσδιορίζει ουσιαστικά το DeFi, δίνοντας στα έργα εκκίνησης την ελευθερία να ξεκινήσουν την προπώλησή τους χωρίς εφαρμογή και επακόλουθη έγκριση από την ομάδα του γηπεδούχου.

Δεδομένου ότι η αποστολή του είναι να προσφέρει σε όλους ίσες ευκαιρίες, το UniCrypt launchpad είναι εδώ για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Θα καταφέρουν να συνεισφέρουν και να επισημάνουν τα διακριτικά ως «ελεγμένα». Στο τέλος, είναι μια πλήρως αποκεντρωμένη, αυτόνομη και εξαιρετικά επεκτάσιμη πλατφόρμα.

Το UniCrypt είναι ένας διαγωνισμός για όλους τους κεντρικούς συνομηλίκους του, συμπεριλαμβανομένων Binance Launchpad, Ανταλλαγή εμπιστοσύνης, για να αναφέρουμε μερικά. Ενώ οι κεντρικοί εκκινητές προπώλησης είχαν αρκετή δημοτικότητα, εξακολουθούν να λείπουν σε ορισμένες περιοχές. Μια τέτοια περίπτωση είναι η ελευθερία όλων να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους.

Αρκετοί παράγοντες πρέπει να υπάρχουν για ένα έργο που προ-πωλείται σε μια κεντρική τοποθεσία εκκίνησης, ανάλογα με την πλατφόρμα υποδοχής. Το Binance, για παράδειγμα, εξετάζει την ιστορία ενός έργου, πόσο καιρό υπήρξε, τις δυνατότητές του στην αγορά κρυπτογράφησης, την αποδοχή του και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, η ομάδα του πίνακα εκκίνησης αποφασίζει ποιο έργο έχει γίνει καλύτερα. Αν και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφευχθεί η δόλια δραστηριότητα, τα νεαρά έργα μπορεί να αισθάνονται εκφοβισμένα σε τέτοιες καταστάσεις.

Προϋποθέσεις Προπώλησης για καταχώριση στο UniCrypt

ΑποκρυπτογράφησηΠηγή: Cryptoslate

Τα έργα που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο Unicrypt πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν το διακριτικό τους και να ορίσουν soft / hard caps. Όλα τα διακριτικά που ξεκινούν την προπώλησή τους πρέπει να κλειδώσουν τουλάχιστον το 30% με δυνατότητα έως και 100% της ρευστότητάς τους στο Η ομάδα ρευστότητας της Uniswap. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το πρώτο βήμα, η πλατφόρμα θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία επιτρεπόμενης λίστας Unicrypt που είναι διαθέσιμη στη διεπαφή χρήστη.

Το επόμενο βήμα παρουσιάζει τους μέγιστους γύρους που ένα έργο ελπίζει να συμμετάσχει. Το UniCrypt έχει ένα σύνολο δύο γύρων για κάθε προπώληση. Στη συνέχεια, η ομάδα μπορεί να διερευνήσει τις επιλογές της σχετικά με το διακριτικό στο οποίο θα ήθελε να λάβει τα χρήματα.

Ο πρώτος γύρος προορίζεται για κατόχους διακριτικών UNCX και UNCL που πρέπει να έχουν τουλάχιστον 4 UNCX ή 50 UNCL για να μπορούν να συμμετάσχουν. Μια επιτυχημένη προπώληση σε αυτόν τον γύρο θα εξαντληθεί σε 2 ώρες.

Επιπλέον, αυτός ο παράγοντας θα λειτουργήσει ως ώθηση του ενδιαφέροντος των επενδυτών για το εν λόγω έργο. Η UniCrypt ελπίζει να τα γεμίσει όλα, καθώς οι 100 κορυφαίοι κάτοχοι UNCX ή UNCL θα λάβουν μέρος των τελών που έχουν συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια της προπώλησης.

Αυτός ο μηχανισμός επιβράβευσης ενθαρρύνει το στοίχημα και παρέχει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση έργου με περισσότερους κατόχους εικονιδίων. Επίσης, οι κάτοχοι συνεργατών διακριτικών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κερδίσουν βραβεία από την ιδιωτική σφαίρα.

Ο δεύτερος γύρος προπώλησης είναι ανοιχτός σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων της ομάδας διακριτικών στη λίστα επιτρεπόμενων. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από 1 δευτερόλεπτο έως δύο εβδομάδες. Μετά τη λήξη των γύρων προπώλησης, η αγορά ξεκινά με μια λειτουργία που ονομάζεται δημόσια.

Αποκρυπτογραφήστε την πάλη ενάντια στις απάτες DeFi

Από την εμφάνιση του DeFi, πολλά έργα προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την ελπίδα και την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον κόσμο της DeFi. Το UniCrypt είναι μια πλήρως αποκεντρωμένη και αυτόνομη πλατφόρμα που υποστηρίζει τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και προσφέρει στους χρήστες ευκαιρίες και διαφανή διαχείριση επενδύσεων.

Η προπώληση πλατφόρμα έχει έναν πλήρη σύνδεσμο με τα ντουλάπια ρευστότητας UniCrypt με τη μετανάστευση Uniswap v3, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας.

Τα έργα DeFi μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το UniCrypt launchpad για να εντοπίσουν ύποπτα έργα που ξεκινούν προπώληση στην πλατφόρμα, αν και ανεξάρτητα, επισημαίνονται για κακόβουλη δραστηριότητα, όπως καταγραφή, έργα μαύρης λίστας και διακομιστές μεσολάβησης. Ως εκ τούτου, οι ελεγκτές στην πλατφόρμα θα διασφαλίσουν ότι αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα εκ των προτέρων κατά τη διάρκεια της προπώλησης.

Τα ντουλάπια ρευστότητας είναι μια διαβεβαίωση για τους επενδυτές ότι η UniCrypt βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταπολεμώντας τις δόλιες δραστηριότητες που συσσωρεύουν τον χώρο DeFi. Επομένως, ο προγραμματιστής πρέπει να κλειδώσει τη ρευστότητά του για μια ορισμένη περίοδο για να προστατεύσει τα χρήματα των χρηστών. Επιπλέον, όλοι παίρνουν τα χρήματά τους πίσω εάν το έργο δεν φτάσει στο προ-μαλακό όριο.

Ένα λαμπρό μέλλον για το UniCrypt

Το 2021 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για την Unicrypt καθώς η ομάδα ανάπτυξης της σχεδιάζει να ενσωματώσει ένα άλλο blockchain τους επόμενους μήνες. Θα συνεχίσει να διορθώνει τις ελλείψεις στο υπάρχον περιβάλλον DEX, βελτιώνοντάς το. ο Unicrypt δίκτυο έχει γίνει γρήγορα το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο κλειδώματος στο οικοσύστημα Uniswap και σήμερα έχει πάνω από 94 εκατομμύρια δολάρια σε κλειδωμένη ρευστότητα σε 2715 θυρίδες ρευστότητας.

Οι απάτες DeFi δεν τελειώνουν. Η έννοια των εργαλείων αυξημένης ευαισθητοποίησης και ασφάλειας δεν προστατεύει τους ανθρώπους από απατεώνες. Ωστόσο, όλοι είναι υποχρεωμένοι να μελετήσουν αυτά τα έργα για να διακρίνουν το κακό από το καλό. Σε τελική ανάλυση, η βιομηχανία DeFi είναι ένα εξαιρετικό μέρος για κέρδη και συμμετοχή σε εξαιρετικές καινοτομίες.

Τιμή UniCrypt, δείκτης τιμών UNCX, γράφημα και πληροφορίες | CoinGecko

Επί του παρόντος, UniCrypt είναι η μόνη πλατφόρμα ρευστότητας που επιτρέπει τη μετάβαση στο Uniswap V3, μια άμεση ανταλλαγή. Ένας καινοτόμος αποκεντρωμένος ιστότοπος εκτόξευσης που επικεντρώνεται στην προσφορά μεγαλύτερης εμπιστοσύνης και ευκαιρίας σε όλες τις ομάδες έργων και τους επενδυτές Η πλατφόρμα διευκολύνει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ξεκινήσουν γρήγορα και να αποκτήσουν νομιμότητα με τους επενδυτές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me