Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Εβδομαδιαία ενημέρωση: Απόδοση του Bitcoin, ανάπτυξη Ethereum & Tezos και τι να περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα

Η αγορά κρυπτογράφησης ήταν χαοτική τις τελευταίες επτά ημέρες καθώς οι τιμές του Bitcoin ταλαντεύονταν μέσα και έξω από το εύρος των 7.000 δολαρίων, ο Tether έσπασε το όριο της αγοράς των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Libra κυκλοφόρησε ένα νέο whitepaper και η Binance ολοκληρώνοντας ακόμα τη μεγαλύτερη επιτυχία της. Εδώ είναι αυτό που μπορεί να έχετε χάσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αναφορά Bitcoin: Hashrate επιστρέφοντας στο ATH. Μαύρο σημείο στο BTC / USD

Το Bitcoin (BTC) διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 7.146 δολάρια σε μεγάλα χρηματιστήρια, σηματοδοτώντας αύξηση 5% την περασμένη εβδομάδα καθώς οι ταύροι ενοικιάζουν την αγορά λίγο πριν από το μισό. Το ποσοστό κατακερματισμού του Bitcoin έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα των 96 Exahash στις 25 Μαρτίου, οδηγώντας σε τεράστια κερδοσκοπία σχετικά με τη συνθηκολόγηση των ανθρακωρύχων – αποδείχθηκε ότι οι ανθρακωρύχοι άλλαξαν το Bitcoin Cash και το Bitcoin SV εξόρυξη προς τα αντίστοιχα τους.

Εικόνα: Blockchain.com

Έκτοτε, η εξορυκτική δύναμη επαναπροσδιορίστηκε στο Bitcoin με τους ανθρακωρύχους να είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν τα τελευταία μπλοκ που ανταμείβουν 12,5 BTC πριν από το μισό (αναμένεται σε λιγότερο από 24 ημέρες). Ο ρυθμός κατακερματισμού αυξάνεται στα υψηλότερα του ετήσιου – επί του παρόντος στα 118 Exahash, αύξηση 8% την περασμένη εβδομάδα.

BTCUSDΕικόνα: TradingView

Η τιμή BTC / USD πέρασε πάνω από το επίπεδο αντίστασης SMA 50 στα 7.000 $ προσφέροντας σήματα αγοράς στο ζεύγος. Επιπλέον, ο δείκτης σχετικής ισχύος κυμαίνεται στην ζώνη αγοράς με μια ανοδική προβολή. Η μόνη μαύρη κηλίδα στους εξαιρετικά ανοδικούς δείκτες είναι η μείωση του όγκου σημείων κατά την τελευταία εβδομάδα.

Έκθεση Stable Coin: Το Tether φτάνει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε όριο αγοράς

Από τη συντριβή της «Μαύρης Πέμπτης», οι σταθερές νομίσματα έχουν σημειώσει εκρηκτική ανάπτυξη καθώς οι χρήστες κατευθύνουν τις επενδύσεις τους σε λιγότερο ασταθή περιουσιακά στοιχεία. Την περασμένη εβδομάδα, ο Tether εκτύπωσε 480 εκατομμύρια δολάρια σε μια ανανέωση αποθέματος που ώθησε το ανώτατο όριο της αγοράς SC στα υψηλά όλων των εποχών. Το Tether (USDT) κυριαρχεί στο πεδίο κατέχοντας το 86% της συνολικής αγοράς stablecoin με ανώτατο όριο αγοράς $ 7,52 μπιλιάρδου.

Tether ανάπτυξη ανώτατο όριο αγοράς κατά τον τελευταίο μήνα. (Εικόνα: StablecoinIndex)

Το νόμισμα USD του Circle (USDC) αυξάνεται επίσης έχοντας παραβεί το όριο αγοράς των 700 εκατομμυρίων δολαρίων – επί του παρόντος στα 730 εκατομμύρια δολάρια. Οι Paxos (PAX), TrueUSD (TUSD) και Gemini USD (GUSD) συμπληρώνουν τις πέντε μεγαλύτερες λίστες κρυπτογράφησης.

Η Libra κυκλοφορεί νέο whitepaper

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Libra, David Marcus κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη λευκή βίβλο για το έργο Libra αυτή την εβδομάδα. Το έργο που καθοδηγείται από το Facebook σχεδιάζει να κινηθεί προς πιο ρυθμισμένα και εντατικά σταθερά νομίσματα σε μια προσπάθεια να επηρεάσει την αυξανόμενη κανονιστική πίεση από τους παγκόσμιους χρηματοοικονομικούς ρυθμιστές.

β) ένα ολοκληρωμένο σύστημα σε επίπεδο δικτύου για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML), την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (CFT) και την επιβολή κυρώσεων. 4/8

– Ντέιβιντ Μάρκους (@davidmarcus) 16 Απριλίου 2020

Το έργο θα εισαγάγει επίσης σταθερά νομίσματα με μονή fiat π.χ. Libra Euro (LEUR), Libra USD (LUSD) κ.λπ. παράλληλα με το LBR stablecoin με πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Εβδομαδιαία αναφορά κρυπτογράφησης: Κορυφαίοι επιδόσεις της αγοράς

4. Ethereum (ETH)

Ένα ξαφνικό ενδιαφέρον φτάνει στο ETH εν μέσω ανυπομονησίας για την κυκλοφορία του ETH 2.0, το οποίο θα μεταβεί στο πρωτόκολλο στοιχήματος. Η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση κέρδισε 16% την περασμένη εβδομάδα και διαπραγματεύτηκε στα 183,03 $ την ώρα που γράφτηκε.

3. Σύνδεσμος αλυσίδας (LINK)

Το Chainlink είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κρυπτονομίσματα τον τελευταίο χρόνο. Το αποκεντρωμένο μαντείο έχει δεχτεί σχόλια από κορυφαίες προσωπικότητες κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του Tyler Winklevoss, ιδρυτή των Gemini, ο οποίος είπε ότι το νόμισμα παρουσιάζει παρόμοιες ιδιότητες με το Bitcoin και το Ethereum.

Το LINK αλλάζει χέρια στα 3,73 $, αντιπροσωπεύοντας κέρδος 15,9% την περασμένη εβδομάδα, διατηρώντας τη 12η θέση του στο ημερολόγιο.

2. Κέρμα Binance (BNB)

Ένα ξεκίνημα της εβδομάδας για το BNB σηματοδότησε μια πιθανή ανοδική πορεία στο ζεύγος του δολαρίου. Από την Τετάρτη, το νόμισμα έχει σημειώσει αύξηση 15% μετά την ανακοίνωση του μεγαλύτερου τριμηνιαίου καύσου του. Η BNB διαπραγματεύεται στα 14,46 $, κέρδος 58% τον προηγούμενο μήνα και 20% την προηγούμενη εβδομάδα.

1. Τέζος (XTZ)

Το πρωτόκολλο στοιχήματος, η Tezos, είναι ο πρώτος κερδισμένος στα 30 κορυφαία νομίσματα την περασμένη εβδομάδα κερδίζοντας 23,3%. Το XTZ / USD διαπραγματεύεται στα 2,73 USD τη στιγμή της γραφής.

Ενημερώσεις του Corona Virus

Το COVID-19 εξακολουθεί να είναι ένας παράγοντας για την κοινωνία, κλείνοντας τις καθημερινές δραστηριότητες καθώς οι κυβερνήσεις εργάζονται για να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου. Οι κοινότητες και οι εταιρείες Blockchains έχουν ενώσει επίσης για να μειώσουν τον συνολικό πόνο των πολιτών, των εταιρειών και ακόμη και των ποδοσφαιρικών συλλόγων σε όλο τον κόσμο.

σχετικά με το πώς εξελίσσονται οι μπλοκ αλυσίδων κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης Covid-19 στην αποκλειστική σελίδα ειδήσεων εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me