Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

3 από τα καλύτερα νομίσματα στοιχηματισμού κρυπτονομισμάτων για αρχάριους

Εάν διαθέτετε κρυπτογράφηση Proof-of-Stake, τότε ενδέχεται να μπορείτε να ποντάρετε τα κέρματά σας για να κερδίσετε μια ασφαλή, παθητική απόδοση, γενικά στο εύρος του 5-20% ΣΕΠΕ. Μερικές φορές αυτή είναι μια απλή διαδικασία, που απαιτεί μόνο μερικά κλικ για να αρχίσει να δημιουργεί κέρδος, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι μια περίπλοκη, επικίνδυνη εργασία που καλύτερα να αφεθεί στους ειδικούς.

Για εκείνους που μόλις αντιμετωπίζουν το κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης, είναι καλύτερο να κολλήσετε με περιουσιακά στοιχεία φιλικά για αρχάριους, διατηρώντας τα πράγματα απλά και μειώνοντας τους κινδύνους στο ελάχιστο. Εδώ είναι τρία από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να ξεκινήσετε να ποντάρετε τώρα.

Qtum (QTUM)

Το Qtum (προφέρεται Quantum) είναι μια προηγμένη πλατφόρμα εφαρμογών blockchain που ξεκινά την καταιγίδα από τότε που κυκλοφόρησε το mainnet της το 2019. Η πλατφόρμα παίρνει τα καλύτερα μέρη πολλών άλλων παλαιότερων συστημάτων blockchain και τα ενσωματώνει σε μια ενιαία συνδυασμένη λύση που παράγει κάτι που είναι περισσότερο από το άθροισμα των μερών του.

Όπως πολλά νεότερα blockchain, Qtum λειτουργεί με έναν ενεργειακά αποδοτικό μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS), αλλά χρησιμοποιεί επίσης το Ethereum Virtual Machine (EVM) μέσω ενός προσαρμοσμένου επιπέδου που είναι γνωστό ως Abstract Account Layer (AAL) για την τροφοδοσία έξυπνων συμβάσεων. Αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή σε επιχειρήσεις και επιχειρήσεις, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τα δικά τους έξυπνα συμβόλαια με οποιαδήποτε επιχειρηματική λογική χρειάζονται..

Παρόλο που το Qtum έχει σχεδιαστεί για υιοθέτηση επιχειρήσεων, το διακριτικό Qtum (QTUM) είναι προσβάσιμο σε όλους και είναι ένα από τα ευκολότερα στοιχήματα. Το διακριτικό QTUM έχει εκτιμηθεί κατά περισσότερο από 50% το προηγούμενο έτος, το οποίο όταν συνδυάζεται με την ετήσια απόδοση στοιχηματισμού άνω του 6,3% (ως προς τη γραφή), καθιστά το QTUM ένα από τα περιουσιακά στοιχεία με την υψηλότερη απόδοση που υπάρχει όσον αφορά το απόλυτο κεφάλαιο εκτίμηση.

Τον προηγούμενο μήνα, Η Qtum επέτρεψε την αναβάθμιση στοιχηματισμού εκτός σύνδεσης, η οποία είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος και ασφαλέστερος μηχανισμός στοιχηματισμού εκεί έξω. Αντί να χρειάζεται να εκτελέσετε έναν πλήρη κόμβο (ουσιαστικά ένα βαρύ πορτοφόλι που τρέχει σε υπολογιστή), οι κάτοχοι QTUM αντ ‘αυτού μεταβιβάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ένα Super Staker. Αυτό είναι εντελώς μη στερητικό, εξαλείφοντας οποιονδήποτε κίνδυνο απώλειας, μειώνοντας παράλληλα μαζικά το εμπόδιο εισόδου για στοίχημα QTUM καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους.

ΝέαCrypto Coin (NWC)

Λίγες πλατφόρμες μπορεί να καυχηθεί για το ότι είναι τόσο αρχάριοι φιλικοί όσο ΝέαCrypto, μια πλατφόρμα που στοχεύει στο να κάνει το εμπόριο κρυπτονομισμάτων πιο προσβάσιμο και πιο κερδοφόρο παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών πόρων, πληροφοριών αγοράς και εργαλείων σε εμπόρους κρυπτογράφησης.

Από την κυκλοφορία του πέρυσι, το NewsCrypto έχει ανεβάσει την δημοτικότητά του χάρη στην τεράστια ποικιλία εργαλείων και χαρακτηριστικών που προσφέρει το προϊόν – που το καθιστούν μια πλατφόρμα που πρέπει να χρησιμοποιείται για πολλούς εμπόρους κρυπτογράφησης. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν το NewsCrypto Academy, ένα δωρεάν, οργανωμένο εκπαιδευτικό μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που καλύπτει τα βασικά σε πιο προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών.

Στο NewsCrypto, οι χρήστες θα βρουν επίσης αναμφισβήτητα το πιο εκτεταμένο φάσμα εργαλείων ανάλυσης αγοράς που διατίθενται οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου ενός προσομοιωτή συναλλαγών, αυτόματης ανίχνευσης arbitrage, ανάλυσης συναισθημάτων και εργαλείων ειδοποίησης φαλαινών – καθώς και δεκάδες άλλα που μπορούν να ξεκλειδωθούν με ένα πρόγραμμα συμμετοχής στο NewsCrypto χρησιμοποιώντας NewsCrypto Coin (NWC) και άλλοι τρόποι πληρωμής.

Το περιουσιακό στοιχείο NewsCrypto Coin είναι επίσης ένα από τα πιο απλά στοιχήματα. Οι χρήστες που κατέχουν NWC σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι μπορούν απλώς να κατευθυνθούν στην ενότητα στοιχηματισμού του ιστότοπου NewsCrypto, όπου μπορούν να επιλέξουν πόσα νομίσματα NWC θέλουν να ποντάρουν και να επιλέξουν μια διάρκεια πονταρίσματος. Στη συνέχεια, θα μπορούν να μεταφέρουν το NWC τους στην παρεχόμενη διεύθυνση, μετά την οποία θα εφαρμόζεται απόδοση έως 30% ΣΕΠΕ.

Πρωτόκολλο Orion (ORN)

Πρωτόκολλο Orion είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα DeFi που λειτουργεί για να συγκεντρώσει ρευστότητα από πολλούς διαφορετικούς παρόχους ρευστότητας και να το καταστήσει διαθέσιμο σε μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα. Αυτό ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη ρευστότητα ολόκληρης της αγοράς κρυπτογράφησης, χωρίς να χρειάζεται να μεταπηδήσουν σε πολλαπλά χρηματιστήρια, να χάσουν την επιτήρηση των περιουσιακών τους στοιχείων κρυπτογράφησης ή να υποφέρουν από την ολίσθηση που μπορεί να έρθει με μη ρευστές αγορές.

Ευρέως χρεωμένο ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα του 2020, το Orion Protocol (ORN) έπληξε την αγορά μετά από μια εξαντλημένη Dynamic Coin Offering (DYCO) που ξεκίνησε από την DAO Maker. Η πλατφόρμα έχει ήδη δημιουργήσει πολλές συνεργασίες με άλλες πολλά υποσχόμενες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των AllianceBlock, Elrond και Holochain, και έχει αναπτύξει περισσότερες από δώδεκα ροές εσόδων.

Εικόνα: Πρωτόκολλο Orion

Σε αντίθεση με το QTUM και το NewsCrypto που μπορούν να στοιχηματιστούν μέσω πορτοφολιών, το ORN μπορεί να στοιχηματιστεί μόνο καταθέτοντας μάρκες είτε στο BitMax είτε στο KuCoin και κατευθυνόμενοι στην ενότητα στοιχήματος. Αυτή τη στιγμή προσφέρει περίπου 39% APR, αλλά αυτό πιθανότατα θα μειωθεί μετά τις 22 Οκτωβρίου 2020, όταν έχει οριστεί ένα νέο APR. Τεχνικά, αυτό είναι ένα παράδειγμα προ-στοιχήματος, δεδομένου ότι το Πρωτόκολλο Orion πρόκειται να ξεκινήσει την πλήρη λύση στοιχήματος στη δική του πλατφόρμα αργότερα, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί για να παράγει μια ασφαλή απόδοση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me