Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Καλύτερο VPN για το MovieRulz

Πολλές χώρες απαγορεύουν τη ροή ή τη λήψη πειρατικών περιεχομένων. Ενώ ορισμένες χώρες απλά παραφρονούν αυτή τη δραστηριότητα, σε πολλά μέρη αυτό τιμωρείται από το νόμο. Η Ινδία είναι ένα από αυτά τα μέρη όπου είναι πολύ παράνομο να κατεβάζετε πειρατικό περιεχόμενο και μπορεί να καταλήξετε να είστε επισκέπτης της πολιτείας για έως και τρία χρόνια, εάν πιάσετε.

Τι κάνετε λοιπόν όταν θέλετε να παρακολουθήσετε ή να κατεβάσετε περιεχόμενο στην Ινδία, στο οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε νόμιμη πρόσβαση; Απλό, προχωράτε πολύ για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN υπηρεσία. Παίρνετε την ανωνυμία, την ασφάλεια και την πρόσβαση σε διαδικτυακό περιεχόμενο χωρίς τον κίνδυνο να ανακαλυφθούν από τον ISP σας, ακόμη και από την κυβέρνησή σας.

Έκανα τη δέουσα επιμέλεια και εδώ είναι τα ευρήματά μου για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ροή και λήψη περιεχομένου στην Ινδία. Λάβετε υπόψη ότι δεν ενθαρρύνω κανέναν να παραβιάσει το νόμο, αλλά απλώς μοιράζομαι τα βασικά σχετικά με το torrent και τους συνήθεις τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι το κάνουν.

Τι είναι torrenting?

Εάν είστε ένας από τους πολλούς ανθρώπους που ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες, τότε μάλλον δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο torrenting. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να εκπαιδεύσω οποιονδήποτε δεν γνωρίζει ή δεν γνωρίζει πολύ λίγα για αυτόν τον τρόπο ανταλλαγής δεδομένων. Παρόλο που το torrent δεν είναι παράνομο, η χρήση του για λήψη πειρατικού περιεχομένου δεν είναι απολύτως νόμιμο.

Το Torrenting είναι ένα πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων που βασίζεται στην τεχνολογία peer-to-peer ή P2P. Αυτή η τεχνολογία διαφέρει από τον συνηθισμένο κεντρικό διακομιστή για λήψη δεδομένων. Αντ ‘αυτού, οι torrents εξαρτώνται από ένα αποκεντρωμένο δίκτυο καθώς κάθε συμμετέχων στη διαδικασία κοινής χρήσης αρχείων έχει ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης και μεταφόρτωσης.

Υπάρχουν αρκετοί βασικοί όροι που σχετίζονται με το torrenting που πρέπει να γνωρίζει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αυτόν τον τρόπο κοινοποίησης δεδομένων:

 • Ευρετήριο: οι ιστότοποι που συλλέγουν τα αρχεία torrent και προσφέρουν μια επιλογή αναζήτησης ονομάζονται ευρετήρια. Διάσημα παραδείγματα είναι οι The Pirate Bay, RarBG, ArenaBG και άλλα.
 • Tracker: ο διακομιστής που προσφέρει μια γέφυρα μεταξύ των χρηστών torrent, επιτρέποντας στη σύνδεση να ανεβάζει / κατεβάζει ένα αρχείο.
 • Torrent client: το λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη λήψη / μεταφόρτωση αρχείων στον υπολογιστή σας. Τα πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα είναι τα BitTorrent, uTorrent και Transmission.
 • Seeder: τα άτομα που ανεβάζουν τα αρχεία στο δίκτυο torrent. Μετά τη λήψη του αρχείου σας, γίνεστε seeder ώστε άλλοι να μπορούν επίσης να κατεβάσουν το αρχείο.
 • Leecher: το άτομο που κάνει λήψη ενός torrent χωρίς να το ανεβάσει.
 • Αναλογία: η αναλογία μεταξύ της βαθμολογίας μεταφόρτωσης και λήψης. Σύμφωνα με την πρακτική του torrent, κάθε άτομο θα πρέπει να ανεβάζει τουλάχιστον όσο κάνει λήψη.
 • Σύνδεσμος μαγνήτη: μια δυνατότητα στον πελάτη torrent που επιτρέπει την άμεση έναρξη της διαδικασίας λήψης.

Τώρα γνωρίζετε τους βασικούς όρους που σχετίζονται με το torrent. Ας προχωρήσουμε σε μια πιο λεπτομερή εξήγηση για τον τρόπο χρήσης torrents. Θα καλύψω επίσης τι θα μπορούσε να πάει στραβά και πώς να προστατευτείτε κατά τη διάρκεια του torrenting.

Πώς να χρησιμοποιήσετε torrents?

Υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να θυμάστε όταν θέλετε να κατεβάσετε περιεχόμενο μέσω torrents. Αρχικά, πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη torrent όπως το BitTorrent, το Deluge ή το uTorrent. Στη συνέχεια, αναζητήστε το περιεχόμενο που θέλετε να κατεβάσετε. Πρέπει να κάνετε αναζήτηση μέσω ιστότοπων ευρετηρίου και να βρείτε το χείμαρρο που θέλετε να κατεβάσετε.

Αφού εντοπίσετε το αρχείο που σας αρέσει, πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο torrent ή εάν παρέχεται σύνδεσμος μαγνητών, κάντε κλικ σε αυτό. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο torrent στον υπολογιστή σας, θα ξεκινήσει αυτόματα το πρόγραμμα-πελάτης torrent. Εάν αυτό δεν ξεκινήσει αμέσως, πρέπει να το ανοίξετε χειροκίνητα και μετά από λίγο, το torrent θα ξεκινήσει τη λήψη.

Μετά την ολοκλήρωση της λήψης, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο, αλλά σύμφωνα με την πρακτική torrenting, θα πρέπει να αφήσετε το ληφθέν torrent seed για λίγο, έτσι ώστε και άλλοι χρήστες να μπορούν να το πάρουν. Μετά από λίγο, συνιστάται να διαγράψετε το torrent από τον πελάτη torrent, για να σας προστατεύσει από τον εντοπισμό του ISP ή άλλων νομικών αρχών στη χώρα σας.

Χώρες όπου ο χείμαρρος είναι παράνομος?

Πολλές χώρες στον κόσμο απογοητεύονται όταν μοιράζονται και κατεβάζουν περιεχόμενο δωρεάν από τον Ιστό. Ορισμένες χώρες παραβλέπουν τη λήψη περιεχομένου και ορισμένες επιτρέπουν ακόμη και τη λήψη περιεχομένου εφόσον είναι για προσωπική χρήση.

Πολλοί από αυτούς απαγορεύουν ενεργά ιστότοπους torrent και ακόμη και πρόστιμα άτομα για την παράνομη λήψη διαδικτυακού περιεχομένου. Αυτές οι χώρες είναι η Ινδία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Αυστραλία, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Μαλαισία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Φινλανδία, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική, η Λετονία και τα ΗΑΕ. Υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης όλων των περιορισμών και έρχεται με τη μορφή VPN.

Movierulz – Ο εφιάλτης του Bollywood

Ένας από τους πιο διαβόητους Ινδικούς ιστότοπους που προσφέρουν πρόσβαση σε ταινίες που μόλις κυκλοφόρησαν σε θέατρα, το MovieRulz είναι παράνομο στην Ινδία, στις ΗΠΑ και σε όλες τις άλλες χώρες όπου ο χειμάρριος είναι παράνομος. Αν κάποιος έβλεπε αυτόν τον ιστότοπο, θα έβλεπε ό, τι έχει να γνωρίζει για μια συγκεκριμένη ταινία, ανεξάρτητα από το πόσο φρέσκια είναι η κυκλοφορία της. Υπάρχει μια σύνοψη, ο χρόνος εκτέλεσης και ακόμη και τα στιγμιότυπα οθόνης μαζί με το σύνδεσμο λήψης, πιο συχνά σε HD.

Αλλά η λήψη απαγορεύεται αυστηρά στην Ινδία. Ή μήπως είναι? Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο χωρίς τους κινδύνους που ενέχονται; Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού VPN που γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τον σεβασμό του απορρήτου των χρηστών, παρέχοντας τα μέσα για αδιάκοπη περιήγηση σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Η αρχική σελίδα του Movierulz, όπου μπορείτε να βρείτε Bollywood, Hollywood και άλλες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, να τα παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο και να τα κατεβάσετε, μαζί με πολλά άλλα περιεχόμενα

Movierulz

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το MovieRulz?

Πρώτα απ ‘όλα, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για όλη τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Ένα VPN προστατεύει τη διαδικτυακή δραστηριότητά σας από το συνεχώς προσεκτικό μάτι του ISP σας και από τη σειρά επιβολής του νόμου και κυβερνητικών υπηρεσιών που το πιστεύουν ή όχι, ακολουθήστε κάθε διαδικτυακό σας βήμα.

Ένα VPN ή ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ένα εργαλείο που κρυπτογραφεί τα διαδικτυακά σας δεδομένα όταν φεύγει από τον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε από την έκθεση σε τρίτους. Η διεύθυνση IP σας προστατεύεται επίσης από το VPN, καθώς ο υπολογιστής σας είναι πολύ ευάλωτος κατά το torrent.

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το MovieRulz, το The Pirate Bay ή άλλο παρόμοιο ευρετήριο, διακινδυνεύετε να πάρετε πρόστιμο ή να γίνετε στόχος μιας επίθεσης εισβολής. Εδώ είναι που έρχεται το VPN. Και όχι μόνο οποιοδήποτε VPN, αλλά προτείνω μια ασφαλή υπηρεσία VPN με ποιοτικές δυνατότητες που θα σας προστατεύσουν και θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρέχεται από το MovieRulz.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για το Movierulz

Εάν συνδεθείτε στο διαδίκτυο και προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο MovieRulz, θα δείτε ότι προσφέρουν τη δική τους υπηρεσία VPN. Αυτή είναι μια δελεαστική προσφορά, καθώς δημιουργείται από το MovieRulz και είναι δωρεάν, έτσι δεν είναι; Όχι τόσο πολύ. Δεν είμαι ακριβώς οπαδός των δωρεάν υπηρεσιών VPN, καθώς υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτά που προστατεύουν το απόρρητο των ανθρώπων και σέβονται την ανωνυμία τους.

Επίσης, οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN όπως αυτή από το MovieRulz αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά. Οι πολιτικές απορρήτου τους δεν είναι οι μεγαλύτερες και οι περισσότερες από αυτές δεν είναι εγγεγραμμένες σε μια χώρα με αυστηρούς νόμους περί απορρήτου όπως η Ελβετία, ο Παναμάς ή οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Δεν λέω ότι είναι κακά, αλλά δεν είναι και πολύ καλά.

Απαιτούμενα χαρακτηριστικά για ένα ποιοτικό VPN για το Movierulz

Για να μπορέσετε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε οποιονδήποτε ιστότοπο ευρετηρίου όπως το MovieRulz, διαπιστώσαμε ότι χρειάζεστε μια ποιοτική υπηρεσία VPN. Ακολουθούν οι βασικές απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ένα VPN, ώστε να μπορείτε να είστε ασφαλείς κατά τη διάθεσή σας στον ιστότοπο MovieRulz.

 • Ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, το OpenVPN είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για αυτήν τη χρήση
 • Δυνατότητα Network Kill Switch που θα σταματήσει αμέσως οποιαδήποτε κυκλοφορία εάν διακοπεί η σύνδεση
 • Δυνατότητα προστασίας από διαρροές DNS και IP, οπότε ο ISP σας δεν θα γνωρίζει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα
 • Δυνατότητα συσκότισης που θα κρύψει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN, καθώς πολλοί ISP απογοητεύονται από τη χρήση VPN
 • Δυνατότητα διάσπασης σήραγγας που επιτρέπει σε μέρος της επισκεψιμότητάς σας να περάσει από το VPN και το υπόλοιπο να περάσει από το κανονικό κανάλι. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κυκλοφορία των πελατών torrent μέσω της σήραγγας VPN και να προστατεύεστε πάντα.
 • Πολλές τοποθεσίες διακομιστή για να επιτρέπουν γρήγορες ταχύτητες κατά το torrent.
 • Υποστήριξη P2P για ενεργοποίηση ταχύτερων ταχυτήτων όταν συνδέεται με διακομιστή torrenting.

Εδώ θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στις κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες VPN και τον τρόπο με τον οποίο προσφέρουν την πρόσβαση στο MovieRulz. Θα μιλήσω για το Surfshark, NordVPN, και ExpressVPN. Όλα αυτά τα VPN έχουν αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες, έχουν 24ωρη υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας και έχουν λογικές ταχύτητες. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά και παρακάτω είναι η δοκιμή μου για την ικανότητά τους να παρακάμπτουν τους περιορισμούς γύρω από το MovieRulz.

Surfshark – μια πολύ προσιτή υπηρεσία VPN

Surfshark είναι μια υπηρεσία VPN με όμορφα προσαρμοσμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, αλλά αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο για αυτήν την υπηρεσία είναι η τιμή του. Εάν λάβετε τη συνδρομή 24 μηνών, πληρώνετε λιγότερο από 2 $ / μήνα για τις υπηρεσίες Surfshark. Όλοι οι 1700+ διακομιστές Surfshark σε 63+ χώρες υποστηρίζουν το P2P, το οποίο είναι εξαιρετικό κατά το torrenting. Επίσης, η λειτουργία MultiHop τους επιτρέπει ένα διπλό επίπεδο ασφάλειας ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη λήψη πειρατικού περιεχομένου.

Υπάρχει μια καλή προστασία διαρροής DNS, ένας διακόπτης kill, η δυνατότητα AdBlock και μια λειτουργία split tunneling που θα προστατεύει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Το Surfshark είναι πολύ προσιτό και έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία συνδρομή και να προστατεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε τα πλήρη μας Επισκόπηση Surfshark εδώ.

NordVPN – ιδιωτική, ασφαλής υπηρεσία VPN

NordVPN είναι μια ποιοτική υπηρεσία VPN με εκπληκτικές δυνατότητες. Αυτή η υπηρεσία VPN διαθέτει 5750 διακομιστές σε 59 χώρες και όλα αυτά υποστηρίζουν το P2P, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για χρήση κατά το torrenting. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια διπλή δυνατότητα VPN σε ορισμένους διακομιστές, προσθέτοντας ένα επίπεδο ασφάλειας όταν ψάχνετε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το MovieRulz.

Το NordVPN έχει πολλά σχέδια πληρωμής και θα σας κοστίσει 3,49 $ / μήνα για μια συνδρομή 36 μηνών που είναι πολύ προσιτή. Επιπλέον, υπάρχει εξαιρετική προστασία DNS, διακόπτης Kill, CyberSec AdBlock και άλλες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα από αδιάκριτα μάτια.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες μας Αναθεώρηση NordVPN εδώ.

ExpressVPN – γρήγορη, αξιόπιστη υπηρεσία VPN

ExpressVPN είναι η τρίτη επιλογή μας για μια υπηρεσία VPN που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρέχεται από το MovieRulz. Αυτή η υπηρεσία VPN είναι πολύ γρήγορη και διαθέτει 3000+ διακομιστές σε 160 τοποθεσίες διακομιστών σε 94 χώρες. Μιλήστε για δυνατότητες.

Το ExpressVPN διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορεί κανείς να περιμένει από μια ποιοτική υπηρεσία VPN – P2P, kill switch, double VPN, split tunneling, DNS leak protection και πολλά άλλα. Ωστόσο, η μηνιαία χρέωση είναι λίγο υψηλότερη από τις άλλες που αναφέρονται εδώ και μια συνδρομή 12 μηνών θα σας έδινε πίσω 8,32 $ / μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλότερη τιμή, μπορείτε να περιμένετε γρήγορες ταχύτητες λήψης και ροής με το ExpressVPN.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες μας Αναθεώρηση ExpressVPN εδώ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Movierulz

Εδώ θα σας πω περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός VPN κατά την περιήγηση και την αναζήτηση ενός αρχείου από το MovieRulz. Φρόντισα να κατεβάσω ένα αρχείο που δεν ήταν copywrited αλλά μάλλον copyleft. Έκανα επίσης δοκιμές και στα τρία VPN που περιγράφονται εδώ για να διασφαλίσω ότι η δραστηριότητα προστατεύεται.

 1. Όλα τα VPN που περιγράφονται εδώ έχουν άδεια torrenting και όλα τα υποστηρίζουν με διακομιστές P2P.
 2. Δοκιμές διαρροής DNS. Έλεγξα και τα τρία VPN και ανακάλυψα ότι και τα τρία προσφέρουν επαρκή προστασία διαρροής DNS. Αν και αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό κατά το torrenting, είναι καλό να αποκρύπτετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα από τον ISP σας, καθώς πολλοί ελέγχουν για ασυνήθιστη δραστηριότητα και δεν επιτρέπουν πραγματικά το torrent.
 3. Δοκίμασα την υπηρεσία Network Kill Switch και στα τρία και βρήκα ότι λειτουργεί πολύ καλά. Το έκανα ενεργοποιώντας τον πελάτη VPN και συνδέοντας έναν διακομιστή. Μετά συνδέθηκα με το MovieRulz και ξεκίνησα μια λήψη. Αποσυνδέθηκα από το διακομιστή VPN και η κίνηση στο Διαδίκτυο και η λήψη torrent σταμάτησαν αμέσως και στις τρεις δοκιμές.

Δεδομένου ότι οι Ινδικοί νόμοι περί απορρήτου δημιουργούν ζημιές άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την παράνομη λήψη περιεχομένου, είναι έξυπνο να προστατευτείτε όταν χρησιμοποιείτε το MovieRulz στην Ινδία. Εδώ θα εξηγήσω πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο MovieRulz και για να σημειώσετε πράγματα.

 • Επιλέξτε μια υπηρεσία VPN. Θα συνιστούσα τη χρήση του NordVPN, καθώς αυτός είναι ένας από τους ηγέτες στον κλάδο. Το NordVPN προσφέρει πάνω από 5700 ασφαλείς διακομιστές που υποστηρίζουν P2P, υπηρεσίες συσκότισης, Network Kill Switch, έχουν ισχυρή προστασία διαρροής DNS και εξαιρετικά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης..
 • Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν λογαριασμό με την υπηρεσία VPN. Θα πήγαινα για την 36μηνη συνδρομή που είναι 3,49 $ το μήνα. Εάν η πατρίδα σας έχει μπλοκ στη χρήση VPN, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε Βραχώδης κορυφή για να λάβετε τη συνδρομή σας VPN.
 • Μετά τη ρύθμιση του λογαριασμού σας, πρέπει να κάνετε λήψη του λογισμικού VPN. Το NordVPN διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή και εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με Windows, macOS, Android, iO και ακόμη και να προστατεύσετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο εγκαθιστώντας το VPN στο δρομολογητή σας.
 • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις στην εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Kill Switch και την προστασία διαρροών DNS.
 • Για γρήγορες ταχύτητες, θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή κοντά σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε μια χώρα που δεν απαγορεύει τον torrent. Μην συνδεθείτε σε έναν διακομιστή με έδρα την Ινδία, καθώς θα ήταν αμφίβολο ολόκληρο το πρόβλημα VPN. Αρκετές χώρες έχουν χαλαρούς νόμους σχετικά με το torrenting και οι διακομιστές έχουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες torrent. Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε οποιοδήποτε από αυτά και να είστε ασφαλείς στο δρόμο σας για torrenting. Αυτές οι χώρες είναι η Λετονία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Σερβία, η Ιρλανδία, η Ρουμανία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Λιθουανία και η Κροατία.

Είστε έτοιμοι και σύντομα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία Bollywood.

Δοκιμές ταχύτητας λήψης VPN

Έχω επινοήσει μια δοκιμή και έχω εκτελέσει και τις τρεις υπηρεσίες VPN μέσω των βημάτων. Συνδέθηκα με έναν διακομιστή της Βουλγαρίας μέσω όλων αυτών (καθώς η Βουλγαρία έχει χαλαρούς νόμους για τη λήψη διαδικτυακού περιεχομένου και προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες), περιήγησα στον ιστότοπο Movierulz και κατέβασα μια ταινία μέσω του προγράμματος-πελάτη BitTorrent.

Βρήκα και επέλεξα μια ταινία δημόσιου τομέα με το όνομα Τα μάτια στη νύχτα για αυτήν τη δοκιμή, ένα αρχείο 5.28 GB με ποιότητα 720p.

Movierulz κατεβάστε το Eyes In The Night

Ταχύτητα Surfshark

Surfshark-Βουλγαρία surfshark MovieRulz ταχύτητα λήψης

Ταχύτητα NordVPN

NordVPN-Βουλγαρία NordVPN MovieRulz dowlnoad ταχύτητα

Ταχύτητα ExpressVPN

expressvpn βουλγαρία expressvpn Ταχύτητα λήψης MovieRulz

Τα αποτελέσματα

Από τη δοκιμή μου σχετικά με τη χρήση Surfshark, NordVPN και ExpressVPN κατά τη λήψη μιας ταινίας από το MovieRulz, μπορείτε να δείτε μόνοι σας ότι όλα αυτά έχουν καλές μέσες ταχύτητες και αξιόπιστες συνδέσεις. Από τους τρεις, το NordVPN είχε την καλύτερη ταχύτητα και προσφέρει την καλύτερη συνολική εξυπηρέτηση. Ωστόσο, οι δύο άλλοι δεν είναι πολύ πίσω, οπότε όποιο κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ανώνυμη και ασφαλή σύνδεση κατά τη λήψη περιεχομένου από τον ιστό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο NordVPN

Nord VPN

 • Ταχύτερο VPN
 • Πολλοί διακομιστές
 • Μία διαρροή DNS στο παρελθόν

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο ExpressVPN

Express VPN

 • Τα περισσότερα ιδιωτικά VPN
 • Απίστευτα γρήγορα
 • Οι περισσότεροι διακομιστές και χώρες όλων των VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Λογότυπο Surfshark

Surfshark VPN

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Υπέροχο αρχείο ασφαλείας
 • Νέο VPN

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η ετυμηγορία

Η τελική ετυμηγορία θα έρθει στις προσωπικές σας προτιμήσεις και στον διαθέσιμο προϋπολογισμό, καθώς το ExpressVPN είναι το πιο ακριβό από αυτά τα τρία, ενώ το Surfshark είναι το λιγότερο ακριβό. Ωστόσο, προσωπικά μου αρέσουν οι καλύτερες υπηρεσίες NordVPN. Βρίσκονται στον Παναμά, έχουν εξαιρετικές δυνατότητες και εξαιρετικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Και ειλικρινά, το NordVPN βαθμολόγησε καλύτερα με υψηλότερες μέσες ταχύτητες λήψης στη δοκιμή μου για το MovieRulz.

Μετά από αυστηρό έλεγχο όλων των δυνατοτήτων αυτών των υπηρεσιών VPN, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με όλες αυτές, καθώς σίγουρα ανταποκρίνονται στην υπόσχεση για παροχή ασφαλούς, ασφαλούς και ανώνυμης σύνδεσης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι διαθέτουν τη δυνατότητα P2P και τη δυνατότητα διπλού VPN, οποιοδήποτε από αυτά τα τρία είναι μια βιώσιμη επιλογή όταν αναζητάτε πρόσβαση στο MovieRulz και κατεβάζετε την ταινία σας από το Movierulz.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για πρόσβαση στο Movierulz?

Όχι, αλλά αν δεν μπορείτε να τιμωρηθείτε με πρόστιμο ή να φυλακιστείτε ανάλογα με το πού ζείτε. Κατώτατη γραμμή, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN υψηλής ποιότητας εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Movierulz.

Είναι ασφαλές να κατεβάσετε ταινίες από το MovieRulz?

Χωρίς ένα ασφαλές VPN, η λήψη ταινιών από το MovieRulz θα μπορούσε να είναι πολύ τρομακτική. Ακόμα και με ένα VPN, πρέπει να είστε προσεκτικοί ότι δεν παραβιάζετε το νόμο στη χώρα σας. Αναλύουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε αυτήν την ανάρτηση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me