Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς η αύξηση της ρύθμισης του Bitcoin θα επηρεάσει το μέλλον των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών

Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να ρυθμίσουν τα κρυπτονομίσματα και να αναπτύξουν τα δικά τους ψηφιακά νομίσματα που υποστηρίζονται από τις κεντρικές τράπεζες. Εδώ και χρόνια, η ιδέα ότι οι πεινασμένοι ρυθμιστές φόρου εισοδήματος θέλουν να κάνουν παράνομες τις κρυπτονομίσματα ή να ρίξουν ανθρώπους στη φυλακή υπήρξε κάπως ένα σκοτεινό σύννεφο που αιωρήθηκε στα κεφάλια ακόμη και των πιο ελπιδοφόρων ενθουσιωδών κρυπτονομισμάτων. Τώρα που το Bitcoin θεωρείται ως θεσμική επένδυση και αποθήκη αξίας και όχι ως αντικατάσταση για καθημερινές συναλλαγές, οι κυβερνήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αναπτύξουν κανονισμούς που εξακολουθούν να αγκαλιάζουν τη χρήση ψηφιακών στοιχείων ως επενδύσεις.

Ωστόσο, η σχέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων ως επενδύσεων και των κρυπτονομισμάτων ως απειλή για την ανατροπή των κυβερνήσεων είναι αδύναμη.

Παραδόξως, η απειλή της ρύθμισης του Bitcoin και του τρόπου ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων το ανταλλάσσει με πελάτες μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τα τυχερά παιχνίδια όσο θα περιορίσει την επιθυμία για χρήση ανταλλαγής. Ας δούμε βαθύτερα γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο Υπουργός των ΗΠΑ ελπίζει να επιβάλει νέο κανονισμό στο Crypto

Ο Steven Munchin είναι Γραμματέας των ΗΠΑ. Προτείνει νέους κανονισμούς, οι εταιρείες που κάνουν επιχειρήσεις με κρυπτονομίσματα, όχι μόνο να ακολουθούν τις πολιτικές κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και να γνωρίζουν τους πελάτες σας, αλλά και να συνεργάζονται μόνο με άλλες εταιρείες που ακολουθούν αυτές τις ίδιες πολιτικές.

Αυτό το επίπεδο ρύθμισης έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τις παράνομες επιχειρήσεις από τη λειτουργία και την προστασία των καταναλωτών. Δεν είναι απαραίτητα σχεδιασμένο για να δροσίζει τα κρυπτονομίσματα ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων δεν τους αρέσει αυτό που ακολουθεί. Ο Brian Armstrong είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Coinbase.com, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Ο Άρμστρονγκ πιστεύει ότι νέοι κανονισμοί θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ανάπτυξη της οικονομίας κρυπτογράφησης. Έγραψε στο Twitter ως έχει πρόσφατα μετά την ανακοίνωση ότι η Coinbase θα πρέπει να περιορίσει την εμπορία περιθωρίων στην πλατφόρμα της.

Πώς οι προτεινόμενοι κανονισμοί θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον τζόγο του Bitcoin

Πολλοί από τους πιο συναρπαστικούς, πιο κερδοφόρους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους τζόγου Bitcoin λειτουργούν από μικρές υπεράκτιες χώρες με ευνοϊκούς κανονισμούς για Bitcoin, φόρους και επιχειρήσεις. Γνωρίζοντας αυτό, ίσως νομίζετε ότι αυτές οι επιχειρήσεις είναι απόλυτα απρόσβλητες από ό, τι συμβαίνει με τους κανονισμούς. Αλλά η αλήθεια είναι, είναι πιθανό ότι οι περισσότεροι ιστότοποι τζόγου Bitcoin που υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον μερικά χρόνια και έχουν καθιερώσει κάποια αξιοπιστία στην αρένα τζόγου Bitcoin πιθανώς να καλωσορίσουν τον κανονισμό.

Ναι, η ρύθμιση μπορεί να σημαίνει ότι ένα καζίνο Bitcoin πρέπει να ακολουθεί περισσότερους κανόνες για να προσελκύσει τους Αμερικανούς πελάτες, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι ακόμη και οι περισσότεροι χειριστές τυχερών παιχνιδιών Bitcoin που ευδοκιμούν σε υπεράκτιες περιοχές χάνουν ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς επειδή πρέπει να περιορίσουν τη χρήση των πλατφορμών τζόγου τους σε χώρες που δεν περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αλήθεια είναι όσο το τζόγο είναι μια ανταγωνιστική βιομηχανία και οι ιστότοποι φιλικοί προς το Bitcoin παλεύουν πάντα για τα δολάρια ψυχαγωγίας σας, λειτουργούν επίσης μέσα σε μια μοναδική φούσκα που παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις σε επιχειρηματίες που θέλουν να κερδίσουν κέρδη στον κλάδο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόσθετο κίνητρο για τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών Bitcoin να συνεργάζονται και να διασφαλίζουν ότι συμμορφώνονται με τους ρυθμιστικούς φορείς. Τελικά, αυτό ακριβώς δεν έχει τη δυνατότητα να ανοίξει χειριστές τυχερών παιχνιδιών σε Αμερικανούς πελάτες, αλλά επίσης δείχνει στους Αμερικανούς παίκτες και παίκτες σε όλο τον κόσμο ότι οι ιστότοποι φιλικοί προς το Bitcoin είναι νόμιμοι και ασφαλείς στη χρήση.

Η εμπιστοσύνη είναι τεράστια όσον αφορά τον τζόγο στο διαδίκτυο, ειδικά όταν διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας μέσω κρυπτογράφησης.

Ανεξάρτητα από το μέλλον των τυχερών παιχνιδιών Bitcoin

Σε κανέναν δεν αρέσει η αίσθηση ότι κάποιος κοιτάζει πάνω από τον ώμο του. Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν πιθανώς τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που βιώνουν στο Διαδίκτυο για να παραμείνουν μια ιδιωτική προσπάθεια. Αυτό είναι κατανοητό. Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον του τζόγου με το Bitcoin είναι λαμπρό ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι ρυθμιστικές αρχές. Εάν οι ρυθμιστικές αρχές συμπεριφέρονται με τρόπο που καθιστά δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν ζουν σε ένα νησί να στοιχηματίσουν, τα κρυπτονομίσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε αξία και εκείνα που ήδη παίζουν με αυτά θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Εάν συμβεί το αντίθετο και ανοίξουν οι πύλες πλημμύρας, οι χειριστές θα έχουν έναν κόσμο ευκαιρίας μπροστά τους. Έτσι, το μέλλον για τα τυχερά παιχνίδια Bitcoin είναι λαμπρό ανεξάρτητα από το τι προσπαθούν οι ρυθμιστικές αρχές να κάνουν γι ‘αυτό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me