Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς η Κίνα κυριαρχεί αργά σε ολόκληρη την αγορά Bitcoin

Κινεζική αγορά Bitcoin

Η Κίνα κάλεσε κάποτε τον ύπνο δράκο, αλλά αποδείχθηκε διαφορετικά όταν ανέβηκε για να γίνει η ασιατική οικονομική δύναμη είναι σήμερα. Με τεράστιους πόρους, απεριόριστο ανθρώπινο δυναμικό και καινοτόμες τεχνολογίες, γρήγορα έγινε παγκόσμιος παράγοντας, ικανός να επηρεάσει τις κινήσεις και τις αποφάσεις της αγοράς.

Ο αντίκτυπός του εξαπλώνεται σε πολλές βιομηχανίες και δεν άφησε την αγορά Bitcoin. Προς το παρόν, η Κίνα κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο των συναλλαγών κρυπτογράφησης στον κόσμο, με αναφορές που παρουσιάζουν την κινεζική αγορά Bitcoin να περιλαμβάνει πάνω από το 80 τοις εκατό των συναλλαγών Bitcoin και altcoin.

Οι ελαφρές αλλαγές στην κινεζική αγορά, επομένως, ενδέχεται να επηρεάσουν σημαντικά την παγκόσμια σκηνή και να έχουν τα αποτελέσματα να εμφανιστούν στη ρύθμιση κρυπτογράφησης.

Bitcoin για τη διάσωση μετά την υποτίμηση του γιουάν

Υπήρξε μια εμφανής μεταβολή στην τιμή του Bitcoin πριν από λίγες μέρες μετά τη μείωση του επιτοκίου του γιουάν από τη Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας (PBOC), η οποία είχε ως αποτέλεσμα την υποτίμησή του. Οι επενδυτές επέλεξαν να ανταλλάξουν το γιουάν τους με Bitcoin σε μια προσπάθεια να σώσουν την ισοδύναμη αξία του ποσού, καταγράφοντας έτσι μια ισχυρή κίνηση στο γράφημα BTC / CNY.

Τιμή Bitcoin εν μέσω της υποτίμησης του Yuan

Οι αναλυτές βλέπουν ότι οι κάτοχοι γιουάν θα μετατρέψουν τα χρήματά τους σε Bitcoin και ενδεχομένως να τα ανταλλάξουν είτε σε γιουάν είτε σε δολάριο ΗΠΑ. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από την απόδοση του ψηφιακού νομίσματος στην αγορά, όπου μια θετική κίνηση θα αναγκάσει τους επενδυτές να μετατρέψουν το Bitcoin σε γιουάν, ενώ η μείωση των τιμών θα παρουσιάσει τη μετατροπή του δολαρίου ΗΠΑ ως καλύτερη επιλογή.

Με την υποτίμηση του γιουάν να επηρεάζει την παγκόσμια αγορά, η ισχύς της Κίνας γίνεται εμφανής. Αυτό επιτυγχάνεται περαιτέρω στις επιπτώσεις που επιβάλλονται στην αγορά Bitcoin, από τις οποίες οι Κινέζοι bitcoin είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι να πλησιάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του ψηφιακού νομίσματος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον ζωτικό ρόλο της Κίνας στην επιτυχία του Bitcoin, και αυτό εγείρει την ανησυχία για το εάν θα ρυθμίσει ή όχι την κρυπτογράφηση.

Είναι η Κίνα έτοιμη για ρύθμιση Bitcoin?

Για ορισμένους, η λέξη «κανονισμός» μόνη της, όταν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο του Bitcoin, είναι αρκετά λογική για να βρίσκεται στο αμυντικό τέλος. Αυτό εξηγεί τα συναισθήματα αφότου δημοσίευσε ο διευθύνων σύμβουλος του Huobi Leon Li ένα περιοδικό που πιέζει Κανονισμός Bitcoin στην Κίνα.

Ο Λι είπε ότι τα νομικά εμπόδια που επιβάλλονται από το PBOC εμποδίζουν την ανάπτυξη της κινεζικής αγοράς Bitcoin στην τοπική σκηνή. Η αγορά της, η οποία στεγάζει τις μεγαλύτερες εμπορικές και εξορυκτικές δραστηριότητες στον κόσμο, είναι γεμάτη δυνατότητες και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει ότι η ρύθμιση του Bitcoin είναι καιρός.

Το περιοδικό του διάβαζε:

«Η έρευνα για το Bitcoin και το blockchain πρέπει να ενθαρρύνονται και να υποστηρίζονται έντονα. Οι Κινέζοι ρυθμιστές πρέπει να δουν πώς οι άλλες δικαιοδοσίες – όπως οι ΗΠΑ – ανοίγουν το μυαλό τους για τη δημιουργία καλύτερων πολιτικών για τον τομέα του ψηφιακού νομίσματος … Αυτό θα μείωνε ορισμένους κινδύνους τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές. “

Ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin στην Κίνα, το Huobi συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες μετά την απαγόρευση του PBOC και ο διευθύνων σύμβουλός του είναι αποφασισμένος να προωθήσει ασφαλή συστήματα πληρωμών που κοστίζουν λιγότερο στο τέλος των εμπόρων και των καταναλωτών.

Περαν τουτου Ανταλλαγή Bitcoin, Οι BTC China και OKCoin είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην κινεζική αγορά Bitcoin που δεν έχουν εκφράσει ακόμη υποστήριξη για Bitcoin και κανονισμός κρυπτονομισμάτων.

Κανονισμός Bitcoin στην Κίνα

Επιπτώσεις των αλλαγών στην αγορά στον τομέα τζόγου Bitcoin

Η ισχύς της Κίνας στην αγορά Bitcoin είναι εμφανής, αλλά πώς θα λειτουργήσει για τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών Bitcoin εντός και εκτός της χώρας παραμένει ερώτημα.

Ο ασιατικός γίγαντας είναι γνωστός για τις αυστηρές πολιτικές τζόγου, παρά την παράνομη αγορά τυχερών παιχνιδιών που συνεχίζει να αποκόπτει σημαντικά έσοδα από την κυβέρνηση. Το Μακάο λειτουργεί ως το νεότερο κέντρο τυχερών παιχνιδιών, ενώ το Χονγκ Κονγκ συνεχίζει να γίνεται υποστηρικτής των νόμιμων τυχερών παιχνιδιών.

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών Bitcoin στην Κίνα, ωστόσο, δεν έχει ακόμη δημιουργήσει ένα ισχυρό θεμέλιο, το οποίο εξηγεί γιατί ένας κανονισμός μπορεί να εμποδίσει περαιτέρω την ανάπτυξή του. Ανεξάρτητα, η επιρροή που έχει η Κίνα στην τιμή της αγοράς, ακόμη και αυτή του Bitcoin, παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για την ακμάζουσα βιομηχανία να επεκταθεί στην Ασία.

Πρέπει Κινεζική αγορά Bitcoin καθιερώνεται ως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και υποστηρικτής του κρυπτονομίσματος, τι αξίζει να περιμένει το μέλλον του Bitcoin και γενικά του κρυπτονομίσματος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me