Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε συναλλαγές στο Binance

Κάθισμα Η ανταλλαγή δημιουργεί μεγάλες ειδήσεις σχεδόν κάθε εβδομάδα. Πρόσφατα η Binance ξεκίνησε τη δική της αποκεντρωμένη ανταλλαγή στο Mainnet πριν από το χρονοδιάγραμμα. Οι συναλλαγές στη νέα πλατφόρμα λέγεται ότι θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. Το DEX τους έχει μια σταθερή ευκαιρία να ακολουθήσει το προβάδισμα της μητρικής εταιρείας Binance και να γίνει ηγέτης στον τομέα του. Το κύριο προϊόν τους είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης όσον αφορά τους καθημερινούς χρήστες και προσαρμοσμένος όγκος στο Coinmarketcap. Στο σημερινό άρθρο, θα αναθεωρήσουμε αυτό που έκανε τη σχετικά νέα ανταλλαγή σημαντική προσωπικότητα στο cryptomarket.

Εισαγωγή στο Binance

Η πλατφόρμα Binance έγινε διαθέσιμη για χρήστες τον Σεπτέμβριο του 2017. Στην αρχή, η εταιρεία εδρεύει στην Κίνα, αλλά έκτοτε μετακόμισε το κεντρικό γραφείο στην Ταϊβάν και άνοιξε γραφεία σε όλο τον κόσμο. Το Binance ήταν το πρώτο χρηματιστήριο που κυκλοφόρησε το δικό του cryptocurrency, το BinanceCoin (BNB), με το Market Cap να ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια τη στιγμή της γραφής.

Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές?

Δεν απαιτείται διαδικασία KYC για την έναρξη συναλλαγών στο Binance. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε ένα email, να επιλέξετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και είστε όλοι έτοιμοι. Το Binance διαθέτει φιλική διεπαφή και μεγάλη ποικιλία εργαλείων. Τόσο οι περιστασιακοί έμποροι όσο και οι επαγγελματίες θα απολαύσουν τις συναλλαγές τους στο Binance και δεν θα έχουν τεχνικά εργαλεία για ανάλυση.

Η ανταλλαγή παρέχει περισσότερα από 400 ζεύγη κρυπτονομισμάτων για διαπραγμάτευση. Ένας έμπορος μπορεί επίσης να εκπλαγεί ευχάριστα με ένα ευρύ φάσμα νομισμάτων BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB και PAX ως νομίσματα. Τα BTC και ETH διαπραγματεύονται έναντι 150 και 140 νομισμάτων αναλόγως. Έτσι, η πλειοψηφία των κερμάτων που κρατάτε σίγουρα θα είναι διαθέσιμη για διαπραγμάτευση στο Binance.

Τέλη συναλλαγών

Ένα από τα πολλά πράγματα που προσελκύουν τους εμπόρους στο Binance είναι τα χαμηλά τέλη. Η κανονική χρέωση συναλλαγής είναι 0,1%. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε έκπτωση 25% σε αυτό, εάν χρησιμοποιείτε κέρμα BNB για να πληρώσετε προμήθεια. Για μεγάλους όγκους, η προμήθεια μπορεί να μειωθεί στο 0,015% για τους κατασκευαστές και 0,03% για τους αγοραστές. Συμβουλή: Εάν έχετε κάποια νομίσματα που έχουν συνολικό υπόλοιπο χαμηλότερο από το ελάχιστο ποσό συναλλαγής Binance, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε BNB και να τα χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε προμήθεια για τις μελλοντικές συναλλαγές σας. Ακόμη και 10 λεπτά αξίας altcoin που δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με κανονικές παραγγελίες θα αποφέρουν αξία.

Τέλη κατάθεσης και ανάληψης

Η ανταλλαγή Binance δεν χρεώνει καμία προμήθεια για καταθέσεις. Επιπλέον, πρόσθεσαν πρόσφατα διευρυμένες ευκαιρίες κατάθεσης προσθέτοντας καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω Simplex.

Τα τέλη ανάληψης είναι διαφορετικά για όλα τα κρυπτονομίσματα. Συμβουλευτείτε την ανταλλαγή για το τελευταία δεδομένα. Το τέλος ανάληψης Bitcoin είναι 0,0005 BTC, για το Ethereum η χρέωση είναι 0,01 ETH τη στιγμή της γραφής. Το ποσό που μπορείτε να κάνετε ανάληψη εξαρτάται καθημερινά από το επίπεδο επαλήθευσης του λογαριασμού σας στο Binance. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο ανάληψης παρέχοντάς τους τα ζητούμενα προσωπικά στοιχεία.

Πρόσθετα εργαλεία για το Binance

Μόλις αισθανθείτε άνετα με την πλατφόρμα, μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε ευκαιρίες που μπορεί, αφενός, να απλοποιήσουν, από την άλλη πλευρά, να κάνουν τις συναλλαγές σας πιο αποτελεσματικές. Έχουν ανοιχτή πρόσβαση API, την οποία πολλές εταιρείες χρησιμοποίησαν με επιτυχία στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών συναλλαγών.

Ένα τέτοιο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία συναλλαγών σας είναι αυτοματοποιημένα bots συναλλαγών, που κάνουν παραγγελίες σύμφωνα με τη στρατηγική σας 24/7. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στην υπηρεσία bot δωρεάν συναλλαγών από TradeSanta. Σας επιτρέπουν να επιλέξετε από τις διαθέσιμες στρατηγικές και να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό bots για όσα ζεύγη θέλετε. Τα bots σάς βοηθούν να αυτοματοποιήσετε τη ρουτίνα και θα φροντίσετε για τις συναλλαγές σας ακόμα και όταν είστε μακριά από την οθόνη. Μόλις δημιουργήσετε ένα bot, δεν θα χάσετε ποτέ μια συναλλαγή.

Μια άλλη πλατφόρμα για αυτοματοποιημένα bots συναλλαγών είναι Τριάδα. Το Trality είναι μια πλατφόρμα για όποιον θέλει να επωφεληθεί από την αλγοριθμική συναλλαγή κρυπτογράφησης. Προσφέρουν μερικά πραγματικά μοναδικά εργαλεία για τους εμπόρους να δημιουργήσουν, να δοκιμάσουν και να κάνουν live-trade crypto bots:

Το Trality Rule Builder είναι μια γραφική διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη λογική του εμπορικού σας bot απλώς σύροντας και ρίχνοντας δείκτες και στρατηγικές. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για όσους δεν ξέρουν πώς να κωδικοποιούν, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να δημιουργήσουν ένα bot συναλλαγών που αποδίδει καλά και αποφέρει σταθερά κέρδη.

Το Trality Code Editor είναι το πρώτο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα Python Bot Code που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης, ο οποίος προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας έμπορος για τη δημιουργία επιτυχημένων αλγορίθμων συναλλαγών. Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι ο επεξεργαστής κώδικα απαιτεί προηγμένη γνώση κωδικοποίησης, ώστε να μην είναι κατάλληλο για όλους τους εμπόρους.

Εν ολίγοις, το Binance προσελκύει νέους υιοθετητές κάθε μέρα παρέχοντας χαμηλές χρεώσεις, ποικιλία ζευγών κρυπτονομισμάτων και ομαλή ενσωμάτωση Είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες εμπόρους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me