Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ένα παράγωγο ανταλλαγής που δίνει προτεραιότητα στους εμπόρους – BaseFEX

Ξαναγράφοντας τους κανόνες διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης και βάζοντας τις ανάγκες σας πρώτα, το Basefex προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών στον κόσμο, την υψηλότερη επαληθευμένη ασφάλεια, 24/7 ζωντανή υποστήριξη και έως 100x μόχλευση – όλα χωρίς κανένα KYC.

Η διαπραγμάτευση παραγώγων απαιτεί περισσότερα από το να γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ δεικτών και ομολόγων. Απαιτεί μεγάλη γνώση και εμπειρία για να το κάνει σωστά, ειδικά μεταξύ επαγγελματιών. Απαιτεί επίσης εργασία με τη σωστή πλατφόρμα συναλλαγών.

BaseFEX: Μια επισκόπηση

BaseFEX είναι σχετικά νεοεισερχόμενος στον τομέα ανταλλαγής παραγώγων κρυπτονομισμάτων. Αλλά ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως μια αξιόπιστη πλατφόρμα που οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν παράγωγα κρυπτογράφησης με την πιο ελκυστική μόχλευση στον κλάδο.

Κατά κανόνα, εάν είστε επενδυτής ή ένας τακτικός έμπορος που επιθυμεί να κερδίσει τα προς το ζην από την επιχείρηση ανταλλαγής παραγώγων κρυπτογράφησης, η κατανόηση των πιο κρίσιμων σημείων που πρέπει να αναζητήσετε στην πλατφόρμα συναλλαγών σας είναι ύψιστης σημασίας. 

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές από τις υπηρεσίες της εταιρείας:

 • Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα
 • Μόχλευση συναλλαγών
 • διάγραμμα τιμών baseFEX
 • ασφάλεια του χρήστη
 • εύκολη διαδικασία εγγραφής

basefexΑσφάλεια BaseFEX

Με την πάροδο των ετών, η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης έχει μολυνθεί με πολλές παρατυπίες, κυρίως λόγω τακτικών παραβιάσεων που κοστίζουν στους επενδυτές πολλά χρήματα και χρόνο. Οποιοσδήποτε έμπορος σήμερα θα ήθελε να μάθει πώς η προοπτική πλατφόρμα ανταλλαγής διασφαλίζει ότι τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Το BaseFEX χρησιμοποιεί μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των εμπόρων είναι ασφαλή. Προς το παρόν, είναι από τις λίγες εταιρείες ανταλλαγής που δεν έχουν ποτέ παραβιάσει, κάτι που είναι κοινό με άλλες πλατφόρμες. Είναι ενδιαφέρον ότι ένα πρόγραμμα δοκιμής παρατηρητηρίου που περιελάμβανε 500+ πλατφόρμες ανταλλαγής που πραγματοποιήθηκαν στο Mozilla που βαθμολόγησαν το BaseFEX μεταξύ των τεσσάρων πρώτων με βαθμολογία A +, παρά την πλατφόρμα που ήταν μόλις δύο ετών στην επιχείρηση ανταλλαγής παραγώγων κρυπτογράφησης.

 Μεταξύ των δυνατοτήτων ασφαλείας που έχει ενσωματώσει το baseFex περιλαμβάνουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση των χρηστών στα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών. Εκτός από αυτό, όλες οι διευθύνσεις της πλατφόρμας αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης και έχουν πολλές υπογραφές. 

Είναι το κορυφαίο σύστημα ασφαλείας που διασφαλίζει ότι ακόμη και αν επρόκειτο να καταρρεύσει ένα σύστημα, ένας εισβολέας δεν θα είχε ακόμη πρόσβαση σε όλα τα κλειδιά που απαιτούνται για την πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία των εμπόρων.

 Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα

Η BaseFEX αντιλαμβάνεται ότι διαπραγματεύονται σε έναν πολυπληθέντα κλάδο, για να νικήσουν τον ανταγωνισμό. η πλατφόρμα τα πήγε καλά για να διαφοροποιηθεί. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια αξιόπιστη και διαφανή εμπειρία συναλλαγών. 

Παρόλο που η πλατφόρμα προσφέρει τα πιο προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης στην αγορά σήμερα, έχει απλοποιηθεί σχετικά ώστε να ταιριάζει τόσο στους ειδικούς εμπόρους όσο και στους νεοεισερχόμενους. Επιπλέον, το BaseFEX χρησιμοποιεί το Trading View, λογισμικό τρίτου μέρους που παρέχει βαθιά αναλυτικά τιμολόγια και διαγράμματα αγοράς.

Εάν τα αγγλικά δεν σας ταιριάζουν ή δεν είστε άνετοι να το ανταλλάξετε. Η πλατφόρμα έχει άλλες επιλογές για εσάς. Υπάρχουν ρωσικά, κινέζικα, κορεατικά και ιαπωνικά. Θα χρειαστεί να μεταβείτε μόνο στο αγαπημένο σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας προορισμού του ιστότοπου.

Μόχλευση συναλλαγών

Μεταξύ των σημείων που απολαμβάνουν οι χρήστες στην πλατφόρμα είναι η μόχλευση συναλλαγών. Η μόχλευση συναλλαγών σημαίνει ότι θα έχετε έκθεση σε αύξηση ή μείωση της τιμής συγκεκριμένου κρυπτογράφησης χωρίς απαραίτητα να έχετε τα απαιτούμενα στοιχεία.

  Η «μόχλευση» σημαίνει απλώς δανεισμό από την πλατφόρμα για να ποντάρετε περισσότερα. Για παράδειγμα, το BaseFEX σας δίνει 100x μόχλευση για bitcoin και 20x πάνω για τα άλλα νομίσματα.

Η πλατφόρμα δεν θα σας περιορίσει να κάνετε συναλλαγές σε bitcoin μόνο. Μεταξύ των κρυπτογράφων που διαπραγματεύονται στην πλατφόρμα περιλαμβάνονται:

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • Κέρμα Binance
 • Κυματισμός
 • Litecoin

Χωρίς διαδικασία KYC

Η BaseFEX κατανοεί ότι πολλοί έμποροι μελλοντικής εκπλήρωσης λατρεύουν τις συναλλαγές σε μια πλατφόρμα που τους εξασφαλίζει τη διατήρηση της ιδιωτικής τους ζωής. Η BaseFEX θα ζητήσει μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και το ψευδώνυμό σας για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Διαδικασία εγγραφής BaseFEX

Τραβήξτε selfies, σαρώστε έγγραφα ταυτοποίησης είναι μερικά από τα γραφεία της KYC που η BaseFEX θέλει να καταργήσει. Έτσι, οι χρήστες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα μπορούν να το κάνουν ανώνυμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια έγκυρη διεύθυνση email για να αγοράσετε bitcoin και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στην πλατφόρμα. Εδώ είναι μια εύκολη διαδικασία εγγραφής.

 • Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπο BaseFEX, κάντε κλικ στο κουμπί “εγγραφή” που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας προορισμού.
 • Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας, το όνομα και το ψευδώνυμό σας.
 • Διαβάστε τους όρους και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

Συναλλαγές διαρκών συμβάσεων BTC στο BaseFEX

Το BaseFEX είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης που προσφέρει στους χρήστες συμβόλαια συναλλαγών με υψηλό μοχλό τόσο για bitcoin όσο και για άλλα cryptos. Οι χρήστες πρέπει να σημειώσουν ότι οι συναλλαγές διευθετούνται είτε σε BTC είτε σε USDT. Πριν ξεκινήσετε, συνιστάται κάθε έμπορος να είναι εξοικειωμένος με τους παρακάτω όρους.

Μόνιμη σύμβαση– πρόκειται για συμφωνία μεταξύ δύο οντοτήτων για αγορά / πώληση κρυπτογράφησης σε προκαθορισμένη τιμή στο μέλλον.

Μόνιμη σύμβαση– είναι ένα συμβόλαιο παρόμοιο με το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης που συζητήθηκε παραπάνω. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχουν καθορισμένη ημερομηνία λήξης.

Αρχικό περιθώριο– αυτό είναι το ελάχιστο ποσό bitcoin που πρέπει να καταθέσει ένας χρήστης για να ανοίξει μια θέση.

Περιθώριο συντήρησης– αυτή είναι η ελάχιστη κατάθεση που πρέπει να κατέχει ένας χρήστης για να διατηρήσει τη θέση.

Τιμή διακανονισμού– αυτή είναι η τιμή όπου διευθετείται ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης.

Τιμή σήμανσης– ένα συμβόλαιο σημειώνεται σε αυτήν την τιμή κατά την εκκαθάριση και τον υπολογισμό PNL.

Εντολή αγοράς – μόλις πραγματοποιηθεί εντολή αγοράς, η εντολή εκτελείται με άμεση ισχύ στην τιμή της αγοράς.

Οριακή παραγγελία– είναι ένας τύπος παραγγελίας που επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει την ελάχιστη ή τη μέγιστη τιμή με την οποία θα αγοράζετε ή πουλάτε. Η παραγγελία εκτελείται μόλις πληρούται αυτή η συνθήκη.

Υποστήριξη πελατών BaseFEX

Παρόλο που πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής παραγώγων κρυπτογράφησης καταβάλλουν προσπάθειες για να προσφέρουν την ιδανική εμπειρία υποστήριξης πελατών, συνήθως στερούνται με πολλούς τρόπους, όπως κανάλια περιορισμένης πρόσβασης, κέντρα υποστήριξης που δεν ανταποκρίνονται και δυσλειτουργικά. Ευτυχώς, το BaseFEX έχει αξιοποιήσει το πρόγραμμα υποστήριξης πελατών για να εξασφαλίσει ότι όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν άμεσα.

Μεταξύ των επιλογών που μπορεί να προσεγγίσει ο έμπορος περιλαμβάνει υποστήριξη μέσω email, twitter και ακόμη και μέσω ζωντανής συνομιλίας Σε περίπτωση επείγοντος προβλήματος, ο λογαριασμός LinkedIn των πλατφορμών έχει πάντα κάποιον που μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά σας.

Συμπερασματικά

Παρά το γεγονός ότι είναι νεοεισερχόμενος στον κλάδο συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης, η BaseFEX έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από έμπειρους όσο και από νέους επενδυτές. Η πλατφόρμα είναι από τις λίγες που εφαρμόζουν συστήματα πρωτοκόλλων που δημιουργούν κινδύνους που προστατεύουν τους επενδυτές από τον κίνδυνο να προκληθούν τεράστιες ζημίες πέρα ​​από το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 Το BaseFEX είναι από τις λίγες επερχόμενες πλατφόρμες συναλλαγών που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές και να πραγματοποιούν συναλλαγές ανώνυμα. Οι τεχνολογίες αιχμής που τροφοδοτούν την εταιρεία και το υψηλό επίπεδο διαφάνειας που απεικονίζει η εταιρεία επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν ομαλές συναλλαγές και πιο συχνά. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me