Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το BTC.sx επιτρέπει στους εμπόρους Bitcoin να συνεχίσουν να ζουν το όνειρο

BTC.sx

Αρκετές βιομηχανίες έχουν αναπτυχθεί από τότε που το Bitcoin δημιούργησε μια καινοτόμο είσοδο, ιδίως στους τομείς της χρηματοδότησης και της τεχνολογίας. Το BTC.sx, η πρώτη πλατφόρμα συναλλαγών μόνο για Bitcoin, είδε μια εξαιρετική ευκαιρία με τη χρήση Bitcoin και το χρησιμοποίησε για να εξυπηρετήσει ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς συναλλαγών.

Σε συνέντευξή του με τον επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων και λειτουργιών Colin Kwan, μίλησε για τις αρχές της εταιρείας που εισήγαγε πρωτοποριακές δυνατότητες συναλλαγών και πώς το BTC.sx θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στο όραμά του για εύκολες και γρήγορες συναλλαγές Bitcoin για όλους χωρίς το συνηθισμένο εμπόδια.

Κάθε λάτρης του Bitcoin έχει περάσει ένα ταξίδι – αυτό που σας οδήγησε να ενδιαφέρεστε για το Bitcoin και να πιστέψετε ότι είναι κάτι που θα αφιερώνατε μεγάλο μέρος του χρόνου σας?

Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για το Bitcoin που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτούμε. Έχω 15ετές υπόβαθρο στις Επενδυτικές Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές και 22 χρόνια στην Τεχνολογία. Έχω δει πώς γίνεται επεξεργασία της χρηματοδότησης από εμπορική άποψη και γνωρίζω ότι τα τελευταία 15 χρόνια, οι βελτιώσεις έχουν προχωρήσει απίστευτα αργά και, ως επί το πλείστον, είναι αναμφισβήτητα ακριβές για ό, τι προσφέρεται.

Η παραδοσιακή χρηματοδότηση είναι γραφειοκρατική και επιβαρύνεται με μεσάζοντες. Βλέπω ότι το Διαδίκτυο και το Bitcoin μπορούν να αλλάξουν όλα αυτά. Θα μειώσει τα προσωπικά μου έξοδα για τη δουλειά, πόσο μάλλον τον υπόλοιπο κόσμο.

Απόσπασμα BTC.sxΠόσος χρόνος χρειάστηκε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας?

Με το BTC.sx, ξεκινήσαμε την ιδέα στα τέλη του 2012. Στις αρχές του 2013, δημιουργήσαμε και δοκιμάσαμε μια έκδοση άλφα της πλατφόρμας που βασίζεται στο Mt.Gox και μπορέσαμε να ξεκινήσουμε την online έκδοση Beta τον Απρίλιο του 2013. Ο ιστότοπος έχει μετακινηθεί σε λίγο από αυτές τις προηγούμενες μέρες και τώρα έχουμε διακλαδώσει σε 3 διαφορετικές ανταλλαγές και θέλουμε να φέρουμε πολλά περισσότερα.

Αυτό που μπορείτε να πείτε είναι το καλύτερο πράγμα στον ιστότοπό σας?

Όπως αναφέρθηκε, οι κερδοσκόποι είναι απαραίτητοι σε οποιαδήποτε αγορά. Χωρίς κερδοσκόπους, οι ελεύθερες αγορές δεν είναι διαθέσιμες. Η επιχείρηση εκτελείται μόνο απευθείας με προμηθευτές, οι οποίοι στη συνέχεια δημιουργούν εμπόδια και ανισότητες στις σχέσεις. Οι κερδοσκόποι οδηγούν ρευστότητα που ρυθμίζει την προσφορά και, συνεπώς, το κόστος. Ο ιστότοπός μας παρέχει εργαλεία για κερδοσκόπους να ανταλλάσσουν συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να ασχολείται άμεσα με κάθε ανταλλαγή (έχοντας έτσι πολλούς λογαριασμούς).

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κερδοσκοπούν και να επωφελούνται από τις τιμές που ανεβαίνουν (αγοράζουν χαμηλά, πωλούν με μεγάλη ονομασία «μακρά»), καθώς και το κέρδος από τις τιμές που πέφτουν (πωλούν υψηλά, αγοράζουν με χαμηλό καλούμενο «σύντομο»). Το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει στα χρηματιστήρια, καθώς πρέπει να κρατάτε το περιουσιακό στοιχείο προτού μπορέσετε να προχωρήσετε σύντομα. Η μόχλευση δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν περισσότερες συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να εξαντλήσουν ολόκληρα τα χρήματά τους (η μόχλευση μοιάζει με τη λήψη υποθήκης σε ένα ακίνητο, πρέπει ακόμη να κάνετε κατάθεση και με μια υποθήκη μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο σπίτι).

BTC.sxΤι μπορείτε να πείτε σχετικά με τους νόμους περί τζόγου και τη ρύθμιση κρυπτονομισμάτων?

Ο τζόγος είναι ένας απίστευτα μεγάλος και ώριμος κλάδος και το διαδικτυακό τζόγο, συγκεκριμένα, έχει περάσει από παρόμοια σενάρια όπως η κρυπτογράφηση. Πιστεύω ότι παρόμοιες κανονιστικές απαιτήσεις είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της προστασίας του καταναλωτή, καθώς και για τη νομιμοποίηση ολόκληρης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Τι πιστεύετε ότι το Bitcoin πρέπει να γίνει μια πιο εμφανής και αξιόπιστη μέθοδος πληρωμής?

Το Bitcoin πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην επίλυση των προβλημάτων που τα κατεστημένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν ήταν σε θέση ή δεν είναι διατεθειμένα να αλλάξουν. Τα μονοπώλια πρέπει να καταστραφούν (Visa, MasterCard κ.λπ.). Έτσι, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στη χρηματοδότηση του καθημερινού ατόμου, καθώς και δημιουργώντας φθηνότερους, ταχύτερους και πιο διαφανείς τρόπους μεταφοράς χρημάτων διασυνοριακά και πραγματοποιώντας παραδοσιακό εμπόριο. Όταν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα αιτήματα και να επιδιορθώσουμε αυτά τα προβλήματα, το Bitcoin θα γίνει ουσιαστικά πιο εμφανές. Όπως λέει η παλιά παροιμία – «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα».

Ποια ήταν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που είχατε κατά τη λειτουργία του ιστότοπού σας από την έναρξή του; Ποια ήταν η πιο εκπληκτική πρόκληση στο έργο σας?

Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές για το BTC.sx ήταν όταν μπορέσαμε να μετακινηθούμε γρήγορα (2 ημέρες) από το Mt.Gox στο BitStamp μετά την κατάρρευση. Αυτή ήταν μια τεράστια επιχείρηση. Ωστόσο, το χρωστάμε στους πελάτες μας. Όχι μόνο ήταν αυτό το προκλητικό, ήταν επίσης εξαιρετικά ικανοποιητικό να γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας μπόρεσαν να λειτουργήσουν ξανά τόσο γρήγορα.

Μια άλλη περίπτωση ήταν όταν ξεπεράσαμε τον όγκο συναλλαγών των 50 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω του ιστότοπού μας εντός των πρώτων 12 μηνών της επιχείρησης. Η πιο εκπληκτική πρόκληση ήταν η αδυναμία κατά την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ποια χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας θεωρείτε επαναστατικά?

Ήμασταν ο πρώτος ιστότοπος συναλλαγών μόνο για Bitcoin εκεί έξω. Αν και ακούγεται ασήμαντο τώρα, ήταν επαναστατικό τότε. Επιτρέψαμε στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές από όλο τον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα από τη δημιουργία λογαριασμού. Τα ιδιόκτητα χαρακτηριστικά μας ήταν επίσης τα πρώτα που προσφέρουν τις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές. Δηλαδή, θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από τις υψηλές πωλήσεις και τις χαμηλές αγορές αντί για τις χαμηλές και τις υψηλές πωλήσεις.

Επιπλέον, το προϊόν μόχλευσης παρέχει πλήρη έλεγχο στους χρήστες, ώστε να μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν μια θέση ανά πάσα στιγμή της επιλογής τους (όπου οι περισσότεροι άλλοι ανταγωνιστές παρέχουν μόνο συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή παρόμοια προϊόντα με βάση συμβόλαια που απαιτούν 2 αντισυμβαλλόμενους και είναι πολύ πιο περίπλοκα διατηρω).

Οι χρήστες μας αγαπούν πόσο απλό είναι να ανοίγουμε θέσεις μαζί μας. Εκτιμούν επίσης πολύ τη διαφάνεια του ιστότοπού μας. Όλα τα κέρδη πληρώνονται πλήρως. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους και θέλουμε να διατηρήσουμε τα πράγματα έτσι.

Έχετε μια πρόβλεψη τιμής Bitcoin?

Το πιστεύω με χαμηλότερο Τιμή Bitcoin, οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να αγοράσουν, πράγμα που σημαίνει ότι θα υιοθετηθεί ευρύτερα και έτσι, το οικοσύστημα θα αναπτυχθεί σταθερά και θα γίνει ένα καθημερινό αγαθό όπως το PayPal. Μόλις υιοθετηθεί η υιοθέτηση και λόγω της περιορισμένης προσφοράς, η τιμή θα αυξηθεί ανάλογα μειώνοντας τις μεταβολές της μεταβλητότητας.

Τέλος, για όσους δεν λαμβάνουν Bitcoin, έχετε προτάσεις; Και οτιδήποτε άλλο θέλατε να προσθέσετε?

Είναι ο τρόπος του μέλλοντος. Είτε το αρέσει είτε όχι, το Bitcoin ή τα κρυπτονομίσματα θα ενσωματωθούν στις οικονομίες σε όλο τον κόσμο και αν κάποιος δεν εμπλακεί σε αυτές τις περιοχές, τότε θα αγωνίζονται για πάντα για να ανακτήσουν αυτό που νομίζουν ότι έχουν. Αρκετά ενδιαφέρον, πολλές εταιρείες που κράτησαν τη χρήση του Διαδικτύου έχασαν μαζικά. Αυτές οι κατεστημένες εταιρείες προσπαθούν τώρα να ανατρέψουν τα χαμένα έσοδα από την Amazon και ούτω καθεξής. Βλέπετε το Amazon να φεύγει; Πιθανώς όχι.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me